1.018 job matcher din søgning 1.018 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIA University College
BI-udvikler

VIA University College, Aarhus

Vil du være en del af et inspirerende, velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø i gode fysiske rammer med hovedarbejdssted på VIAs campus i Aarhus N?

Vi ønsker at gøre aktivt brug af data i vores arbejde med at understøtte og udvikle organisationen. Som BI-udvikler spiller du en nøglerolle i at skabe et solidt datagrundlag i VIAs datawarehouse, hvorfra data kan anvendes til forskellige formål. Du vil blive en del af et team, der til sammen skal løse opgaven med at identificere forretningens behov, udvikle integrations- og forretningslaget samt udstille de bearbejdede data i VIAs ledelsesinformationssystem.

VIA University College
Jobindex
UI/UX-designer til Danmarks største jobportal (barselsvikariat)

Jobindex, Valby

Vil du arbejde med designsystemet bag et stort, kendt brand? Og har du lyst til at fordybe dig i UI og designløsninger gennem projekter, der er relevante for dig selv og mange, mange andre?

Så bliv en del af Jobindex – Danmarks største jobportal med over 600.000 unikke månedlige brugere.

Du forvandler problemer til løsninger
Som UI/UX-designer fordeler du din tid 50/50 mellem UX-opgaver og videreudviklingen af Jobindex’ designsystem. Her får du stor indflydelse på Jobindex’ digitale tilstedeværelse og et indblik i en relativt kompleks opgave.

Jobindex
Jobindex
Backend-udvikler med interesse for frontend – og en iværksætter i maven

Jobindex søger for Flatpay ApS i Herlev

Har du erfaring med Java? Og vil du dyrke dit udviklertalent i en succesfuld startup, der i løbet af 1 år er gået fra 2 til 50 kolleger – og som stadigvæk vokser?

Så bliv en del af Flatpay-familien.

Hos os dykker du både ned i backend og frontend, og du bliver en del af en summende iværksætterkultur, hvor vi har samlet de bedste talenter ét sted.

”Her er ikke mange begrænsninger. Så du får mulighed for at prøve mange forskellige hatte af,” fortæller Peter Lüth, CTO og Founder.

Jobindex
Københavns Lufthavne A/S Quality Specialist til IT-sikkerhed indenfor bagageområdet

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Du har her en væsentlig rolle i udvikling og design af fremtidens bagageanlæg, hvor du er ansvarlig for både nye spændende projekter, men også optimeringsprojekter på eksisterende anlæg.

Du sikrer, at interne og eksterne krav til IT-sikkerhed bliver implementeret i vores løsninger, processer og proceduren indenfor hele bagageområdet. Du er go-to person i projekter, hvor du bidrager til at sikre, at relevante krav bliver implementeret allerede i udbudsfaserne. Du er med til at optimere vores processer og tænke teknologiske løsninger, der sikrer fortsat compliance.

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære, hvor vi hver dag arbejder engageret for, at vores passagerer får den bedste rejseoplevelse. 

Forsvarets Efterretningstjeneste
Teknisk projektleder/Netværkspecialist med fokus på kunder og cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Kunne du tænke dig at arbejde med en bred vifte af kunder og teknik i CFCS’s sensornetværk, samt intern projektstyring og projektledelse?

Du har måske rodet med it-netværk, it-netværksdesign eller lignende, og tænker at nu vil du gerne skære ned på den udførende tekniske rolle, og have mere fokus på at skabe den gode tekniske dialog med kunderne og få ting til at ske.

Med en omverden der er i konstant forandring, og hvor cybertruslerne hele tiden udvikler sig, har vi brug for dig, som vores næste kollega og medspiller på holdet, til at beskytte Danmark mod alvorlige cybertrusler og angreb.

Workday Denmark ApS
Senior Associate Quality Assurance Engineer

Workday Denmark ApS, Copenhagen

As we grow the Peakon engineering team at Workday, we are looking for a quality assurance engineer to join us in Copenhagen. Peakon teams own their roadmap, work collaboratively and include engineering, UI/UX design, and product management.

Your focus will be to support your engineering team with testing guidance and provide training to enable the team to continuously deliver well-tested, high-quality products and features.

As part of the Peakon team at Workday, you'll amongst other things:

  • Be a key member of a cross-functional product team working in an agile environment
  • Ensure the exciting features we build for senior leaders at enterprise companies who use Peakon are well-tested and delivered to a high standard
Workday Denmark ApS
Danske Spil A/S
IT sikkerhedsspecialist

Danske Spil A/S, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på cloud-sikkerhed og CIS-18? Så har vi en spændende stilling til dig i vores afdeling, IT-sikkerhed og netværk, som IT-sikkerhedsspecialist.

IT-sikkerheds- og -netværksteamet er en del af Infrastrukturafdelingen som lige nu består af fire specialister og en teamleder. Vi varetager administration og vedligeholdelse af netværk og sikkerhedsløsninger på forskellige platforme lige fra lokalnet til cloud. Vi har fokus på sikker og stabil drift samt deltagelse i projekter på tværs af organisationen.

Danske Spil A/S
Norlys
System Engineer – automatisering og modernisering af operationel teknologi

Norlys, Tranbjerg J.

Tænk hvis du havde muligheden for at dyrke din passion for teknologi, hvor du i dit arbejde med modernisering og forenkling af data baseret på ITIL-processer var med til at understøtte den grønne omstilling i etableringen af os som Service Provider med højhastigheds services til alle i Danmark.

System Operations består i dag af 6 medarbejdere, og måske skal du være den syvende og vores nye kollega? Ved os vil du opleve en stærk kultur og et tæt fællesskab med fokus på, at teamet deler ansvaret, og vi hjælper hinanden i løsning af opgaverne.

Norlys
Terma A/S IT Developer

Terma A/S, Lystrup

If you are passionate about development, Python, and microservices, and want to work with a team that values innovation, collaboration, and excellence, we want to hear from you.

You will work closely with your colleagues in the IT development team to design, implement, and maintain the software necessary for the delivery of high-quality microservices. In this role, you will be responsible for developing and maintaining our microservice infrastructure, automate using Python and Ansible, and develope new microservices and functionalities.

AFRY Wonderware Intouch ingeniør - med team-lead potentiale til AFRY i Herlev

AFRY, Herlev

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en Wonderware Intouch ingeniør der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for advanced automation.

Du vil indgå i teams på diverse infrastruktur- og produktions-IT-projekter hos kunder primært i Storkøbenhavn. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for den nyeste teknologi og arbejde sammen med forskellige fagdiscipliner.

Konkret vil du arbejde med:

  • konsulentopgaver og projekter inden for forskellige brancher design, programmering, kvalificering og idriftsættelse af automationsprojekter, hvor der kan indgå løsninger i Wonderwares
  • Application Server, Allen-Bradley Factory Talk eller lignende
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Junior og erfaren RPA-udvikler til Skatteforvaltningen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Middelfart eller Frederiksberg

Har du erfaring med RPA-udvikling og Blue Prism, eller ønsker du at få det? Og ønsker du at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med andre RPA-udviklere?

I Center for Avanceret Analyse laver vi softwarerobotter, machine learning og BPM-løsninger, som benyttes af skattemyndighederne i Danmark.

Du vil komme til at indgå i et af vores scrum teams, som udvikler RPA-løsninger til styrelserne i Skatteforvaltningen. Vi udvikler i Blue Prism, som er bygget på .NET frameworket og SQL. Robotterne interagerer ofte med samme brugergrænseflade som almindelige medarbejdere, og vi anvender også API’er i vores løsninger.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
ATP
Teknologiarkitekt med fokus på SQL-databaser

ATP, Hillerød

Har du erfaring med drift og udvikling af SQL-databaser, Data Warehouse og IT-infrastruktur? Og vil du være en del af en prisvindende IT-arbejdsplads

I jobbet kommer du til at rådgive og sparre med interessenter og udviklere på tværs af ATP’s forretningsområder, og du vil kunne stille krav til leverandører omkring database-løsninger.

Mere konkret bliver det også dig, der:

  • rådgiver udviklere omkring optimering af SQL-statements og cloud-baserede dataløsninger
  • driver en proaktiv overvågning af SQL-databaser med fokus på bl.a. trends, pladsforbrug, sanering, anonymisering og pseudonymisering
ATP
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Erfaren kontorchef med ansvar for driften af det nye ejendomsvurderingssystem

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kgs. Lyngby

Brænder du for it-drift, videreudvikling, DevOps og legacysystemer, og har du erfaringer fra en større it-organisation? Så har du som chef for vores kontor Vurderingssystemer mulighed for at sikre en stabil og omkostningseffektiv drift og videreudvikling af et stort komplekst it-system i Skatteforvaltningen.

Vi søger en engageret og stærkt it- og forretningsorienteret leder til at sikre, at incidents på de mange vurderingssystemer adresseres hurtigt og effektivt i forhold til deres kritikalitet. Du bliver systemejer og dermed ansvarlig for interessenthåndtering af de leverandører, der er indgået kontrakt med på de enkelte systemområder, samt for formidling af samarbejdet mellem procesejerne og leverandørerne.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
NCC Danmark
NCC Industry søger strygejernsmedarbejder/sjakbajs til vores Odense-afdeling

NCC Danmark

Vores sæson er kommet rigtig godt fra start, hvilket betyder at vi allerede nu har brug for ekstra ressourcer både til udlægning af asfalt og til kørsel med vores asfaltmaskiner.

Vi søger derfor en ny strygejernsmedarbejder/sjakbajs til et af vores mellem maskinhold med base i Odense.

Vi tilbyder at dine dygtige og engagerede kollegaer står klar til at give dig en god oplæring.

NCC Danmark
Arla Foods amba
Entry Software Engineer - Aarhus or Gdansk

Arla Foods amba

We are looking for dedicated data engineers for our data platform teams within the Analytics powerhouse in Arla Foods. Join us and help us build and evolve Arla Foods data and analytics platform.

You will become part of Arla Analytics Powerhouse (APH) where we deliver data and advanced analytics across Arla’s value chain and enable our colleagues to utilize data.

Arla Foods amba
Arla Foods amba
Entry Data Platform Engineer - Aarhus or Gdansk

Arla Foods amba

We are looking for dedicated data engineers for our data platform teams within the Analytics powerhouse in Arla Foods. Join us and help us build and evolve Arla Foods data and analytics platform.

You will become part of Arla Analytics Powerhouse (APH) where we deliver data and advanced analytics across Arla’s value chain and enable our colleagues to utilize data.

Arla Foods amba
Gem
Odense Kommune
Resultatorienteret funktionsleder for Data og Applikationer

Odense Kommune

Vil du være med til at skabe resultater for vores borgere og virksomheder gennem udviklingen af løsninger? Vil du lede fagligt stærke og meget kompetente medarbejdere til at udleve deres fulde potentiale? Vil du skabe en ny æra i anvendelsen af data i Odense Kommune, så er det den her stilling, du skal søge.

Data og Applikationer er en del af kontoret Digitalisering og Data, som sammen med kontoret IT-drift og sikkerhed udgør hjørnestenene for IT og digitalisering i Borgmesterforvaltningen. Området hører under staben Økonomi og digitalisering.

Odense Kommune
Hansen Toft A/S Senior Frontend-udvikler - e-commerce

Hansen Toft A/S søger for DILLING A/S i Herning

Nyoprettet stilling. Du vil arbejde med de nyeste teknologier og bliver nøgleperson ift. at levere fremtidens mest brugervenlige webplatform på tværs af internationale markeder i en særdeles succesfuld, ambitiøs og værdidrevet e-commerce-virksomhed

DILLING A/S har oplevet enorm vækst inden for de senere år og har klare ambitioner om også fremover at ekspandere til nye markeder.

Der søges nu en innovativ og passioneret Senior Frontend-udvikler, som med reference til CIO vil blive ansvarlig for kontinuerligt at levere en effektiv, sikker og brugervenlig platform, som imødekommer brugernes behov og forventninger på tværs af både eksisterende og nye markeder.

Hansen Toft A/S
Terma A/S DevOps Engineer/System Engineer

Terma A/S, Søborg

Would you like to take part in supporting our dedicated developers by building and managing test sites, automating deployments and being part of a team that has a crucial role in our ability to deliver meaningful high-tech solutions to keep people safe?

Your primary tasks and responsibilities will be the development and maintenance of our CI/CD infrastructure, scriptable orchestration and provisioning, and the development of infrastructure as code, and configuration as code.

KMD A/S Implementeringskonsulent KMD Opus Debitor

KMD A/S, Ballerup, Aalborg, Aarhus eller Odense

KMD er i gang med at udvikle næste generation af IT-løsninger, der hver dag hjælper det offentlige Danmark med at optimere ressourceforbruget, så tiden kan bruges på borgervendte kerneydelser.

Se video om KMD A/S som arbejdsplads

Vi søger en ny medarbejder, der har erfaring med Opus Debitor eller er motiveret og disponeret for hurtigt at tilegne sig en stærk faglig indsigt i det.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • Implementere vores løsninger hos nye og eksisterende kunder
  • Undervise og levere konsulentydelser såvel online som fysisk hos kunden
  • Omsætte kundens behov og krav til faglige ydelser, som har nytteværdi for kunden
KMD A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV