773 job matcher din søgning 773 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blade Test Centre A/S (BLAEST)
Teknisk Assistent

Blade Test Centre A/S (BLAEST), Aalborg

Hos Blaest udfører vi styrketest af vindmøllevinger som et led i den typeafprøvning, der sker, inden nye vingetyper kommer på markedet.

Blaest søger en dygtig kollega, der har lyst til at hjælpe på tværs af vores teams. Det kan være til at løse opgaver relateret direkte til vingetest, men i mindst lige så stort omfang opgaver, der relaterer sig til vedligeholdelse af vores systemer, metoder og processer. Opgaverne kan f.eks. være inden for ajourføring af projektplaner, vedligeholdelse af data for testudstyr, opdatering af kvalitetsstyringsdokumenter, udarbejdelse af brugermanualer, etablering og arkivering af teknisk dossier for CE-mærkninger, tegningsdokumentation og vedligeholdelse af hjemmeside.

Blade Test Centre A/S (BLAEST)
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk ingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg, i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft?

Som mekanisk ingeniør bliver du ansvarlig for mekanisk design. Du kommer til at varetage all-round plant engineering, trouble shooting, tværgående koordinering med andre ingeniørdiscipliner samt leverandører og kunder. Du vil typisk arbejde med følgende områder inden for mekanisk engineering:

 • Rørdesign og PID-diagrammer
 • Specifikation og indkøb af rør, fittings, ventiler og udstyr
Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk Procesingeniør

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job inden for energi og procesanlæg i fuld fart inden for den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft? Har du stor erfaring inden for den termodynamiske verden og dens udfordringer? Vil du trives med at arbejde i en international, voksende og dynamisk virksomhed med base nord for København? Så er du måske den rette kandidat til dette job.

Du har nu som Mekanisk Procesingeniør mulighed for at blive en del af vores Engineering og Plant Support-afdeling og være en del af en virksomhed med klare ambitioner.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Talents2work ApS Production/QC Technician for CDMO

Talents2work ApS recruiting on behalf of Minerva Imaging ApS in Ølstykke

Minerva is at the forefront of R&D in the theragnostic area. We are in a very fast-paced environment where our scientists directly impact the advancement of new, improved, and lifesaving drugs for seriously ill cancer patients.

As a Production/QC technician for CDMO, initially -till we will achieve the milestone of having GMP accreditation-, you will be a key team player in the development of the GMP supporting structure needed to ensure high-quality and efficient outcomes. Once GMP-operation starts, you will take part in the daily manufacturing and QC tasks at our new site. You will also be involved and collaborate with developments within technology transfer tasks needed for processes to become established within GMP standards.

O.L. Seals A/S
Måletekniker/maskintekniker/kvalitetsmedarbejder

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals råber ikke højt om vores evner, men her på vores fabrik i Helsinge er vi rigtig dygtige inden for vores felt – og det vil vi blive ved med at være! O.L. Seals 2027 strategi er ambitiøs, og du skal være en del af denne rejse.

Med reference til den kvalitetsansvarlige og med en bred berøringsflade ud i alle afdelinger i produktionen, i de administrative processer, samt i produktudvikling, søger vi en dygtig maskintekniker/måletekniker/kvalitetsmedarbejder til at:

 • Gennemføre målinger og udarbejdelse af certifikater.
 • Udvikle måleprogrammer på vores DeMeet 400 til nye produkter.
 • Fremstille CAD-tegninger i Inventor, i tæt samarbejde med vores applikationsingeniør og vores salgsteam.
O.L. Seals A/S
Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
VM Kompensator A/S
Teknisk support

VM Kompensator A/S, Bække

Har du en teknisk baggrund og erfaring med Inventor og har du lyst til at koble det sammen med daglig kunde- og leverandørkontakt samt at supportere vores interne funktioner. Så har vi jobbet til dig

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en virksomhed i vækst, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for forretningen. VM Kompensator, en del af DENSIQ Group, giver dig klare retninger, mål og mulighed for at udvikle og levere de nødvendige processer og værktøjer. Nogle gange vil du blive udfordret, men vi tror på, at dette vil få dig til at vokse. Og hvis du vokser, vokser vores forretning i overensstemmelse hermed.

BeGreen
Health & Safety Manager

BeGreen, Copenhagen

Do you want to be part of a fast-growing company working towards a greener future?

We are currently looking for an experienced HSE Manager to build and continuously develop the company’s management system for health & Safety.

You will report to the CTO and will work together with a skilled team on securing a safe environment throughout the establishment of our solar PV plants.

Your main responsibilities will involve

 • Create a framework and management system for health and safety in BeGreen
 • Create and update procedures for the design, procurement, construction, operation of our renewable assets
 • Oversee the enforcement of the HSE management system
BeGreen
Beritech A/S Mechanical Engineer

Beritech A/S, Aalborg

Vi tilbyder en selvstændig rolle i en alsidig hverdag præget af godt tempo og stort engagement. For den rette person er der desuden stor mulighed for at sætte sit aftryk på udviklingen på området - i en forandringsvillig og ambitiøs virksomhed.

Vi garanterer en spændende og varieret hverdag, hvor du bliver involveret i mindre som større projekter i tæt dialog og sparring med dine kollegaer – og ikke mindst med kunden.

Dine primære opgaver bliver blandt andet inden for

 • Design og konstruktion af anlæg
 • Produktionsmodne tegninger
 • Opfølgning af igangsatte opgaver
eSmiley A/S Erfaren fødevarefaglig Implementeringskonsulent med god IT-forståelse

eSmiley A/S, Købehavn

Brænder du for at omsætte din faglige viden for fødevaresikkerhed til digitale løsninger i professionelle køkkener og fødevareproduktioner?

Med reference til lederen af on-boarding får du en central rolle, som Implementeringskonsulent, i tæt samarbejde med et kompetent team af dedikerede og passionerede kolleger.

Dine primære arbejdsopgaver er at implementere, rådgive og vejlede vores danske kunder inden for fødevareproduktion, risikovurdering, egenkontrol og madspild. Dit ansvarsområde spænder fra implementering af elektroniske egenkontrolsystemer og andre innovative løsninger. Og hvor du styrer kundeprojekter sikkert gennem de forskellige faser af implementering, drift og vedligehold.

Curia Project Manager

Curia søger for Skamol A/S i Skive

Har du teknisk indsigt og evnen til at lede omfattende projekter og inspirere dine kollegaer? Som Project Manager får du en central rolle i forretningsudviklingen i Skamol, der er verdensførende inden for isoleringssystemer.

Som Skamols nye Project Manager er det din fornemste opgave at styre dine projekter helt i mål, i tæt samarbejde med stakeholders bestående af dygtige og højtspecialiserede kolleger, ledergruppen og eksterne samarbejdspartnere.

GEA Process Engineering A/S
Technical Assistant

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Would you like to work with global technical projects?

As a technical assistant at GEA, you will support an international team of colleagues from around the world on technical projects, planning and coordinating processes using systems and software such as Pax, Bluestar and Microsoft Project.

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

“Perfect if you’re looking to make good use of your planning skills and challenge your IT skills in an international environment spiced with many different languages and cultural impressions.” – Poul Erik Christensen, Senior Manager of Project Execution.

You will work closely with the project managers and project engineers in the department as you provide them with assistance in various projects.

GEA Process Engineering A/S
Convatec, Infusion Care
Senior Design Control Specialist, R&D

Convatec, Infusion Care, Søborg

Are you motivated by working with design control and product quality to support the development of innovative products that improve people’s lives?

As Senior Design Control Specialist in R&D in business unit Convatec Infusion Care, you will drive the subject matter expertise of our Design Control process, facilitate sparring among Design Control Specialists and spar on improvement of our process.

Convatec, Infusion Care
Chr. Hansen A/S Mejerist eller mejeriteknolog til Fresh Dairy Application

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Til vores nybyggede state-of-the art pilotmejeri, er vi på udkig efter en mejerist/mejeriteknolog til afdelingen Fresh Dairy Projects & Competences Application i Chr. Hansens division Food Cultures & Enzymes i Hørsholm.

Vi tilbyder en spændende stilling med gode muligheder for personlig og professionel udvikling. Du vil være med til at udvikle nye innovative produkter, der kan findes på hylderne i supermarkederne i hele verden.

Chr. Hansen A/S
TotalEnergies Denmark
Production Chemist

TotalEnergies Denmark, Esbjerg

Are you interested in laboratory management? Do you have a desire for supporting continuous improvement of our operation through laboratory activities?

Overall, you are responsible for the health, safety, and environment in the onshore laboratory in Esbjerg and the maintenance and development of laboratory equipment. You will undertake analytical work and reporting in the laboratory. 

You will ensure chemical analysis of water by ion chromatography as well as chemical analysis of solid samples (SEM). You will also maintain Workplace Instructions for all chemicals used and waste handling, including toxic waste.

TotalEnergies Denmark
Polytech A/S Project Manager for product development projects

Polytech A/S, Herning

Are you an ambitious and experienced Project Manager, who can look ahead, create a common vision, and ensure a motivated project team and satisfied customers? Then you might be the Project Manager we are looking for to take part in our exiting journey.

At Polytech, we improve the durability and performance of wind turbines. Founded in 1994, we are front-runners in wind power innovation and a trusted partner to major players in the wind industry.

Polytech offers this exciting position in a dynamic company working towards the green transition in collaboration with the major players in the wind industry.

GML-HR A/S Produktionsteknisk medarbejder

GML-HR A/S søger for BROEN-LAB A/S i Assens

Vi søger en erfaren produktionsteknisk medarbejder som i tæt samarbejde med kollegaerne i det produktionstekniske team kommer til at varetage selvstændige projekter i forbindelse med optimering af den eksisterende maskinpark, produktionsudstyr og processer. Du skal være stærkt medvirkende i hele processen omkring implementering og idriftssættelse af nye produkter samt ny produktionsteknologi.

Jobbet er alsidigt, og du får med reference til produktionschefen en række opgaver, hvor du:

 • i tæt samarbejde med driftskoordinatorer i produktionen skal sikre drift og vedligehold af maskiner og produktionsudstyr, således der opnås optimal produktivitet.
 • arbejder med optimering af maskiner og udstyr og gennemføre forbedringer.
GML-HR A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV