387 job matcher din søgning 387 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ikast-Brande Kommune
Skolekonsulent

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Vi mangler en skolekonsulent, som vil være en del af skoleskoleafdelingens team.

Som skolekonsulent er du med til at understøtte ledelsesgruppen, udviklingsprojekter, den daglige drift og andre tværgående indsatser med insisterende sparring, processtøtte og facilitering.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Support og rådgivning til skoleafdelingen og skoleledere i den daglige drift
 • Opdatering på lovgivning, bekendtgørelser, overenskomster, vejledninger m.v. og stå for relevant videreformidling af disse
 • Understøtte skoleafdelingens dialog med skolerne og andre samarbejdspartnere
Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Skattestyrelsen Administrative medarbejdere til Center for Straffesager

Skattestyrelsen, København

Kan du skabe overblik over mange forskellige sager og samtidig bevare blikket for detaljerne i den enkelte sag? Hvis du kan svare ja til det, så er du muligvis vores nye kollega i Straffesagsenhed 4. 

I Straffesagsenhed 4 ligger Visiteringen, som er indgangen for alle de straffesager, der behandles i Center for Straffesager. Som administrativ medarbejder får du en afvekslende hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Som administrativ medarbejder hos os får du ansvar for bl.a.:

 • journalisering af sager
 • visitering af nye sager, som tilgår Center for Straffesager fra Skatte-, Motor- og Toldstyrelsen
 • at sikre sagssagsregistreringer
Skattestyrelsen
Kommuneqarfik Sermersooq
Konsulent til Majoriaq Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger dygtig og engageret konsulent til Majoriaq Tasiilaq, som især skal arbejde i front med arbejdsmarkeds- og opkvalificerings- og uddannelsesopgaver.

Stillingens indhold er bl.a.:

 • Registrering af ledige
 • Administrative opgaver
 • Vejledning og rådgivning af arbejds-, opkvalificerings- og uddannelsessøgende i Tasiilaq by og bygder

Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Kommuneqarfik Sermersooq
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Børne- og Undervisningsministeriet
Kontorfunktionær til administrative opgaver i HR

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Motiveres du af at levere en høj grad af service og understøtte både nære kolleger og organisationen i din opgaveløsning? Og trives du med en omskiftelig hverdag, hvor du både har nogle faste driftsopgaver, men også ad hoc-opgaver med korte deadlines?

Dine nye opgaver kan bl.a. indebære:

 • Administration af ridderkors og fortjenstmedaljer
 • Administration af aftaler om massage, ergonomi m.m. samt dialog med leverandører og kommunikation til medarbejdere om aftalerne
 • Håndtering af fakturaer

Uanset hvilken erfaring du kommer med, vil vi gøre vores bedste for, at du får en god oplæring i vores opgaver.

Børne- og Undervisningsministeriet
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
Finanstilsynet
Ansvarsfuld sekretær til samfundsvigtigt tilsyn med penge- og realkreditinstitutter

Finanstilsynet, København

Vil du være med til at sikre en robust, ansvarlig og ordentlig finansiel sektor i Danmark? Vil du have en bred kontaktflade, og vil du udfordres på din faglighed? Så har vi brug for dig i kontoret for Kontoret for Realkreditinstitutter og Kontoret for International markedskontakt, Likviditet og Kapital. 

Du skal understøtte chefer og medarbejdere i de to kontorer i en række tilsynsopgaver og på den måde bidrage til, at der er overblik over tilsynsindsatsen, og at tilsynsopgaven løftes. Du kommer også til at bidrage til tværgående opgaver med andre kontorer, og du vil derfor hurtigt indgå i et bredt netværk i Finanstilsynet.

Færdselsstyrelsen
Administrative medarbejdere til team Virksomhedstilsyn og takografkort

Færdselsstyrelsen, Ribe

Brænder du for at yde en god service til borgere og virksomheder? Har du politisk flair og lyst til at arbejde med komplekse problemstillinger. Trives du i en travl hverdag med masse af udfordringer?

Du bliver en del af et team, hvis kerneområde i dag er administration af og tilsyn med køre- og hviletidsområdet, hvor produktionen er styret af målkrav fastsat på EU-niveau.

Du vil få funktionen som aflæser. Aflæsernes arbejdsområde består af kontrol af køre-hviletidsbestemmelserne for de indkaldte virksomheder, herunder sikre sig at alt relevant data er modtaget, korrespondance med virksomhederne, konstatering af evt. overtrædelser, sparring med kvalitetskontrollører og jurister.

Færdselsstyrelsen
Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
 • En fuldtidsstilling
 • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

ATP
Forretningskonsulent til Produktudvikling Boligstøtte

ATP, Hillerød

Kan du bevare overblikket og garantere, at kvaliteten i vores breve er i top? Har du erfaring med kodning, test og udvikling af breve?

Som vores nye forretningskonsulent bliver du en del af vores brevteam, der har den primære opgave at oprette, vedligeholde og optimere vores breve vedrørende boligstøtte. Sammen med dine kolleger i teamet får du ansvaret for den tekniske del af arbejdet med breve i fagsystemet til udbetaling af boligstøtte. Dette sker fx som følge af lovændringer, optimering af kunderejser osv.

ATP
Naviair
Turnusmedarbejder

Naviair, Kastrup

Turnussupport understøtter Naviairs operative linjeenheder med hensyn til spørgsmål og opgaver i forbindelse med vagtplanlægning, drift, opfølgning og systemunderstøttelse.

Du bliver en del af et team på fem medarbejdere, der alle arbejder for at levere god kvalitet og høj service til vores operative medarbejdere.

Vi servicerer de operative enheder med hensyn til efterregistrering af vagtlister, operativ drift af turnussystemer i SAP og vagtplanlægningsværktøjet Europlanner, vedligeholdelse af regel- og vejledningsdokumentation, prognoser, statistik og andre ad hoc-opgaver.

Naviair

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV