359 job matcher din søgning 359 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Mobilhouse A/S Ambitiøs Byggeleder

Mobilhouse A/S

Vil du hjælpe os med at få styr på opstilling af vores moderne og bæredygtige modulløsninger? Få en rolle, hvor du kan sætte din tekniske faglighed i spil, samtidig med at du prøver kræfter med modulbranchen.

Som byggeleder vil du få ansvaret for at vores moduler bliver opstillet eller nedtaget. Det vil være dit ansvar at koordinere vores egne folk men også vores eksterne samarbejdspartnere.

Hver sag er unik og derfor vil arbejdsdagene aldrig være ens. Når vi har rigtigt travlt bruger vi mange eksterne montører og det er derfor vigtigt at du evner at samarbejde med mange forskellige typer.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Naturstyrelsen
Naturstyrelsen Vadehavet søger en dygtig håndværker/tekniker

Naturstyrelsen, Gram

Har du hænderne skruet rigtig på, og kunne du tænke dig et job på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser? Trives du med selvstændighed og ansvar?

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være knyttet til det 67 km lange vildsvinehegn langs den dansk/tyske grænse og til driften af enhedens bygningsportefølje. Her vil du skulle udføre konkrete byggetekniske opgaver på enhedens bygninger og på vildsvinehegnet.

Når du starter hos os ved Naturstyrelsen Vadehavet, vil du opleve at vores hverdag og samarbejde er præget af en uformel grundtone, hvor vi altid vil hinandens bedste.

Naturstyrelsen
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Forsikringsakademiet A/S
Konferencetekniker

Forsikringsakademiet A/S, Rungsted Kyst

Rungstedgaard søger konferencetekniker med øje for kvalitet og service.

Vil du hjælpe os med den daglige drift i konferenceafdelingen, og har du godt tjek på IT-support og forskellige AV-løsninger, så er du måske den nye konferencetekniker vi søger til at supportere gæster og kolleger her på Rungstedgaard!

DINE ARBEJDSOPGAVER

 • Hjælpe vores gæster med generelle IT-problemer
 • Opsætte og supportere videokonferencer over Teams og Zoom
 • Kendskab til forskellige videobarer, PA-systemer, projektorer og skærme
 • Opsætning af borde og stole til møder og konferencer
 • Hjælpe til med drift og vedligehold på hotellet inden for VVS-, maler-, tømrer-området
Forsikringsakademiet A/S
Det Nationalhistoriske Museum
Alsidig håndværker søges til Frederiksborg

Det Nationalhistoriske Museum, Hillerød

Vi har en ledig stilling som museumstekniker til besættelse snarest. Er det noget for dig?

Som museumstekniker arbejder du med håndtering og transport af museumsgenstande og malerier, opbygning og nedtagning af udstillinger og en lang række andre praktiske opgaver på museet.

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg ligger i de smukkeste rammer midt i Hillerød. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job til dig, der har en håndværksmæssig baggrund og gode samarbejdsevner – og som har lyst til at arbejde på et museum, der rummer 500 års danmarkshistorie.

Det Nationalhistoriske Museum
Salling Plast Energy ApS Kvalitetsbevidst Supervisor

Salling Plast Energy ApS, Hurup Thy

Er du en dygtig håndværker, som motiveres af faglige udfordringer inden for produktion? Så er det måske dig, vi mangler til en nyoprettet stilling.

Vores produktion i Hurup Thy er fortrinsvis dedikeret til kunder inden for aqua-industrien og beskæftiger i dag tre timelønnede medarbejdere. Afdelingen, som er forholdsvis ny, er stadig under opbygning og derfor vil du som supervisor stå i spidsen for den videre udvikling.

I en hverdag, hvor ikke to dage er ens, vil dine opgaver blandt andet bestå af:

 • Planlægning og udførelse af produktion inden for plastbearbejdning
 • Medarbejderledelse og -udvikling
 • Varetagelse af tavlemøder
 • Sikring af produktionsdokumentation og overholdelse af arbejdsmiljøregler
X-Yachts A/S
Bådebygger til motorbådsafdelingen

X-Yachts A/S, Haderslev

Se video om X-Yachts A/S som arbejdsplads

X-Power afdelingen arbejder med en spændende vækststrategi, som bl.a. omfatter udvikling, produktion og salg af motorbåde.

Brænder du for at levere et godt produkt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand, så søger vi i øjeblikket en bådebygger til vores motorbådsafdeling.

X-Yachts er ét af verdens mest kendte brands inden for sin kategori, og X-Power holder samme kurs. X-Power er i gang med at udvikle en ny linje af motorbåde, og du bliver en vigtig medspiller i udviklingsprocessen. Herudover skal du være klar til at bistå serviceopgaver på sejlbåde ved behov.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job i hovedkvarteret hos X-Yachts i Haderslev, hvor du bliver en vigtig medspiller i et team af dedikerede medarbejdere.

X-Yachts A/S
Sino Ejendomsselskab A/S
Vicevært – Ejendomsinspektør

Sino Ejendomsselskab A/S

Vil du være en del af et mindre ejendomsselskab med mange forskellige erhvervslejere og vil du have mulighed for at tilrettelægge og præge din egen hverdag?

Vi har brug for en serviceminded, positiv, proaktiv og stabil kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau overfor vore lejere. Du skal være pligtopfyldende, initiativrig, kunne have mange forskelligartet opgaver i gang på samme tid og ikke mindst kunne strukturere din egen hverdag.

Sino Ejendomsselskab A/S
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

HITSA A/S REJSEMONTØR søges til montageopgaver i Danmark

HITSA A/S, Kolding

Da en af vores dygtige montører har opsagt sin stilling, søger vi nu efter en selvstændig og stabil rejsemontør til HITSA’s montageafdeling.

Som rejsemontør indgår du i et team på i alt 5 personer, med 1 montageleder og i alt 4 montører, hvoraf du vil være den ene. En arbejdsuge starter typisk mandag morgen fra vores lokation i Kolding, hvorfra I kører i lastbil ud til de pågældende opgaver i Danmark og retur til Kolding igen torsdag eftermiddag.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Montering af HITSAs produkter i hele Danmark sammen med dine kollegaer
 • Daglig kontakt med vores montageleder, projektleder og kunder
 • Ad hoc-opgaver i montageafdelingen – kan også forekomme på virksomheden i Kolding
ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
DIN Forsyning
Driftsmedarbejder til Vandproduktion

DIN Forsyning, Esbjerg

Har du erfaring med praktiske og håndværksmæssige opgaver? Har du kørekort, og kan du bruge en PC? Er du herudover hjælpsom, samarbejdsvillig og god til at tage initiativ?

Som vores nye driftsmedarbejder skal du bl.a. arbejde med:

 • Daglig vedligehold af vandværker, kildefelter, trykforøgere og dertilhørende installationer – hertil hører også rengøring samt vedligehold af vores grønne arealer
 • Forebyggende vedligehold og rengøring af slam- og reaktionsbassiner
 • Forefaldende vedligeholdelses- og mindre reparationsopgaver af bygninger/installationer.

Herudover skal du deltage i renovering og udbygning af produktionsanlæg samt deltage i renovering af boringer og dykpumper.

DIN Forsyning

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV