649 job matcher din søgning 649 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Sundhedssikring
Er du fysioterapeut, og kunne du tænke dig at arbejde med telefonisk rådgivning af forsikringskunder?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Har du lyst til at bringe både din kliniske erfaring og dine kommunikative kompetencer i spil? Så er du muligvis den kollega, vi søger til vores muskuloskeletale team.

Din hverdag vil bestå i at håndtere telefoniske kundehenvendelser samt sagsbehandling, der vedrører bevægeapparatet, samt at visitere dem videre til det helt rette behandlingsforløb.

Dansk Sundhedssikring
Deloitte Finder du compliance, hvidvask og AML-området interessant? Vi søger konsulenter til vores team til en tidsbegrænset ansættelse på et år

Deloitte, København eller Odense

Vores team i henholdsvis København og Odense varetager complianceopgaver på kundegodkendelser for Deloitte i Danmark.

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at indhente information om Deloittes kunder; grundlæggende virksomhedsinformationer, organisationsdiagrammer og legitimation i overensstemmelse med gældende lovgivning og interne retningslinjer.

En del af opgaveløsningen vil bestå i risikovurdering af kunder, hvorfor du vil have kontakt med en bred vifte af medarbejdere på tværs af Deloitte. Du vil arbejde sammen med andre dygtige medarbejdere i både dit team og i Deloittes øvrige forretning.

People Executive Senior Treasury Manager

People Executive recruiting on behalf of Nordic Aviation Capital A/S in Billund

To the world’s largest regional aircraft leasing company

Do you have experience in a bank or a corporate treasury function, and do you thrive in a fast-paced and ever-changing environment? Would it motivate you to support aircraft transactions and asset sales around the world? Then you may be the Senior Treasury Manager we are looking for to Nordic Aviation Capital (NAC) in Billund! The office will move to Vejle in July 2023.

As Senior Treasury Manager your primary responsibility will be to work with complex financial risk management in an organization focusing on most treasury disciplines. You will be involved with NAC's business lines and act as a valuable business partner. Furthermore, you will join a small team of other highly competent treasury specialists who are ready to welcome you and support your onboarding.

Nybolig
Nybolig Farum & Allerød søger junior mægler/salgstrainee

Nybolig

Hos Nybolig Farum & Allerød – Lynge, løber vi meget stærkt!. Vi søger derfor en dygtig juniormægler/salgstrainee til vores forretninger.

Vi er et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team, der ser god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Styring af køberkartotek
 • Udarbejdelse af flyers og andet markedsføringsmateriale
 • Fremvisninger og salg af boliger
Nybolig
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
P+, Pensionskassen for Akademikere
Nytænkende pensionsmedarbejder til Supportteam

P+, Pensionskassen for Akademikere, Frederiksberg

Sætter du en ære i at levere gode medlemsoplevelser gennem effektiv sagsbehandling, og er du god til at tænke nyt og se fremad? Så er det måske i P+, du finder dit næste job.

Vi søger en kollega med interesse for pension og livsforsikring, som har ambitioner om at bidrage til effektive processer og præcise leverancer – og som derudover er nysgerrig efter at lære mere om de IT-systemer, der får hjulene til at dreje rundt.

Se video om P+, Pensionskassen for Akademikere som arbejdsplads

Dine arbejdsopgaver

 • Sagsbehandling af ind- og udbetalingsflows
 • Modregning i invalidedækninger
 • Årlige udsendelser af pensions- og depotoversigter mv.
P+, Pensionskassen for Akademikere
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Erfaren M&A-profil med store ambitioner

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Til vores afdeling Beierholm Corporate Finance, søger vi nu en erfaren M&A profil til stillingen som M&A Manager eller Associate Director.

Beierholm Corporate Finance er en del af Oaklins, der leverer M&A, vækstkapital, ECM, gældsrådgivning og corporate finance-services. I denne rolle bliver du en vigtig del af et M&A team i vækst med gode muligheder for at påtage dig stort ansvar og forskelligartede opgaver.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads i attraktive rammer centralt beliggende i København, hvor vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder tager stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Sydbank
Controller til Nedskrivningsafdelingen

Sydbank, Aabenraa

Er du interesseret i at være en del af et område i Sydbank, som har stort fokus, hvor kravene udvikler sig hurtigt, og hvor et stort ansvar for forretningen følger med?

Et job i Sydbanks Nedskrivningsafdeling vil give dig et dybt indblik i bankens måde at håndtere nedskrivninger på samt de bagvedliggende regulatoriske krav. Desuden får du mulighed for at videreudvikle vore nuværende arbejdsprocesser i afdelingen i takt med, at nye regler indføres.

Nedskrivningsafdelingens primære arbejde består i at sikre og beregne korrekte nedskrivninger på bankens portefølje samt levere ledelsesrapporteringer på nedskrivningsområdet.

Sydbank
NRGi Investment Analyst/Investeringsanalytiker

NRGi, Aarhus

NRGi og Sampension står bag NRGi Renewables. Vi arbejder for større bæredygtighed og en hurtigere grøn omstilling i samfundet. NRGi Renewables er i en positiv udvikling og står for at skulle træffe investeringsbeslutning for en række vindmøller og solcelleparker i de kommende år. Herudover er der løbende opkøbsmuligheder og lignende, der skal evalueres og analyseres.

Som vores nye Investment Analyst bidrager du til at videreudvikle selskabets værdiansættelsesmodel samt sikre, at antagelserne i disse er veldokumenteret samt faktabaseret. Du får ansvaret for disse opgaver og bliver drivende kraft i at udarbejde strategiske og kommercielle analyser sammen med ledelsen og teamet i NRGi Renewables.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Velas
Økonomirådgiver der hjælper kunden fra A til Z

Velas, Viborg, Søften, Horsens eller Vissenbjerg

Brænder du for at arbejde med økonomisk- og regnskabsmæssig rådgivning, hvor du tilbyder kunden økonomisk rådgivning fra A til Z? Elsker du en god kundekontakt og at følge et regnskab helt til dørs?

Du kan se frem til en hverdag, hvor du har din egen kundeportefølje, som du har en tæt dialog med. Som økonomirådgiver i deltidssegmentet følger du kunden hele vejen, og dermed styrer du deadlines inden for deres bogføring og opgørelse.

Velas
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Tryg Forsikring A/S
Erfaren og gennemslagskraftig leder til PMO, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Til Nordens største forsikringsselskabs største forretningsområde, Privat Danmark, søger vi en leder med pondus, gennemslagskraft og struktur.

Som leder af vores PMO, får du ansvaret for 10 kompetente medarbejdere, med ambitioner om at sikre god og effektiv fremdrift på vores centrale strategiske projekter. Det er både projekter der er forankret i Privat-delen af forretningen, men også projekter der går på tværs af organisationen. Som leder af PMOet i Trygs Privatforretning, vil du blive en del af vores Development Excellence område.

Tryg Forsikring A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Business Analyst

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

We are searching for a Business Analyst for our location in Brande. Other locations can potentially also be possible.

The responsibilities of the Business Analyst will be managing and controlling the project portfolio of the Service Business Unit. Strategic decision-making, generating business cases, risk assessments, and financial reporting are also part of the job. The company applies advanced data-driven project models (DPM) and applications. Data-driven project modelling (DPM) is a model for project modelling of business resource demands, applying a variety of enterprise data sources.

In return for your commitment, we offer you to become a part of our mission for sustainability: Clean energy for generations to come and personal and professional development to grow internally within our organization.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Intrum A/S
Inkassorådgiver til Front Office

Intrum A/S, Valby

Hos Intrum vil du udvikle dig ved at gøre en forskel – på såvel højt plan som i et internationalt miljø. Og dét i en bekræftende kultur, hvor din indsats tæller.

Som Inkassorådgiver vil du få en travl hverdag, hvor din arbejdsopgaver spænder meget vidt, og ens for alle er, at vi sætter kvalitet, integritet og professionalisme højt. Du vil dagligt have telefonisk kontakt med mange forskellige kunder, hvorfor du skal være god til at lytte og udvise forståelse for kundens situation.

Intrum A/S
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Civile efterforskere til afdelingen for Økonomisk Kriminalitet

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Er du typen, der kan knække koden, skabe overblik og se sammenhænge i et ofte kompliceret materiale? Vil du være med til at efterforske og bremse fremtidens kriminalitetsform?

Dit primære arbejdsområde vil være sager vedrørende skatte- og momsunddragelse, som vi modtager fra Skattestyrelsen. Du vil skulle indgå i et team med en skatterevisor og en politiassistent, hvor I sammen vil stå for kredsens skattesager.

Du kommer til at indgå i sektionen på lige fod med dine kollegaer og oplæres i politiets sagsbehandlingssystemer, hvorefter du selvstændigt eller som en del af et team er ansvarlig for opklaringen af en given sag.

Optimum HR Ansvarlig for internt salg og kontrakter til leasningforretningen i Schmitz Cargobull

Optimum HR søger for kunde i Padborg

Kan du gennemskue kontrakter, assistere internt salg og knuse finansielle og juridiske problemer i en international koncern, så er jobbet her for dig.

Optimum HR søger for Schmitz Cargobull en ansvarlig for internt salg og kontrakter i leasingforretningen til at indgå i Schmitz Cargobull Finance team. Du vil få ansvaret for en videnstung medarbejder, og referere direkte til regionsdirektøren.  

I dag er der til stadighed mange indgående og høje krav omkring processer, kontrakthåndtering og juridiske procedurer. Du vil i denne nyoprettede rolle samle og strukturere vores setup og arbejdsmetoder i leasingforretningen i hele Norden.

Danske Bank Specialist Operations Officer in Tax Services

Danske Bank, Høje Taastrup

Do you want to bring value to our clients through the provision of tax reclaim and relief at source services on our client’s investments? Do you want to have a leading role in securing the best customer experiences? If so, then please read on, as Danske Bank may be looking for you!

We are seeking a motivated and well-organized Specialist Operations Officer for our Customer Handling Squad where you will be working with four of our colleagues.

Alipes ApS Ambitiøs analytiker søges til algotrading virksomhed

Alipes ApS, København

Er du klar til at kickstarte din karriere inden for algoritme trading? Vil du arbejde med de finansielle markeder i en innovativ teknologivirksomhed?

Som Analytiker i vores operationelle team vil du assistere med kvantitative analyser samt dagligt sikre, at alle algoritmer og systemer kører, og vores databaser er opdateret.

Du kommer blandt andet til at arbejde med Bloomberg, Reuters, Excel, VBA, SQL og Python.

Derudover kommer du til at samarbejde tæt med vores Tech- og Quant team såvel som vores broker. Hos Alipes tilbyder vi en stejl læringskurve med ansvar fra første dag.

Bornholms Brandforsikring A/S Innovativ produktudvikler

Bornholms Brandforsikring A/S, Rønne

Lyder produktudvikling, porteføljelønsomhed, kundesammensætning, markedsanalyser og markedstrends spændende - så har vi måske job til dig!

Vi arbejder i en uformel atmosfære, og vores virksomhed er karakteriseret af faglig stolthed, mennesket i centrum og gode muligheder for at påvirke sin egen hverdag. Alt sammen blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Dine arbejdsopgaver

 • Udvikle og implementere nye privat- og erhvervsprodukter
 • Analysere, idegenerere og følge op på udviklingsmuligheder og lønsomhed
 • Ansvarlig for at produkterne lever op til markedsstandarder og er i overensstemmelse med gældende lovgivning

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV