718 job matcher din søgning 718 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Netværksspecialist – styrk din faglighed blandt gode kolleger

Jobindex søger for Advania i Herlev

Vil du være med til at forme den måde, vi arbejder med HPE, Aruba og Fortinet på, inden vi bliver rigtig store på det danske marked?

Så kom med, mens vi vækster, og bliv en del af et team, hvor vi connecter lige så godt som vores netværk.

  ”Du bliver nummer 2 i teamet, der opsætter og supporterer netværk. Så du får masser af indflydelse. Og opgaver, der kun bliver endnu mere spændende,” siger netværksspecialist Simon.
Jobindex
Advania
IT-supporter – tag din karriere skridtet videre

Advania, Herlev

Har du lyst til at være en del af et fantastisk supportteam, hvor vi har hinandens ryg – både fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig muligheden for intern videreuddannelse og karriereudvikling?

Hos Advania satser vi på folk i det lange løb, så her får du alle muligheder for at dygtiggøre dig inden for en af de hurtigst voksende brancher.

Advania
Københavns Lufthavne A/S Quality Specialist til IT-sikkerhed indenfor bagageområdet

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Du har her en væsentlig rolle i udvikling og design af fremtidens bagageanlæg, hvor du er ansvarlig for både nye spændende projekter, men også optimeringsprojekter på eksisterende anlæg.

Du sikrer, at interne og eksterne krav til IT-sikkerhed bliver implementeret i vores løsninger, processer og proceduren indenfor hele bagageområdet. Du er go-to person i projekter, hvor du bidrager til at sikre, at relevante krav bliver implementeret allerede i udbudsfaserne. Du er med til at optimere vores processer og tænke teknologiske løsninger, der sikrer fortsat compliance.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. 

Forsvarets Efterretningstjeneste
Teknisk projektleder/Netværkspecialist med fokus på kunder og cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af kunder og teknik i CFCS’s sensornetværk, samt intern projektstyring og projektledelse?

Du har måske rodet med it-netværk, it-netværksdesign eller lignende, og tænker at nu vil du gerne skære ned på den udførende tekniske rolle, og have mere fokus på at skabe den gode tekniske dialog med kunderne og få ting til at ske.

Med en omverden der er i konstant forandring, og hvor cybertruslerne hele tiden udvikler sig, har vi brug for dig, som vores næste kollega og medspiller på holdet, til at beskytte Danmark mod alvorlige cybertrusler og angreb.

Danske Spil A/S
IT sikkerhedsspecialist

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på cloud-sikkerhed og CIS-18? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, IT-sikkerhed og netværk, som IT-sikkerhedsspecialist.

IT-sikkerheds- og -netværksteamet er en del af Infrastrukturafdelingen som lige nu består af fire specialister og en teamleder. Vi varetager administration og vedligeholdelse af netværk og sikkerhedsløsninger på forskellige platforme lige fra lokalnet til cloud. Vi har fokus på sikker og stabil drift samt deltagelse i projekter på tværs af organisationen.

Danske Spil A/S
Topsoe System Administrator

Topsoe, Kgs. Lyngby

Systemadministrator til dokumenthåndtering i Topsoes Power-to-X udviklingsafdeling.

Vi søger en systemadministrator til at drive opbygningen og driften af vores fremtidige dokumenthåndteringssystem primært baseret på SharePoint og resten af MS Office 365 suiten.

Du får ansvaret for at skabe struktur, opsætte og implementere processer, der giver overblik og søgbarhed i vores data og rapporter.

Norlys
System Engineer – automatisering og modernisering af operationel teknologi

Norlys, Tranbjerg J.

Tænk hvis du havde muligheden for at dyrke din passion for teknologi, hvor du i dit arbejde med modernisering og forenkling af data baseret på ITIL-processer var med til at understøtte den grønne omstilling i etableringen af os som Service Provider med højhastigheds services til alle i Danmark.

System Operations består i dag af 6 medarbejdere, og måske skal du være den syvende og vores nye kollega? Ved os vil du opleve en stærk kultur og et tæt fællesskab med fokus på, at teamet deler ansvaret, og vi hjælper hinanden i løsning af opgaverne.

Norlys
Danmarks Lærerforening Udviklingsorienteret chef til Digitalisering og IT

Danmarks Lærerforening, København

Kan du sikre den strategiske retning for Danmarks Lærerforenings digitale udvikling? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger?

Som led i en organisationsændring søger vi en dygtig leder til den nyoprettede stilling som chef for vores afdeling Digitalisering og IT. Afdelingen består af 10 engagerede og dygtige medarbejdere, som er delt i to teams: Drifts- og Supportteam samt Projektteam.

Ørsted
Senior Technology Engineer

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you ensure, implement, and maintain the IT infrastructure on our production sites as part of a collaborative team.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be building and ensuring the improvement of the security and network services for our production business.

As a team, we deliver the full network or security package, e.g., security and network hardware, WAN, servers, and services such as AD, Jumphost, DHCP, DNS, etc. We primarily use Cisco and PaloAlto equipment.

Ørsted
Ørsted
Delivery Manager

Ørsted, Gentofte or Warsaw

Imagine a future where you deliver IT infrastructure and cyber security products to our construction projects.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be the interface between IT and our business units, both offshore wind farms, Power-to-X plants and onshore wind and sun farms.

You’ll be responsible for coordinating and ensuring the delivery of IT products. We deliver IT products that range from internet connections for the sites, virtual and physical servers, network taps, and backup to cyber security measures.

Ørsted
Netto IT-konsulent

Netto, Køge

Har du en solid basisviden på PC SW og HW, og vil du have hele bredden af denne viden i spil i dit nye job? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor der er fart på, og hvor tingene hurtigt kan ændre sig?

Organisatorisk bliver du en del af Netto IT, der er et team på 15 kolleger med en bred spredning i både alder og erfaring. Vi har en særdeles travl hverdag med en seriøs og professionel tilgang til opgaverne - tilsat et stænk humor, og vi har et stærkt samarbejde med fokus på at nå vores fælles mål.

Professionshøjskolen Absalon
Fleksjob til teknisk servicemedarbejder med gode IT-kompetencer

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Har du en høj teknisk forståelse og tidligere arbejdet med tekniske systemer i forhold til fx bygningsdrift? Er du derudover klar til at yde service af høj kvalitet til glæde for vores studerende, kursister og medarbejdere i dagligdagen? Så skal du læse videre. 

Til vores serviceteam på Campus Næstved søger vi en kollega i fleksjob.

Du skal som teknisk servicemedarbejder i Facility Service bidrage til, at vores studerende og ansatte oplever service af høj kvalitet, at der er styr på bygningerne og ikke mindst teknikken heri.

Dine arbejdsopgaver

 • Kvalitetssikring
 • Support, når opgaven kræver det
 • Projektarbejde på tværs af campus
ATP
Teknologiarkitekt med fokus på SQL-databaser

ATP, Hillerød

Har du erfaring med drift og udvikling af SQL-databaser, Data Warehouse og IT-infrastruktur? Og vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads

I jobbet kommer du til at rådgive og sparre med interessenter og udviklere på tværs af ATP’s forretningsområder, og du vil kunne stille krav til leverandører omkring database-løsninger.

Mere konkret bliver det også dig, der:

 • rådgiver udviklere omkring optimering af SQL-statements og cloud-baserede dataløsninger
 • driver en proaktiv overvågning af SQL-databaser med fokus på bl.a. trends, pladsforbrug, sanering, anonymisering og pseudonymisering
ATP
Trapeze Group Europe A/S Customer Care Manager (m/f/d)

Trapeze Group Europe A/S, Aarhus, Dänemark oder Braunschweig, Deutschland

Als Customer Care Manager (m/w/d) berichtest du direkt an den Leiter des Bereichs Customer Care und bist in einem Team erster Ansprechpartner für unsere Kunden. In dieser Position bist du am Puls der Zeit was Nachhaltigkeit angeht und deine IT-Affinität kommt ebenfalls nicht zu kurz.

Deine Aufgaben:

 • Aufnahme von Kundenanforderungen
 • Erstellen von Anforderungsdokumenten, die unsere Kunden bereits in der Angebotsphase mit Verständnis für die Aufgabenstellung begeistert
 • Verfolgung der Einhaltung von "Service and License Agreements" (SLA) inkl. regelmäßigem Austausch mit allen entsprechenden Unternehmensbereichen sowie Kunden
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Erfaren kontorchef med ansvar for driften af det nye ejendomsvurderingssystem

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kgs. Lyngby

Brænder du for it-drift, videreudvikling, DevOps og legacysystemer, og har du erfaringer fra en større it-organisation? Så har du som chef for vores kontor Vurderingssystemer mulighed for at sikre en stabil og omkostningseffektiv drift og videreudvikling af et stort komplekst it-system i Skatteforvaltningen.

Vi søger en engageret og stærkt it- og forretningsorienteret leder til at sikre, at incidents på de mange vurderingssystemer adresseres hurtigt og effektivt i forhold til deres kritikalitet. Du bliver systemejer og dermed ansvarlig for interessenthåndtering af de leverandører, der er indgået kontrakt med på de enkelte systemområder, samt for formidling af samarbejdet mellem procesejerne og leverandørerne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Gem
Odense Kommune
Resultatorienteret funktionsleder for Data og Applikationer

Odense Kommune

Vil du være med til at skabe resultater for vores borgere og virksomheder gennem udviklingen af løsninger? Vil du lede fagligt stærke og meget kompetente medarbejdere til at udleve deres fulde potentiale? Vil du skabe en ny æra i anvendelsen af data i Odense Kommune, så er det den her stilling, du skal søge.

Data og Applikationer er en del af kontoret Digitalisering og Data, som sammen med kontoret IT-drift og sikkerhed udgør hjørnestenene for IT og digitalisering i Borgmesterforvaltningen. Området hører under staben Økonomi og digitalisering.

Odense Kommune
Comwell Hotels Informationssikkerhedskoordinator

Comwell Hotels, Kolding

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt og som en del af oplevelsen har vi også et ansvar for at passe på vores gæsters, kollegaers og koncerns data.

Vi har derfor brug for en kollega der kan være med til at sætte vores sikkerhedsarbejde yderligere i system og sikre, at vi har styr på den tekniske, fysiske og organisatoriske sikkerhed, vores processer og at der løbende laves opfølgning, hvor det er relevant.

Din hverdag som Informationssikkerhedskoordinator vil primært bestå af at rammesætte arbejdet med informationsikkerhed på alle Comwell hoteller samt vores administrative kontorer. Din første opgave vil være at implementere et relevant rammeværk for at bringe struktur ind i hvordan vi prioriterer vores sikkerhed.

Terma A/S DevOps Engineer/System Engineer

Terma A/S, Søborg

Would you like to take part in supporting our dedicated developers by building and managing test sites, automating deployments and being part of a team that has a crucial role in our ability to deliver meaningful high-tech solutions to keep people safe?

Your primary tasks and responsibilities will be the development and maintenance of our CI/CD infrastructure, scriptable orchestration and provisioning, and the development of infrastructure as code, and configuration as code.

KMD A/S Implementeringskonsulent KMD Opus Debitor

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

KMD er i gang med at udvikle næste generation af IT-løsninger, der hver dag hjælper det offentlige Danmark med at optimere ressourceforbruget, så tiden kan bruges på borgervendte kerneydelser.

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Vi søger en ny medarbejder, der har erfaring med Opus Debitor eller er motiveret og disponeret for hurtigt at tilegne sig en stærk faglig indsigt i det.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • Implementere vores løsninger hos nye og eksisterende kunder
 • Undervise og levere konsulentydelser såvel online som fysisk hos kunden
 • Omsætte kundens behov og krav til faglige ydelser, som har nytteværdi for kunden
KMD A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV