559 job matcher din søgning 559 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Ceres Apotek Drømmer du om at sætte din viden i spil som farmaceut eller farmakonom?

Aarhus Ceres Apotek

Vi søger en passioneret og dygtig farmaceut eller farmakonom til vores team! Du kan få mulighed for at udleve din drøm om være på et apotek, hvor du særligt vil møde unge kunder i alderen 18-25 år. Apoteket udvikler sig positivt og derfor udvider vi, således at vi kan udvikle apoteket.

Vi tilbyder en spændende stilling med muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et positivt og støttende arbejdsmiljø og en kultur, der værdsætter teamwork og åbenhed.

Vi har et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen for at nå vores mål. Vi søger nu en person, der vil være med til at styrke vores team og bidrage til vores succes.

Sønderbros Apotek Randers Drømmer du om at være forsendelsesansvarlig farmakonom?

Sønderbros Apotek Randers

Vi søger en passioneret og dygtig farmakonom til vores team! Du får mulighed for at udleve din drøm om at være forsendelsesansvarlig og indgå i dosisteamet.

Vi tilbyder en spændende stilling med muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har et positivt og støttende arbejdsmiljø og en kultur, der værdsætter teamwork og åbenhed.

Vi har et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder sammen for at nå vores mål. Vi søger nu en person, der vil være med til at styrke vores team og bidrage til vores succes.

Tjellesen Max Jenne A/S
Farmakonom søges til kundeservice

Tjellesen Max Jenne A/S, Taastrup eller Vejle

Vil du gøre en forskel i en dynamisk og spændende virksomhed i medicinalindustrien? Vil du have udfordrende og varierende arbejdsopgaver, og trives du i en virksomhed i forandring?

Det er et spændende job, hvor telefonbetjening af kunderne er omdrejningspunktet for vores hverdag. Du og dine kollegaer i afdelingen sikrer, at vores kunder får et hurtigt og kompetent svar på deres henvendelse og altid mødes med god service og et smil i stemmen.

Tjellesen Max Jenne A/S
SP Medical A/S
Erfaren Produktionschef med kendskab til sprøjtestøbning

SP Medical A/S, Karise

Erfaren leder søges til at varetage den daglige ledelse af p.t. 28 medarbejdere inden for Operatører, Teknikere m.fl.

Der produceres alle ugens dage 24/7 – så det må forventes, at der i mindre omfang skal bruges tid på de skæve skift – men den primære arbejdstid vil være i dagtimerne.

Vi er ISO 13485 Medical Device certificeret og producere i henhold til dette – hvorved, at processer, og -arbejdsgange skal valideres og dokumenteres.

Du vil indgå i et Team af dedikerede kollegaer – med en flad ledelsesstruktur – med reference til Plant Manager.

SP Medical A/S
Lægemiddelstyrelsen Dyrlæge til veterinærmedicin

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du være med til at gøre en forskel for dyrs og menneskers sundhed og synes du det vil være spændende at arbejde med godkendelse og overvågning af lægemidler til dyr?

Du vil blive en del af en ambitiøs, spændende og fagligt udfordrende arbejdsplads, som arbejder målrettet med at gå forrest i det nationale og internationale samarbejde og ikke mindst med ambitionen om at være en fantastisk arbejdsplads.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at vurdere nye ansøgninger om markedsføringstilladelser og ændringer hertil (variationer), samt indberetninger af bivirkninger fra dyrlæger, dyreejere og lægemiddelindustrien via den europæiske bivirkningsdatabase.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Process Analytical Scientist for Drug Product Team

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

We are looking for an experienced Process Analytical Scientist to join the Manufacturing Sciences and Technology Drug Product Group (MSAT-DP) for the non GMP laboratory. The Process Analytical Scientist is responsible for the analysis of samples generated in the laboratory and engineering batches.

The main purpose of the job is to act as Process Analytical Scientist for the MSAT Drug Product Lab located at DTI Science park, in Hørsholm. The lab is equipped with the state of the art of fill/finish process equipment to carry out work in the Formulation development and Fill/Finish activities.

We offer the chance to be part of a global workplace where passion, drive and commitment are met with opportunities for professional and personal development.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Process og Udstyr Lab-tekniker

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies (FDB) er verdensledende kontraktproducent af biologisk medicin (CDMO). Vi er på en spændende og ekspanderende rejse, og vi vil gerne have dig med!

Det primære formål med jobbet er at fungere som proceslaborant indenfor fyldning. Laboratoriet er udstyret med ”state-of-the-art” fyld/færdiggørelsesprocesudstyr til at udføre arbejde inden for formulering, filtrering, aseptisk håndtering og fyld/færdiggørelsesaktiviteter.

Afdelingen MSAT-DP leverer procesekspertise og driver aktiviteter omkring teknologioverførsel af ”late phase” eller kommerciel produktion af lægemiddelprodukter til sitet.

Ferring Pharmaceuticals A/S Global Regulatory Project Lead, GRA RMMH

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Do you want to help drive the development of the current and next generations of Ferring’s health care solutions that help people live better lives?

In your role as a GRL you will work in a team of highly skilled regulatory professionals responsible for the global regulatory activities for our development projects and marketed products within the Reproductive Medicines & Maternal Health (RMMH) portfolio.

Ferring Pharmaceuticals A/S
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
VWR International A/S Field Sales Specialist Life Science (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Vi har travlt i øjeblikket og søger derfor dygtige lifescience personer til vores eksisterende Lifescience team. Er du drevet af salg og og er god service en del af dit DNA?

Din fornemmeste opgave er at bringe værdi til potentielle og eksisterende kunder inden for Pharma, Biotek of Industri segmentet. Du vil i høj grad skulle initiere kontakten og rådgive i løsninger og produkter samt generere leads og gennemføre salg til vores kunder.

VWR International A/S Account Manager - Industien (M/F/D)

VWR International A/S, Søborg

Med en naturvidenskabelig baggrund, har du i en årrække begået dig indenfor salg af laboratorieprodukter med stort engagement og succes.

Som Account Manager hos Avantor er det din fornemmeste opgave, at skabe værdi hos vores kunder ved levering af de bedste løsninger. Dit arbejde foregår primært ude hos kunderne, som spænder bredt fra indkøbere, indkøbschefer, afdelingsledere, laboranter, forskere til øvrige stakeholders.

Convatec, Infusion Care
Quality Compliance Engineering Manager

Convatec, Infusion Care, Lejre

Are you passionate about leading people and driving to success? Do you want to join a world leading company specialised in treatment of chronic diseases such as Diabetes and Parkinson’s Disease?

We are looking for a QCE Manager who will be responsible for our Quality Compliance Engineering Team and ensure:

  • Quality compliance
  • Risk Management compliance
Convatec, Infusion Care
Daka Denmark A/S
Råvaremedarbejder til SecAnim

Daka Denmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre optimal drift på en af Randers’ mest traditionsrige fabrikker? Har du lyst til en afvekslende hverdag under ordnede forhold og inden for gode stabile rammer? Så kan denne stilling som råvaremedarbejder hos Daka SecAnim være noget for dig.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Daka Denmark A/S
Fortum Waste Solutions A/S
Specialarbejder til intern logistik

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

Motiverer det dig at arbejde med farligt affald? Og vil du gerne være med til at gøre en forskel for miljøet?

Hvis ja, så er Fortum Waste Solutions stedet for dig...

Skifteholdet arbejder i seks faste teams, der hver består af fem medarbejdere. Teamene arbejder døgnet rundt, og du vil indgå i en vagtplan på dag-, eftermiddags- og nattevagt i hverdagene og på dag- og nattevagt i weekenderne.

Dine primære arbejdsopgaver består i at:

  • håndtere emballeret affald til indfyring på Fortums anlæg i Nyborg
  • foretage forefaldende opgaver i det daglige samt hjælpe til i andre afdelinger
  • håndtere restprodukter

Fortum giver gode muligheder for at udvikle din ekspertise og skabe en meningsfuld karrierevej.

Fortum Waste Solutions A/S
Lundbeck QA Technician

Lundbeck, København

Quality Assurance Small Molecules (QASM) søger en ambitiøs og dedikeret QA Technician til at indgå i et udfordrende og resultatorienteret produktionsmiljø.

Du vil blive oplært i frigivelse af pakkematerialer og review af tablet- og færdigvareproduktionen, og i samarbejde med dine kollegaer er du ansvarlig for afdelingens leverancer og den løbende optimering af opgaverne.

VandCenter Syd A/S
Faglig koordinator til drift og vedligehold på kloaksystem

VandCenter Syd A/S, Odense

Vi søger en faglig koordinator til at holde vores kloaksystem i topform. Du bliver en del af et stærkt team i driften, der vedligeholder en række anlæg i Odense og Nordfyns Kommune.

Sammen med dit team skal du tage imod og behandle henvendelser fra kunder, føre tilsyn og koordinere opgaver eksternt og internt på tværs af organisationen.

Opgaverne er både i Odense og på Nordfyn, og du har mødested begge steder. D

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • tage imod henvendelser i samarbejde med vores kunderådgivning
  • løse opgaver i vedligeholdelsesprogrammet EnviDrift
  • drift og vedligehold af vores ledningsnet og anlæg
VandCenter Syd A/S
Arla Foods Ingredients Group P/S
Operatør til Filtrering 2/R&D - Danmark Protein, Nr. Vium

Arla Foods Ingredients Group P/S, Videbæk

Som operatør i Filtrering 2, bliver dit primære ansvar at betjene vores filtreringsanlæg.

På Danmark Protein er sikkerheden og det gode arbejdsmiljø højeste prioritet og vi arbejder med systemer som LIA, Cornerstone og der gås ikke på kompromis med vores adfærd og kulturen.

Arla Foods Ingredients Group P/S
FORCE Technology
Konsulent til hygiejnisk design

FORCE Technology, Brøndby

Har du forståelse for fødevareprocesser og hygiejne? Og trives du med arbejdet i et kommercielt miljø? Så er du måske vores nye kollega til vores hygiejniske design team i Brøndby!

Din hverdag bliver præget af god energi og selvstændig opgaveløsning. I teamet løser vi opgaver, som består af en blanding af kommercielle tests og udvikling af nye services inden for design og verificering i relation til rengørlighed og hygiejne i procesanlæg til fødevare, biotek og farma. Der vil desuden være mulighed for at medvirke til efteruddannelse inden for de samme brancher.

FORCE Technology
Chr. Hansen A/S Technical Product Management, Silage (m,f,d)

Chr. Hansen A/S, Hørsholm, Aarhus, Avedoere, Graasten, Kalundborg, Roskilde and Taastrup

Do you dream of a global work horizon where you can be part of setting the agenda?

In this role, you will lead the technical aspect on the Product Management side to implement of our strategy across the globe. You will bring the team closer to the commercial and the innovation teams from a technical standpoint.

Chr. Hansen A/S
Xellia Pharmaceuticals ApS
Operatør til Freeze Drying på skiftehold

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Xellia oplever vækst på en lang række forretningsområder, og vi har brug for en ny kollega til at tage del i denne positive udvikling. Er du parat til nye udfordringer?

Som operatør i frysetørringsafdelingen vil du have varierende manuelle arbejdsopgaver, hvor du får ansvaret for flere forskellige operationer som tømning af frysetørrer, opløsninger, kæde/quadro-mølninger, afvejning og mikronisering.

Xellia Pharmaceuticals ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV