461 job matcher din søgning 461 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HOFORRørlægger til entreprenørteamet i Drift Spildevand

HOFOR, Herlev

Kan du stå for graveopgaver, nå vi vedligeholder vand- og spildevandsnettet?

Du bliver en del af Drift Spildevand, der står for den daglige drift af afløbsnettet i HOFORs område, som inkluderer otte kommuner. I Drift Spildevand er Entreprenørteamet den interne entreprenør på vedligeholdelsesopgaver i Vand og Spildevand.

Fremadrettet vil entreprenørteamets opgaver blive udvidet med flere graveopgaver inden for spildevands- og vandledningsarbejder, bl.a. stikledningsarbejder med fokus på samgravninger for både vand og spildevand samt reparationsopgaver f.eks. punktrenovering.

Øvrige opgaver består i dag bl.a. af brønd- og dækselarbejde, specialopgaver inden for afløbs- og vandledningsarbejder.

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
Milton Huse A/SByggeleder til Sjælland

Milton Huse A/S

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder.

Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige.

Din profil

 • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
 • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.
Gem
MT Højgaard A/S
Dygtige betonstøbere til elementfabrik

MT Højgaard A/S

Vi er i gang med flere større projekter i Nuuk og har lavet vores egen betonelementfabrik, hvortil vi søger dygtige folk til støbearbejdet.

Opgaverne varierer inden for følgende områder:

 • Armeringsarbejde
 • Udsparinger
 • Indstøbningsdele
 • Betonstøbning

Vi tilbyder

 • Et godt sted at arbejde med fokus på sikkerhed og sammenhold
 • Løn efter kvalifikationer
Arkil A/S
Maskinfører/gummigedfører til Arkil Asfalt i Hasselager

Arkil A/S

Vi søger en kollega med godt humør og hænderne rigtigt skruet på til vores asfaltafdeling i Hasselager. Har du lyst til at være en del af et godt samarbejdende team, hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus, er det måske dig, vi leder efter?

Du får hos os gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse. Vi oplærer og uddanner nye medarbejdere samt sikrer løbende vidensdeling blandt medarbejderne.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring. Du ansættes som timelønnet medarbejder, hvor lønnen fastsættes efter aftale i forhold til dine kvalifikationer.

Gem
Jobindex A/S
Ambitiøs byggeleder med flair for kommunikation

Jobindex A/S søger for Eiler Thomsen Alufacader A/S

Vil du være med til at bygge facader, som folk drejer hovedet efter? Har du godt styr på, hvad der rører sig på en byggeplads – og er du klar til mere ansvar?

”Her får du både lov at være hands-on og holde det store overblik over vores prestigeprojekter. Det er et godt step imellem at være formand og entrepriseleder, og hvis du selv har ambitionerne, behøver det ikke at stoppe der,” fortæller entreprisechef Michael Søndergaard.

Nysgerrig? Så læs mere her.

Jobindex A/S
Gem
People Management ConsultingProjektleder – Københavnsområdet

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn inkl. pensionsordning? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og lede et lille team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med PROJEKTLEDELSE? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er primært jeres indkøbte rådgiver og den valgte entreprenør omkring økonomi på projektet.

Man har fjernet mange discipliner i traditionel projektledelse, så du kan koncentrere dig om overordnede møder, borgerne og være tovholder på økonomien pr. projekt. Du ta’r overblikket og styrer.

Indrykket:
Gem
People Management ConsultingTeknisk konsulent

People Management Consulting søger for kunde

Vil du ha’ god fast løn inkl. pensionsordning? Flekstid mellem 7-16, 1:1-afspadsering, – og indgå i et super team? Vil du styre din egen dag? Er du fortrolig med TEKNISK RÅDGIVNING TIL PRIVATE – fra vej til installation? Vil du have et fedt, selvstændigt job?

Vores kunde tilbyder dig rammerne, vilkårene, gode teamkollegaer og en spændende afvekslende hverdag. Du arbejder for grøn bæredygtighed.

Ikke 2 dage er ens. Dine berøringsflader er private borgere i kommunerne. Din primære samarbejdspartner er entreprenøren – der udfører det, du har aftalt med borgeren. Du skal ikke sælge, men vejlede/rådgive om føringsveje og muligheder. Borgeren skal være glad for din rådgivning.

Indrykket:
Gem
DEKO p|s
Entrepriseleder

DEKO p|s

Som vores nye entrepriseleder indgår du i vores entrepriseafdeling. Vi udfører indvendige tømrerentrepriser i forbindelse med aptering/indretning af kontor-, industri- og institutionslokaler i Storkøbenhavn og på det øvrige Sjælland.

Når du får sagen tildelt, har du ansvaret for udførelsen. Det betyder, at du planlægger og bestemmer, hvordan du skaber den bedste udførelse ud fra aftalegrundlaget både med hensyn til kvalitet og indtjening. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, er dine kolleger i teamet klar med sparring. Da det er dig, der følger du op på tidsplaner, kvalitet og økonomi på sagen, er du i høj grad også medvirkende til at kvalitetssikre den.

Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med et sundt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder sammen om at skabe resultater, og hvor vi har det sjovt.

DEKO p|s
Polytech A/SIntern to Marketing – Brand & Communications

Polytech A/S

Do you dream about a career within marketing in an international company? Are you fluent in English and can you create clear professional communication? Does coordination and event planning sound interesting to you? Then take up the challenge and apply as our next Intern.

At Polytech, we work to create a world powered primarily by renewable energy. As Intern in Marketing, you will be part of that journey. The Marketing department in Polytech is an important player counting 13 colleagues divided in three areas: Commercial Excellence, Sustainability and Brand and Communications.

You will be part of the Brand and Communications team counting 6 dedicated colleagues all working to brand Polytech as the important wind industry player we are!

Fjernvarme Fyn A/S
Vedligeholdstekniker

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Er du ansvarsbevidst, motiveret og praktisk anlagt? Og har du lyst til at arbejde med mange forskellige bygningsrelaterede opgaver i vores serviceafdeling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye vedligeholdelsestekniker.

Du bliver en del af vores serviceafdeling. Vores vigtigste formål er at sikre god service til hele organisationen og ensartet vedligehold af alle vores bygninger.

Dine primære opgaver vil være:

 • Generel vedligehold af bygninger
 • Rope access
 • Beton- og tømrerarbejde

Du er enten uddannet tømrer, murer, tagdækker eller lignende. Og så har du naturligvis flair for vedligehold af bygninger. Derudover vil du gerne lære at bruge klatring til at løse nogle af dine opgaver.

Polytech A/SIngeniørpraktikant til R&D Electrical & Mechanical - Maskin

Polytech A/S, Bramming

Har du mod på udfordringer i en global udviklingsafdeling i Vindmøllebranchen? Brænder du for innovation, er kreativ og har flair for detaljen? Kunne du tænke dig en lærerig praktik i en international virksomhed med bæredygtighed på agendaen, så er det måske dig, vi søger som vores næste praktikant.

Som praktikant bliver du en naturlig del af Polytechs globale udviklingsafdeling. Du kommer til at indgå i hverdagen på lige fod med resten af holdet, hvor vi hver dag arbejder for at udvikle innovative produkter til lynbeskyttelse, forkantbeskyttelse af vinger, samt aerodynamiske vinge add-ons og transportløsninger for vinger.

Du vil komme til at indgå i et af vore produktteams, hvor du dels vil kunne få selvstændige opgaver, samt indgå i sammensatte teams med en større fælles opgave i forbindelse med udvikling, fremstilling og afprøvning af løsninger til vindmøller.

Polytech A/SPraktik – IT og forretningsudvikling

Polytech A/S, Bramming

Brænder du for at arbejde med IT og forretningsprocesser? Kunne du tænke dig at være med i forretningsudvikling fra et IT-perspektiv og dermed understøtte Polytechs udviklingsrejse? Vi leder nu efter vores næste praktikant til IT – er det dig?

It-afdelingen i Polytech arbejder hver dag for at servicere og understøtte forretningen med de smarteste og bedste løsninger indenfor IT-området. Teamet består af 17 kollegaer, der med en serviceminded og faglig stærk baggrund, både står for IT-maskinrummet og er en meget aktiv partner i forretningsudviklingen i Polytech.

Som praktikant i IT vil du blive involveret i mange forskelligartede opgaver og dermed få en stejl læringskurve. Vi har forskellige praktikmuligheder, så vi alt efter din profil kan tilpasse praktikken til din uddannelsesretning og interesseområde.

Polytech A/SPraktik – Finans og økonomi

Polytech A/S, Bramming

Har du flair for tal, og kan du lide at arbejde med finansielle opgaver? Er du struktureret, og har du sans for detaljen? Kunne du tænke dig at omsætte din lærte teori til praksis og få erfaring fra en international virksomhed i hastig udvikling? Se her – måske er du vores næste praktikant til finans og økonomi.

I samarbejde med teamets øvrige kollegaer, vil du blive en del af en spændende udviklingsrejse. Hele virksomheden har netop fået en ny ERP-platform, Dynamics 365, og i den forbindelse er der være mange spændende opgaver at tage fat på.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med opbygning af KPI’er, hjælpe til med udvikling af ledelsesrapportering i Power BI og andre nøgleopgaver i finansfunktionen. Vi kan sammensætte dine opgaver efter dine interesser og kompetencer.

JN Data A/S
Praktikant til Planning and Control East

JN Data A/S, Roskilde

Vi søger en praktikant til vores afdeling Planning and Control East til forårssemesteret 2022, som har lyst til at opnå erfaring med alle de discipliner der er ved at arbejde på Mainframe - z/OS. Her er det vigtigt at have kendskab til programmering og analyse, og derfor også en stor grad af logisk tænkning og struktureret tilgang til opgaverne.

Som praktikant vil du komme til at arbejde med opgaver, som vil give dig indsigt i afdelingen. Derfor vil opgaverne især være præget af programmering og analyse.

JN Data A/S
Polytech A/SPraktikant – kontoradministration

Polytech A/S, Bramming

Er du vild med at have mange bolde i luften på én gang? Kan du lide administrative opgaver, hvor service er i højsædet? Er du god til at koordinere, og kan du bevare overblikket, når opgaverne er mange? Vi leder nu efter vores næste administrative praktikant – er det dig?

Som praktikant vil du komme til at indgå i Polytechs globale HR-team. Teamet består af flere funktioner hhv. HR partnering, lønadministration, reception og div. kontoradministrative opgaver.

Som praktikant indenfor kontoradministration er opgaverne mange og ikke to dage er ens. Opgaverne kommer fra forretningen, og det er derefter vores ansvar at løse dem på professionel vis. I tæt samarbejde med vores Office Manager, vil du få en bred pallette af opgaver hvor struktur, detaljer, overblik og koordinering er nøgleordene.

SSG A/S
Vi søger en fugttekniker til Aalborg

SSG A/S

Er du uddannet tømrer eller murer? Har du en god byggeteknisk indsigt? Har du erfaring med projektstyring? - Så er du måske den fugttekniker vi søger.

Med udgangspunkt fra SSG’s center i Aalborg bliver du sammen med vores øvrige fugtmedarbejdere en del af hverdagen i fugtafdelingen.

Dine primære ansvarsområder er

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning, herunder udførelse af opskæring/nedbrydning af bygningsdele efter behov
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
 • Koordinering med øvrige parter i sagsforløbet
 • Priskalkulation og beregning
 • Deltage i skadeservicearbejde og vagtordning
SSG A/S
Energi Fyn
Ejendomsservicetekniker

Energi Fyn

Synes du det er spændende at drifte og vedligeholde bygninger og køretøjer? Trives du med både planlagt arbejde men også opgaver som kræver din øjeblikkelige opmærksomhed? Og motiveres du af at have en alsidig hverdag med stor berøringsflade af kolleger og samarbejdspartnere?

Vi er på en digital rejse og vi har derfor brug for endnu ejendomsservicetekniker, der kan drifte og vedligeholde koncernens administrations- og lagerbygninger, udlejningsejendomme, fælles køretøjer samt implementere nye IT-systemer til systematisk vedligehold af ejendomme og booking af puljebiler.

Opgaverne indebærer blandt andet:

 • Tilstandsvurdering på bygninger og tekniske installationer, herunder langsigtede vedligeholdelsesplaner
 • Påvise energieffektiviserende og miljøfremmende potentialer, samt gennemføre aftalte indsatser
 • Mindre reparationer - rekvirering af håndværkere ved større opgaver
Energi Fyn
Gem
Hilti Danmark A/S
STØB FUNDAMENTET FOR GODE KUNDERELATIONER SOM ACCOUNT MANAGER I JYLLAND

Hilti Danmark A/S

Hos Hilti bliver du i denne rolle en værdsat samarbejdspartner for vores Building Construction kunder i Midtjylland. Som Account Manager får du en fleksibel hverdag med udgangspunkt i dit hjemmekontor, hvorfra du opbygger din egen forretning og vurderer potentialet af kunderne.

Hilti Danmark A/S

Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunder og din opgave er at sætte dig indi deres behov og præsentere de mest rentable løsninger– fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer, som for eksempel On!Track eller Fleet Management.

HOFORHåndværker med teknisk flair for bygas

HOFOR, København

Vil du være med til at vedligeholde og forny 860 km store og små gasrør i Københavns gader, så vi kan sikre bæredygtig bygas til 300.000 kunder?

Som vores nye rørlægger bliver du en del af et team på i alt syv kolleger. Du får en hverdag, hvor du møder ude i byen med din værkstedsvogn sammen med dine kolleger, hvor I, i samarbejde med vores driftsledere, bidrager til at finde den bedste løsning, når vores gasledninger skal flyttes eller repareres.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at udføre rørarbejde på vores ledningsnet i forbindelse med:

 • Lækager
 • Tilslutning af nye kunder
 • Udbedring af graveskader
 • Omlægning af større og mindre gasledninger i både stål, støbejern og PE-plast