377 job matcher din søgning 377 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grøn S/I Vil du skabe banebrydende projekter og partnerskaber i en ambitiøs grøn fond?

Grøn S/I, København

Vil du igangsætte fede projekter og partnerskaber inden for bæredygtig udvikling og være med til at definere kursen for en ambitiøs fond i vækst? Er du en dygtig formidler, kreativt tænkende og god til at se potentialer for nye samarbejder - så er du måske en af vores to nye projektgeneratorer.

GRØN er en ung og ambitiøs organisation, som formidler bæredygtig udvikling igennem en lang række spændende initiativer. For at katalysere bæredygtig udvikling, vil vi i GRØN gerne være så skarpe som muligt til at se potentialerne for nye projekter og samarbejder, der gør netop dét.

SEGES Innovation SENIORKONSULENT I BIOGAS & BIORAFFINERING

SEGES Innovation, Aarhus

Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for dansk fødevareproduktion? Har du solid viden om og erfaring med biogas og bioraffinering? Så er jobbet som Seniorkonsulent måske lige noget for dig.

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en forskel i hverdagen og på den lange bane.

SEGES Innovation DIRECTOR FOR CLIMATE AND SUSTAINABILITY

SEGES Innovation, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med bæredygtighed i landbrugs- og fødevaresektoren? Vil du være med til, at vi sammen når de ambitiøse klimamålsætninger i 2030 og 2050?

En vigtig del af jobbet er formidling til både kolleger og eksterne, hvor komplekse problemstillinger og resultater skal omsættes til klare budskaber.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Profilere SEGES Innovation inden for klima- og bæredygtighedsområdet internt og eksternt
 • Kommunikere og formidle om klima- og bæredygtighed både internt og eksternt
 • Udarbejde tværfaglige fondsansøgninger
JYSK
Compliance Team Leader

JYSK, Brabrand

Are you enthusiastic about responsible supplier management and more sustainable timber products? Do you possess the ability to keep a structured overview and prioritization of tasks? – then, you could be the person we are looking for, as our Compliance Team Leader.

You will become part of an international and successful retail company in growth, and play a significant role in influencing the direction of JYSKs work with responsible timber sourcing. You will be part of the Compliance & Quality department consisting of 20 dedicated colleagues, most of whom have their daily routine at the head office in Aarhus.

JYSK
N1 A/S Strategikonsulent – kom helt tæt på det strategiske arbejde i N1

N1 A/S, Esbjerg

Drives du af at gøre en forskel for samfundet og den grønne omstilling, og har du interesse for strategiudvikling og ledelsessupportering?

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at:

 • Supportere med udarbejdelsen af beslutningsoplæg og andet præsentationsmateriale til både N1’s ledelse og til bestyrelsen
 • Supportere med facilitering af strategiworkshops samt sikre, at ejerskabet og eksekveringen af strategien forankres godt i organisationen
 • Drive rapportering af fremdriften på strategien til topledelsen og bestyrelsen
N1 A/S
Grundfos A/S
Senior Project Manager in Environmental Sustainability

Grundfos A/S, Bjerringbro

Would you like to join a value-oriented company where we create water solutions that contribute to a better climate and life for people around the world?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads In this role, you will be at the centre of our sustainability journey as you have a special focus on our green supply chain (GSC) and circular business projects and processes.

Grundfos A/S
Genitor ApS HR-chef

Genitor ApS søger for Kolding Kommune

Vil du være HR-chef i en innovativ og dynamisk kommune med en klar og visionær retning, der tager udgangspunkt i ”Borgerens centrum”?

Så er du måske den HR-chef, som Kolding Kommune søger til at understøtte forankringen af mange af kommunens tværgående strategiske indsatsområder.

Her er bare nogle af de aktuelle dagsordener: håndteringen af manglen på arbejdskraft og udfordringen med at rekruttere medarbejdere til de store velfærdsområder, implementering af et nyt ledelsesgrundlag og den fortsatte og konstante forankring af Kolding Kommunes vision.

Danmarks Lærerforening Engageret og udviklingsorienteret chef til organisationsafdelingen

Danmarks Lærerforening, København

Vil du være en del af en organisation, som har store ambitioner på vores medlemmers vegne?

Som afdelingschef skal du sammen med medarbejderne sikre en fortsat udvikling af vores organisatoriske arbejde, som fx udvikling af uddannelse og kurser for tillidsvalgte.

Vi tilbyder en dejlig arbejdsplads i hjertet af København i en forening med den allervigtigste opgave!

LB Forsikring
Strategisk Organisation Development Partner til LB Forsikring A/S

LB Forsikring, København

Som Organisation Development (OD) Partner i LB får du en væsentlig rolle i at skabe en stærk sammenhæng mellem vores strategiske indsatser og forretningen.

Vores arbejdsplads har sjæl. Der er en summen og en stemning. Det er så åbent et landskab, der er kunst og historie alle vegne, og der bliver gjort noget ud af vores arrangementer. Der bliver taget rigtig godt hånd om en som medarbejder.

LB Forsikring
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Comet Technologies Denmark A/S Sales & Business Development Manager

Comet Technologies Denmark A/S, Taastrup

To complement our Sales Team, we are looking for a competent personality for Comet Technologies Denmark A/S at our site in Taastrup.

In this role, you will:

 • Manage and develop the existing customer base and strategically focus on acquisition of new customers and contacts
 • Lead negotiations, have close contact with customers and partners, and build long-lasting customer relationships
 • Create, present to management, and implement business cases for account development

We offer you attractive training and career opportunities, as well as flexible working hours, diverse challenges, modern infrastructure, and market-oriented compensation.

Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Tryg Forsikring A/S
Erfaren og gennemslagskraftig leder til PMO, Tryg Privat

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Til Nordens største forsikringsselskabs største forretningsområde, Privat Danmark, søger vi en leder med pondus, gennemslagskraft og struktur.

Som leder af vores PMO, får du ansvaret for 10 kompetente medarbejdere, med ambitioner om at sikre god og effektiv fremdrift på vores centrale strategiske projekter. Det er både projekter der er forankret i Privat-delen af forretningen, men også projekter der går på tværs af organisationen. Som leder af PMOet i Trygs Privatforretning, vil du blive en del af vores Development Excellence område.

Tryg Forsikring A/S
Ørsted
Lead Commercial Project Manager

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you help shape the future of circular economy.

Ørsted

Join us in this role where you’ll become a Commercial Project Manager in Renescience’s Business Development team, where your key focus will be on managing commercial activities, analyses, and maturing new asset projects as the business grows.

You’ll grow your talent in a fast-paced and high-growth industry where you have plenty of opportunities to learn and develop through challenging assignments and industry-leading experts.

Ørsted
Telia Danmark Strategy & Project Manager

Telia Danmark, København

Ann-Sofie Mærsk Jønstrup, Head of Channel Management & Business Transformation fortæller:

"Telia er i rivende udvikling med gode resultater, gennemgår en stor transformation og vi går en rigtig spændende tid i møde. Vi har brug for en profil, som strategisk er stærk, kan være med til at sætte strategien mod 2026, kan arbejde tæt sammen med topledelsen i at sikre løbende rapportering og opfølgning på strategien, og som har en stærk værktøjskasse inden for strategieksekvering og evnerne til også at drive projekter fra A-Z.

Lyder det som dig – så hører jeg meget gerne fra dig!"

Solid Search Forretningsansvarlig til den tunge sektor

Solid Search søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S i Odense

Kan du se dig selv stå i spidsen for en ny stærk spiller på det danske marked indenfor reservedele og serviceydelser til den tunge sektor - så er chancen lige her.

FTZ Autodele & Værktøj A/S søger en erfaren brancheprofil til etablering og drift af et forretningsområde indenfor reservedele og serviceydelser til last- og trailerbranchen.

Som forretningsansvarlig står du helt forrest og får dermed ansvaret for udarbejdelse af den businessplan, der skal positionere FTZ som en professionel og værdiskabende leverandør til branchen. Du tager ansvar for eksekvering, opfølgning og udviklingen af den kommercielle drift, herunder ansættelse og ledelse af den kommende organisation.

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Danmarks Tekniske Universitet Brand and Engagement Partner – DTU Skylab

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Are you passionate about making a positive impact on our planet? Do you want to work for an organisation that is actively tackling climate change? Look no further than GreenPact!

Our mission is to identify groundbreaking inventions, assemble the ideal teams, and provide catalytic resources to bring ClimateTech innovations to life. We're excited to launch later this year and are looking for a Brand and Engagement Partner to join our team.

As a Brand and Engagement Partner, you will be the driving force in developing and conceptualizing GreenPact in all aspects from fundraising to programming – from a branding and communications perspective.

Danfoss A/S
Strategy Manager (ID: 32093)

Danfoss A/S, Nordborg

As we strive to take global leadership in our key segments, join us to solve the strategic opportunities posed by major tailwinds like Electrification, Climate Change and Decarbonization, among others.

Now, Danfoss is seeking a highly motivated and experienced Strategy Manager to lead and empower our team members in strategic planning, project management, and change management.

Danfoss A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV