524 job matcher din søgning 524 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Mobilhouse A/S Ambitiøs Byggeleder

Mobilhouse A/S

Vil du hjælpe os med at få styr på opstilling af vores moderne og bæredygtige modulløsninger? Få en rolle, hvor du kan sætte din tekniske faglighed i spil, samtidig med at du prøver kræfter med modulbranchen.

Som byggeleder vil du få ansvaret for at vores moduler bliver opstillet eller nedtaget. Det vil være dit ansvar at koordinere vores egne folk men også vores eksterne samarbejdspartnere.

Hver sag er unik og derfor vil arbejdsdagene aldrig være ens. Når vi har rigtigt travlt bruger vi mange eksterne montører og det er derfor vigtigt at du evner at samarbejde med mange forskellige typer.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Kredsløb
Teamleder til Mekanik på kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Har du erfaring med at lede et hold dygtige teknikere og er klar på at løse opgaver sammen med holdet? Har du erfaringer fra vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord?

Din opgave er at lede og udvikle teamet og bidrage til forebyggende vedligehold af værkerne med stort fokus på planlægning og input til budgetter. Du har ansvar for at føre strategien ud i livet, sparre med afdelingen om faglige områder og sikre en stærk opbygning af kompetencer i afdelingen. Du trives med at gå forrest og løse opgaver med ”værktøjet i hånden”.

Kredsløb
Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Gem
Hansen Toft A/S Udviklingschef - Innovation/udvikling af unikke solcellebatterier

Hansen Toft A/S søger for XOLTA A/S i Skovlunde

Har du lyst til at være med på en spændende bæredygtig vækstrejse, hvor du som erfaren forandringsleder bliver en af nøglepersonerne i XOLTAs kommende vækstrejse?

XOLTA er netop blevet en selvstændig virksomhed, hvorfor du her får en enestående chance for at få indflydelse, gøre en forskel og være med fra start i helt nye og moderne faciliteter i Skovlunde.

Du skal drive innovationen og sørge for, at XOLTA er ”top-in-class” udviklingsmæssigt — herunder sikre en god balance i produktporteføljen mellem kundernes behov og de teknologiske muligheder i industrien.

Hansen Toft A/S
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Danfoss A/S
Engineering Director (ID: 31852)

Danfoss A/S, Kolding

Are you the new “magician” who can shine a light on important topics and then ensure engagement, progress, and implementation in relation to technical project management solutions within Product Engineering?

If you thrive in a complex organisation and enjoy not having a predetermined list of actions to successfully run our stand program of heat exchangers and tailor-made units, then please apply!

We encourage you to have the best possible work-life balance meaning that we are open to flexibility when the business activities allow it, between Danfoss Campus Kolding and from home.

Danfoss A/S
Domea.dk Driftsleder - stærk i administration og personaleledelse

Domea.dk, Hjørring

Kan du lide at lede andre til at skabe resultater, er du god til at skabe trivsel omkring dig, og har du let ved at skabe tillidsfulde relationer til alle typer mennesker?

I det daglige er din vigtigste rolle at sørge for, at dit team trives, samtidig med at vi sammen får løst opgaverne til tiden og med den høje kvalitet, vi lægger for dagen.

Syddjurs Kommune Fremtidens leder af Ejendomme

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Vores mangeårige leder af Ejendommes kompetencer skal sættes i spil på nye måder internt, og vi søger derfor en leder af fremtidens Ejendomme.

Som afdelingsleder er du med til at skabe resultater for kommunens borgerne i overensstemmelse med Syddjurs Kommunes vision og mål.

Du vil få den overordnede ledelse af 12 engagerede medarbejdere på Rådhuset, disse er fordelt på 3 teams et drift- & vedligeholdelsesteam, et administrativt team og et teknisk servicemedarbejderteam, der ledes af en funktionsleder og består af ca. 40 tekniske servicemedarbejdere fordelt i 5 distrikter på kommunens institutioner.

Vi tilbyder en spændende, udfordrende og afvekslende stilling med tværfaglige og selvstændige arbejdsopgaver og med mulighed for udvikling.

Unique Human Capital Head of Department for Mechanical

Unique Human Capital søger for Rambøll i København

Har du stærke lederevner og solid teknisk viden inden for energisystemer, og vil du spille en central rolle i den grønne omstilling?

Som Head of Department for Mechanical hos Rambøll bliver du en del af et stærkt teknisk team, der bidrager til energiomstillingen, da den mekaniske disciplin bidrager til udvikling af grønne energianlæg.

Med direkte reference til Global Head of Discipline, Mechanical & Plant Design bliver du en del af et ledelsesteam og får et teknisk og økonomisk ansvar. Du bliver samtidig direkte ansvarlig for et team bestående af 28 ingeniører og 2 team leads. Ydermere, kommer du til at supportere afdelingens supportfunktioner i Polen, Indien og UK.

Danpo A/S
Formand til Aftenhold

Danpo A/S, Give

På vores fabrik i Farre søger vi 2 formænd, chefens højre hånd, til vores produktion. Arbejdstiderne vil variere, og vil være placeret i tidsrummet 16-05, mandag til fredag.

Afdelingen består af mellem 18-28 produktionsmedarbejdere, som skal ledes i den rigtige retning, så vi sammen formår at skabe det bedste resultat.

Danpo A/S
Radiometer Medical ApS Global QA CAPA Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

With reference to the Senior Manager, Complaint Handling and CAPA you will join a team of highly skilled and engaged colleagues.

We cooperate, facilitate, train, and communicate to seek solutions by being close to our partners.

In this role, you will have the opportunity to manage the CAPA process by supporting CAPA owners and review and approve CAPAs.

Chr. Hansen A/S Teamleder med interesse for udvikling af arbejdsgange

Chr. Hansen A/S, Roskilde

Trives du i en rolle hvor du får mulighed for at præge den ledelsesmæssige retning, og hvor du får mulighed for at optimere vores arbejdsgange og processer sammen med dit team? Synes du, at det lyder spændende at bidrage til implementering af robotter, digitalisering og teknologisk udvikling?

Dine nærmeste sparringspartnere bliver din afdelingsleder og teamlederkollega, der tilsammen udgør afdelingens lederteam. Sammen sikrer i det bedst tænkelige samarbejde i afdelingen med henblik på at realisere afdelingens opstillede mål, som ét hold.

Chr. Hansen A/S
LyderJohnsen A/S Kvalitets- og udviklingschef til Novadan

LyderJohnsen A/S søger for kunde i Kolding

Spillende træner der brænder for udvikling, kvalitet og miljø

Med reference til den danske Business Unit Manager i Kolding får du det overordnede ansvar for virksomhedens udviklingsafdeling, laboratoriet samt kvalitets- og dokumentationsområde. Dine primære opgaver bliver at lede og motivere de kompetente medarbejdere i funktionerne.

For den rigtige kandidat er der tale om en spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

DANISH CROWN A/S
Arbejdsleder i Ringsted

DANISH CROWN A/S

Brænder du for at ledelse? Trives du i en synlig og aktiv rolle i produktionen med frihed under ansvar? Vil du skabe resultater gennem medarbejderne? Så er du måske vores nye arbejdsleder til slagteriet i Ringsted.

Dit primære ansvar er at sikre den daglige motivation blandt medarbejderne, korrekt bemanding samt den løbende opfølgning, optimering og kvalitetssikring af produktionen.

DANISH CROWN A/S
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV