417 job matcher din søgning 417 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Fredensborg Kommune
Vil du hjælpe borgere til en bedre livskvalitet og selvstændighed?

Fredensborg Kommune

I Center for Ældre og Forebyggelse i Fredensborg kommune søger vi lige nu medarbejdere til varetagelse af rehabiliterende træning i borgernes hjem.

Jobbet er en udekørende funktion, hvor opgaven løses selvstændigt med borger i eget hjem. Du bliver en del af et team med 1 kollega, samt en del af hjemmeplejen. Da denne indsats er en del af det nye forebyggelsesområde, vi du skulle referere til forebyggelseschefen, som har lokation på rådhuset.

Vi kan tilbyde en spændende nyoprettet stilling på en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du bliver en del af et team. Samt mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Trackfit Fredensborg Fysisk træner

Trackfit Fredensborg

TrackFit er en forening, der tilbyder udendørs fysisk grundtræning for voksne. Vi er et træningsfællesskab med 130 medlemmer, og vi træner udendørs hele året på Fredensborg Stadion.

Vores nuværende supertræner har fået nyt job, som desværre ikke er tidsmæssigt foreneligt med træningen i Fredensborg, og vi søger derfor en ny træner.

Vi træner 3 gange ugentligt. Tirsdag og torsdag kl. 17.15-18.15 og lørdag kl. 9.15-10.15. Vi er åbne for at rykke tidspunkterne til lidt senere, hvis det er nødvendigt.

Vi har et fast fremmøde på 30-40 personer pr. træning. Vi gør meget ud af det sociale sammenhold, så der er en god og glad energi på holdet.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Gem
Region Sjælland Vær med til at gøre en forskel i Region Sjælland; vi søger nye kliniske IT-konsulenter med sundhedsfaglig baggrund til On-site Services KIK-team

Region Sjælland

Hvis du vil være med til at fremme brugen af Sundhedsplatformen på regionens sygehuse, så har vi jobbet til dig.

Dit arbejdssted vil i hovedparten af tiden være med fysisk tilstedeværelse på et sygehus eller psykiatrien i regionen og med en ugentlig arbejdsdag i Koncern IT, der ligger på Ringsted Sygehus.

Region Sjælland

Du får en spændende stilling med mange forskelligartede opgaver og vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver bl.a. vil være:

 • Forståelse af det systemtekniske mhp. understøttelse af kliniske arbejdsgange i Sundhedsplatformen
 • Analyse, koordinering og løsning af komplekse sager vedrørende arbejdsgange i Sundhedsplatformen
Altiden Omsorg A/S
Genoptræning Gribskov Altiden søger vikar for fysioterapeut

Altiden Omsorg A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte menneske, og motiveres du af at arbejde i et stærkt og fagligt team?

Vi tilbyder:

 • Et grundigt introduktionsforløb samt mentorordning
 • En arbejdsplads som prioriterer, at alle – uanset faggruppe – har mulighed for at dygtiggøre og udvikle sig
 • En arbejdsplads som prioriterer, at de bløde værdier og god kommunikation skinner igennem i vores arbejde
Altiden Omsorg A/S
Københavns Kommune Områdechef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune

Vi skaber det gode ældreliv og udvikler det nære sundhedsvæsen i Københavns Kommune. Som områdechef bliver du omdrejningspunktet – både som chef for lederne af vores plejehjem, genoptrænings- og aktivitetscentre samt som strategisk brobygger mellem driften og centralforvaltningen.

Vi tilbyder dig en stilling som den ene halvdel af duoledelsen af Område Nord, der omfatter ledelse af både vores borgerrettede indsatser i de tilknyttede bydele og en række bydækkende funktioner.

Der bliver spændende ledelsesbeslutninger hver dag og masser af konkret sparring med lederne om organisatoriske processer, strukturer og styring samt vores samarbejde med ældre og syge borgere.

Kalundborg Kommune
Fysio-/ergoterapeut til Hjælpemiddelteamet

Kalundborg Kommune

Vil du arbejde på en arbejdsplads, hvor respekt, engagement, trivsel, kommunikation og udvikling er de bærende elementer? Ønsker du engagerede og dygtige kolleger?

Vores kerneopgave er sagsbehandling af ansøgninger vedr. hjælpemidler, forbrugsgoder, boligindretning, biler, arbejdsredskaber til hjemmeplejen, hjælpemidler i forbindelse med genoptrænings- og rehabiliteringsforløb samt udskrivelser fra sygehus.

Du vil hos os få grundig oplæring af dine kollegaer. Der er altid mulighed for faglig sparring, både i hverdagen og på vores sagsmøder. Vi har alle specialer, hvor vi er inddelt i mindre teams.

Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Hillerød Kommune Ergoterapeut til Kommunikationscentret

Hillerød Kommune

Som ergoterapeut på Kommunikationscentret vil du arbejde selvstændigt og tværfagligt for at højne livkvaliteten for mennesker med ADHD og autismespektrumforstyrrelser, og derudover bidrage til vores øvrige områder som f.eks. på hjerneskadeområdet, specialiseret borgerforløb og VISO-opgaver.

Du vil blive en del af et tværfagligt team, hvor vi hver især byder ind med specialiseret viden, og deler en stærk fælles interesse for målgruppen. Teamet består bl.a. af IKT-konsulent, neuropsykologer og audiologopæder.

Udover at vi er et hus med høj faglighed, er vi også et hus med højt til loftet, som vægter rummelighed og fællesskab højt. Hvor der er mulighed for fælles kollegiale oplevelser, som f.eks. sker via vores sociale personaleklub.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Gladsaxe Kommune Fysio- og ergoterapeuter til behandling af børn – Sundhedsplejen

Gladsaxe Kommune, Søborg

Det har længe været et ønske at træne og behandle børn med særlige behov for fysio- og ergoterapi i børnenes nærområde – daginstitutionen, skolen, hjemmet eller i faciliteter tæt på disse. Derfor ønsker vi at ansætte tre terapeuter, som skal være med til at starte et trænings- og behandlingsteam op i Gladsaxe.

Gladsaxe Kommune vægter børneområdet højt, og vi er en afdeling med høj service og nemme arbejdsgange i forhold til at arbejde tværprofessionelt sammen til børnenes bedste.

Trives du med at være i front, når det handler om nye tiltag, og vil du være med til at udvikle fysio- og ergoterapiområdet til gavn for børnene, så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Ballerup Kommune Fysioterapeut til korttidspladserne

Ballerup Kommune

Brænder du for tværfagligt samarbejde, udredning og træning af komplekse borgere?

Træning og Aktivitet (TogA) er en velfungerende organisation med 49 kolleger, hvor af 7 har deres daglige gang på kortidspladserne. Her er masser af faglig sparing og udvikling i dagligdagen, både med terapeuter og andet sundhedsfagligt personale. Din nærmeste leder er terapeutfaglig. Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til masser af socialt samvær.

Dine vigtigste opgaver

 • Udrede og træne borgere som opholder sig på en korttidsplads (KTP)
 • Udrede og træne komplekse borgere herunder neurologiske borgere
 • Indgå i tværfagligt samarbejde med plejepersonale, visitation, hjælpemiddelterapeuterne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV