259 job matcher din søgning 259 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
THISTED KOMMUNE
Biblioteksformidler med fokus på børn og unge

THISTED KOMMUNE

På Biblioteket i KulturRummet i Thy har vi et stort fokus på børn og deres familier – biblioteket er nemlig både dit, mit og vores, og vi tror på at vi med de første møder med biblioteket gør en positiv forskel resten af livet. Vi hænger tæt sammen med vores kolleger i Sundhed og Fritid, og det er derfor helt naturligt for os, at biblioteket også har en afgørende og væsentlig rolle i at understøtte børn og unges mentale trivsel og sundhedsdagsordenen generelt i vores kommune.

Vi leder derfor efter dig, der har blik for hvordan biblioteksformidlingen kan bidrage til at udvikle livsduelige børn og unge og sunde fællesskaber, hvor biblioteksformidlingen og kulturelle oplevelser kan være katalysator herfor.

Det Kgl. Bibliotek
Informationsspecialist med undervisnings- og bibliotekserfaring

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Vi savner en kollega, der kan indgå i vores team af dedikerede biblioteksfolk på Arts bibliotekerne i Aarhus. En kollega – cand.mag. eller cand.scient.bibl., der elsker at undervise, er serviceminded af natur og kan bringe sine digitale kompetencer i spil i forhold til at udvikle nye undervisningsforløb til studerende på Arts.

Arbejdsopgaver:

 • Informationsvagter i skrankerne på de fysiske biblioteker på Kasernen, Moesgaard og i Nobelparken, hvor support og vejledning af studerende er i højsædet.
 • Undervise i informationskompetence både online og fysisk.
 • Udvikle undervisning, der bibringer studerende viden og indsigt i digitale metoder, referencehåndtering, brug af digitale arkiver, textmining, antiplagiering m.m.
Det Kgl. Bibliotek
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Det Kgl. Bibliotek
Undervisningskompetent informationsspecialist

Det Kgl. Bibliotek, København

Vil du være med til at udvikle undervisningen og udbygge de studerendes informationskompetencer på AU Library Arts, Emdrup, København?

Det Kgl. Bibliotek, AUL Emdrup søger en medarbejder til at indgå i biblioteksbetjeningen af forskere og studerende på Arts Emdrup, DPU, Aarhus Universitet.

Du vil indgå i bibliotekets kontaktbiblioteksordning, hvor hovedopgaverne er undervisning, vejledning i informationssøgning, kontakt til forskere og studerende samt øvrige biblioteksrelaterede opgaver.

Det Kgl. Bibliotek
Det Kgl. Bibliotek
Informationsspecialist

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Det Kgl. Bibliotek, AUL BSS søger en informationsspecialist til at indgå i biblioteksdriften på et større forskningsbibliotek med særligt blik på områderne Statskundskab og Jura.

Du vil indgå i bibliotekets kontaktbiblioteksordning, hvor hovedopgaverne er undervisning, vejledning i informationssøgning, kontakt til forskere og studerende på de to institutter, samt øvrige biblioteksrelaterede opgaver.

Dine opgaver

 • Undervisning af jura- og statskundskabsstuderende i informationssøgning og kildehåndtering på bachelor, kandidat og Ph.d. niveau
 • Vejledningsvagter i biblioteket på Bartholins Alle
 • Tjek af pensum og eksamensopgaver for ophavsret
Det Kgl. Bibliotek
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
Faxe Kommune Kulturformidler med særlig interesse for undervisning og litteraturformidling

Faxe Kommune, Haslev

Vi søger en ny kollega med særlig interesse for undervisning og formidling af bibliotekets mange tilbud.

Hos os lægger vi vægt på at tale om litteratur på arbejdspladsen og hele tiden dele vores viden om og begejstring for gode kulturoplevelser på kryds og tværs i organisationen til glæde for både kolleger og borgere.

Konkret skal du arbejde med litteraturformidling i biblioteksrummet i samtale med borgerne, planlægge og afvikle undervisningsforløb samt formidle litteratur på skrift. Og du skal selvfølgelig have masser af bøger i hænderne og hjælpe med at tilpasse og vedligeholde materialesamlingen, så den altid fremstår attraktiv og aktuel.

RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Esbjerg Kommune
Biblioteksformidler søges til Esbjerg Kommunes Biblioteker - ung/voksen

Esbjerg Kommune

Vi søger en udadvendt og engageret biblioteksformidler pr. 1. juni 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Esbjerg Kommunes Biblioteker er inde i en stærk udvikling med mange kulturelle aktiviteter og samarbejder fra større events som fx Verdensmålsugen til forskellige enkeltstående arrangementer som fx guidet fælles læsning. Vi arbejder for at skabe sunde og udviklende fællesskaber via samskabelse, involvering og aktivering af borgerne

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor opgaverne blandt andet består af udvikling og planlægning af litteraturtilbud og aktiviteter til unge og voksne, medvirke til gennemførelse af bibliotekets arrangementer samt udlånsbetjening i et lokalbibliotek samt hovedbiblioteket.

Esbjerg Kommune
To biblioteksformidlere søges til Esbjerg Kommunes Biblioteker - børn

Esbjerg Kommune

Der er drøn på i bibliotekets formidling til små og store børn. Derfor søger vi to biblioteksformidlere, der brænder for at give børn og deres voksne gode oplevelser med kultur og litteratur, og som trives i et bibliotek med plads til leg, kreativitet, nysgerrighed og fordybelse.

I Esbjerg Kommunes Biblioteker er vi optaget af at inspirere til børns og forældres læseliv og kulturelle oplevelser i det hele taget. Vi arbejder med afsæt i et alsidigt og stærkt fagligt fællesskab og stræber efter at møde kommunens børn med kvalitetsmaterialer og nærværende formidling.

Vi tilbyder to alsidige stillinger, hvor opgaverne blandt andet består af samarbejder med dagtilbud/skoler, arbejde med vores samling af børnematerialer, udlånsbetjening i et lokalbibliotek samt Hovedbiblioteket. 

Stevns Kommune Stevns Bibliotekerne søger vikar til vores udlånsbetjening og vores logistik

Stevns Kommune, Store Heddinge og Hårlev

Vi mangler akut hjælp til vores udlånsbetjening og vores logistik

Vi er så uheldige, at to af vores kollegaer er langtidssyge. Derfor søger vi en vikar, der kan tiltræde snarest til at dække udlånsvagter og til at hjælpe os med let materialehåndtering.

Vi søger en midlertidig kollega, som har bibliotekserfaring – gerne erfaring med betjening og materialehåndtering.

Arbejdsopgaver:

 • Publikumsbetjening i udlånene på Store Heddinge og Hårlev bibliotek
 • Morgenrutine (Klargøring af udlån herunder fremfinde bestilte materialer)
Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
CRH Concrete A/S
Produktionsmedarbejder

CRH Concrete A/S, Søndersø

Til vores fabrik i Søndersø søger vi en dygtig og engageret produktionsmedarbejder til støbning af betonelementer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed.

Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone, og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring.

Der er tale om en fast stilling på timeløn, på 37 timer ugentligt, hvor du enten arbejder fra kl. 6 til kl. 14 eller fra kl. 7 til kl. 15.

CRH Concrete A/S
HTH
Koordinator-/Projektleder

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Koordinator-/Projektleder kommer du til at indgå i vores montageafdeling, hvor du sammen med erhvervsteamet, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved, skal være med til at koordinere og projektstyre i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Der er tale om et selvstændigt job med bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV