520 job matcher din søgning 520 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AJ Vaccines A/S Akademisk medarbejder til Medieafsnit

AJ Vaccines A/S, København

Vi søger en akademiker med lægemiddelvidenskabelig baggrund eller lignende, som brænder for at arbejde med batch gennemgang, afvigelsesrapporter og GMP-dokumentation i en farmaceutisk produktion.

Hos os har du muligheden for en stilling, der har en stor spændevidde af arbejdsopgaver samt en bred samarbejdskontaktflade til flere faggrupper i en ny international pharma-virksomhed.

Vi er 20 medarbejdere i Media Production. Vores opgave er at producere medier, såsom vækstmedier og salt- og bufferopløsninger, der anvendes ved fremstilling af vacciner, og varetager endvidere Vask og Klargøring for QC-laboratorier og Vaccineudviklingsafdelingen.

Glycom Procesoperatør til biotekvirksomhed

Glycom, Esbjerg

Vi søger en procesoperatør til produktionen. Arbejdet foregår på 12-timers skiftehold, efter en attraktiv 6 ugers turnusplan og du vil få en grundig oplæring i produktionsprocesserne.

Den perfekte kandidat har…

 • … en uddannelse som mejerist, procesoperatør, procestekniker eller tilsvarende.
 • … erfaring fra tilsvarende job fra fødevareindustrien.
 • … stor erfaring med fødevarehygiejne og har grundlæggende erfaring med HACCP.

Hos os møder du en dynamisk, fri og rummelig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder - fagligt som personligt. Vi er en virksomhed med stærke værdier, og vi lægger vægt på, at du optræder troværdigt, ansvarligt og er med til at skabe værdi i virksomheden.

Røde Kors Hjemmet i Sorø Dynamisk og serviceminded administrativ medarbejder med godt overblik

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Vi søger en administrativ medarbejder, der i tæt samarbejde med ledelsen og øvrige kollegaer kan understøtte og bidrage til en god struktur og effektive arbejdsgange.

Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Sorø Kommune, som vi har et tæt samarbejde med. Vi har 61 lejligheder og et opholdssted med syv lejligheder for voksne, som har særligt behov for pædagogisk støtte. Vi er ca. 70 medarbejdere - ufaglærte, SSH’ere, SSA’ere, sygeplejersker, udviklingssygeplejerske, pædagoger, køkkenpersonale, husassistenter, teknisk servicepersonale, teamledere og centerleder. Vi vægter det daglige arbejdsmiljø højt – i fællesskabet og sammen kan vi gøre mere. Vi tilbyder:

 • en meget afvekslende og dynamisk hverdag
 • et arbejdsmiljø med højt til loftet og godt humør
 • udfordrende og mangfoldige arbejdsopgaver
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Scantox A/S Analysekemiker/videnskabelig medarbejder med kendskab til LC-MS/MS

Scantox A/S, Lille Skensved

Scantox Group er nordens førende kontraktforskningsvirksomhed indenfor præklinisk forskning. Virksomheden er i Life Science-branchen og udfører studier for producenter indenfor medicinalindustrien (pharma / medico / biotek) og har dermed en vigtig rolle i udviklingen af nye lægemidler.

Vores laboratorie-team udfører mange udfordrende og spændende opgaver, der stiller store krav til gode samarbejdsevner og fleksibilitet. I stillingen skal du bl.a. udføre PK bioanalyse samt dosisformuleringsanalyser ved brug af hhv. LC-MS/MS og HPLC i vores studier.

Du kommer til at arbejde med udvikling, opsætning og validering af LC-MS/MS og HPLC-metoder, analyse af studieprøver med tilhørende beregninger samt ikke mindst korrespondance med nationale og internationale kunder, herunder udarbejdelse af forsøgsplaner og rapporter. Jobbet indeholder endvidere vedligeholdelse af udstyr, procedurer og systemer.

FORCE Technology
Projektleder til udvikling på luftområdet

FORCE Technology, Brøndby

Har du erfaring med projektledelse? Har du arbejdet med udviklingsorienterede projekter på luftområdet? Så kan vi tilbyde et spændende job som projektleder i Clean Air Technology!

Du bliver en del af en projektgruppe, der arbejder med udviklingsopgaver inden for emissions- og luftkvalitetsmålinger på danske og internationale projekter. Der vil være fokus på luftemissioner fra de nye, grønne teknologier – herunder PtX- og carbon capture-processer. Du får en central rolle i at sikre, at projekterne kommer i mål inden for de aftalte rammer.

Vi opretholder vores store ekspertise ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder. Vi driver vores egne laboratorier, hvor vi med vores ekspertise holder opgaveløsningen på et højt kvalitets- og præcisionsniveau.

FORCE Technology
Combineering A/S
Handlekraftig detektiv/analytiker - kommerciel lovgivning/ rammevilkår – til cleantech sektoren

Combineering A/S, Birkerød

Du bliver en meget vigtig del af et mindre team med ansvar for analyse-, overvågnings - og policy opgaver, på tværs af alle vores forretningsområder – foreløbig i mere end 27 lande. Du kommer til at arbejde bredt med opgaver og spørgsmål af generel og specifik karakter indenfor cleantech-, affalds-, energi- og CO2-området.

Opgavetyper:

 • Ansvar for generel og specifik vidensopbygning og in-house formidling på rammebetingelser og lovgivning
 • Fortolkning af energi-, miljø- og transportlovning både i Danmark og udlandet – i forhold til vores forretningsmodeller
 • Medansvar for planlægning, implementering og kontrol af vores regulatory affairs plan – herunder høringer
 • Ansvar for udvalgte dele af compliance-området – både generelt og projekt-/lande specifikt
Combineering A/S
GEA Process Engineering A/S
Service Management Assistant

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

“Lige nu har vi fokus på et internt træningsprogram, som vi gerne vil have ud at leve, og det kan du tage teten på. Jeg tænker, at det er en god mulighed for dig, der elsker administrative opgaver, men som også gerne vil prøve at udvikle og lede et projekt i trygge rammer med dygtige projektledere omkring dig,” fortæller din nye leder Senior Director Samir Maali.

Du rapporterer direkte til vores Senior Director – Samir Maali – men supporterer hele Global Service Center, heriblandt vores projektteams, med fx:

 • projektadministration – du opretter projekter i vores ERP-system og følger op for at sikre, at alle projektdeltagere har adgang til opdateret information om deadlines osv.
 • videndeling på tværs af teams og afdelinger, i og uden for Global Service Center
 • koordinering, udvikling og implementering af træningsaktiviteter
GEA Process Engineering A/S
Venaris Executive Search Medical Science Liaison Denmark/Norway

Venaris Executive Search recruiting on behalf of Almirall ApS in Hellerup

Can you orchestrate interactions with key stakeholders and conduct technically complex conversations to provide a holistic overview of medicines and their value? Then this is your chance to join Almirall in their brand-new Nordic bio boutique as Medical Science Liaison for Denmark/Norway.

As Medical Science Liaison Nordics (MSL), you will be the field-based and scientifically focused ambassador of Almirall in Denmark/Norway, and work throughout the lifecycle of medicines from prelaunch/launch through loss of exclusivity. In this regard, you will serve as a trusted sparring partner with the medical community and ensure that medicines are utilized effectively to the benefit of patients. Based on your deep scientific knowledge of Almirall's medicines, you will present and discuss the medical value proposition with medical experts and other stakeholders in the field.

Recruit IT ApS Laborant eller naturvidenskabeligt uddannet bachelor til produktion af elektrokemiske sensorer

Recruit IT ApS søger for Unisense A/S i Aarhus

Har du lyst til et arbejde i en internationalt orienteret virksomhed, der udvikler og producerer elektrokemiske mikrosensorer til hele verden? Har du mod på at lære at kunsten at producere glas-mikrosensorer, og foretrækker du arbejdsgangene i et laboratorie? Så har vi jobbet til dig.

Din rolle vil primært være at bidrage med produktion af sensorer samt bidrage til strømlining af den stigende produktion af sensorer.

Eksempelvis er vores N2O-sensor i stor vækst, og den anvendes til måling af N2O i spildevandsanlæg med henblik på at forhindre dannelse og udslip af klimaskadelig gas.

Det bliver bl.a. din opgave at kvalitetsteste sensorfunktionen og færdiggøre sensorerne til salg.

Novozymes A/S Laborant, ENZYMOLOGY, SUBSTRATES & ASSAYS, Lyngby

Novozymes A/S

Vi søger en laborant til vores organisk syntesekemi-team i Lyngby, som er en del af afdelingen Enzymology, Substrates & Assays, der i alt beskæftiger 26 laboranter og kemikere. Teamet supporterer Novozymes’ R&D organisation med fremstilling af substrater (herunder organisk syntese af mindre molekyler og mærkning af større komponenter), strukturanalyser (typisk NMR og LC-MS) og assay-udvikling.

Som laborant i afdelingen arbejder du på flere sideløbende forskningsprojekter og indgår i et dedikeret team af laboranter og kemikere. Det er derfor nødvendigt, at du har let ved at samarbejde og trives med flere opgaver på samme tid. Jobbet byder på en blanding af udviklingsopgaver – primært organisk syntese og proteinmodifikation – hvor tålmodighed, kreativitet, observationsevne og sparring med en kemiker er vigtige egenskaber, samt analyseopgaver, hvor through-put og reproducerbarhed vægtes højt.

Andel Holding A/S
2 PA'er til proaktivt koncernsekretariat

Andel Holding A/S, Svinninge

Andel Holding A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af et stort og professionelt koncernsekretariat i Andel, hvor du bliver en uundværlig støtte for vores direktører?

I løbet af din hverdag vil du blandt andet:

 • få ansvar for kalenderstyring og -koordinering for 1-2 direktører
 • foretage praktisk planlægning af og indkaldelse til både fysiske møder og live events
 • fremstille dagsordener og andre materialer til møder, herunder skrive sagsfremstillinger, fremstille bilag m.m.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Arla Foods amba
Maintenance & Engineering Project Leader - Christiansfeld Mejericenter

Arla Foods amba

Brænder du for projektledelse – og er du klar til at lede spændende CAPEX- og udviklingsprojekter? Så er du måske vores nye kollega på Christiansfeld Mejericenter.

Du vil indgå som en del af vores projektorganisation, hvor du får ansvaret for projektet lige fra idégenerering til installation og idriftsættelse af nyt procesudstyr i et teknologisk avanceret og komplekst produktionsmiljø.

Arla Foods amba
Xellia Pharmaceuticals ApS
Laborant til QC Kemi

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Så er det dig, vi mangler, til vores kemiske laboratorie, der analyserer prøver fra vores fermenterings- og oprensningsafdelinger. Det foregår ved hjælp af HPLC-analyser, og vores resultater er med til at sikre kvaliteten af vores API’er fra starten af processen. Du vil derfor indgå i en afdeling, som er en central del af vores produktionssite placeret midt i København.

Som laborant i QC Kemi er der mange forskellige udviklingsmuligheder. Du kommer ind i en afdeling, hvor vi arbejder hen imod mere digitalisering og simplificering. De primære opgaver er som følger:

 • At foretage HPLC-analyser
 • At udføre ad hoc-analyser, f.eks. i forbindelse med produktionsundersøgelser
 • At medvirke ved diverse laboratorieundersøgelser (afvigelser og OOS’er)
 • At medvirke til vedligeholdelse af SOP’er for udstyr og procedurer
Xellia Pharmaceuticals ApS
Slots- og Kulturstyrelsen
To akademiske medarbejdere til sagsbehandling af sten- og jorddiger

Slots- og Kulturstyrelsen, Nykøbing Falster

Har du lyst til at indgå i et spændende team, der arbejder med behandling af sager om beskyttede sten- og jorddiger i Danmark? Vi søger to dygtige kollegaer til fortidsmindeområdet i styrelsens Center for Kulturarv i Nykøbing Falster.

Center for Kulturarv arbejder som myndighed med kulturarvsområdet, herunder arkæologi, fortidsminder, fredede bygninger og verdensarv. På den baggrund kommer du til at arbejde tæt sammen med blandt andre arkæologer og arkitekter. Vi fokuserer til stadighed på at skabe yderligere åbenhed og stringens i vores sagsbehandling til glæde for både kulturarven og dens ejere.

Du har lyst til at arbejde i en offentlig forvaltning og politisk ledet organisation med administration af museumsloven, herunder digebeskyttelsen. Du kan lide at tale med og rådgive eksternt, bl.a. borgere, museer og landets kommuner.

Slots- og Kulturstyrelsen
Lundbeck Master Data Coordinator

Lundbeck, København

Har du stor interesse og flair for data håndtering? Er du Serviceminded, yderst kvalitetsbevidst og detaljeorienteret? Så kan det være dig vi søger som vores nye Master Data Coordinator til afdelingen Artwork & Master Data.

I jobbet som Master Data Coordinator vil du blive en del af Master Data Operations gruppen. Her vil du vil blive trænet i udarbejdelse og vedligehold af master data for færdigvarer, bulkvarer og pakkematerialer samt oprettelse og vedligehold af data, der relaterer sig til disse processer.

Master Data vedligeholdes i SAP og vi anvender i høj grad workflows til at styre en stor del af vores ændringssager.

Du vil udføre følgende Master Data relaterede opgaver:

 • Håndtering af ændringssager
 • Oprettelse og vedligehold af pakkematerialer
 • Oprettelse og vedligehold af bulk- og færdigvarer
Rødovre Gymnasium Administrativ medarbejder

Rødovre Gymnasium

Rødovre Gymnasium søger en sekretariatsmedarbejder, der skal indgå i vores team af administrativt personale, som tilsammen servicerer elever, ansatte og ledelse med diverse opgaver.

Arbejdet foregår i en vekslende og til tider hektisk hverdag, hvor mange henvender sig til sekretariatet med stort og småt, og hvor henvendelserne og udfordringerne kan stå i kø og dukke op uden varsel.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • Receptionist- og serviceopgaver i forhold til løbende henvendelser til skolen såvel personlige som elektronisk af både intern og ekstern karakter.
 • Studie- og elevadministrative opgaver: løbende ajourføring af elevdata samt kommunikation med SU og SPS-ordningerne i samarbejde med studievejlederne og ledelsen.
Tetra Pak Processing Systems A/S Spe­ci­a­list for In­du­stri­al applied Chro­ma­to­grap­hy - Puri­fi­ca­tion of Bioactive Milk Component

Tetra Pak Processing Systems A/S, Aarhus

Tetra Pak Filtration Solutions with offices in Silkeborg/ Aarhus, Denmark and in Champlin, Minnesota, USA is the group competence centre for membrane filtration. We are looking for an application specialist in the field of liquid food Chromatography, to help Tetra Pak expand the business of bio active food ingredients, in particular bovine lactoferrin, from different milk sources for the global dairy industry.

You will be part of our Centre of Expertise in Silkeborg/ Aarhus. You will be working within the area of food applications based on Chromatography and your focus will be on building application knowledge and description of full Line Solution concepts. Development and demonstration projects will be executed together with customers, business partners and suppliers as well as other business streams in Tetra Pak.

Chr. Hansen A/S QA Senior Specialist for Human Health Operations Quality

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

One of our colleagues has pursued new challenges elsewhere in Chr. Hansen and we are now looking for a new colleague to join our team.

With the right candidate onboard, it will be possible to fit some of the tasks around their passion and competencies. With that in mind, you will act as QA partner and GMP support for the production based in the Copenhagen site. Here you will handle deviations and change control requests related to production while supporting stakeholders to facilitate implementation and adherence to the defined quality management system.

An essential part of the role will further be to conduct both internal and external audits as lead- or co-auditor

Chr. Hansen A/S
Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in CO2 System Infrastructure Design and Optimization

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

We are looking for a highly qualified PhD candidate for participating in solving the challenges related to realizing carbon capture, storage and/or utilization (CCUS) for the green transition of the energy system.

You will be involved in research focused on process optimization based on physical modeling and simulation. I

Your primary tasks will be to:

 • Conduct research on component-based and object-based modeling in modern modeling and simulation environments – including EES Engineering Equation Solver, Matlab and Python
 • Develop solutions for integration of models into larger model frameworks
 • Develop solutions for CCUS systems based on boundary conditions of the location

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV