454 job matcher din søgning 454 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansen Toft A/S HR Manager

Hansen Toft A/S søger for Halberg A/S i Svendborg

Kan du understøtte en ambitiøs koncern med lokal forankring og stor social ansvarlighed?

Du bliver sparringspartner med Koncernchefen, de ansvarlige direktører og ledere i udarbejdelsen af en forretningsunderstøttende HR-strategi for koncernen.

Personligt vil du skulle sikre, at HR-afdelingen matcher organisationens behov for service, udvikling og support gennem tiltag, der gør hverdagen lettere for de enkelte forretningsområder og som højner leveringskvaliteten på HR-området f.eks. at støtte de ansvarlige management teams og chefer i daglige rekrutteringsopgaver, udvikling af de enkelte ledere og ledergrupper m.m.

Alt sammen i bestræbelsen på at støtte den planlagte udvikling af forretningen.

Hansen Toft A/S
Nordværk I/S
HR-koordinator

Nordværk I/S, Aalborg

I Nordværks HR-afdeling, har vi brug for ekstra hænder til at hjælpe os med at håndtere de mange opgaver, som er opstået i takt med at vores virksomhed er i vækst. Vi søger derfor en kollega, som har lyst til at arbejde bredt med HR-paletten og hjælpe os med administrativ understøttelse af organisationens drift og udvikling.

Vi har en lang række spændende opgaver som skal løses, og vi forestiller vi os, at du kommer til at arbejde med bl.a. de følgende opgaver:

 • Administration vedr. ansættelser, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Koordinere og invitere ansøgere til samtaler samt booke lokaler og mødeforplejning
 • Ansvarlig for preboarding i vores HR-system TalenTech
Nordværk I/S
LIVSVÆRK Erfaren HR-partner

LIVSVÆRK, København

Vil du have et job, hvor du virkelig kan gøre en forskel? Så har du her mulighed for at være en del af LIVSVÆRK, hvor vi hver eneste dag arbejder på at skabe bedre vilkår for udsatte børn, unge og familier.

Vi tilbyder et selvstændigt job, hvor du vil få et stort personligt ansvar og meget forskelligartede opgaver. Der er selvfølgelig også muligheder for hjemmearbejde, hvor vi samtidig arbejder med at have fokus på det gode arbejdsfællesskab.

Din kontaktflade til institutionerne bliver stor. Sammen med resten af HR-teamet bliver du drivkraften i vores arbejde med at indfri ambitionerne i forhold til at understøtte god ledelse og sikker drift mv.

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Egmont Corporate HR Ambitious and passionate Senior HR Development Consultant to Corporate HR

Egmont Corporate HR, København

The position as Senior HR Development Consultant is an important enabler for the ambitious people strategy for Egmont.

The atmosphere in the department is informal and warm, ambitious, and passionate. We value team spirit and build on strong HR Professionalism, Business Understanding and Customer Focus.

Curia Teamlead til ’Løn & Personale'

Curia søger for Kongsvang Cleaning & Facility A/S i Åbyhøj

Vil du med dine faglige kompetencer og dit personlige engagement være med til at gøre en forskel for +1000 kollegaer?

Kongsvang er en af Danmarks førende servicevirksomheder, hvilket stiller krav til en stærk medarbejderstab – både i driften og i det administrative team.

Derfor er der brug for en Teamlead til ’Løn & Personale’, hvor dit primære ansvar er lønhåndtering og HR-administration. Det vil sige, at du varetager en helt central funktion og får en uhyre vigtig rolle.

Det er dig, der:

 • sikrer stabil lønkørsel til timelønnede
 • yder administrativ support til drift omkring løn- og ansættelsesforhold
 • håndterer fravær, refusion og statistikker på området
Pay-Back specialist rekruttering ApS HR Manager

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for FiberVisions a/s i Varde

Som HR Manager bliver du den drivende HR-ressource. Du kommer til at arbejde helt tæt på direktionen og lederteamet og vil få rollen som en fortrolig og betroet person for den øverste leder i organisationen. Herudover bliver du personaleansvarlig for sekretariatets to medarbejdere.

Du vil få en stor kontakt- og berøringsflade i organisationen, dels til funktionschefer, dels til funktionærer og ledere for timelønnede produktionsansatte, og du får ansvaret for at udvikle og sikre en fortsat forankring af HR-funktionen.

Dine opgaver som HR Manager bliver bl.a. at

 • facilitere HR-processer
 • drive HR-arbejdet på tværs af en stor organisation
 • implementere HR-løsninger
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Telenor Learning Designer & Facilitator

Telenor, Copenhagen

Do you want to be a part of Telenor’s leading Learning and Development environment?

As Learning Designer and facilitator, you will play a pivotal role in ensuring that Telenorians have the right skills to deliver on its short- and long-term business strategy. In close collaboration with Head of Leadership Development, you will be responsible for designing and delivering a suite of learning programs for leaders and employees across our global organization.

AS3 Work&Care OMRÅDECHEF - Midt- og Nordjylland - Fastansættelse

AS3 Work&Care

I AS3 Work&Care er vi specialister i at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger med at forblive i eller vende tilbage til beskæftigelse.

Som vores nye Områdechef bliver du én af vores i alt fire Områdechefer, som tilsammen dækker hele Danmark. Vi tilbyder en attraktiv lederstilling i en af Danmarks førende rådgivningsvirksomheder, og du bliver her en del af en nordisk værdibaseret virksomhed med mere end 800 medarbejdere og freelancere.

Du kommer til at stå i spidsen for 5 af vores centre, hvor omgangstonen alle steder er uformel og professionel. Kulturen er tillidsbaseret, arbejdsom, forretningsorienteret og præget af høj tværfaglighed.

Ørsted
Head of Global People Services for HQ and DK

Ørsted, Skærbæk

Imagine a future where you lead the Global People Services teams for Ørsted headquarters and Denmark which is essential for our companies’ growth.

Ørsted

Join us in this role as Senior Manager where you’ll lead three operations teams in Denmark in charge of the hire-to-retire process for our growing workforce.

The team supports all day-to-day operations across the entire hire-to-retire value chain, covering Talent Acquisition Operations, Onboarding, HR Operations, Payroll Operations, and master data governance.

Ørsted
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med asfaltarbejder.
 • Du sætter pris på udendørs arbejde.
 • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

Tønder Kommune Medarbejder til lønkontor på Tønder Rådhus

Tønder Kommune

Lønkontoret varetager service og betjening af forvaltninger og decentrale enheder, hvor hovedopgaven er alle former for lønproduktion.

Som lønkonsulent bliver du kontaktperson for forvaltninger og institutioner med hovedvægt indenfor områderne: Pleje & Omsorg, AsylSyd, samt Voksen & Social.

Dine arbejdsopgaver er vekslende og omfatter blandt andet lønindberetninger, udfærdigelse af ansættelsesbreve og rådgivning og sparring.

Du får en hverdag med stor selvstændighed og en fleksibel arbejdsplads, hvor der også vil være indflydelse på arbejdsgange og processer.

Above & Beyond
Erfaren DE&I Facilitator & Konsulent

Above & Beyond, Copenhagen

Brænder du for diversitet og inklusion, og vil du spille en central rolle i at hjælpe store virksomheder med at opnå balanceret ledelse, inkluderende kultur og en mangfoldig talent-pipeline?

Du vil være ansvarlig for at facilitere træning og workshops inden for diversitet i bredeste forstand, ligestilling og inklusion. Stillingen vil indebære at skabe et trygt miljø, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver inspireret og føler sig trygge ved at have åbne, produktive samtaler om DE&I for at fremme adfærdsændringer.

Du får adgang til et bredt netværk bestående af kunder, erhvervsskoler, HR- og DE&I-chefer, ambassadører og strategiske partnere samt mulighed for at deltage i internationale events og konferencer.

Above & Beyond

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV