425 job matcher din søgning 425 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 425 resultater.
Klimablock Herning ApSSupersælger – som på sigt kan lede salgsafdelingen

Klimablock Herning ApS

Vi har ambitioner og vil derfor gerne udvide vores salgsafdeling.

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. I samarbejde med dine dygtige kollegaer løses de daglige opgaver, hvilket giver dig en stor kontaktflade i hverdagen. Vi drives af at levere gode løsninger til vores kunder, hvilket vi håber, du kan genkende i dig selv.

Du kommer i første omgang til at sælge industriventilationsløsninger til nye og gamle kunder i hele Danmark samt varetage tilbudsprocessen og beregninger. På sigt skal du være interesseret i at påtage dig ansvaret og ledelsen af afdelingen og dine kollegaer. Dette betyder, at du også er ansvarlig for salgsstrategien og implementeringen heraf. Er du den rette kandidat, er der mulighed for medejerskab.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en adjunkt/lektor til produktionsteknologuddannelsen

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid praktisk og teoretisk baggrund indenfor flere af fagområderne konstruktion, materialelære, produktionsteknik og produktionsoptimering. Det er desuden vigtigt for os, at du er motiveret for en karriere som underviser og er god til at forklare teorier med deres anvendelighed i praksis.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde. Du vil desuden blive en del af det samlede erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
HR-Kompagniet A/S
Driftsspecialist indenfor vandforsyning med baggrund som smed, elektriker, vvs'er, maskinmester, ingeniør eller lign.

HR-Kompagniet A/S søger for Kalundborg Forsyning

Har du lyst til at arbejde med vandbehandling i form af afsaltning, behandling af overfladevand og grundvand, så er Kalundborg Forsyning det eneste sted i Danmark, hvor du kan arbejde med de 3 vandbehandlingsmetoder.

Vi skal til at indføre en banebrydende sensorteknologi til styring af vores anlæg. Vi får brug for dygtige driftsspecialister med proceskendskab til at sikre en effektiv og bæredygtig vandbehandling.

Opgaverne omfatter:

 • Drift af anlæg såvel manuelt som via SRO
 • Drift af både grundvandsværk, overfladevandværk og afsaltningsanlæg
 • Nye installationer indenfor vandforsyning
HR-Kompagniet A/S
SAXE Polyfa Systems A/SSmed og montør søges

SAXE Polyfa Systems A/S, Hvidovre

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer kommer i spil indenfor konstruktion og montering af industrimaskiner og komplette Turn-key installationer, er du den rette.

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group beliggende i Hvidovre. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en smed med baggrund som industrisvejser, mekaniker, maskinmontør eller andet, der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Orbital A/SAutomationsingeniør med PLC-erfaring

Orbital A/S, Skjern

Vil du med på holdet og bidrage til at skabe fremtidens løsninger hos årets fremstillingsvirksomhed 2018 i Region Midtjylland? Orbital er en udviklingsorienteret og velkonsolideret virksomhed med fokus på udvikling, konstruktion og produktion af elektronik og styresystemer til vindbranchen og industriautomation.

Du får et bredt samarbejde med 17 engagerede kollegaer, der tilsammen har mange års erfaring og brede kompetencer indenfor elektronikdesign og automatiske styresystemer.

Om jobbet

 • PLC-programmering i primært Schneider og Siemens
 • Programmering af HMI-løsninger i Schneider, Siemens og Pro-face
 • Programmering af SCADA-løsninger (Orbital er IGSS systemintegrator)
OTIS A/S
Field Supervisor

OTIS A/S, Herlev

Jobbet som supervisor består i distanceledelse og udvikling af servicemontørerne i et af vores distrikter samt udvikling af serviceforretningen i tæt samarbejde med de øvrige servicesupervisors og Field Operations Director for Service. Du skal sikre, at serviceafdelingen altid fremstår som en seriøs samarbejdspartner til kunden, hvilket indebærer pleje og opfølgning på servicekunder samt forbedring af produktivitet og effektivitet i teamet. Som hands-on leder af dit team står du for personalepleje, motivation samt bemandingssituationen.

Otis Jobbet

 • Sikkerhedsaudits på arbejdsstederne
 • Løbende forbedring af sikkerheden i serviceafdelingen
 • Opfølgning på dit teams arbejdsopgaver og rutiner

Otis tilbyder en arbejdsplads, hvor alle er ansvarlige og gør det bedste for kunden og kollegerne. En organisation med stort fokus på resultater, sikkerhed og kundeservice.

OTIS A/S
Dematic LtdServiceteknikere

Dematic Ltd, Odense

Vi udvider vores samarbejde med vores kunde Coop i Odense og søger derfor flere serviceteknikere til alle aspekter af drift og vedligehold. Vores ansvarsområde spænder fra bygninger til fuldautomatiske anlæg, og vi ønsker derfor teknikere, som er brede og teknisk godt funderet.

Lidt om jobbet

 • Indgå i skifteholdsordning på faste skift, evt. weekendhold
 • Udføre reparationer og forebyggende vedligeholdelsesopgaver
 • Fejlfinde på forskellige typer tekniske installationer, elektriske som mekaniske
KrifaElev

Krifa, Aarhus

Har du lyst til at blive elev i en arbejdslivsbevægelse, der brænder for at skabe oplevet god arbejdslyst for medlemmer, medarbejdere og samfund, og som samtidig er en af Danmarks største a-kasser og fagforeninger?

I Krifa har vi mange års erfaring med at uddanne elever. Du vil få en spændende og alsidig hverdag og uddannelse, hvor mødet med det enkelte menneske er det helt centrale i alt, hvad vi gør.

Du møder medlemmer og kollegaer fysisk, på telefon og digitalt. De konkrete arbejdsopgaver afhænger af, hvor du bliver ansat i huset og i hvilken funktion, men du kan regne med at få en varieret og spændende hverdag. Du får en elevvejleder, som hjælper og støtter dig, og som sørger for, at teori og praksis går hånd i hånd.

Som elev i Krifa er du kollega på lige fod med alle andre ansatte. Derfor gi´r vi dig alle de personlige og faglige udfordringer og alt det ansvar, som du efterspørger og har mod på.

Keyselector
Compliance & Manager til Etac-Patient Handling i Horsens

Keyselector søger for Etac-Patient Handling

Har du mod på at sikre forretningsområdets ”compliance” i forhold til internationale normer og udvikle og implementere kvalitetssikringsprocesser på tværs af landegrænser? – så har vi en spændende mulighed for dig her.

Kravene fra kunder og myndigheder vokser med stor hastighed og det, sammenholdt med udvidelsen af markedsområdet og introduktion af nye produkter, betyder at virksomheden har behov for at styrke sin organisation med en dygtig Compliance & Quality Manager, der kan påtage sig at sikre ”compliance” i forhold til MDD/MDR, FDA og ISO 13485.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Sikre at PBU’en på alle produktområder kan imødekomme kravene i diverse regulativer, herunder især MDD/MDR og FDA.
 • Sikre fuld dokumentation på alle produktområder.
 • At medvirke til leverandørgodkendelser on-site i samarbejde med ledelse og strategisk indkøb.
CuriaMechanical Engineer – would you like to work with pioneer new technologies?

Curia recruiting on behalf of Gomspace ApS in Aalborg

Ambitious international Space Company, GOMSpace, is looking for a for a unusally skilled Mechanical Engineer to make inventions become real to the mechanical design team in the HQ in Aalborg.

We are looking for an unusually skilled Mechanical Engineer to join the Mechanical Design Team. Being a member of the Mechanical Design Team, you will become part of an internationally oriented and multi-disciplinary R&D department, aiming at providing exceptional nanosatellite solutions to customers around the globe.

Thus, besides your closest peers in the Mechanical Design Team, you will work together with highly skilled colleagues within general software programming, signal processing, ADCS, antenna design, and electronics.

Pro-Consult A/S
Tekniker til Padborg

Pro-Consult A/S

PRO-CONSULT åbner ny afdeling i Padborg til sommer. Derfor søger vi 2 elektronikteknikere eller lignende til fejlsøgning og reparation af elektroniske komponenter samt fejlsøgning på industrianlæg fortrinsvis industrielelektronik til opstart 1. juni 2020.

Hos PRO-CONSULT hersker en god holdånd, og vi løser dagligt mange opgaver, der er vigtige for kunden. Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer. På værkstedet vil du typisk reparere motorstyringer, touchskærme, industri-computere og meget andet udstyr, som bruges i industrien. Du vil reparere på komponentniveau på mange forskellige enheder, hvor diagram og reserveprint ikke er tilgængelige.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, et kompetent arbejdsmiljø og gode udviklingsmuligheder.

Pro-Consult A/S
Danmarks Tekniske UniversitetForskningstekniker til kompositfremstilling og vingetest

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

DTU Vindenergi, Division for Materialer og Strukturer på DTU Risø Campus søger en højt kvalificeret og motiveret forskningstekniker til at varetage opgaver i forbindelse med fremstilling og test af fiberforstærkede plastkompositter. Kompositmaterialer har stor anvendelse til konstruktioner, som kræver høj styrke og lav vægt, såsom vindmøllevinger.

Du bliver en del af et team på 12-15 medarbejdere bestående af forskningsteknikere, udviklingsingeniører, ph.d.-studerende og forskere. Det daglige arbejde vil finde sted i BladeLab i samarbejde med 1-2 forskningstekniker og 2-4 udviklingsingeniører.

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte fremstilling af store prøveemner (op til 15 m) i kompositmateriale og klargøring af prøveemner til strukturel test.

Blue Ocean Robotics ApSTechnical Purchaser – for supplies to Mobile Service Robots

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics develops the robots from problem, idea and design to development, commercialization, and all the way to exit. Each robot is moved into its own subsidiary-venture company, making Blue Ocean Robotics the world’s first Robot Venture Factory.

In connection with scale up of production of our mobile service robots and the implementation of a new production and sourcing strategy, we are looking for an experienced Technical Purchaser, who can contribute to our small but steadily growing Sourcing team with mechatronic purchasing experience.

You will in day to day operation be engaged with purchase and in-bound logistics handling of components and sub assemblies, supplier performance management, inventory management and supply logistics optimization in collaboration with design, quality assurance and production.

Kamstrup A/SHardware Tester for R&D – Electricity Meters

Kamstrup A/S, Skanderborg

Brænder du for at arbejde med state-of-the-art testfaciliteter og er på forkant med de nyeste testmetoder? Arbejder du struktureret og anses som en ambitiøs og dygtig hardwaretester?

Med udgangspunkt i Kamstrups værdisæt skal du være med til at sikre Kamstrup som den førende leverandør af løsninger til elektricitetsmåling på det internationale marked. Du vil i tæt dialog med afdelingens projektledere og udviklere komme til at arbejde med hardware test ift. MID, EMC, RED, klima- og produktlevetid.

Som Hardware Tester vil du opbygge værdifuld viden omkring kvalitetsniveauet af vores produkter – en viden som vi forventer, at du kan omsætte til proaktivt at identificere og bidrage til løbende forbedringer af vores produkters kvalitetsniveau. Du vil således, gennem en helhedsorienteret tilgang til projekterne, være med til at inspirere til at levere overlegen kvalitet og innovative hardware løsninger.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Servicetekniker

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Holstebro

Siemens Gamesa

Vores serviceafdeling, der står for servicering og vedligeholdelse af vindmøller, er i vækst, og vi søger derfor en dygtig servicetekniker til servicering af vores on- og offshore vindmøller primært i Midtjylland. Du vil også kunne forvente at blive sendt ud til møller i andre dele af landet.

Hvad er mine ansvarsområder?

 • Din primære opgave kommer til at omfatte service og vedligeholdelse af vindmøller i Midtjylland. Der er etableret et lokallager i Holstebro, hvor 4 servicebiler har base. Vores servicebiler bemandes altid af 2 serviceteknikere, hvoraf minimum 1 er erfaren i servicering af vore vindmøller
 • Vores serviceafdeling dækker hele Danmark, og efter behov kan der planlægges opgaver i hele Danmark, hvorfor nogen rejseaktivitet må påregnes. Herunder vil du på lige fod med dine kolleger indgå i en vagtordning, som dækker servicering og reparation af møller i weekenderne fredag, lørdag og søndag.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Siemens Mobility
Automationsingeniør/tekniker

Siemens Mobility, Ballerup

Brænder du for automation, og ønsker du at gøre en forskel på nogle af de største infrastrukturprojekter i Danmark? Så har vi jobbet til dig!

Siemens Mobility søger en dygtig og engageret Automationsingeniør gerne med el-teknisk baggrund og godt kendskab til automation.

Dine opgaver vil variere mellem service- og projektopgaver for vores kunder i hele Danmark. Opgaverne kan veksle mellem dag-til-dag optimeringer til længerevarende programmeringsopgaver i vores projekter.

Du vil blandt andet:

  Siemens A/S
 • Udføre spændende service- og projektopgaver inden for automation
 • Planlægge og gennemføre servicebesøg hos vores kunder
 • Være projektdeltager i længerevarende projekter – fra design til idriftsættelse
Siemens Mobility
Blue ControlSALGSINGENIØR – JYLLAND

Blue Control

Brænder du for salg af tekniske løsninger? Har du en solid el-teknisk erfaring? Kan du skabe resultater gennem opsøgende salg og samtidig udbygge Blue Controls markedsposition? Vil du være en del af vores vækstrejse, med fokus på at indfri vores salgsambitioner i Jylland?

I den nyoprettede stilling som salgsingeniør vil du arbejde med opsøgende salg og opbygning af egen kundeportefølje ud fra projekt- og aktivitetslister. Du skal sælge vores SRO-/SCADA-løsninger til små og mellemstore vandværker/vandforsyningsselskaber. Du får ansvaret for udvikling og servicering af egen kundeportefølje herunder afdækning af kundebehov og løsning af opgaver.

Vi søger en engageret og faglig kompetent person, der kan bidrage til Blue Controls forsatte vækst. Du har en el-teknisk baggrund som maskinmester, el-ingeniør, automatikmekaniker eller lignende med flair for automatik.

F. Junckers Industrier A/SEr du vores nye elektriker?

F. Junckers Industrier A/S, Køge

Junckers Industrier A/S søger en erfaren elektriker med passion for at udføre kvalitetsarbejde, og samtidig trives med tværfaglige arbejdsopgaver.

Arbejdet spænder lige fra fejlfinding/reparation til vedligehold og deltagelse ved nye installationer.

Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

 • Styrings- og reguleringsteknik
 • Industri-/maskinanlæg
 • Installations- og kommunikationsteknik
Connected Wind Services Danmark A/SProjektleder

Connected Wind Services Danmark A/S, Balle

Har du erfaring fra vindmøllebranchen og trives du med korte projektforløb og hurtige beslutninger? Så læs med her.

Med reference til Head Of Operations får du et selvstændigt ansvar for udførelse af projekter i såvel Danmark som i udlandet. Din opgave bliver at lede vores projektopgaver fra estimeringsfasen til udførelse.

Ansvarsområde

 • Budgettering
 • Sparring med salgsteamet
 • Oprettelse/vedligehold af projektdata i ERP-system
Kommuneqarfik Sermersooq
Driftsleder til forbrændindsanlægget/job-nr. 162/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Driftslederen skal stå for den daglige ledelse af det kommunale forbrændingsanlæg, herunder produktion af fjernvarme. Anlægget kører i døgndrift, og der er 8-10 medarbejdere som arbejder i treholdsskift på forbrændingsanlægget.

Opgaver:

 • Vagtplanlægning.
 • Teknisk vedligeholdelse af Nuuk Forbrændingsanlæg.
 • Vedligeholdelsesplanlægning for Nuuk Forbrændingsanlæg.
Kommuneqarfik Sermersooq