281 job matcher din søgning 281 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
A/B Blidahlund & Esperancegården
Ejendomsinspektør med sort bælte i konstruktiv dialog og håndværkersnilde

A/B Blidahlund & Esperancegården, Charlottenlund

Skøn andelsboligforening med styr på økonomi og ambitioner, søger dig, der er proaktiv og følger tingene til dørs. Selvstændigt og fleksibelt favner du de mange opgaver og hjælper foreningens andelshavere og lejere i hverdagen. Der er 98 lejligheder i foreningen, hvoraf 5 er lejere. Herudover har vi et erhvervslejemål.

Du har faglighed til at udføre mange håndværksopgaver selv. Men du har også et budget til indkøb af hjælp udefra. Du har en god og præcis dialog med eksterne håndværkere, så vi får de rette og solide løsninger.

Du samarbejder tæt med foreningens bestyrelse, der ser dig som den daglige leder. Du brænder for at sikre den daglige drift og kvalificere bestyrelsens strategier for park og bygninger.

A/B Blidahlund & Esperancegården
Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Gem
ISS Facility Services A/S
Ejendomsfunktionær til stor og attraktiv kunde på Sjælland

ISS Facility Services A/S

Vi er en afdeling i rivende udvikling, og søger derfor flere kollegaer til netop vores team.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som ejendomsfunktionær hos ISS vil dine primære arbejdsopgaver bestå af bygningsvedligeholdelse på Sjælland. Dette kan være alt fra småreparationer, flytning, omrokering af møbler, bil pleje, og til vedligeholdelse i og rundt om bygningerne. Derudover vil du også få diverse ad-hoc opgaver.

Du bliver tilknyttet et større team, som sammen hjælper hinanden med de daglige arbejdsopgaver både de planlagte og de pludseligt opståede. Derfor ser vi gerne at du er fleksibel, arbejdsom og trives i et arbejde, hvor ingen arbejdsdag er ens.

ISS Facility Services A/S
Comwell Middelfart AV/Ejendomsmedarbejder

Comwell Middelfart

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Middelfart, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til vores gæster, får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, AV- & IT-udstyr m.m.
 • Opstart og løbende servicering af vores mange konferencegæster
 • Indvendig bygningsdrift og dagligt vedligehold af værelser, lokaler og fællesområder; bl.a. maleopgaver, rengøring af afløb, belysning m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sekretær

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.

Vi har meget at se til, og derfor søger vi en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være kvalitetssikring af dokumenter, herunder korrekturlæsning, tilretning og formatering af dokumenter, skabeloner og kontrakter, både i egne og i klienternes skabeloner – typisk i Word, koordinering og planlægning af møder og events, herunder kontakt med mødebooking, klienten og evt. andre eksterne, samt bistand til udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint til fremvisning på events, hjælp ved voldgiftssager, klagesager for Klagenævnet for Udbud og retssager på minretssag.dk.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

 • Besvare telefon og mail
 • Gennemse regnskaber
 • Tage imod gæster på kontoret
A/S Dyrehavsbakken Danmarks sjoveste arbejdsplads søger driftstekniker

A/S Dyrehavsbakken, Klampenborg

A/S Dyrehavsbakken

A/S Dyrehavsbakken søger en dynamisk, pålidelig og teknisk orienteret kollega, der kan indgå i vores faste team i Driftsafdelingen.

Som medarbejder i Bakkens Driftsafdeling, er du en del af et hold, der arbejder hårdt i al slags vejr. Du er med til at servicere både gæster og øvrige medarbejdere.

Jobbet er meget selvstændigt og består af en god blanding af vedligeholdelses- og reparationsopgaver. Opgaverne er mange og forskellige.

Advokatfirmaet Lars Ulrich Advokatsekretær/Kontorassistent

Advokatfirmaet Lars Ulrich, Holbæk

Motiveres du af arbejdet med håndtering af personskadesager, familieret og privatretssager, og er du samtidig struktureret og grundig? Formår du derudover at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor du i høj grad bruger dine kommunikative kompetencer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger lige nu en advokatsekretær eller kontorassistent til vores kontor i Holbæk med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde sammen med kontorets advokat og sekretær. Du vil som udgangspunkt komme til at beskæftige dig med sager inden for erstatningsret og familieret.

Sahva A/S
Teamleder til teknisk afdeling

Sahva A/S, Brøndby

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Så kan det være dig, vi leder efter!

Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Sammen med to flittige og hjælpsomme medarbejdere varetager du alle de små og store opgaver i hverdagen, der er med til at sikre en høj trivsel for de medarbejdere, der har deres daglige gang i vores bygninger.

Sahva A/S
IKEA Facility-medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Gentofte

Vi søger en facility-medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod. Du kan lide at have og tage ansvar, og løser opgaver selvstændigt. Du er ligeledes positiv og har en god fysik.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver at du er praktisk anlagt, og har blik for løsninger her og nu, og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
Comwell Aarhus AV & Ejendomsmedarbejder

Comwell Aarhus

Som AV- og ejendomsmedarbejder på Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, udstillingsområder, AV & IT-udstyr.
 • Opstart og servicering ved mødestart og gennem dagen.
 • Ind- og udvendig bygningsdrift, reparationer og vedligehold på værelser, fællesområder, lokaler m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Leoni Advokater
Advokatsekretær til afdeling i Aalborg

Leoni Advokater

Vi har travlt, og derfor søger Leoni Advokater en advokatsekretær til vores afdeling i Aalborg.

Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg, Holstebro og Aalborg. Vi beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Aalborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling til udførelse af advokatsekretæropgaver i nært samarbejde med jurister og øvrige sekretærer i Aalborg-afdelingen. Arbejdet vil primært bestå i arbejdsopgaver inden for det erhvervsretlige område, men også meget gerne dødsbobehandling, konkursbehandling og tvangsauktioner. Vi tilpasser gerne de faglige emner efter den rette person, da vi er fleksible.

Leoni Advokater
Krifa Medlemskonsulent til juridisk team

Krifa

Vi starter et nyt team i vores kontaktcenter, og vi har brug for nye kolleger, som brænder for at vejlede medlemmer telefonisk om ansættelsesret og trivsel i arbejdslivet.

Som konsulent kommer du til at indgå i et spændende, dynamisk og effektivt kontaktcenter med ca. 100 medlemskonsulenter fordelt på 4 teams, hvoraf det ene bliver vores nystartede juridiske team. Vores vigtigste opgave er at give medlemmerne en oplevelse af god arbejdslyst i alle samtaler.

Vi tilbyder

 • Et job, hvor du er med til at skabe God Arbejdslyst for medlemmer og dine kolleger
 • Et job i et nystartet team, hvilket betyder, at du har mulighed for at præge teamets retning
 • Feedback, træning, udvikling og faglig sparring på højt niveau
ECCO Sko A/S
Office Manager

ECCO Sko A/S, Copenhagen

Our brand new Digital Hub is growing rapidly, and with an influx of new people, it is vital that the office operates as efficiently and enjoyably as possible – that’s why we need you. In return, we offer you a beautiful, modern workspace, great colleagues, and plenty of opportunities to expand your skillset, all within an industry-leading global company.

The Digital Hub is a key part of ECCO’s digital transformation. A few years ago, we were 10 people, today we are 40. As such, it is high time that we get everything fully organised – this is where you come in. Our bright, well-equipped offices in Carlsberg Byen are home to a diverse group of talented IT professionals, technical people, our directors and many others. You will ensure that the office is equipped as needed, make sure there is a welcoming atmosphere, and act as the first point of contact for colleagues and visitors in the office.

ECCO Sko A/S
Coor Service Management A/S
Erfaren IFM Driftschef til kontrakt med Bygningsstyrelsen i København

Coor Service Management A/S, Herlev

Vil du være Driftschef på vores største integrerede Facility Management (IFM) kontrakt?

Du kommer til at være med til at drive vores kontrakt med Bygningsstyrelsen succesfuldt. Så hvis din ledelsesstil harmonerer med vores "Passion for People"-koncept, og hvis du drømmer om at arbejde i en af Nordens førende Facility Management virksomheder, som er udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed i 2020 og 2021, så har du chancen nu.

Som IFM Driftschef på vores kontrakt med Bygningsstyrelsen, som dækker 18 ministerier, departementer, institutioner og teatre i København (ca. 100 lokationer), har du sammen med dine kollegaer ansvar for at lede og udvikle den samlede leverance og de medarbejdere, der er tilknyttet i direkte såvel som indirekte reference.

Coor Service Management A/S
Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV