367 job matcher din søgning 367 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arkil A/S
Håndfolk til anlægsopgaver i Kolding

Arkil A/S

Du bliver ansat i vores anlægsafdeling i Kolding, hvor vi udfører traditionelle anlægsopgaver indenfor vejsanering.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

I Arkil er vi fagligt dygtige og vores medarbejdere får mulighed for at uddanne sig og erhverve de kompetencer, som arbejdsopgaverne kræver.

Arkil A/S
Rørlægger til Kolding

Arkil A/S

Vi har travlt og søger rørlægger til kloakering samt anlægsopgaver i Trekantområdet.

Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelse.

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed.

DIS Study Abroad in Scandinavia
External Lecturer for Developmental Disorders Course (Summer 2023) - DIS Copenhagen

DIS Study Abroad in Scandinavia

DIS Study Abroad in Scandinavia is currently hiring an external lecturer with strong teaching skills for Developmental Disorders in Summer 2023.

DIS

The course will be offered May 23 to June 9. Courses typically meet for 3 hours per day, Monday through Friday, and include two field studies.

Main tasks and responsibilities

  • Classroom teaching and other experiential learning activities
  • Student assessment, grading, and feedback throughout the course
DIS Study Abroad in Scandinavia
Matas A/S Facility-koordinator – projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse

Matas A/S, Allerød

Til vores Facility-afdeling, søger vi en koordinator til en projektansættelse på 6 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du vil blandt andet koordinere og have lettere projektledelse med mindre byggeri, samt større og mindre ombygning af vores faciliteter. Du vil også blive en del af andre større og mindre Facility-relaterede projekter, såsom energioptimering og generelle driftsoptimeringer.

Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
IBA Erhvervsakademi Kolding Timelærer til undervisning i IT-infrastruktur eller IT-arkitektur

IBA Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en timelærer, der har evner inden for it-infrastruktur eller it-arkitektur, der har lyst til midlertidigt at indgå i vores fantastiske team af undervisere.

Vi søger en kollega, der har lyst til:

  • At undervise og skabe fremtidens talenter inden for it-arkitektur og it-infrastruktur.
  • Alsidige og varierende opgaver inden for undervisning, planlægning samt eksamination.

Vi tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø i vores nye, moderne bygning på havnen i Kolding, samt en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at udfordre dig selv.

Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Telenor Learning Designer & Facilitator

Telenor, Copenhagen

Do you want to be a part of Telenor’s leading Learning and Development environment?

As Learning Designer and facilitator, you will play a pivotal role in ensuring that Telenorians have the right skills to deliver on its short- and long-term business strategy. In close collaboration with Head of Leadership Development, you will be responsible for designing and delivering a suite of learning programs for leaders and employees across our global organization.

Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

Arkil A/S
Asfaltarbejder

Arkil A/S, Hasselager

Vil du være med til at sætte dit aftryk på de danske veje, og har du erfaring med asfaltarbejde? Vi har travlt og søger en asfaltarbejder til vores hold, som udfører asfaltopgaver i Århus-området.

Din adgangsbillet til jobbet

  • Du har erfaring med asfaltarbejder.
  • Du sætter pris på udendørs arbejde.
  • Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i medarbejdernes udvikling og efteruddannelse.

Københavns Erhvervsakademi Stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester med lyst til at give sin viden videre

Københavns Erhvervsakademi

Vil du videregive din faglige viden til næste generation el-installatører?

Hvis du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester venter der dig et spændende job blandt gode og engagerede kolleger, der står parat til at få dig ind i undervisningens spændende verden.

Se video om Københavns Erhvervsakademi som arbejdsplads

Du bliver ansat som underviser og bliver en del af det team, der står for undervisningen af fuldtids- og deltidsstuderende på El-installatøruddannelserne på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Som en del af underviserteamet er du med til at udvikle og gennemføre uddannelserne. Du vil primært undervise i tekniske fag såsom matematik, el-tekniske beregninger, installations- og forsyningsteknik, men den endelige sammensætning af fag afhænger af din profil.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

Frederiksberg Hf-Kursus Uddannelsesleder

Frederiksberg Hf-Kursus

Frederiksberg HF er en almen dannende ungdomsuddannelse med en bred målgruppe.

Som uddannelsesleder på Frederiksberg HF bliver du en del af skolens ledelsesteam, og din primære opgave er at sikre god ledelse af såvel medarbejdere som elever. Du varetager sammen med ledelsesteamet og skolens undervisere kvalitetssikringen af den pædagogiske udvikling og de rammer, der understøtter god læring i dagligdagen for en mangfoldig elevgruppe.

Frederiksberg HF ønsker at være en rummelig skole, både når det gælder elever og medarbejdere. Kollegialt præges kulturen af et godt sammenhold, hvor lærerne f.eks. sparrer med og støtter hinanden i håndteringen af udfordringer.

Above & Beyond
Erfaren DE&I Facilitator & Konsulent

Above & Beyond, Copenhagen

Brænder du for diversitet og inklusion, og vil du spille en central rolle i at hjælpe store virksomheder med at opnå balanceret ledelse, inkluderende kultur og en mangfoldig talent-pipeline?

Du vil være ansvarlig for at facilitere træning og workshops inden for diversitet i bredeste forstand, ligestilling og inklusion. Stillingen vil indebære at skabe et trygt miljø, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver inspireret og føler sig trygge ved at have åbne, produktive samtaler om DE&I for at fremme adfærdsændringer.

Du får adgang til et bredt netværk bestående af kunder, erhvervsskoler, HR- og DE&I-chefer, ambassadører og strategiske partnere samt mulighed for at deltage i internationale events og konferencer.

Above & Beyond
ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Gem
NCC Danmark
Pladsmand søges til NCC byggeplads nyt Vendelbocenter i Sindal

NCC Danmark, Sindal

Som pladsmand hos NCC bliver du fastansat, og du får brug for alt din viden, når du sammen med andre dygtige kolleger arbejder på byggeprojekter i hele Nordjylland.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Det betyder, at vores trivselsmålinger ligger helt i top, og at vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10.000 m2 nyt Vendelbocenter i Sindal for Hjørring Kommune, byggeriet afleveres til bygherre Juli 2024.

NCC Danmark
5R People ApS
Uddannelsesansvarlig til Danmarks største kontaktcenter

5R People ApS, Aarhus

5R People er Danmarks største kontaktcenter med mere end 500 ansatte fordelt på 5 lokationer.

Se video om 5R People ApS som arbejdsplads

Vi søger lige nu en dygtig og engageret Uddannelsesansvarlig til at udvikle, implementere og undervise i interne uddannelsesprogrammer, der forbedrer både vores medarbejderes- og lederes færdigheder og viden. Udover uddannelse arbejdes der sideløbende med andre projekter i HR hjulet, som skal initieres. Din primære arbejdsplads vil være vores kontor i Aarhus, men som Uddannelsesansvarlig, vil du i tæt relation med HR, være ansvarlig for at koordinere og kvalitetssikre, at alle tiltag bliver forankret hos vores afdelingsledere og ledere i linjen, i alle vores 5 afdelinger.

5R People ApS
Boligkontoret Fredericia Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Boligkontoret Fredericia

Hos Boligkontoret Fredericia bliver du bl.a. ansvarlig for vedligeholdelse/udvikling af udeområder og grønne arealer og for vedligeholdelse af bygninger.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Et spændende, alsidig og afvekslende job i en uformel organisation
  • En fuldtidsstilling
  • Løn og ansættelsesvilkår som varmemester i henhold til gældende overenskomst mellem BL og ESL

Vi er 25 ansatte i administrationen og 40 ejendomsfunktionærer i boligafdelingerne.

Business College Syd Underviser i IT

Business College Syd, Sønderborg

Er du erfaren IT-konsulent med mod på et brancheskift, så er jobbet som underviser i IT måske noget for dig?

Dine primære opgaver er at tilrettelægge og gennemføre undervisning i IT. Du skal primært undervise i dagtimerne på AMU-kurser, men der kan også forekomme undervisning på virksomhedstilpassede hold.

Undervisningen foregår dels i vores åbne værksted i Sønderborg, dels vil der være virksomhedsforlagt undervisning i Sønderjylland og online undervisning af vores kunders ansatte i Danmark og resten af verden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV