137 job matcher din søgning 137 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 137 resultater.
Sinding & Co.Erfaren vicevært/ejendomsfunktionær

Sinding & Co.

Sinding & Co. søger en dygtig og engageret vicevært/ejendomsfunktionær til vores ejendomsserviceafdeling.

Du bliver en del af vores ejendomsservice- og entrepriseafdeling, som i dag beskæftiger 15 medarbejdere. Du vil indgå i vores team af 8 viceværter, og dine arbejdsopgaver vil primært omfatte:

 • Almindeligt viceværtarbejde på små og mellemstore ejendomme.
 • Tilsyn og kontrol af ABA-anlæg - alt efter kvalifikationer.
 • Kontrolaflæsninger og tilsyn med tekniske installationer.
 • Lejerkontakt ifm. mindre reparationer samt rekvirering af håndværkere.
Boligselskabet ViborgGartner/ejendomsfunktionær

Boligselskabet Viborg

Boligselskabet Viborg søger en ejendomsfunktionær til fastansættelse med tiltrædelse snarest.

Arbejdet består i at løse plejetekniske opgaver, der er forbundet med den daglige drift af selskabets afdelinger i primært Overlund og Houlkær.

Hovedopgaver:

 • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder.
 • Renholdelse af fællesområder.
 • Affaldshåndtering.
Hørsholm Kommune4 kontorelever, der vil begejstre

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Hvad får du?
En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor du opnår færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du bliver en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet, digitalisering og drift er en del af hverdagen.

Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling, og kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde.

Nomeco A/S
Kontorelev

Nomeco A/S, København

Hos Nomeco sørger vi for, at apoteker og hospitaler i hele landet er forsynet med de rette lægemidler til den rette tid.

Nu leder vi efter dig til vores hovedkontor i København til ansættelse den 1. september 2020.

3 gode grunde til, at du bør søge elevpladsen hos os:

 • Du lærer alle kontordisciplinerne og får flere muligheder, når du er færdigudlært
 • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, du kan og vil
 • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever
Nomeco A/S
GLS Denmark A/S
Speditørelev til hovedkontoret i Kolding

GLS Denmark A/S

Vil du have en uddannelse hvor optimale transportløsninger, godt købmandskab og god service er omdrejningspunktet? Hvis du motiveres af at gøre en forskel og samtidig elsker en hverdag med tempo på, så har vi den helt rigtige elevplads til dig.

GLS

Hos os bliver du mødt af en flok imødekommende og hjælpsomme kolleger, som går op i, at du får en spændende elevtid, hvor din personlige og faglige udvikling er i fokus. Som vores nye elev bliver du en aktiv og værdsat del af en succesfuld virksomhed, hvor der sker noget – hele tiden.

Din 2-årige elevtid deles op mellem to afdelinger, hvor du er hos hhv. Global Solution- og Express-afdelingen. Du får selvfølgelig grundig oplæring i begge afdelinger, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

GLS Denmark A/S
GLS Denmark A/S
Handelselev med speciale i salg til hovedkontoret i Kolding

GLS Denmark A/S

GLS

Har du lyst til en spændende elevtid i krydsfeltet mellem salg, handel og kundeservice? Er du god til at kommunikere, og synes du det er fedt at yde god kundeservice? Vil du arbejde for en af landets førende pakkedistributører? Så skal du søge handelselevplads hos os.

Din 2-årige elevtid deles op mellem to afdelinger, hvor du er hos hhv. kundeservice- og salgsafdelingen. Du får selvfølgelig grundig oplæring i begge afdelinger, inden du kastes ud i de mange forskelligartede opgaver.

GLS Denmark A/S
S/I Ishøj Havn HavnekontoretHavnefoged

S/I Ishøj Havn Havnekontoret, Ishøj

Kunne du tænke dig at være Havnefoged i Ishøj Havn, beliggende i Køge Bugt Strandpark? Være med til at drive og udvikle havnen med ca. 600 bådejere?

De primære arbejdsopgaver:

 • Styring og planlægning af havnens daglige drift og vedligeholdelse.
 • Selv udføre overkommelige opgaver og reparationer.
 • Kontakt til håndværkere.
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Frode Laursen

Som økonomielev vil du blive placeret i koncernens Financial Service Center, der opererer på tværs af landegrænser, så du vil møde økonomiopgaver fra både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv speditions- og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt.

Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog. Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Cecilie elsker faste opgaver og plads til fordybelse

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Cecilie har valgt en administrationsuddannelse med ansvar, hvor hendes hverdag bliver mere og mere kompleks i takt med hendes udvikling. Vil du også tage en uddannelse, hvor der er plads til, at du giver den max gas og gennemgår en kæmpe udvikling? Så bliv administrationselev!

Frode Laursen

Som administrationselev vil du få opgaver, der kræver dit fulde fokus og fordybelse, fx vil du arbejde meget med forskellige data- og talopgaver. Derfor er det vigtigt, at du trives med fastlagte procedurer og gerne vil levere en høj kvalitet i dit arbejde. Du vil sidde sammen med ligesindede kolleger, hvor flere selv har været elever og ved præcis, hvordan det er at være elev.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Ballerup KommuneTeamkoordinator til bygningsvedligeholdelse

Ballerup Kommune

Center for Ejendomme søger en teamkoordinator til vores afsnit Drift & Vedligehold til ansættelse hurtigst muligt.

Center for Ejendomme varetager ejendomsdriften på Ballerup Kommunes bygningsmasse, der udgør ca. 320.000 m2. Afsnit Drift & Vedligehold, som p.t. udgør 63 personer, har ansvaret for selve driften og vedligeholdelsen af kommunens bygninger, udbedring af større skader, rådgivning omkring diverse byggetekniske forhold samt vagtfunktioner på vores bygninger.

Arbejdsopgaverne er primært følgende:

 • I samarbejde med dine kollegaer at planlægge den overordnede drift og vedligeholdelse af kommunens bygninger
 • Koordinere og sikre udførelse af den daglige drift på en række bygninger med hensyn til lys, varme, vand, affaldshåndtering mv.
 • Koordinere og sikre udførelse af mindre reparationer på kommunens bygninger både som planlagte og som akut opståede opgaver
Humain ApS
Driftschef til DOMI Bolig i Odder

Humain ApS søger for kunde

Motiveres du af at sætte retning, et selvstændigt ansvar samt en høj grad af frihed?

Som driftschef har du det ledelsesmæssige ansvar for drift og vedligeholdelse af cirka 2100 boliger samt det overordnede personaleansvar for 15 ejendomsfunktionærer. Du bliver en naturlig del af DOMI Boligs daglige ledelse.

I DOMI Bolig har du en bred berøringsflade med ejendomsfunktionærer, administration og afdelingsbestyrelser og samarbejder med eksterne rådgivere ved større projekter. Derfor stilles der store krav til dine kommunikative evner i skrift og tale.

Du udarbejder drifts- og vedligeholdelsesplaner for vores boliger og sikrer, at lovgivningen på området bliver overholdt. Din driftsmæssige og tekniske viden er grundlaget for fornuftige prioriteringer samt god planlægning og koordinering af opgaverne.

Trademark Textiles A/SELEV til administration/HR

Trademark Textiles A/S, Kolding

Kan du li’ daglig afveksling mellem administrative og praktiske opgaver? Kan du li’ at være et "service-omdrejningspunkt", som andre gerne vil henvende sig til? Vil du arbejde i en international virksomhed, hvor du får udvidet dit kendskab til mange forskellige kulturer?

Så er det måske dig, vi søger til en elevplads.

Hos Trademark Textiles A/S gennemgår du en 2-årig elevuddannelse med start august/september 2020. Du vil referere til HR, men du vil få en alsidig hverdag med kontakt til andre afdelinger. Gradvist vil du få mere og mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder.

Opgaverne, bl.a.:

 • Holde vores Trademark Academy ajour og lægge materiale ind. Oplæring i program hertil gives
 • Hjælpe med rekrutteringsprocesserne
 • Hjælpe med at drive personaleforeningen og koordinere arrangementer
Domea.dkEjendomsfunktionær til Servicecenter Solrød

Domea.dk

Domea.dk søger en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til servicecenteret i Solrød med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger anlæg i vores satellitafdelinger, og derudover også arbejde på tværs af de afdelinger, der er tilknyttet servicecenteret. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og varmeanlæg.
Norlys
Er du vores nye ambitiøse økonomielev?

Norlys, Esbjerg

Er du færdig eller i gang med din EUX til kontor, HHX eller har en adgangsgivende uddannelse til kontoruddannelsen og har interesse for økonomi? Er du udstyret med et personligt drive, engagement, godt humør, nysgerrighed og gåpåmod, er det måske dig, vi står og mangler.

Du bliver en del at vores økonomi- og bogholderiteam med 30+ engagerede kollegaer, som har forskellige baggrunde og stærk faglighed. Teamånden er vigtig hos os, vi har stærk sammenhængskraft og hjælper hinanden.

Du vil få en hverdag i en stor virksomhed, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt. Du vil blive tildelt ansvar i stillingen, da vi betragter vores elever som ligeværdige kollegaer. Du kommer derfor til at deltage aktivt i afdelingens arbejde og opgaver på lige fod med de øvrige kollegaer.

Norlys
RigspolitietVil du være med til at have styr på sagerne? Rigspolitiet søger kontorelever med speciale i offentlig administration

Rigspolitiet

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af Rigspolitiets og politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

Intercargo Scandinavia A/S
Trainee til SPEDITION hos international transport virksomhed

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Kan du genkende dig selv i ordene: energisk, vedholdende, ambitiøs og udadvendt?

Som trainee hos os får du et lærerigt uddannelsesforløb, hvor du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i en international transport virksomhed med vokseværk. Du får tildelt egne opgaver og har samtidigt fagligt dygtige og engagerede kollegaer, som du kan sparre med. Du får et indgående kendskab til virksomhedens alsidige arbejdsopgaver og en god start på dit arbejdsliv.

Eksempler på opgaver kunne være:

 • At modtage og oprette bookinger
 • At planlægge transporter med egne og eksterne biler
 • At følge op på transporter
Lindab A/SKICKSTART KARRIEREN

Lindab A/S, Haderslev

BLIV KONTORELEV HOS LINDAB – ÉN AF DANMARKS BEDSTE ARBEJDSPLADSER

Lindab A/S søger en kontorelev til vores hovedkontor i Haderslev. Som kontorelev hos Lindab får du en uddannelse i særklasse. Vi har store forventninger til alle vores medarbejdere med fokus på frihed under ansvar og kunden i centrum.

Du får en masse praktisk ballast og bred indsigt i, hvordan en international virksomhed fungerer. Du kommer til at prøve tingene af i praksis efter en nøje fastlagt uddannelsesplan.

Som kontorelev bliver du en fast del af hverdagen i afdelingerne for:

 • Salg – nationalt og internationalt
 • Indkøb
 • Økonomi
Favrskov KommuneMedarbejder til rottebekæmpelse

Favrskov Kommune

Vil du være med til at bekæmpe rotter i Favrskov Kommune?

Favrskov Kommune vil nedbringe rottebestanden og rotteforekomster i kommunen ved forebyggende tiltag, som sikrer færrest mulige gener fra rotter for virksomheder og boligejere. Det gør vi med et højt serviceniveau og hurtig og effektiv bekæmpelse ved konstaterede rotteforekomster.

Vi har travlt og søger derfor en medarbejder med de rigtige kompetencer til opgaven. Er du den rette, bliver du en del af et team på 11 personer, som varetager forskellige opgaver inden for Trafik og Veje. Vi har arbejdssted på Materielgården i Hammel.

Dine opgaver

 • Forebyggelse og bekæmpelse af rotter.
 • Tilsyn med tilsynspligtige ejendomme.
 • Registrering og rapportering af alle anmeldelser og tilsyn i systemet Rotteweb/Driftweb.
Arbejdernes Andels-BoligforeningAAB VEJLE SØGER EJENDOMSFUNKTIONÆR/GARTNER

Arbejdernes Andels-Boligforening

En af vores ejendomsfunktionærer skal på pension og vi søger derfor en ny kompetent ejendomsfunktionær/gartner til vores 2 boligafdelinger i Løget.

Hovedopgaver:

 • Pleje og vedligeholdelse af grønne områder
 • Renholdelse af fællesområder
 • Affaldshåndtering