458 job matcher din søgning 458 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S
Trainee eller Økonomielev - Aalborg

Randers Tegl A/S, Aalborg

Har du lyst at blive vores nye medarbejder og komme med på holdet i en af Aalborgs ældste og mest solide virksomheder?

Vi tilbyder en bred stilling som henvender sig til en økonomimedarbejder som skal i gang med sin karriere.

Vi søger en ny kollega til økonomiafdelingen som er indstillet på at lære bogholderifunktionen fra bunden.

Randers Tegl A/S
MUNTHE
Økonomi-koordinator trainee

MUNTHE, København

Vi leder efter en struktureret og initiativrig koordinator med stort ”gåpåmod” og selvstændighed. Du er en engageret og fleksibel teamplayer, der kan holde hovedet koldt og overholde deadlines.

Stillingen favner en række af forskellige ansvarsopgaver i økonomiafdelingen – herunder:

 • Månedlig driftsafstemning for MUNTHEs egne butikker i København & Aarhus.
 • Registrering og koordinering af kreditorfakturaer.
 • Løbende registrering af debitorindbetalinger.

Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 2 år med ansættelsesstart snarest – og med mulighed for fastansættelse derefter.

MUNTHE
XL-BYG
Digital handelstrainee

XL-BYG, Randers

Drømmer du om en karriere i den digitale verden, og drives du af lysten til at skabe mærkbare resultater for andre? Så er det lige dig, vi står og mangler!

Vi tilbyder en to-årig uddannelsesaftale som digital handelstrainee i XL-BYG Vorupgruppens webshop. Uddannelsen giver dig kompetencerne og værktøjerne til at få succes inden for digital handel samt et statsanerkendt eksamensbevis som faglært.

Som vores nye handelstrainee vil du være en del af et ungt og passioneret team med højt til loftet og korte beslutningsgange, der brænder for onlinehandel med fokus på godt købmandskab. Du vil fra dag ét blive fyldt op med en masse viden. Det er derfor ikke vigtigt, hvad du kan, men at du har modet og lysten til at lære.

XL-BYG
Academic Work Revisor-trainees

Academic Work søger for inforevision a/s i Søborg

Er du frisk fra gymnasiet med et kommercielt mindset, og drømmer du om en fremtid i revisionsbranchen? Trives du i et ungt arbejdsmiljø, hvor der lægges stor vægt på både fællesskab og et fagligt højt niveau? Så kom og bliv revisor-trainee hos inforevision!

På vegne af inforevision leder Academic Work efter nye revisor-trainees til deres kontor i Søborg. I jobbet som revisor-trainee får du betalt en HD-uddannelse, som du tager sideløbende med dit arbejde. Derudover deltager du sammen med de andre revisor-trainees i et omfattende internt uddannelsesforløb.

Nybolig
Nybolig Farum & Allerød søger junior mægler/salgstrainee

Nybolig

Hos Nybolig Farum & Allerød – Lynge, løber vi meget stærkt!. Vi søger derfor en dygtig juniormægler/salgstrainee til vores forretninger.

Vi er et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team, der ser god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Styring af køberkartotek
 • Udarbejdelse af flyers og andet markedsføringsmateriale
 • Fremvisninger og salg af boliger
Nybolig
Semler Mobility Retail A/S
Kontorelev til Semler Mobility Storkundekontor

Semler Mobility Retail A/S, Søborg

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde?

Som kontorelev hos os får du en administrativ og koordinerende rolle, hvor du har ansvaret for at igangsætte flåde ordrer samt koordinere udleveringer i alle vores forretninger. Du kontrollerer og tilsikre at de modtagne ordrer er korrekte, og er i dialog med slutbrugeren (kunden), leasingselskabet og udleverende forhandlere.

Semler Mobility Retail A/S
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Royal Unibrew A/S
Financial Trainee

Royal Unibrew A/S, Faxe

Har du lyst til at få en økonomiuddannelse og samtidig være en del af et velfungerende team med engagerede, hjælpsomme og imødekommende kollegaer i en 2-årig periode?

Du får ikke bare kendskab til de generelle økonomifunktioner, men vi går i dybden med flere funktioner, så vi sikrer, at du som udlært økonomimedarbejder kan beherske disse funktioner på et højt niveau.

Royal Unibrew A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
System Transport A/S Skal du være vores nye Speditørelev?

System Transport A/S, Herning

 • Brænder du for en spændende hverdag fyldt med udfordringer?
 • Motiveres du af at have tilfredse kunder og kan du lide at have fart over feltet?
 • Hvad med god sparring mellem gode kollegaer og godt fællesskab?

Genkender du dig selv i ovenstående, så er du måske System Transports nye Speditørelev. Vi sikrer dig en uddannelse med højt fagligt niveau og et stærkt sammenhold, hvor du har mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Gem
Tryg Forsikring A/S
En helt unik mulighed som elev i Næstved

Tryg Forsikring A/S

Vi leder efter dig, der kan lide at hjælpe og supportere mennesker. Lyder det som noget for dig?

Som elev i Tryg vil du blive en del af et af Nordens største skadeforsikringsselskaber, hvilket giver nogle helt unikke karrieremuligheder. Det betyder, at selvom du begynder, i en af vores Salgs- eller Skadeafdelinger, er du ikke bundet til at lave det samme resten af din karriere. Tværtimod. Hvis du er motiveret og gør en god indsats som elev, hjælper vi dig med at indfri dine ambitioner i koncernen, når din elevtid er slut. 

Tryg Forsikring A/S
Venaris Executive Search Kontorelev 2023

Venaris Executive Search, København

Ønsker du en elevplads, hvor du får en alsidig uddannelse med en masse praksiserfaring kombineret med spændende, teoretiske skoleforløb?

Vi søger en kontorelev, som har lyst til at prøve sig selv af i en bred vifte af administrative og udviklende opgaver med opstart i sommeren 2023.

Som kontorelev hos os får du en alsidig uddannelse med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi sammensætter en uddannelsesplan, som guider dig igennem hele forløbet, og du vil blive klædt godt på i forhold til relevant faglig viden og få mulighed for at sætte dit præg på den daglige drift.

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Tradium
Kontorelev med speciale i administration

Tradium, Randers

Har du lyst til en solid kontoruddannelse i en stor uddannelsesinstitution? Så har vi den rette mulighed til dig, hvor du gennem 2 lærerige år får indgående viden om uddannelsesadministration og samtidig mulighed for at være i et inspirerende ungdomsmiljø.

I hverdagen bliver du del af et team med 6 andre dygtige uddannelsessekretærer på kontoret på Blommevej 40, og derudover får du 6 andre gode kolleger i Tradiums EUD studie- og elevadministration.

Vi tilbyder dig en solid elevuddannelse i en uddannelsesinstitution, hvor du får en stor kontaktflade til elever og kursister – samt et godt uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

Tradium
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
T. Hansen Gruppen A/S
Handelsassistentelev Middelfart

T. Hansen Gruppen A/S

Hos os får du en elevplads med store muligheder for personlig udvikling, udfordringer i en hverdag, hvor service, ansvar og godt humør vægtes højt. Du skal være omstillingsparat, serviceminded til fingerspidserne og ikke mindst, så skal du kunne give vores kunder en god oplevelse hver gang de handler hos os.

Ansættelse i en af dansk detailhandels førende kæder. Du vil indgå i et team af dedikerede kolleger med en uformel omgangstone, hvor alle kæmper for holdet.

 • En god og spændende uddannelse som handelsassistent
 • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
 • Spændende produkter og varierende arbejdsopgaver
 • Interne salgskurser
T. Hansen Gruppen A/S
Gældsstyrelsen Start din karriere som kontorelev i Gældsstyrelsen i Grenå

Gældsstyrelsen

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv.

”Det er en meget alsidig uddannelse, da jeg i min elevtid skifter mellem forskellige enheder. Det synes jeg er virkelig fedt, da jeg bliver introduceret til en masse forskellige opgaver. På den måde har jeg fået et godt overblik over, hvad Gældsstyrelsen er for en størrelse, og hvordan vi hænger sammen på kryds og tværs,” fortæller kontorelev i Grenå, Simone Høgh Petersen.

Gældsstyrelsen
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV