702 job matcher din søgning 702 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk SygeplejerådSpecialkonsulent til Sundhedskartellets sekretariat og DSR’s forhandlingsafdeling

Dansk Sygeplejeråd, København

Er du strategisk og politisk tænkende? Motiveres du af at skære sagen ind til benet, binde enderne sammen og få skabt fundamentet for beslutninger? Trives du i en hverdag med en kombination af projektledelsesopgaver, sekretariatsopgaver og konkret opgaveløsning?

Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye specialkonsulent i Sundhedskartellets sekretariat. Her skal du understøtte Sundhedskartellet med opgaver indenfor sekretariatsbetjening, projektledelse, periodeprojekter og overenskomstforhandling. Opgaveløsningen sker i tæt samarbejde med kollegerne i Sundhedskartellets sekretariat, kollegerne i Forhandlingsafdelingen og de øvrige afdelinger i DSR's sekretariat.

Vi tilbyder en travl arbejdsplads, hvor du skal samarbejde med 23 engagerede, gode kollegaer på et højt fagligt niveau.

Lars Pedersen & Søn A/SFormand/Byggeleder til familievirksomhed

Lars Pedersen & Søn A/S, Suldrup

Har du lyst til at styre byggeopgaver indenfor jord-, kloak- og betonarbejde sikkert i mål? Savner du en uformel arbejdsplads med højt til loftet og let til grin? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter som vores nye byggeleder.

Vores nye kollega vil gerne vokse med jobbet og er klar til at træde ind i rollen som leder.

Hos os kan du se frem til et job i en flad og uformel organisation med stor handlefrihed og gode muligheder for udvikling.

Om jobbet

 • Gennemføre og koordinere byggesager i forbindelse med udførsel af jord-, kloak- og betonarbejde.
 • Planlægning og styring af virksomhedens egne håndværkere og materiel primært inden for jord-, kloak- og betonarbejde
 • Styring af fagentrepriser ved mindre erhvervs- og boligprojekter
Region Hovedstaden
Videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent til Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstaden, København

I Region Hovedstadens Psykiatri er forskningen vokset betydeligt gennem de seneste år, og det er vi meget glade for og stolte af. Vi søger derfor nu en videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent, der kan understøtte vores forskere med formidling af de mange studier og projekter både indadtil og udadtil. I psykiatrien skal vi tilbyde den bedste evidensbaserede behandling til vores patienter, og derfor har vi et mål om at sikre en stærk kobling mellem forskning og den kliniske praksis.

Som videnskabsjournalist/videnskabelig formidlingskonsulent i det nye team skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Udarbejde og implementere en brandingstrategi for forskningen i RHP
 • Understøtte og tilpasse forskernes formidling til forskellige målgrupper som patienter, klinikere og offentlighed
 • Rådgive forskere i forbindelse med produktion af fx podcast og video
Region Hovedstaden
FinansministerietFinansministeriets departement søger kontorchef til Kontor for Konjunktur

Finansministeriet, København

Finansministeriet søger en analytisk stærk kontorchef til at stå i spidsen for et kontor, der spiller en central rolle i rådgivning og planlægning af regeringens økonomiske politik.

Kontor for Konjunktur overvåger og analyserer udviklingen i dansk og international økonomi og udarbejder prognoser for konjunkturudsigterne på kort sigt, der danner bagtæppet for en række politisk økonomiske beslutninger. Kerneopgaven i kontoret er udarbejdelsen af regeringens konjunkturprognose i Økonomisk Redegørelse, der offentliggøres tre gange årligt i maj, august og december.

Som led i kontorets virke udarbejdes jævnligt både små og større analyser om aktuelle økonomiske problemstillinger, der indgår i Økonomisk Redegørelse, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, økonomisk vækst og klimaaftryk, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer.

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
Projektleder/planlægger til affaldsområdet

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S

Vil du være med til at styre spændende projekter på affaldsområdet, særligt opgaven med at planlægge og økonomistyre eksisterende og nye affaldsordninger i forlængelse af regeringens klimaplan, men også en kommende ny genbrugsplads? Og har du erfaring indenfor affaldsområdet og lovgivningen hertil? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et team i Lyngby-Taarbæk Forsynings driftsafdeling, som arbejder innovativt og tænker nyt og effektivt i forhold til løsninger inden for affaldshåndtering og miljø. Vi håndterer samtlige opgaver inden for affaldsområdet, f.eks. projekt- og økonomistyring ved nye affaldsordninger, udbud og kontraktstyring, faglig support i forhold til kunderne samt administration og drift af den nuværende genbrugsplads. Du bliver et vigtigt omdrejningspunkt i at tænke affald som ressource, formidle vigtigheden heraf og sikre implementeringen af øget genanvendelse og cirkulær økonomi.

Lyngby-Taarbæk Forsyning A/S
RigspolitietAkademikere med flair for styring og lyst til at gøre en forskel for beredskaberne

Rigspolitiet, Frederiksberg

Har du lyst til at arbejde med projekter og brænder du for at gøre en forskel for de danske beredskabers evne til at kommunikere og samarbejde sikkert i kritiske situationer? Eller vil du gerne arbejde med beslutningsprocesser og koordinationsopgaver? Så er det måske dig vi søger til en af vores generaliststillinger.

Center for Beredskabskommunikation (CFB) driver og udvikler de kommunikationsløsninger, som sikrer de danske beredskabers evne til effektivt at kommunikere og samarbejde i kritiske situationer. Vores primære opgave er at sikre drift, korrekt anvendelse og udvikling af beredskabernes fælles radionet SINE (SIkkerhedsNEt), der anvendes af ca. 45.000 brugere.

Finansforbundet
AC-medarbejder til Finansforbundets politiske afdeling

Finansforbundet, København

Kan du skabe overblik, prioritere og organisere? Er du initiativrig, imødekommende og selvstændigt tænkende, og leder du efter et job med både administrative og udviklende opgaver? Hvis svaret er ja, så bør du søge stillingen som administrativ medarbejder i Finansforbundet.

Som AC-medarbejder bliver din kerneopgave at tage hånd om centrale administrative opgaver, at bidrage til overblik og fremadrettet planlægning samt at springe ind, hvor vi har brug for en hånd.

Din hverdag kommer blandt andet til at handle om:

 • Planlægning, mødebookning og håndtering af mødemateriale
 • Research samt bidrag til analyser, ideudvikling og skriveopgaver
 • Projektledelse af mindre indsatser og udviklingsopgaver
 • Bidrag til tilrettelæggelse og forberedelse af større begivenheder som fx landsmøder, repræsentantskabsmøder, Folkemødet og politiske konferencer
Finansforbundet
Erhvervshus Midtjylland S/IProjektmedarbejdere med økonomiforståelse

Erhvervshus Midtjylland S/I, Aarhus, Horsens eller Herning

I vores økonomiafdeling mangler vi en til to projektmedarbejdere - måske er det lige dig?

Er du struktureret, har det godt med tal og økonomi, og er du god til at drible med flere opgavebolde på en gang, så er det måske lige dig vi mangler.

Vi har et job:

 • hvor du får muligheden for at gøre en forskel for midtjyske virksomheder
 • med stor selvstændighed i det daglige arbejde
 • med mange opgaver og spændende kollegaer, som dribler spændende opgaver mellem sig, og bidrager til at spille de midtjyske virksomheder gode.

Uanset om du er meget eller mindre erfaren, så står vi klar til at lære dig op, så du hurtigt kan blive en del af holdet og komme i gang med opgaverne.

HOFORRørlægger til entreprenørteamet i Drift Spildevand

HOFOR, Herlev

Kan du stå for graveopgaver, nå vi vedligeholder vand- og spildevandsnettet?

Du bliver en del af Drift Spildevand, der står for den daglige drift af afløbsnettet i HOFORs område, som inkluderer otte kommuner. I Drift Spildevand er Entreprenørteamet den interne entreprenør på vedligeholdelsesopgaver i Vand og Spildevand.

Fremadrettet vil entreprenørteamets opgaver blive udvidet med flere graveopgaver inden for spildevands- og vandledningsarbejder, bl.a. stikledningsarbejder med fokus på samgravninger for både vand og spildevand samt reparationsopgaver f.eks. punktrenovering.

Øvrige opgaver består i dag bl.a. af brønd- og dækselarbejde, specialopgaver inden for afløbs- og vandledningsarbejder.

Socialdemokratiet
Engageret sekretariatsmedarbejder

Socialdemokratiet, København

Har du erfaring med medlemsservice, forståelse for IT og kan du lede projekter fra A til Z? Så er stillingen i vores medlemsserviceteam måske noget for dig.

Som vores nye kollega har du to primære opgaver. For det første får du ansvar for driften og udviklingen af partiets medlemssystem, der er udviklet i samarbejde med Groupcare. For det andet skal du indgå i planlægningen og hands-on håndtere tværgående projekter som f.eks. afvikling af partiets årlige kongres.

Og så er der alle de andre ting, der skal løses hen ad vejen…

Dansk Erhverv
Politisk konsulent/chefkonsulent til turisme og oplevelse

Dansk Erhverv, København

Dansk Erhverv vokser markant og søger en politisk konsulent/chefkonsulent til vores marked for turisme, oplevelse og kultur, der kan levere rådgivning, udvikle værditilbuddet og drive politisk interessevaretagelse for vores mange medlemmer.

DanskErhverv

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Tæt dialog og samarbejde med Dansk Erhvervs virksomheder og brancheforeninger inden for turisme og oplevelsesøkonomi med fokus på hoteller, restauranter samt tværgående events og medlemskommunikation.
 • Udvikling af Dansk Erhvervs branchespecifikke initiativer, der udvikler Dansk Erhvervs brand og identitet som samlingssted for alle virksomheder i oplevelsesøkonomien.
Dansk Erhverv
Professionshøjskolen UCNEr du den nye forskningsleder i vores sundhedsteknologiske satsning?

Professionshøjskolen UCN, Aalborg

Professionshøjskolen UCN søger en forskningsleder med lyst og evner til at udvikle en national styrkeposition i feltet mellem teknologi og brugerbehov med et formål om at fremme borgernær sundhed og livskvalitet.

Som forskningsleder kommer du til at spille en central rolle i UCNs transformation fra uddannelsesinstitution til en praksisnær videninstitution. Du vil have ansvaret for at lede og implementere den strategiske retning og de tilhørende forskningsindsatser indenfor den strategiske sundhedsteknologiske satsning. Du vil samtidig selv være aktivt forskende som docent indenfor området.

Dit ansvar vil derudover være:

 • At understøtte udviklingen af internt og eksternt forskningssamarbejde og -netværk, både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt.
 • At sikre hjemtagelse af eksterne forskningsmidler.
Mercuri Urval
Sekretariatschef

Mercuri Urval søger for Globalt Fokus i København

Er du en visionær leder, der brænder for at stå i spidsen for Globalt Fokus - den samlende platform i det danske udviklingspolitiske miljø?

Danmarks globale engagement og udviklingsbistanden befinder sig midt i en brydningstid, hvor store forandringer omkring prioritering og finansiering stiller krav til omstilling og nytænkning. Der er mere end nogensinde brug for, at civilsamfundet står sammen og udgør en stærk fælles - men mangfoldig - stemme. Nye dagsordener - såsom migration, demokrati, klima og langvarige kriser - presser sig på, og er med til at skabe et paradigmeskift i forhold til, hvordan Danmark forstår sit globale engagement.

Det er i dette foranderlige felt, at en ny sekretariatschef for Globalt Fokus skal formå at navigere, og stå i spidsen for en stærk og relevant platform for de danske udviklingsorganisationer.

Mercuri Urval
Konsulenthuset ballisager A/SCommercial Business Analyst

Konsulenthuset ballisager A/S recruiting on behalf of Clear Channel Danmark in Copenhagen

Clear Channel Denmark is a worldwide out of home media company and a part of Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) - one of the world’s largest outdoor advertising companies with a diverse portfolio of 450,000 print and digital displays in 31 countries across Asia, Europe, Latin America and North America, reaching millions of people monthly. Every day we empower brands that want to move people in new and creative ways with exceptional impact and reach.

Are you attracted by an opportunity where you will be a part of an international and creative company with a strong and leading brand? Do you want to be in a position where you will be the speaking partner to the Country Manager and contribute with your analytical capabilities? Clear Channel is looking for you with a business oriented mindset and who wants to work in a company with strong culture.

Dansk SkoleskakUdviklingschef med politisk forståelse

Dansk Skoleskak, København

Dansk Skoleskak søger en udviklingschef til at drive arbejdet med politiske beslutningstagere på kommunalt og nationalt niveau, så flere børn og unge oplever at spille hjernen stærk og udvikler sig fagligt, socialt og mentalt med skoleskak.

Du bliver ansvarlig for at drive det politiske arbejde, udvikle alliancer på centrale dagsordener og sikre prioriteringen af skoleskak som læringsmetode lokalt og nationalt. Vi er ambitiøse, resultatorienterede og vægter energi og passion højere end skaktræk.

ARBEJDSOPGAVERNE

 • Udbygge den politiske interessevaretagelse kommunalt og nationalt
 • Indgå og drive alliancer med relevante faglige, sociale og mentale stakeholders
 • Koordinere organisationens politiske arbejde med øvrige medarbejdere
Moment Konsulent, sociale indsatser i udsatte områder

Moment søger for Landsbyggefonden i København

Vil du være med til at sætte rammerne for sociale indsatser, der bidrager til blandede sammenhængende byer og velfærdsudvikling i udsatte boligområder?

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende stilling i et engageret, fagligt miljø med aktualitet, bevågenhed og stor betydning for kommuner og almene boligområder over hele Danmark?

Som vores nye konsulent vil du bidrage til — og drive dele af — de igangværende udviklingsprocesser internt og eksternt. Samtidig vil du blive en del af en solid og struktureret forvaltningspraksis omkring de boligsociale bevillinger, hvor du på en enkel og understøttende måde rammesætter og kvalitetssikrer Landsbyggefondsfinansierede indsatser i tæt samarbejde med kommuner og almene boligorganisationer over hele landet. Du vil være myndighed, sætte retning og facilitere samarbejder og partnerskaber med fokus på potentialer, effekt og sammenhængende investeringer.

Udlændinge- og IntegrationsministerietSystemkonsulenter søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Brænder du for application management? Og vil du være en del af en enhed, der videreudvikler og forvalter koncernens systemportefølje? Så er det måske dig, vi netop står og mangler i Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement.

Udlændinge- og Integrationsministeriet er godt på vej til at have implementeret Digitaliseringsstrategi 2021, og foran os venter Digitaliseringsstrategi 2024. Yderligere og forbedret digital understøttelse af forretningen er generelt højt prioriteret.

Til at understøtte dette arbejde søger vi bl.a. systemkonsulenter til visumområdet og til en ny biometriløsning.

Det forventes, at du kan sætte dig ind i både tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og formidle disse mellem bl.a. teknikere, forretning og beslutningstagere.

Udlændinge- og IntegrationsministerietTværgående koordinator søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Brænder du for at skabe de bedste rammer og sammenhæng for it-videreudvikling og forvaltning? Udlændinge- og Integrationsministeriets departement søger en tværgående koordinator til systemforvaltningsenheden i Koncern It.

Udlændinge- og Integrationsministeriet er godt i gang med at implementere Digitaliseringsstrategi 2021, som blandt andet omfatter udskiftning og modernisering af centrale forretningssystemer og implementering af en række vigtige EU-initiativer.

Du vil komme til at indgå i et nyoprettet team i enheden for systemforvaltning, der referer til systemforvaltningschefen og som beskæftiger sig med tværgående opgaver. Som led i opgavevaretagelsen vil du skulle arbejde tæt sammen med øvrige enheder i Koncern It, eksterne samarbejdspartnere, leverandører og forretningen.

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
Milton Huse A/SByggeleder til Sjælland

Milton Huse A/S

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder.

Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige.

Din profil

 • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
 • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.