730 job matcher din søgning 730 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

P. Christensen a/s Pladesmed

P. Christensen a/s, Kolding

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt? - så er du måske vores nye kollega i Kolding.

Vi har travlt på pladeværkstedet i Kolding, og derfor søger vi en dygtig og omhyggelig pladesmed eller automontør til teamet. Du vil komme til at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at få dig med på holdet.

Dine opgaver:

 • Reparation af ruder og skader på biler
 • Undersøge og vurdere omfanget af skader på biler
 • Taksering og slutkontrol
Stenderup A/S
Værkfører – stå i spidsen for service, vedligeholdelse og reparation

Stenderup A/S, Rødding

Vil du gå forrest i at sikre branchens bedste service og høj faglighed?

Og vil du være en del af en virksomhed, som ser ind i en fordobling af både omsætning og medarbejdere inden for de næste 3 år.

Du kommer til at være med til at sætte retningen for vores service og får stor handlefrihed til at beslutte tiltag,” siger administrerende direktør Troels S. Jensen.

Klik her for at læse mere om jobbet.

Stenderup A/S
PRONOR IndustriTeknik as Servicetekniker – elektromekanik og hydraulik

PRONOR IndustriTeknik as, Aalborg

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Aalborg afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Derudover vil du komme til at arbejde med hydraulik: presning af slager, service og mindre reparationer.

Du er elektromekaniker, hydrauliktekniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

 • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
 • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper.
 • Har erfaring med service og reparation af hydrauliske anlæg.
Gem
Würth Danmark A/S
Specialist/sælger af A/C-serviceenheder og bilindretning

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at være en del af et super specialist team, sælge bilindretningsløsninger og serviceenheder til Aircondition i absolut topkvalitet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Du får ansvaret for salget af vores produkter til bilindretning og aircondition-serviceenheder, til såvel eksisterende som nye kunder. Mange af dine kunder vil ofte være i autobranchen samt lastvogns- og landbrugsbranchen, men især ved salg af bilindretning vil du komme i kontakt med en meget bred vifte af forskellige håndværksvirksomheder. Dit distrikt vil være den sydlige halvdel af Jylland med en nordlig grænse i linen Varde-Horsens og helt ned til grænsen samt hele Fyn med tilhørende smukke øer.

Würth Danmark A/S
International Technique Kolding A/S Servicetekniker

International Technique Kolding A/S

Intec A/S søger en servicetekniker til installation, service og support af maskiner!

Med udgangspunkt fra Kolding, ønsker vi snarest muligt at styrke vores tekniske afdeling som i dag består af 3 teknikere med en udadvendt og kompetent tekniker til installation, service og support af pakkemaskiner, bageri udstyr og mærkningsudstyr:

 • Pakkemaskiner
 • Bageri udstyr
 • Mærkningsudstyr
Ikast-Brande Kommune
Teamleder til hjælpemiddeldepot

Ikast-Brande Kommune

Vi søger pr. 1. december 2022 eller snarest muligt en teamleder til hjælpemiddeldepotet. Stillingen vil indeholde både ledelsesopgaver og driftsopgaver.

Hjælpemiddeldepotet er lager- og distributionscenter for genbrugshjælpemidler, og opgaverne på depotet omfatter bl.a.:

 • Indkøb af nye hjælpemidler
 • Lagerstyring
 • Ordreplukning

I Ikast-Brande Kommune værdsætter vi samarbejde på tværs og går altid efter den bedste løsning. Det betyder, at det skal være naturligt for dig at inddrage medarbejdere og kolleger samt indtænke borgeren i det daglige arbejde. Du skal være god til at skabe relationer og møde mennesker med respekt og nysgerrighed.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job, hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af depotet.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold, Hillerød

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Hillerød søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Som en del af jobbet, skal man uddannes til "køremand". Dvs. at man bliver uddannet til at rangere tog ud og ind af værkstedet mv. Adgang til denne køremandsuddannelse er, at man består en kognitiv test. Denne test skal bestås allerede i rekrutteringsprocessen.

Lokaltog A/S
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Er du vores nye mekaniker?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Vi er lige nu på udkig efter en mekaniker til vores værksted i Gilleleje. Du vil få et tæt samarbejde med vores værkstedansvarlig Morten Brøgger ift. at sikre et værksted, som leverer arbejde og service af høj kvalitet.

Som mekaniker hos Nordkysten, kommer din dag til at bestå af at lave service, reparationer af småt og stort materiel, vedligeholdelse af vores vogn- og maskinpark, lave smedeopgaver, opbygning og montering af diverse udstyr.

Dit arbejde vil hovedsageligt foregå på vores eget værksted, men reparationer i marken vil også forekomme og her får du selvfølgelig stillet en servicebil til rådighed. Du vil desuden være med til bestilling af reservedele.

Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
Gem
LubriQ A/S MONTØR SØGES

LubriQ A/S

Da vi har behov for at udvide vores montørstab, søger vi en pligtopfyldende, selvstændig person, som besidder stor kvalitetssans og brænder for at levere et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du møder mange flinke mennesker og laver forskellige opgaver. Dit virkeområde vil være hele Danmark. Nogle rejsedage må derfor påregnes. Vi har en flad organisation med frihed under ansvar, og ingen er for fine til at hjælpe hinanden.

Du vil efter endt oplæring få egen servicebil, og din dagligdag vil derefter primært være alene ude hos kunderne landet over. Det er en nødvendighed at være afklaret med, at jobbet kræver en vis fleksibilitet i begge ender af dagen.

Københavns Lufthavne A/S PA til ledelsessupport

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du en ambitiøs administrativ profil med et ønske om at blive PA og supportere ledelsen i CPH? Er du nyuddannet kandidat med erfaring fra relevante studiejobs eller i dit første job og er klar til mere? Eller er du i dag PA, men ønsker at prøve kræfter i et nyt set-up?

Så søger vi en PA med stort overblik, højt humør og et udpræget servicegen samt interesse for administrative ledelsessupportopgaver.

I jobbet som PA bliver du et kritisk omdrejningspunkt for 4 forretningsdirektører i CPH's ledelse. Du vil få mange forskelligartede opgaver og samarbejde med hele organisationen samt få indblik i forretningen således, at du kan supportere effektivt på mangeartede opgaver.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Ploug Niemann Lederudvikling A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening. Vi er et mindre konsulenthus med 25 års erfaring med rådgivning af ledere og lederteams.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

 • Projektstyring fra tilbud over projektplan over planlægning/koordinering til fakturering.
 • PA-opgaver for husets konsulenter, fx kalenderstyring, booking af transport og indkvartering mv.
 • Økonomistyring, herunder budgetlægning og -opfølgning, betalinger og bogføring.
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Solar Danmark A/S
Servicetekniker til Vedligeholdelsesafdeling

Solar Danmark A/S, Vejen

Er du en dygtig tekniker med en serviceminded karakter? Har du kompetencer inden for vedligehold, og er du god til at tage ansvar og arbejde selvstændigt? Så kom og bliv vores nye servicetekniker hos Solar.

Som servicetekniker er det din primære opgave at sørge for vedligehold, reparation og optimering af vores fuldautomatiserede baneanlæg samt sikre at driften kører optimalt.

Du bliver en del af et kompetent team på 8 medarbejdere i en virksomhed, som går op i udvikling, og som tror på, at vi er stærkere sammen.

Solar Danmark A/S
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Område Sjælland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Jesper Lund Wimmer.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Per Aarsleff A/S
TV-operatør med DTVK-certifikat og kørekort til lastvogn

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du teknisk interesseret, så har du nu muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø hos Per Aarsleff A/S.

Jobbet består altså primært af arbejde med kamerainspektioner. Bag rattet i din TV-bil løser du opgaver, når kloakkerne skal renoveres inden for kort tid og med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
Q8 Danmark A/S Driftstekniker til Q8 Olieterminal i Aarhus

Q8 Danmark A/S

Har du hænderne skruet godt på? Så er et alsidigt job som driftstekniker til Q8 Olieterminal i Aarhus måske noget for dig?

Brænder du for daglig drift og vedligehold i tæt samarbejde med gode kollegaer og eksterne håndværkere? Er du vild med at arbejde med forskellige former for håndværk og har hænderne skruet godt på?

Har du lyst til at være en del Q8’s team på olieterminalen i Aarhus, og vil du bidrage til, at vores olieterminal altid kører som en velsmurt maskine? Kan du lide at rode med pumper, rør og ventiler, og vil du have et varieret job, hvor 2 dage ikke er ens?

Så har Q8 jobbet til dig, da vi mangler en alsidig driftstekniker med evne til at bevare overblikket og have mange bolde i luften.

Gem
TEMP TEAM A/S EFFEKTIVE DÆKMONTØRER I NORDJYLLAND

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Er du klar på en aktiv hverdag med høj fart, og er du ikke bange for sorte hænder?

Temp-Team søger arbejdsomme dækmontører og mekanikere, der kan hjælpe vores kunder med at montere dæk op til den kommende vintersæson.

Det er en oplagt mulighed for at få foden inden for i erhvervslivet og skabe stærke arbejdsrelationer. Vi oplever desuden, at mange vikarer kommer i fast arbejde gennem os.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Montering af dæk
 • Nulstilling og kodning af TPMS
 • Klargøring af biler
Indrykket:
DANISH CROWN A/S
Vedligeholder, forsyningen

DANISH CROWN A/S, Herning

Motiveres du af at have stor indflydelse på egne opgaver, og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af tekniske anlæg? Tiltaler det dig samtidig at blive en del af en international koncern? Så er du måske den forsyningsmand, vi søger til at blive en del af holdet i forsyningsafdelingen på vores slagteri i Herning.

Dit overordnede ansvar bliver primært at drifte og vedligeholde forsyningsanlæggene samt forbedre og optimere anlæggene over hele fabrikken.

Hertil vil dine ansvarsområder være:

 • ventilationsanlæg,
 • store fryse- køleanlæg,
 • varme- og kuldeforsyning,
DANISH CROWN A/S
Alumeco A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

Alumeco A/S, Odense

Har du lyst til at være med til at sikre driften af vores maskinpark og til at arbejde med automatiske maskiner, så har vi stillingen til dig!

Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du kommer til at være en del af det tekniske team, der består af i alt seks personer. Du vil opleve en varieret og uformel hverdag, hvor kollegaerne går til arbejdet med godt humør. Opgaverne spænder bredt med både mekanisk og el-teknisk indhold. Du får frihed i dine opgaver, og du vil have gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt, bl.a. ved at deltage på relevante kurser og ekstern uddannelse.

I teamet har vi ansvaret for tre fuldautomatiske højlagre for plader og profiler samt plukrobotter for tyndplader. Hertil kommer ansvaret for pladesave, profilsave, kompressorer, spånudsugningsanlæg, spånpressere, kraner, trucks m.m. Efter grundig oplæring vil du deltage i en vagt-/tilkaldeordning, hvor du i fællesskab med dine kolleger har indflydelse på fordelingen af vagter.

Alumeco A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Sælger med mekaniker/dækmontør erfaring

T. Hansen Gruppen A/S, Søborg

Til snarlig tiltrædelse søger vi dygtige sælgere med uddannelse/erfaring gerne som mekaniker og/eller dækmontør.

Vi forestiller os, at du interesserer dig for biler, cykler, scooter/MC eller elektronik. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at sælge og betjene kunder i butikken samt forestå dækmontage på virksomhedens værksted.

Du er måske uddannet butiksassistent, reservedelsekspedient, mekaniker eller har en anden relevant baggrund. Du er serviceminded til fingerspidserne, har teknisk snilde og du er god til at tale med mennesker.

T. Hansen Gruppen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV