121 job matcher din søgning 121 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 121 resultater.
DI Dansk IndustriDriftig regnskabschef til Økonomi og Finans i DI

DI Dansk Industri, København

Over 100 af DI’s medlemsforeninger har lagt deres økonomirapportering i hænderne på os, fordi de ved, at vi står for kvalitet og gennemtjekkede detaljer. Som regnskabschef vil du få ansvaret for den løbende controlling og ledelsesrapportering samt opstilling af deres årsrapporter, herunder moms- og skatteregnskaber.

Du bliver ikke en-mands-hær, men får et team bag dig. Du og dit team vil have en bred kontaktflade til sekretariaterne, direktørerne for DI’s foreninger, revisionen og det interne team. Derfor er det vigtigt, at du kan tale med mennesker, ligeså godt som med tal. Stillingen er nyoprettet, fordi det er et område i DI, som er i udvikling og som vi vil styrke.

Der er flere store foreninger i DI, og de stiller store krav til rapporteringen, som også inkluderer finansiel rapportering. Derfor bliver én af dine første opgaver, at oprette et servicekoncept til foreningerne.

AJ Vaccines A/SIndkøbselev til Procurement

AJ Vaccines A/S, København

Har du flair for administrative opgaver, og er det naturligt for dig at se udviklingsmuligheder? Så er stillingen som indkøbselev hos os lige noget for dig! Vi mangler en ambitiøs indkøbselev, som har lyst til at dygtiggøre sig indenfor Procurement og Purchasing, der er en nøglefunktion i vores virksomhed, som er i rivende udvikling.

En elevplads hos AJ Vaccines giver mulighed for at få indblik i alle indkøbsmæssige processer. Samtidig ser vi det som en naturlig del af Procurement at have forståelse for hele forretningen – så forretningsforståelse er også en del af læringen i din elevtid hos os.

Du bliver en integreret del af vores Procurement-funktion, som vil udfordre dig og udvikle dine kompetencer indenfor en lang række spændende opgaver. Du kommer til at:

 • oprette og håndtere ordrer og leveringer: herunder også at have kontakt med leverandører.
 • opdatere data og info i IT-systemer.
Sahva A/SLeder til Sahvas administrative kompetenceteams

Sahva A/S, København

Til Sahvas hovedkontor i København søger vi en leder, som skal være med til at opbygge, drive og udvikle vores administrative kompetenceteams ved at skabe en central allround-supportfunktion for vores behandlerorganisation.

Du bliver leder for et område under opbygning, og målet er at skabe en sikker leveranceorganisation med fokus på kunderejsen, hvor interne og eksterne kunder samt samarbejdspartnere er i fokus for alle aktiviteter.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Ledelse og personaleansvar med fokus på høj trivsel blandt medarbejderne
 • Etablere, implementere og forankre opgaver og projekter indenfor aftalt tid
 • Indsigt i detailviden og løsning af specifikke opgaver samtidig med at du kan hæve dig op i helikopteren og se udviklingsmuligheder
WorkPoint A/S
Økonomielev

WorkPoint A/S, Esbjerg

Drømmer du om en fremtid inden for økonomi, regnskab og administration? Trives du i et miljø med en afvekslende dagligdag og kort vej til beslutningerne i en innovativ branche? Så er WorkPoint helt sikkert stedet for dig.

Vi søger en engageret økonomielev med start snarest muligt. Vi tilbyder dig en 2-årig læreplads i en spændende IT-virksomhed i Esbjerg. Du vil blive en del af en økonomi- og administrationsafdeling med 3 ansatte, hvor ansvar, kvalitet og højt humør går hånd i hånd.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Debitor- og kreditorbogholderi, finansbogføring og afstemninger
 • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
 • Kontakt til kunder og leverandører
Kemp & Lauritzen A/S
Teamleder for debitorafdeling

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Har du lyst til ansvaret som teamleder, og går du forrest og kan motivere andre? Så er du måske den teamleder, som vi leder efter til vores debitorafdeling! Kemp & Lauritzen A/S

Du får det faglige ansvar for et dedikeret team på tre medarbejdere, som varetager en række nøglefunktioner i forbindelse med vores debitorområde.

Du refererer til afdelingschefen for Regnskab og har et dagligt samarbejde med den øvrige teamlederkollega i kontoret – og en bred kontaktflade i hele Kemp & Lauritzen.

Den faglige værktøjskasse er i orden, og du står i spidsen for indkrævning af udestående poster, herunder opfølgning og telefonkontakt med kunder, der ikke har betalt

Kemp & Lauritzen A/S
Copenhagen Group A/SChief Financial Officer

Copenhagen Group A/S

International projekt-, handels- og servicevirksomhed

Da vi fortsætter med at vokse vores virksomhed og udvide til nye markeder og segmenter, ønsker vi at supplere vores topledelse med en struktureret, erfaren, forretningsorienteret og ambitiøs Chief Financial Officer (CFO). Vores topledelse består af 3 personer, nærmere bestemt vores CEO, COO samt CCO. CFO’en vil være ansvarlig for vores finansfunktion, som består af to andre personer - en økonomichef og en bogholder (som skal ansættes af CFO’en) - og rapportere til vores CEO.

CFO’en er ansvarlig for alle aspekter af regnskabs- og økonomifunktionen.
Hovedopgaverne er bl.a.:

 • Måneds- og årsrapportering for moderselskabet og datterselskaberne
 • Controlling og relevante økonomiske analyser af forretningen i de forskellige selskaber, herunder opfølgning på KPI’er og andre finansielle/økonomiske indikatorer
 • Rullende budgetter og prognoser for moderselskabet og datterselskaberne
BHS Logistics A/SRegnskabschef

BHS Logistics A/S, Rønne

Brænder du for regnskab, økonomi og personaleledelse? Er du frisk på at være en del af en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder?

Brænder du for at være en aktiv medspiller i alle facetter inden for vores regnskabsafdeling, hvor du faciliterer og motiverer vores dygtige medarbejdere i afdelingen?

Så er det præcis dig, som vi søger!

Du vil være ansvarlig for, at regnskabsafdelingen altid lever op til at være en moderne, effektiv og serviceminded afdeling.

Novenco Building & Industry A/S
Økonomielev

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Drømmer du om en fremtid inden for økonomi og regnskab? Trives du i et internationalt miljø? Så er Novenco Building & Industry A/S helt sikkert stedet for dig.

Vi søger en engageret økonomielev med start 10. august 2020. Vi tilbyder dig en 2-årig læreplads i en af Næstveds største produktionsvirksomheder med salgskontorer i flere lande. Du vil blive en del af en økonomiafdeling med 3 ansatte, hvor ansvar, kvalitet og højt humør går hånd i hånd.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Afstemning af bank og kasse
Novenco Building & Industry A/S
HF Christiansen A/SRegnskabschef

HF Christiansen A/S, Randers

Vores mangeårige regnskabschef har søgt nye udfordringer udenfor huset, og derfor søger HF Christiansen-koncernen ny regnskabschef til besættelse af stillingen på firmaets hovedkontor i Randers.

Du bliver leder for et mindre bogholderi og vil som medlem af ledergruppen spille en central rolle i virksomhedens daglige drift.

Dine væsentligste opgaver vil være:

 • Måneds- og årsrapportering på selskabsniveau
 • Udarbejdelse af månedlig ledelsesrapportering til direktion, bestyrelse og banker
 • Månedlig lønberegning og lønrelaterede opgaver herunder pensionsordninger
Anthill Agency A/SØkonomielev

Anthill Agency A/S, København

Er du vores nye økonomielev, og trives du i et moderne og internationalt miljø? Så er Anthill Agency A/S sikkert noget for dig.

Vi søger en engageret og talentfuld økonomielev med snarlig start. Er du færdig med din EUD/EUX/EUS til kontor, så tilbyder vi en 2-årig læreplads i et spændende og alsidigt digital marketingsfirma. Du vil her kunne blive en del af en finansafdeling med 3 ansatte, hvor vi sætter deadlines, kvalitet og udvikling højt – alt sammen i en hverdag med højt til loftet, godt humør og faglig sparring.

Af specifikke opgaver kan nævnes:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
Xellia Pharmaceuticals ApS
Finance Manager

Xellia Pharmaceuticals ApS, Copenhagen

Do you thrive with challenges in an international environment within the pharmaceuticals industry? And do you have strong managerial experience?

The Finance Manager will act as lead finance business partner for the Site Operations Management Team, establishing plant goals, identifying and verifying cost improvement opportunities, linking operational measures, metrics and processes, impacting the financials, and driving continuous improvement. Direct the financial planning and forecasting processes, utilizing models and ensuring linkage to operational plans. Responsible for all financial accounting and reporting activities, ensuring compliance with policies and procedures, and individual and team development.

Xellia Pharmaceuticals ApS
Hansen Toft A/SFinance Manager

Hansen Toft A/S søger for BrandFactory Danmark A/S i Måløv

Har du mod på at etablere en økonomifunktion, der fungerer som sparringspartner for forretningen? Er du hands-on og har helt styr på rapporteringen og den sidste dækningsgrad, og kan du skabe den papirløse økonomifunktion, så er dette måske en mulighed for dig.

Som del af Senior Management Group og med reference til CEO får du ansvaret for en økonomiafdeling på to personer samt pt. to eksterne konsulenter. Med afsæt i din solide regnskabsmæssige værktøjskasse er du ansvarlig for at opbygge en moderne og digital økonomi- og finansfunktion og administration, der kan matche den fremadrettede strategi.

Din dagligdag vil bl.a. bestå af opgaver som:

 • Månedlige rapporteringer til ledelsen samt det svenske moderselskab
 • Budgetudarbejdelse samt budgetopfølgning
 • Forecast-udarbejdelse, herunder likviditet
Hansen Toft A/S
Faerch
Eksportelev

Faerch, Holstebro

Er du vores nye eksportelev, der kan levere førsteklasses service i en international virksomhed.

Som elev hos os udfordrer vi dig med en spændende hverdag, hvor dine opgaver vil være en blanding af kundekontakt, ordrebehandling, priskalkulation og udarbejdelse af tilbud. Du vil få en stor kontaktflade, og som en del af din uddannelsesplan vil du komme med på kundebesøg.

Der vil være en høj grad af selvstændighed i dine opgaver, og du skal forberede dig på en spændende og travl hverdag i et team, hvor der er engagerede og dygtige kollegaer, som vil sørge for, at du får en grundig oplæring og forståelse for de grundlæggende funktioner. Igennem hele dit uddannelsesforløb vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vil give dig sparring og rådgivning, når du har brug for det.

Faerch
VKST I/S
Økonomichef

VKST I/S, Sorø

Har du forståelse for både forretning og mennesker og har du erfaring med at lede gennem ledere?

Du bliver leder af VKSTs største forretningsområde med en omsætning på ca. 80 mio. kr. og øverste ansvarlig for 120 medarbejdere. Forretningsområdets kerneydelser er produktion af og rådgivning om årsrapporter, skatteregnskaber, budgetter samt en række andre serviceydelser.

Uanset om det gælder den daglige drift eller udvikling af forretningsområdet, er det helt afgørende, at du har dine ledelsesmæssige kvalifikationer på plads og kan sætte retning, inspirere og skabe resultater gennem andre. Du udstråler autenticitet, er robust og har et tydeligt ledelsesmæssigt værdisæt, hvis udgangspunkt er coachende og motiverende.

VKST I/S
GLS Denmark A/S
Er du vores nye speditør- eller handelselev?

GLS Denmark A/S, Kolding

Er du klar til 2 år fuld af læring, sjov og venskaber for livet?

GLS

Med en elevuddannelse hos en af Danmarks førende pakkedistributører er din fremtid i gode hænder. Hør vores 3 elever Kira, Anette og Alexander fortælle, hvordan du får spændende udfordringer og der bliver taget hånd om din læring, så du kan blive en del af en af Danmarks gladeste arbejdspladser.

Vil du have et elevforløb, som giver dig masser af muligheder?

Så læs mere her.

GLS Denmark A/S
Klinger Danmark A/S
Regnskabschef

Klinger Danmark A/S, Brøndby

Hos KLINGER Danmark A/S søger vi en operationel regnskabsansvarlig til at sikre høj kvalitet i den økonomiske rapportering samt drift af hele regnskabsområdet.

Klinger Danmark A/S

Overordnet vil din opgave blive at sikre effektiv drift af regnskabsfunktionen. Det er derfor vigtigt, at du trives med både de daglige, operationelle opgaver samt de mere overordnede opgaver inden for området. Du vil desuden fungere som sparringspartner for Managing Director og dine opgaver indebærer ligeledes stor kontakt til hele organisationen. Af opgaver kan nævnes:

 • Måneds- kvartals- og årsafslutning
 • Koncernrapportering i henhold til IFRS
 • Forecast & Budget
Klinger Danmark A/S
Hørsholm Kommune4 kontorelever, der vil begejstre

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Hvad får du?
En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor du opnår færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du bliver en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet, digitalisering og drift er en del af hverdagen.

Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling, og kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde.

Fritz Schur Teknik A/S
Regnskabschef til international teknisk koncern

Fritz Schur Teknik A/S, Albertslund

Er du stærk i regnskab og har lyst til ledelse?

”Rigtige tal til tiden” skal være et mantra hos vores nye regnskabschef, som får ansvaret for den daglige drift i vores Finansafdeling. Du bliver ansvarlig for at sikre korrekte og pålidelige data internt og eksternt, og det er din opgave at få opgaverne udført som planlagt. Du indgår selv i den daglige løsning af drifts- og udviklingsopgaver, og du finder det tiltalende at arbejde på både et operationelt og ledelsesmæssigt plan. Du vil få ansvaret for og ledelsen af 3-4 medarbejdere, som i det daglige støtter dig i opgaveløsningen. Din rolle er at udvikle afdelingen på kompetencer og kultur, så det støtter op om virksomhedens fremtidige udvikling og strategi.

Nomeco A/S
Kontorelev

Nomeco A/S, København

Hos Nomeco sørger vi for, at apoteker og hospitaler i hele landet er forsynet med de rette lægemidler til den rette tid.

Nu leder vi efter dig til vores hovedkontor i København til ansættelse den 1. september 2020.

3 gode grunde til, at du bør søge elevpladsen hos os:

 • Du lærer alle kontordisciplinerne og får flere muligheder, når du er færdigudlært
 • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, du kan og vil
 • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever
Nomeco A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Frode Laursen

Som økonomielev vil du blive placeret i koncernens Financial Service Center, der opererer på tværs af landegrænser, så du vil møde økonomiopgaver fra både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S