774 job matcher din søgning 774 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Den Frederiksbergske Boligorganisation Serviceleder

Den Frederiksbergske Boligorganisation

Har du mod på at udvikle og varetage fremtidens drift i en nystiftet boligorganisation, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg på hverdagen og det lokale team, som skal stå for beboerservicen og ejendomsdrift?

Den Frederiksbergske Boligorganisation blev stiftet 1. januar 2023 med det formål at købe 3 private ejendomme på Frederiksberg bestående af ca. 550 lejemål, der skulle dannes til en ny almen boligorganisation, som KAB-Fællesskabet skal administrere.

Den centrale opgave for dig er at lede og udvikle driften på de tre ejendomme samt løbende se på digitaliseringsmuligheder og forbedringspotentiale inden for måden at tænke klassisk bygningsdrift.

Vildbjerg Sports- & Kulturcenter
Ny anfører til køkkenteamet søges

Vildbjerg Sports- & Kulturcenter

Vi søger ny køkkenchef, der med overblik og positiv energi kan blive ny leder og inspirator for vores køkken. Holdet består af 5 faglærte samt 30 unge til assistance aften og weekend.

Husets køkken laver alt fra frokost ud af huset til virksomheder alle hverdage, små og store selskaber, kursusforplejning, kiosksalg samt ikke mindst sund og velsmagende forplejning til alle klubber på træningsophold hos os.

Arbejdstiderne for vores nye køkkenchef planlægges i samarbejde med kolleger og direktøren, men vores nye køkkenchef indgår ikke i fast aften- eller weekendvagt.

Vildbjerg Sports- & Kulturcenter
Den Selvejende Institution Allerød Privatskole Kok til skolens køkken

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Allerød Privatskole søger en ny medarbejder, som skal stå for den daglige ledelse af skolens helt unikke køkken og den obligatoriske madordning for elever og ansatte.

Brænder du for det sunde måltid, og vil du være med til at gøre en forskel for vores madmodige elever på skolen, så er stillingen måske noget for dig.

På Allerød Privatskole er mad ikke bare mad. Vi lægger stor vægt på, at vi sammen skaber et sanseligt miljø, en sjæl og en madkultur, hvor køkkenet er et levende rum på skolen, og hvor der hver dag dufter af nybagt brød og dejlig hjemmelavet mad.

SEGES Innovation DIRECTOR FOR CLIMATE AND SUSTAINABILITY

SEGES Innovation, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med bæredygtighed i landbrugs- og fødevaresektoren? Vil du være med til, at vi sammen når de ambitiøse klimamålsætninger i 2030 og 2050?

En vigtig del af jobbet er formidling til både kolleger og eksterne, hvor komplekse problemstillinger og resultater skal omsættes til klare budskaber.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Profilere SEGES Innovation inden for klima- og bæredygtighedsområdet internt og eksternt
 • Kommunikere og formidle om klima- og bæredygtighed både internt og eksternt
 • Udarbejde tværfaglige fondsansøgninger
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en ny teamleder for Studieservice

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vil du være med til at sikre, at studerende, kursister og kolleger får rigtig god service, når de henvender sig i Studieservice? Har du lyst til at skabe gode rammer for vores Studieservice team, der er spredt over fem byer i Region Sjælland?

Dine primære arbejdsopgaver

 • daglig ledelse af Studieservice på Zealands fem afdelinger, herunder sikre bemanding af reception, telefon og besvarelse på mail
 • sparring med medarbejdere om administrative område som f.eks. SU og SPS, samt sikre koordinering af praktiske opgaver omkring studiestart, brobygning m.m.
 • stå i spidsen for udviklingen af studieservice og være med til at sikre, at studieservice leverer service af høj kvalitet
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
JYSK
Compliance Team Leader

JYSK, Brabrand

Are you enthusiastic about responsible supplier management and more sustainable timber products? Do you possess the ability to keep a structured overview and prioritization of tasks? – then, you could be the person we are looking for, as our Compliance Team Leader.

You will become part of an international and successful retail company in growth, and play a significant role in influencing the direction of JYSKs work with responsible timber sourcing. You will be part of the Compliance & Quality department consisting of 20 dedicated colleagues, most of whom have their daily routine at the head office in Aarhus.

JYSK
Zleep Hotels A/S
Sales & Marketing Director

Zleep Hotels A/S, Taastrup

Er du personen, som kan flytte salg og marketing en hel generation frem og derved være med til at skabe det nye internationale Zleep Hotels?

Du får ansvaret for vores to dygtige teams - henholdsvis Salgs- & Marketingafdelingen. Begge teams har meget engagerede og kompetente medarbejdere, som er specialister på hver sin front. Vi ønsker nu at samle kræfterne til én fælles stærk afdeling, hvorfor denne stilling er nyoprettet.

Zleep Hotels A/S
Danmarks Lærerforening Udviklingsorienteret chef til Digitalisering og IT

Danmarks Lærerforening, København

Kan du sikre den strategiske retning for Danmarks Lærerforenings digitale udvikling? Kan du skabe effektive processer og omsætte organisatoriske behov til konkrete digitale løsninger?

Som led i en organisationsændring søger vi en dygtig leder til den nyoprettede stilling som chef for vores afdeling Digitalisering og IT. Afdelingen består af 10 engagerede og dygtige medarbejdere, som er delt i to teams: Drifts- og Supportteam samt Projektteam.

Flügger A/S
Commercially minded Group General Counsel for listed, international company

Flügger A/S, Rødovre

Do you appreciate working closely with the Executive Board and the Board of Directors (BoD), supporting the group’s management, compliance as well as commercial growth agenda?

You and your team of 5 skilled team-members in Denmark and 3 in our subsidiaries will drive all legal aspects of relevance to Flügger Group. Further, you will manage cooperation with external law firms.

Flügger A/S
Københavns Kommune Centerchef for HR og Uddannelse i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune

Hos os får du ansvaret for tidens nok væsentligste HR-opgave i velfærdsdanmark: Fastholdelse, rekruttering og udvikling af velfærdsmedarbejdere i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Det er den opgave, vi brænder for, og vi mangler en chef til at stå i spidsen for dette arbejde.

Vi tilbyder muligheden for at være med til at nytænke og virkeliggøre HR dér, hvor behovet er allerstørst og derved skabe mærkbare resultater og forbedringer inden for et område, der har betydning for rigtig mange mennesker.

Samtidig tilbydes du et stort ledelsesrum, hvor der er organisatoriske og menneskelige kræfter til at gennemføre det, data peger på, vi skal lykkes med.

Genitor ApS HR-chef

Genitor ApS søger for Kolding Kommune

Vil du være HR-chef i en innovativ og dynamisk kommune med en klar og visionær retning, der tager udgangspunkt i ”Borgerens centrum”?

Så er du måske den HR-chef, som Kolding Kommune søger til at understøtte forankringen af mange af kommunens tværgående strategiske indsatsområder.

Her er bare nogle af de aktuelle dagsordener: håndteringen af manglen på arbejdskraft og udfordringen med at rekruttere medarbejdere til de store velfærdsområder, implementering af et nyt ledelsesgrundlag og den fortsatte og konstante forankring af Kolding Kommunes vision.

Danmarks Lærerforening Engageret og udviklingsorienteret chef til organisationsafdelingen

Danmarks Lærerforening, København

Vil du være en del af en organisation, som har store ambitioner på vores medlemmers vegne?

Som afdelingschef skal du sammen med medarbejderne sikre en fortsat udvikling af vores organisatoriske arbejde, som fx udvikling af uddannelse og kurser for tillidsvalgte.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads i hjertet af København i en forening med den allervigtigste opgave!

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
CGI Danmark A/S
Director Consulting Services med fokus på samfundskritiske IT-leverancer søges

CGI Danmark A/S, Tranbjerg

Vil du arbejde sammen med nogle af de bedste inden for deres felt, og vil du være med til at sikre drift og udvikling af samfundskritiske IT-systemer til sundhedsvæsenet og kommunerne?

Individuelle udviklingsplaner er et stort fokusområde i CGI – og skulle en medarbejder ønske at udfordre sig selv i ny rolle eller nye opgaver, så er vi mere end lydhøre overfor dette. Mulighederne er mange i en stor organisation. Vi er behjælpelig med at klæde medarbejderen fagligt på, via kompetent sparring, de nødvendige certificeringer og opbakning fra ledelsen.

CGI Danmark A/S
Gem
Favrskov Kommune Områdeleder til tre plejecentre

Favrskov Kommune

Kan du i samarbejde med områdeledergruppen og ældrechefen udvikle ældreområdet på det strategiske niveau? Er du en engageret leder, som sammen med dine kolleger og din ledergruppe brænder for at skabe rammer og retning, så medarbejderne kan yde den optimale pleje og omsorg for ældre? Inviterer du til dialog, samarbejde og inddragelse? Og kan du være handlekraftig og samtidig omhyggelig med blik for detaljer?

Du vil få det overordnede ansvar for at understøtte lederne af plejecentrene i alt fra personaleledelse, økonomi- og ressourcestyring, til at det faglige niveau i opgaveløsningen ligger højt. Sammen arbejder I for, at området er attraktivt og veldrevet – både for beboerne og personalet.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Gem
Mercuri Urval
Afdelingsleder til Vand, natur og landbrug

Mercuri Urval søger for Jammerbugt Kommune

Kan du skabe resultater i samarbejde og dialog med stærke aktører med mange interesser?

Mange lokale og nationale kræfter har interesser i det åbne land og vil gerne bidrage til feltets fremadrettede udvikling. Naturen skal tilgodeses, og fremtidens drikkevand skal sikres. Kommunen har en række ambitiøse klimamål, og det lokale erhvervsliv skal have gode betingelser.

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du kan udvikle dit lederskab og øve indflydelse i en ambitiøs grøn kommune på en aktuel og meget vigtig samfundsmæssig dagsorden. Jobbet tilbyder mange interessante, udviklende og lærerige spændingsfelter, f.eks. drift og udvikling samt faglighed og politik i en forvaltning med faglige og politiske ambitioner.

Mercuri Urval
Rigshospitalet
Funktionsleder til Rengøringsafdelingen RH

Rigshospitalet, København

Har du ledererfaring og en ambitiøs tilgang til drift og service, og vil du være med til at sikre udvikling og uddannelse af alle medarbejdere samt bistå i udvikling af afdelingen i forhold til kvalitet og retning?

– så er det måske dig vi søger.

Vi tilbyder en stilling på en livlig og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er fokus på god ledelse og tid til ledelse samt med en høj grad af indflydelse på udviklingen i afdelingen.

Rigshospitalet
Falck Danmark A/S
Driftleder til Driftcenter DK. Ambulance og Siddende Sygetransport

Falck Danmark A/S, Farum

Falck Ambulance DK søger en driftsleder til døgnbemandet funktion i Falcks Driftscenter, Farum.

Dine primære opgaver og ansvar:

 • Sikre driften af ambulanceberedskabet samt liggende- og siddende patienttransport - herunder kvalitet, driftssikkerhed og økonomi
 • Sikre nødvendigt fremmøde af rette kompetencer
 • Situationsbestemt personaleledelse af reddere
Falck Danmark A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV