166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 166 resultater.
Sahva A/SLeder til Sahvas administrative kompetenceteams

Sahva A/S, København

Til Sahvas hovedkontor i København søger vi en leder, som skal være med til at opbygge, drive og udvikle vores administrative kompetenceteams ved at skabe en central allround-supportfunktion for vores behandlerorganisation.

Du bliver leder for et område under opbygning, og målet er at skabe en sikker leveranceorganisation med fokus på kunderejsen, hvor interne og eksterne kunder samt samarbejdspartnere er i fokus for alle aktiviteter.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Ledelse og personaleansvar med fokus på høj trivsel blandt medarbejderne
 • Etablere, implementere og forankre opgaver og projekter indenfor aftalt tid
 • Indsigt i detailviden og løsning af specifikke opgaver samtidig med at du kan hæve dig op i helikopteren og se udviklingsmuligheder
WorkPoint A/S
Økonomielev

WorkPoint A/S, Esbjerg

Drømmer du om en fremtid inden for økonomi, regnskab og administration? Trives du i et miljø med en afvekslende dagligdag og kort vej til beslutningerne i en innovativ branche? Så er WorkPoint helt sikkert stedet for dig.

Vi søger en engageret økonomielev med start snarest muligt. Vi tilbyder dig en 2-årig læreplads i en spændende IT-virksomhed i Esbjerg. Du vil blive en del af en økonomi- og administrationsafdeling med 3 ansatte, hvor ansvar, kvalitet og højt humør går hånd i hånd.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Debitor- og kreditorbogholderi, finansbogføring og afstemninger
 • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
 • Kontakt til kunder og leverandører
DEAS
Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS, Frederiksberg

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger.

Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende dialog med lejer og ejer over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning.

Opgaverne spænder bredt, lige fra mindre modernisering af lejemål ved ny indflytning til større konverteringer af fx domicil lejemål til flere bruger, samtidige er der også vedligeholdelsesopgaver som udskiftning af vinduer, tag m.m.

DEAS
Novenco Building & Industry A/S
Økonomielev

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Drømmer du om en fremtid inden for økonomi og regnskab? Trives du i et internationalt miljø? Så er Novenco Building & Industry A/S helt sikkert stedet for dig.

Vi søger en engageret økonomielev med start 10. august 2020. Vi tilbyder dig en 2-årig læreplads i en af Næstveds største produktionsvirksomheder med salgskontorer i flere lande. Du vil blive en del af en økonomiafdeling med 3 ansatte, hvor ansvar, kvalitet og højt humør går hånd i hånd.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Afstemning af bank og kasse
Novenco Building & Industry A/S
Bo-glas A/S
Eksterne salgskonsulenter

Bo-glas A/S, Brønderslev

Bo-glas A/S søger en energisk ekstern salgskonsulent, som tilgår markedet/kunderne og egne kollegaer med humør og vindermentalitet.

Kan du se tingene krystalklart i travl hverdag, og samtidig holde mange bolde i luften, så er nedenstående måske noget for dig!?

Afhængig af bopæl arbejdes der ud fra hjemmekontoret eller fra firmaets kontor i Brønderslev. I samarbejde med et dynamisk team, af både interne sælgere og ordrebehandlere, bliver du ansvarlig for enten distriktet Jylland Nord eller Jylland Syd/Fyn/Sjælland.

Arbejdsopgaverne vil indebære:

 • Kundebesøg
 • Tilbudsudarbejdelse og opfølgning i samarbejde med salgskollegaer
 • Tæt samarbejde med internt salg og ordreafdelingen
Bo-glas A/S
Domea.dkEjendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær

Domea.dk, Ballerup

Vi bygger rigtig mange nye almene boliger i Ballerup og søger derfor en ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til Servicecenter Ballerup med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i vores afdelinger i Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Domea.dkEjendomsfunktionær til Ishøj Boligselskab

Domea.dk

Vi bygger rigtig meget i Ishøj Boligselskab og søger derfor en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til driftscenteret i Ishøj med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i Ishøj Boligselskab, der er tilknyttet Servicecenter Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Anthill Agency A/SØkonomielev

Anthill Agency A/S, København

Er du vores nye økonomielev, og trives du i et moderne og internationalt miljø? Så er Anthill Agency A/S sikkert noget for dig.

Vi søger en engageret og talentfuld økonomielev med snarlig start. Er du færdig med din EUD/EUX/EUS til kontor, så tilbyder vi en 2-årig læreplads i et spændende og alsidigt digital marketingsfirma. Du vil her kunne blive en del af en finansafdeling med 3 ansatte, hvor vi sætter deadlines, kvalitet og udvikling højt – alt sammen i en hverdag med højt til loftet, godt humør og faglig sparring.

Af specifikke opgaver kan nævnes:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Finansbogføring og afstemninger
 • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
FGU SydøstjyllandVI SØGER EN FAGUNDERVISER TIL TRÆVÆRKSTED PÅ VORES FGU SKOLE I HØRNING

FGU Sydøstjylland

I FGU Sydøstjylland er vi optaget af, at vores elever får en uddannelse og et job. Det gør vi gennem en ambitiøs og kompetent uddannelsesorganisation, der vil være en seriøs samarbejdspartner med vores omverden.

FGU Sydøstjylland er kendetegnet ved en målrettet uddannelse og rummelige, eksperimenterende og målrettede læringsmiljøer, der bygger bro til fremtiden og det gode liv.

VI HAR BRUG FOR:

 • En fagunderviser der kan undervise på vores træværksted på vores FGU-skole i Hørning.
 • En fagunderviser som kan skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø med plads til alle.
 • En fagunderviser som kan tilrettelægge strukturerede, praksisnære og helhedsorienterede læringsforløb, hvor eleverne oplever succes og progression.
Faerch
Eksportelev

Faerch, Holstebro

Er du vores nye eksportelev, der kan levere førsteklasses service i en international virksomhed.

Som elev hos os udfordrer vi dig med en spændende hverdag, hvor dine opgaver vil være en blanding af kundekontakt, ordrebehandling, priskalkulation og udarbejdelse af tilbud. Du vil få en stor kontaktflade, og som en del af din uddannelsesplan vil du komme med på kundebesøg.

Der vil være en høj grad af selvstændighed i dine opgaver, og du skal forberede dig på en spændende og travl hverdag i et team, hvor der er engagerede og dygtige kollegaer, som vil sørge for, at du får en grundig oplæring og forståelse for de grundlæggende funktioner. Igennem hele dit uddannelsesforløb vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vil give dig sparring og rådgivning, når du har brug for det.

Faerch
ISS Facility Services A/S
ISS søger en ”Handyman” til site i Københavnsområdet

ISS Facility Services A/S

ISS søger en Handyman til en af vores kunder i Københavnsområdet. Som Handyman vil du være ansvarlig for udførelsen af de daglige ad hoc-opgaver, der kommer ind fra brugerne på sitet.

Derudover vil du komme til at stå for håndtering og koordinering af eksterne håndværkere samt beskæftige dig med mødeopstilling af borde/stole, udskiftning af lyskilder samt andre Facility opgaver.

Derudover ser vi gerne, at du sætter en ære i at yde en god service overfor såvel kunder som kolleger, udviser selvstændighed, ansvarsfølelse og fleksibilitet og sikre at opgaverne bliver fulgt til dørs. Du er imødekommende og kan navigere på alle organisatoriske niveauer samt kommunikerer på tværs af faglighed.

ISS Facility Services A/S
GLS Denmark A/S
Er du vores nye speditør- eller handelselev?

GLS Denmark A/S, Kolding

Er du klar til 2 år fuld af læring, sjov og venskaber for livet?

GLS

Med en elevuddannelse hos en af Danmarks førende pakkedistributører er din fremtid i gode hænder. Hør vores 3 elever Kira, Anette og Alexander fortælle, hvordan du får spændende udfordringer og der bliver taget hånd om din læring, så du kan blive en del af en af Danmarks gladeste arbejdspladser.

Vil du have et elevforløb, som giver dig masser af muligheder?

Så læs mere her.

GLS Denmark A/S
Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/SKvalitetsbevidst tømrer/snedker søges til træværksted

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S, Herning

Tømrer- & snedkerfirmaet Bent Jensen as søger dygtig og selvstændig tømrer/snedker til vores værkstedsafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team der varetager alle typer af snedkeropgaver - fortrinsvis trapper og håndlister.

VI TILBYDER:

 • Ansvar, udviklingsmuligheder og stor indflydelse på egen hverdag
 • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
 • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/SSnedker med kendskab til CNC søges til træværksted

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S, Herning

Tømrer- & snedkerfirmaet Bent Jensen as søger dygtig og selvstændig snedker med kendskab til CNC til vores værkstedsafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team, der varetager alle typer af snedkeropgaver - fortrinsvis trapper og håndlister.

VI TILBYDER:

 • Ansvar, udviklingsmuligheder og stor indflydelse på egen hverdag
 • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
 • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
UnikFunkis A/SSælger – vinduer, Sjælland

UnikFunkis A/S

Du bliver en vigtig del af et stærkt og engageret salgsteam og er UnikFunkis ansigt udadtil i dit arbejde med udvikling af salget på Sjælland.

Dine hovedopgaver er opsøgende salg samt servicering af kunder – hvor nøglekunderne er tømrermestre, entreprenører og byggefirmaer. Du skal bearbejde eksisterende kunder samt etablere relationer til nye potentielle kunder med det klare sigte at skabe langvarige og tætte relationer. Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor selvstændighed, initiativ og kundefokus derfor også vil blive påskønnet.

Jobbet er centralt i virksomheden og giver dig gode muligheder for selv at påvirke indhold og den fremtidige udvikling for dit område. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

Jydsk Tagteknik A/S
Konsulent i hovedstadsområdet

Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S søger en dynamisk og vækstorienteret konsulent til at øge vores salg af tag- og energiløsninger i Danmark. Du skal betjene vores kunder i hovedstadsområdet.

Som konsulent vil du blive en integreret del af vores salgsteam på 16 konsulenter, som har ansvaret for at gennemføre kundebesøg samt beregne og afgive tilbud til vores kunder, som primært er private husejere. Du får muligheden for at have en meget attraktiv løn, dvs. en god fast løn, provision samt en bonusordning.

Ansvarsområde:

 • Salg til nye kunder.
 • Mersalg til eksisterende kunder.
 • Beregning af tilbud.
Hørsholm Kommune4 kontorelever, der vil begejstre

Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune søger fire dygtige kontorelever, der er interesseret i en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Hvad får du?
En kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er en uddannelse med en stor bredde, hvor du opnår færdigheder inden for mange aspekter af offentlig administration. Du bliver en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet, digitalisering og drift er en del af hverdagen.

Som en del af din uddannelse vil du opnå færdigheder indenfor såvel kommunikation som sagsbehandling, og kontakt med borgere, såvel som andre ansatte i kommunen, vil fylde en stor del af dit arbejde.

Nomeco A/S
Kontorelev

Nomeco A/S, København

Hos Nomeco sørger vi for, at apoteker og hospitaler i hele landet er forsynet med de rette lægemidler til den rette tid.

Nu leder vi efter dig til vores hovedkontor i København til ansættelse den 1. september 2020.

3 gode grunde til, at du bør søge elevpladsen hos os:

 • Du lærer alle kontordisciplinerne og får flere muligheder, når du er færdigudlært
 • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, du kan og vil
 • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever
Nomeco A/S
Frode Laursen A/S
Kennet er vild med tal og økonomi

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Kennets yndlingsfag i skolen var virksomhedsøkonomi – er du også vild med tal, facit og fx v.ø.? Så grib chancen, gør som Kennet, og tag en økonomielevuddannelse!

Frode Laursen

Som økonomielev vil du blive placeret i koncernens Financial Service Center, der opererer på tværs af landegrænser, så du vil møde økonomiopgaver fra både Danmark, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Polen.

Du vil få opgaver indenfor løn og regnskab, hvor du bl.a. vil blive beskæftiget med hele processen fra oprettelse af en ny medarbejder til lønnen bliver udbetalt, og står på medarbejderens konto. Efterfølgende vil du fx skulle afstemme og føre regnskab med omkostningerne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S
Frode Laursen A/S
Lasses fremtid er fuld af muligheder

Frode Laursen A/S, Hinnerup

Lasse er startet som helt grøn speditørelev, og er allerede nu godt på vej til at blive en seriøst god speditør! Skal du have samme muligheder som Lasse? Så bliv speditions- og shippingelev og tag hul på fremtiden!

Frode Laursen

Som spedition- og shippingelev vil du blive arkitekten bag vores lastbiltransporter, og sørge for at transporterne i Danmark, Norden eller internationalt bliver gennemført så optimalt og prisbilligt som muligt.

Du vil stå for at købe og sælge transporter igennem vores netværk, og du vil derfor have kontakt til kolleger, chauffører, vognmænd eller offentlige myndigheder på flere sprog. Du får styr på tolddokumenterne, og får en forståelse for hvordan gods håndteres og fortoldes, når det krydser landegrænserne.

Udforsk vores elevunivers - klik her.

Frode Laursen A/S