446 job matcher din søgning 446 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarets Efterretningstjeneste
Teknisk projektleder/Netværkspecialist med fokus på kunder og cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af kunder og teknik i CFCS’s sensornetværk, samt intern projektstyring og projektledelse?

Du har måske rodet med it-netværk, it-netværksdesign eller lignende, og tænker at nu vil du gerne skære ned på den udførende tekniske rolle, og have mere fokus på at skabe den gode tekniske dialog med kunderne og få ting til at ske.

Med en omverden der er i konstant forandring, og hvor cybertruslerne hele tiden udvikler sig, har vi brug for dig, som vores næste kollega og medspiller på holdet, til at beskytte Danmark mod alvorlige cybertrusler og angreb.

Danmarks Lærerforening Udviklingsorienteret chef til Digitalisering og IT

Danmarks Lærerforening, København

Kan du sikre den strategiske retning for Danmarks Lærerforenings digitale udvikling? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger?

Som led i en organisationsændring søger vi en dygtig leder til den nyoprettede stilling som chef for vores afdeling Digitalisering og IT. Afdelingen består af 10 engagerede og dygtige medarbejdere, som er delt i to teams: Drifts- og Supportteam samt Projektteam.

Ørsted
Delivery Manager

Ørsted, Gentofte or Warsaw

Imagine a future where you deliver IT infrastructure and cyber security products to our construction projects.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be the interface between IT and our business units, both offshore wind farms, Power-to-X plants and onshore wind and sun farms.

You’ll be responsible for coordinating and ensuring the delivery of IT products. We deliver IT products that range from internet connections for the sites, virtual and physical servers, network taps, and backup to cyber security measures.

Ørsted
KMD A/S Delivery Director

KMD A/S, Ballerup

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

Din opgave vil være at lede et team bestående af 4 ledere med hver deres ansvarsområde (IT Drift & Sikkerhed, IT-projekter, Applikation Operation og Test & Release management). Du vil således stå i spidsen for ledelsen af leverancen af både IT-drift og projekter. Her vil du bringe din viden om ledelse, teknologi og planmæssig eksekvering i anvendelse.

KMD A/S
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Erfaren kontorchef med ansvar for driften af det nye ejendomsvurderingssystem

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kgs. Lyngby

Brænder du for it-drift, videreudvikling, DevOps og legacysystemer, og har du erfaringer fra en større it-organisation? Så har du som chef for vores kontor Vurderingssystemer mulighed for at sikre en stabil og omkostningseffektiv drift og videreudvikling af et stort komplekst it-system i Skatteforvaltningen.

Vi søger en engageret og stærkt it- og forretningsorienteret leder til at sikre, at incidents på de mange vurderingssystemer adresseres hurtigt og effektivt i forhold til deres kritikalitet. Du bliver systemejer og dermed ansvarlig for interessenthåndtering af de leverandører, der er indgået kontrakt med på de enkelte systemområder, samt for formidling af samarbejdet mellem procesejerne og leverandørerne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
CGI Danmark A/S
Director Consulting Services med fokus på samfundskritiske IT-leverancer søges

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Vil du arbejde sammen med nogle af de bedste inden for deres felt, og vil du være med til at sikre drift og udvikling af samfundskritiske IT-systemer til sundhedsvæsenet og kommunerne?

Individuelle udviklingsplaner er et stort fokusområde i CGI – og skulle en medarbejder ønske at udfordre sig selv i ny rolle eller nye opgaver, så er vi mere end lydhøre overfor dette. Mulighederne er mange i en stor organisation. Vi er behjælpelig med at klæde medarbejderen fagligt på, via kompetent sparring, de nødvendige certificeringer og opbakning fra ledelsen.

CGI Danmark A/S
Energistyrelsen
Projektleder til fremtidens digitalisering

Energistyrelsen, København

Digitalisering er et område i rivende udvikling i Energistyrelsen. Vi søger nu en projektleder til at tage ansvar for nogle af vores digitale projekter og hjælpe klimadagsordenen på vej. Du kommer til at arbejde sammen med fagligt engagerede specialister, hvor du skal kunne omsætte ideer til konkrete projekter til gavn for den grønne omstilling.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Vores nye projektleder skal kunne se mulighederne i digital understøttelse af processer og arbejdsgange og omsætte ideer til konkrete løsninger.

Som IT-projektleder i Energistyrelsen skal du:

 • Lede et projekt fra A-Z med fokus på at bryde de overordnede problemstillinger ned i konkrete leverancer og aktiviteter
 • Begå dig på tværs af organisationen med til tider modsatrettede behov og ønsker
 • Bidrage med overblik og struktur, der får dine aktiviteter og projekter sikkert i mål
Energistyrelsen
Gem
Odense Kommune
Resultatorienteret funktionsleder for Data og Applikationer

Odense Kommune

Vil du være med til at skabe resultater for vores borgere og virksomheder gennem udviklingen af løsninger? Vil du lede fagligt stærke og meget kompetente medarbejdere til at udleve deres fulde potentiale? Vil du skabe en ny æra i anvendelsen af data i Odense Kommune, så er det den her stilling, du skal søge.

Data og Applikationer er en del af kontoret Digitalisering og Data, som sammen med kontoret IT-drift og sikkerhed udgør hjørnestenene for IT og digitalisering i Borgmesterforvaltningen. Området hører under staben Økonomi og digitalisering.

Odense Kommune
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Flying Tiger Copenhagen
Infrastructure Architect

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen is looking for an Infrastructure Architect with experience in retail infrastructure.

Together with the general IT Infrastructure team you drive IT infrastructure initiatives in the stores to support Flying Tiger’s digital and retail ambitions.

Furthermore, you will ensure a stable, secure, standardized and well managed IT infrastructure where the main focus will be on our Flying Tiger stores.

 • Hands-on architect for Flying Tiger store IT infrastructure services
 • Owns the design and architecture of store standards
 • Oversees rollout and maintaining quality of store standards to all stores
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Bankdata Senior Manager til Proces Automation Center

Bankdata, Fredericia

Har du de tekniske- og ledelsesmæssige forudsætninger til at sørge for dit teams eksekvering og trivsel? Vil du stå i spidsen for to teams, der har ansvaret for løsninger til procesoptimering og automatisering for nogle af Danmarks stærkeste pengeinstitutter?

Vi søger en Senior Manager, som kan sætte retning, opsætte mål og følge op. Dine to teams består af et godt mix af medarbejdere, som giver høj faglighed, god balance og energi. Som leder skal du sikre, at de fortsat leverer effektive løsninger, udvikler deres faglige kompetencer og trives socialt.

BEUMER Group A/S
C-Softwareudvikler

BEUMER Group A/S, Aarhus

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

Har du lyst til at udvikle dig i et team af højt kvalificerede og kompetente kollegaer? Vil du bruge dine evner i komplekse projekter, der inkluderer software, el og mekanik?

Da vores Software Customer Support-afdeling vokser, søger vi derfor nu en kandidat der har lyst til at arbejde med vores CSC3-produkt. CSC3-produktet er en Red Hat Enterprise Linux-baseret sorter-controller, der binder det elektromekaniske lag sammen med kundens forretningslogik i et højteknologisk sorteringssystem.

Din hverdag vil være præget af alsidige opgaver af meget varierende størrelse og kompleksitet, der kræver teknisk indsigt, forståelse og overblik.

BEUMER Group A/S
e-Boks Lead Developer

e-Boks, Hellerup

Are you ready for a key developer role at one of Denmark’s largest communication platforms? And do you want to help us take our platform (PaaS), a platform that can create secure communication on the internet, to the global markets?

Right now, we are looking for a new Lead Developer to join a fantastic development team. You will become deeply involved with the core functionality of the platform and will become a natural interaction between the development team, Test Managers, Architects and Product Owners.

You will be a part of an experienced team at our headquarters in Copenhagen, where we help each other succeed. We have an informal culture where we emphasize collaboration and professional development.

Forca A/S
IT Operations Automation Specialist

Forca A/S, Hellerup

We are looking for an IT Operations Automation Specialist to join our Operations Automation team. As a specialist, you will be responsible for leading and developing automation initiatives that will deliver real gains across operations.

In close collaboration with your four colleagues, you will become a part of a highly professional team who runs their daily tasks in a well-tuned, agile manner.

You will have a unique possibility to influence the development processes, drive the change, bring your experience and level of expertise to the end users, and have immediate feedback on the results of your work.

Forca A/S
Micro Matic A/S ERP D365F&O Business Partner

Micro Matic A/S, Odense

til verdens førende leverandør af fadølsudstyr.

Vil du have en central rolle i vores D365F&O implementering, og er du faglig ekspert i processer og ERP-systemer?

Vi mangler dig som en vigtig brik i vores internationale IT-team, bestående af tekniske ressourcer og systemspecialister, hvor vi supporterer vores salgsselskaber og produktionsenheder beliggende forskellige steder i verden, som skal på den samme platform med både globale og lokale forankringer.

Du kommer fra en rolle med ansvar for business-systemer i den daglige drift i tæt samarbejde med forretningen og dens ressourcer.

Workday Denmark ApS
Software Engineering Manager

Workday Denmark ApS, Copenhagen

As we grow the Peakon engineering team at Workday, we are looking for an experienced Software Engineering Manager to join us in Copenhagen.

As a leader of the team, you’ll directly manage 3-6 engineers at varying experience levels and stages in their career. You’ll work one to one with engineers to help them set and achieve goals, develop new skills, and support their overall career progression and personal development.

As part of the Peakon team at Workday, you'll:

 • Be the people leader for 3-6 engineers of various disciplines and experience levels
 • Work with our talent acquisition team to hire the best talent
 • Provide guidance to members of your team, supporting their personal and professional growth
Workday Denmark ApS
Alm. Brand Group
Scrum Master

Alm. Brand Group, København

Scrum Master med sort bælte i agil udvikling søges til forsikringsbranchens største digitale sammenlægning.

Du kender til user stories, velocity og agile events, og du har også erfaringen til at vide, at det kræver mere for at skabe gennemslagskraft med den agile tilgang.

Som Scrum Master i Alm Brand Group vil du være tilknyttet to squads, og samtidig være en del af en aktiv Scrum Master-gruppe med 10 dygtige kollegaer, hvor vi videreudvikler og løfter niveauet for vores agile arbejdsmetode. Da vi arbejder både i squads, chapters og domæner, vil du få en alsidig arbejdsdag, hvor dine kompetencer vil blive benyttet på forskellige niveauer.

Alm. Brand Group
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV