301 job matcher din søgning 301 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Abacus Medicine A/S
Customer Service Assistant

Abacus Medicine A/S, Kopenhagen

(In English below)

Möchtest du Teil unseres großartigen Kundenservice-Teams werden in dem du unsere deutschen Kunden unterstützt aus unserem Büro in Kopenhagen?

In deiner Rolle als Kundenservicemitarbeiterin liegt dein Fokus auf der Koordination des Verkaufs von Medikamenten an deutsche Apotheken und der Kundenbetreuung innerhalb des deutschen Markts.

Gemeinsam mit deinem Team bist du verantwortlich für die tägliche Kommunikation mit deutschen Apotheken sowie für die Planung und Vorbereitung von Lieferungen über unsere Vertriebsplattformen in Zusammenarbeit mit anderen Fachabteilungen in Deutschland und Dänemark.

Abacus Medicine A/S
Danish Refugee Council Project Officer - Afghan Diaspora Engagement

Danish Refugee Council, Copenhagen

Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and empower them towards a better future?

The Project Officer will be placed in the Civil Society Engagement team and will work closely together with the Project Coordinator and a student assistant. The main responsibility for the Project Officer will be to support the Project Coordinator with the daily implementation of the project activities and tasks assigned to attain the goals and objectives of the project in close collaboration with important stakeholders.

NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

 • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
 • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
 • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
ATP
Medarbejder til international kontrol og myndighedssamarbejde i Udbetaling Danmark

ATP, Hillerød

Kan du sagsbehandle, og vil du have en international kontaktflade? I Helhedsorienteret Kontrol (HOK) er vi på udkig efter en ny kollega, der vil arbejde med kontrol af sociale ydelser og være med til at sikre, at velfærdsydelser havner i de rigtige lommer. Som vores nye kollega kommer dine primære arbejdsopgaver til at være gennemførelsen af kontroller med International Pension og Tidlig Pension. På sigt kommer du også til at assistere kommuner og Udbetaling Danmark med at indhente oplysninger fra udenlandske myndigheder i kontrolsager om muligt snyd med sociale ydelser.

ATP
Mediq Danmark A/S
Nordic HR Business Partner Norway/Cluster

Mediq Danmark A/S, Brøndby

Do you have a strong HR toolbox in an international context combined with a solution-oriented mindset?

The new HR Business Partner will be one of the pioneers in the transformation process and help facilitate the transition from a local country focus to HR support and responsibilities on a Nordic scale. A big part of this process will be bridging the current HR landscape and services with the future HR service level agreement.

Mediq Danmark A/S
VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
 • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
 • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
HumanTrust A/S
Tysk- eller fransktalende Customer Support Coordinator til designvirksomhed

HumanTrust A/S søger for furnipart A/S i Hinnerup

Begejstres du af at yde professionel kundeservice i en imødekommende og smilende tone?

Til det stærke supportteam søger vi nu endnu en dygtig Customer Support Coordinator, som er stærk på tysk og fransk eller minimum et af sprogene.

Med over 90% eksport vil du få stort indblik i kundernes store kulturelle mangfoldighed, og sammen med dine erfarne kollegaer bidrager du til, at furnipart fortsat kan tilbyde branchens bedste kundeoplevelse.

HumanTrust A/S
PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Unique Human Capital Regulatory Affairs/kvalitetskoordinator med sprogkendskab

Unique Human Capital søger for Fresenius Kabi i København

Er du struktureret og detaljeorienteret med flair for korrekturlæsning? Trives du i en alsidig rolle, der fokuserer på det regulatoriske felt, inden for både lægemidler, enterale produkter og medicinsk udstyr?

Primære arbejdsområder:

 • Håndtering af mærkning og pakningsmateriale
 • Ansvarlig for at håndtere notifikationer vedr. enterale ernæringsprodukter til Fødevarestyrelsen
 • Korrekturlæsning af bl.a. marketingmateriale
University of the Faroe Islands Adjunkt/lektor i statskundskab

University of the Faroe Islands, Torshavn

Ved Fakultet for historie og samfundsvidenskab ved Færøernes universitet, Fróðskaparsetur Føroya, opslås en stilling som adjunkt/lektor i statskundskab.

Vi søger en videnskabelig medarbejder til forskning, undervisning og udvikling af kurser i statskundskab. Eftersom undervisningen på flere uddannelser ved Fakultet for historie og samfundsvidenskab er tværfaglig, kan man regne med at undervise studerende på andre uddannelser end statskundskab ved fakultetet.

Der bliver lagt vægt på, at ansøgere har gode forsknings- og undervisningskompetencer, gode samarbejdsevner og er villige til at arbejde til gavn for fakultetet i bred forstand.

Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Gem
Career
Enestående mulighed som Driftsleder til historiske bygninger i Nordsjælland

Career søger for kunde

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du dygtig til at lede dine medarbejdere til at yde lidt ekstra i hverdagen? Og vil du gerne arbejde på et af de smukkeste områder i Nordsjælland? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Jobbet består af mange afvekslende opgaver i tæt samspil med flere forskellige interessenter såsom ejerne, entreprenører, myndigheder m.fl.

Dine arbejdsopgaver:

 • Styring af arbejdsopgaver og projekter i forhold til alle bygninger
 • Drift og ledelse af reparations- og vedligeholdelsesopgaver, der udføres af eksterne entreprenører og underleverandører
 • Indhentning af tilbud og dialog med underleverandører
Indrykket:
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
CRH Concrete A/S
Produktionsmedarbejder

CRH Concrete A/S, Søndersø

Til vores fabrik i Søndersø søger vi en dygtig og engageret produktionsmedarbejder til støbning af betonelementer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed.

Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone, og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring.

Der er tale om en fast stilling på timeløn, på 37 timer ugentligt, hvor du enten arbejder fra kl. 6 til kl. 14 eller fra kl. 7 til kl. 15.

CRH Concrete A/S
one.com German Speaking Customer Service Representative

one.com, Copenhagen

Are you fluent in German? Can you offer great customer support? Do you want to learn more about websites and domains?

As a Customer Service Representative at one.com, your primary job is to help and guide our customers in the use of our products and services via chat, email, and phone. In this position, there are also great opportunities to take on additional responsibilities in e.g. translation, product specialization, testing, training or other areas that you find interesting and would like to develop.

HTH
Koordinator-/Projektleder

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Koordinator-/Projektleder kommer du til at indgå i vores montageafdeling, hvor du sammen med erhvervsteamet, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved, skal være med til at koordinere og projektstyre i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Der er tale om et selvstændigt job med bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV