481 job matcher din søgning 481 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College
BI-udvikler

VIA University College, Aarhus

Vil du være en del af et inspirerende, velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø i gode fysiske rammer med hovedarbejdssted på VIAs campus i Aarhus N?

Vi ønsker at gøre aktivt brug af data i vores arbejde med at understøtte og udvikle organisationen. Som BI-udvikler spiller du en nøglerolle i at skabe et solidt datagrundlag i VIAs datawarehouse, hvorfra data kan anvendes til forskellige formål. Du vil blive en del af et team, der til sammen skal løse opgaven med at identificere forretningens behov, udvikle integrations- og forretningslaget samt udstille de bearbejdede data i VIAs ledelsesinformationssystem.

VIA University College
Dovista A/S
FP&A Specialist

Dovista A/S, Horsens

Would you like to be part of a finance transformation in an international group finance function?

Then grab this opportunity to build and shape your career in a model company on a journey towards becoming the #1 supplier of vertical windows and exterior doors in Europe.

Based at our location in Horsens, you will be part of the Group FP&A team in Global Business Finance. We are a growing team, responsible for group-wide financial planning processes and management reporting to Group Management and Board of Directors.

Dovista A/S
Jobindex
Backend-udvikler med interesse for frontend – og en iværksætter i maven

Jobindex søger for Flatpay ApS i Herlev

Har du erfaring med Java? Og vil du dyrke dit udviklertalent i en succesfuld startup, der i løbet af 1 år er gået fra 2 til 50 kolleger – og som stadigvæk vokser?

Så bliv en del af Flatpay-familien.

Hos os dykker du både ned i backend og frontend, og du bliver en del af en summende iværksætterkultur, hvor vi har samlet de bedste talenter ét sted.

”Her er ikke mange begrænsninger. Så du får mulighed for at prøve mange forskellige hatte af,” fortæller Peter Lüth, CTO og Founder.

Jobindex
Sunclass Airlines ApS
Business Controller Flight Operations

Sunclass Airlines ApS, Dragør

Elsker du at udvikle og skabe nye processer inden for Finance? Vil du have indflydelse din virksomhed og søger nye udfordringer?

Som Business Controller Flight Operations, skal du sætte dig ind i forretningen og være med til at etablere en værktøjskasse for optimering af afdelingen Flight Operations ved hjælp af budgetter, nøgletal, opfølgninger m.m.

Du vil deltage i udarbejdelsen af perioderegnskaber samt omdanne disse til et forståeligt sprog for afdelingslederne i Sunclass Airlines. Du vil ligeledes deltage i den fortsatte udvikling af vores brug af BI-systemer og automatisering af processer.

Sunclass Airlines ApS
KMD A/S Delivery Director

KMD A/S, Ballerup

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

Som Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance til en af KMD’s største kunder.

Din opgave vil være at lede et team bestående af 4 ledere med hver deres ansvarsområde (IT Drift & Sikkerhed, IT-projekter, Applikation Operation og Test & Release management). Du vil således stå i spidsen for ledelsen af leverancen af både IT-drift og projekter. Her vil du bringe din viden om ledelse, teknologi og planmæssig eksekvering i anvendelse.

KMD A/S
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Gældsstyrelsen Risk Manager

Gældsstyrelsen, Middelfart eller Roskilde

I Gældsstyrelsen har vi de seneste år arbejdet systematisk med risikostyring på tværs af hele organisationen og er nu klar til at tage risikostyring til det næste niveau.

Vi er derfor på udkig efter en kollega, der vil hjælpe os med at blive bedre til at identificere de væsentligste risici på tværs af Gældsstyrelsens brede portefølje samt øget fokus på synliggørelse og overblik over de mitigerende handlinger og implementering heraf.

Som Risk Manager vil du stå i spidsen ift. at videreudvikle Gældsstyrelsen risikostyring inden for rammerne af Skatteministeriets koncernfælles risikostyringskoncept. Du har derfor stor mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan området kan udvikles i fremtiden og hvordan opgaven gribes an i praksis.

Gældsstyrelsen
KMD A/S Implementeringskonsulent KMD Opus Debitor

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

KMD er i gang med at udvikle næste generation af IT-løsninger, der hver dag hjælper det offentlige Danmark med at optimere ressourceforbruget, så tiden kan bruges på borgervendte kerneydelser.

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Vi søger en ny medarbejder, der har erfaring med Opus Debitor eller er motiveret og disponeret for hurtigt at tilegne sig en stærk faglig indsigt i det.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 • Implementere vores løsninger hos nye og eksisterende kunder
 • Undervise og levere konsulentydelser såvel online som fysisk hos kunden
 • Omsætte kundens behov og krav til faglige ydelser, som har nytteværdi for kunden
KMD A/S
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
MAN Energy Solutions
SharePoint & M365 Subject Matter Expert (SME)

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

Are you an ambitious person ready to take over a key position in our high-performing and award-winning digital workplace transformation team? Do you have extended experience with SharePoint, Power Platform & M365 Subject Matter Expertise (SME)?

As SME, you:

 • Participate in the daily stand-up in the Digital Workplace product team & weekly in the M365 services product team
 • Are part of solving small to greater demands or issues and delivering projects from the business demand process
 • Advise colleagues in the IT team and in the company on best practices and governance
MAN Energy Solutions
PwC
Løsningsarkitekt til PwC's forretnings- og it-arkitektur-team

PwC

Løsningsarkitekt i et miljø med høj faglighed og spændende projekter

Hvis du har to til seks års erfaring som løsningsarkitekt og har evnen og lysten til at hjælpe organisationer i deres digitale transformation, og hvis du samtidig savner et fagligt miljø med dygtige kollegaer og høje standarder, så læs videre.

Du vil i jobbet komme til at rådgive om og udføre opgaver inden for bl.a. løsningsspecificering, løsningsarkitektur og integrationsarkitektur samt begreb-, data- og informationsmodellering. Det er vigtigt, at du trives i spændingsfeltet mellem forretning og it.

PwC
Netic A/S Driftskonsulent

Netic A/S, Aalborg

Er du generalisten der hurtigt lære nye systemer og teknologier? Vil du være med til at drifte dansk sundheds-IT og forretningskritiske systemer for både små og store private virksomheder?

Som driftskonsulent i Operations vil du arbejde bredt på både kundevendte og interne opgaver. Der vil være opgaver inden for alle IT-discipliner med fokus på vedligehold og udbygning af IT-systemer.

Derfor har vi hos Netic brug for både brede driftsprofiler, der har interesse for og kan lidt af alt, og de smalle driftsprofiler der trives med at gå i dybden med ét fagområde eller én opgavetype.

Danske Torpare Økonomi- og IT-konsulent

Danske Torpare, Ballerup

Danske Torpare er interesseorganisation for ca. 8.000 danske familier, som dyrker drømmen om Sverige. Enten fordi de har et fritidshus på den anden side af Øresund, eller fordi de ønsker sig et.

Vores skattede medarbejder er blevet rekrutteret til en lederstilling og derfor søger vi en ny økonomi- og IT-konsulent til foreningen. 

Vi tilbyder dig et fleksibelt fuldtidsjob til en løn, som svarer til din erfaring og kompetencer.   

Økonomistyrelsen Forretningsspecialist med fokus på brugernes behov til udvikling af Statens HR

Økonomistyrelsen, København

Har du lyst til at gøre en forskel for HR-medarbejdere i staten, som dagligt bruger Statens HR til at administrere 53.000 ansatte lige fra ansættelse til ansættelsens ophør?

Du vil få en nøglerolle i varetagelsen af opgaver relateret til udvikling, drift og support af den fællesstatslige løsning Statens HR.

Du vil deltage i et eller flere projekter under vores roadmap for udvikling, som blandt andet omfatter:

 • bedre brugeroplevelse, fx ved at forbedre brugergrænsefladen og øget automatisering
 • skabe sammenhængende effektive processer ved øget integration, fx med den fællesstatslige rekrutteringsløsning
 • analyse af arbejdsgange og processer i løbende dialog med brugerne.
Micro Matic A/S ERP D365F&O Business Partner

Micro Matic A/S, Odense

til verdens førende leverandør af fadølsudstyr.

Vil du have en central rolle i vores D365F&O implementering, og er du faglig ekspert i processer og ERP-systemer?

Vi mangler dig som en vigtig brik i vores internationale IT-team, bestående af tekniske ressourcer og systemspecialister, hvor vi supporterer vores salgsselskaber og produktionsenheder beliggende forskellige steder i verden, som skal på den samme platform med både globale og lokale forankringer.

Du kommer fra en rolle med ansvar for business-systemer i den daglige drift i tæt samarbejde med forretningen og dens ressourcer.

AURA A/S Senior integrationsudvikler

AURA A/S, Odder

Skal du spille en afgørende rolle på vores digitaliseringsrejse?

Som senior integrationsudvikler bliver du en del af AURA Koncern IT. Du vil indgå i vores projekt- og digitaliseringsafdeling bestående af engagerede projektledere, arkitekter og udviklere med reference til projekt- og digitaliseringschefen. Afhængig af dine kompetencer og interesser vil din hverdag indeholde forskellige opgaver som:

 • At yde support til kolleger i form af f.eks. data- og kodeindsigt
 • Programmering af integrationer og applikationer
 • Udarbejdelse af Power BI-rapporter
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
ECCO Sko A/S
HR IT Functional Lead - Copenhagen

ECCO Sko A/S

ECCO is on a digitisation journey. To guide us, we need skilled people who can understand business needs and set a digital road map to meet them – is that you?>

Se video om ECCO Sko A/S som arbejdspladsThen join ECCO and take centre stage in the selection process, design and implementation of our New HR Cloud application. In return, we offer lots of personal freedom and professional development in a modern, globe-spanning organisation.

ECCO Sko A/S
Vestas Wind Systems A/S
Product Owner, Transactional Sales

Vestas Wind Systems A/S, Copenhagen

Are you a highly skilled Product Owner for CRM Transactional Sales with a can do attitude? We might have an ideal career opportunity for you!

The Product Owner for Transactional Sales is responsible for ensuring that the business agenda is supported by the right digital solutions. That business needs are translated into well designed, coherent and user-friendly digital products that can drive adoption, insights and employee and customer value. That digital capabilities are factored into the commercial strategies and value creation.

Vestas Wind Systems A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV