358 job matcher din søgning 358 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Toppen af Ebeltoft – EBIC Deltidsreceptionist

Toppen af Ebeltoft – EBIC

Vi har travlt og søger efter en deltidsreceptionist (ca. 25 timer pr. uge) til vores lækre Kursus- og Kulturcenter Toppen af Ebeltoft – til en sæsonansættelse i 2023.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med plads til smil og humor blandt gode kollegaer.
 • Et til tider travlt job, hvor gæstfrihed & kundepleje er i højsædet.
 • God oplæring i diverse bookingsystemer, emailkorrespondance & værelseskoordinering.
 • En uformel omgangstone, hvor alle kan komme til orde og hvor vi hjælper hinanden.
 • Et job på en arbejdsplads med store ambitioner og plads til begejstring.
Vallensbæk Havn Havnekontoret Administrativ medarbejder (Havnesekretær)

Vallensbæk Havn Havnekontoret

Har du lyst til at være en del af udviklingen i Vallensbæk Havn, og ser du samtidig dig selv på en arbejdsplads, hvor der er frisk luft, masser af vand og sol, og hvor sommeren bringer en masse gæster, der nyder vores havn? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Som administrativ medarbejder vil du få til opgave at administrere og organisere de daglige aktiviteter på havnens kontor og sikre, at alle kunder og gæster føler sig godt modtaget. Da vi er et lille team, hjælper vi også hinanden på tværs af de opgaver, vi har på havnen, så det forventes at du er lidt af en blæksprutte.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Gem
Domusnova Boligbyg ApS Administrativ medarbejder/PA

Domusnova Boligbyg ApS, Randers

Bliv en del af vores team - PA for ledelsen i Domusnova Boligbyg (personlig assistent).

Som PA kan du se frem til en hverdag med stor variation i opgaverne, som kan spænde lige fra kalenderstyring til udarbejdelse af materiale til enhver art til produktion, lager/logistik, byggepladser og til en rolle som projektleder på sideløbende opgaver.

Din primære opgave bliver at supportere ledelsen i Domusnova Boligbyg i dagligdagen med både ad hoc- og planlagte opgaver. Opgaverne står allerede i kø, og det bliver derfor vigtigt, at du trives med en hverdag, hvor du kan jonglere med mange bolde i luften, være proaktiv og samtidig arbejde struktureret.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Advokatsekretær til området for vedvarende energi

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt?

På vores kontor i København leder vi efter en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være korrekturlæsning og kvalitetssikring af dokumenter på dansk og engelsk, herunder tilretning og formatering i både egne og klienters formater.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Fonden Novavi Tilkaldevikar som sekretær i vores alkoholambulatorier

Fonden Novavi, Kastrup, Glostrup, Lyngby, Hvidovre, Herlev, Roskilde, Køge og/eller Frederikssund

Har du tid til overs? Er du serviceminded? Har du et smil på læben, selvom du har travlt? Kunne du tænke dig at have kontakt med mange mennesker?

Din hovedopgaver som tilkaldevikar i Fonden Novavi vil bl.a. være:

 • Modtagelse af telefonhenvendelser og tidsbestilling
 • Modtagelse af patienter og andre brugere
 • Måling af promille og udlevering af antabus efter ordination af vores læger

Vi ringer til dig, når vi har brug for din assistance i forbindelse med ferie, fridage eller sygdom blandt de faste sekretærer.

NJORD Law Firm Advokatsekretær til proces

NJORD Law Firm, København

Er du en haj til at arbejde med retssager og holde styr på mange administrative processer? Taler og skriver du flydende engelsk? Så er det måske dig, vi søger som advokatsekretær til vores kontor i København.

Hos NJORD kommer du til at arbejde tæt sammen med nogle af branchens dygtigste kollegaer i et højt fagligt miljø, som bidrager til at videreudvikle dit potentiale.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • sekretæropgaver for flere partnere, som bl.a. arbejder med procesret
 • korrespondance med klienter, kreditorer, myndigheder osv.
 • selvstændig sagsbehandling, som matcher dine kvalifikationer
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Vil du være en del af en energisk, professionel arbejdsplads med en varm og anerkendende omgangstone? Trives du med rollen som den stærke tovholder, som får en travl hverdag til at glide? Og har du samtidig lyst til at arbejde midt i København med udsigt til en af byens hyggeligste pladser?

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening.

Vi søger en erfaren, kompetent og behagelig kontorleder, der kan sikre, at dagligdagen i huset glider smidigt, aflaste vores travle konsulenter og sørge for, at kunderne modtages med smil og frisk kaffe.

Scandic Hotel A/S
Assisterende Front Office Manager, fuldtid, Scandic Sydhavnen

Scandic Hotel A/S, København

Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Sydhavnen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdspladsVi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder. Og vi ved, at du på din vagt altid går forrest med god energi og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du er god til at kommunikere og deler altid din viden. Du får ting til at ske, er likeable og sætter service fremfor alt.

Opgaver

 • Daglig ledelse og motivation af teamet
 • Overordnet ansvar for driften på din vagt
 • Ansvarlig for afdelingen i Front Office Managers fravær
Scandic Hotel A/S
PRO&CO Executive Assistant

PRO&CO søger for Design Collection Denmark ApS i Silkeborg

Er du en erfaren PA eller sekretær med stærke evner inden for projektstyring? Og har du lyst til at arbejde med spændende udviklingsopgaver i en innovativ og stærkt værdibaseret virksomhed?

Du kommer til at spille en afgørende rolle i den vækstrejse, som Design Collection Denmark er på. Med en ambitiøs skalering af retail-området i sigte ligger der et større strategiarbejde, som skal planlægges og eksekveres – og det er her, at du som Executive Assistant kommer til at gøre en stor forskel.

Du mestrer den betroede rolle ved bordet, hvor beslutningerne tages, og lægger vægt på at forstå og repræsentere virksomhedens værdisæt.

PRO&CO
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV