532 job matcher din søgning 532 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Erfaren og smilende receptionist

Udviklingsselskabet By & Havn I/S, København

Kunne du tænke dig et arbejde, hvor din service og dit smil kan ses i hele vores organisation? Og har du administrative evner? Hvis ja, så har By & Havn jobbet til dig.

Se video om Udviklingsselskabet By & Havn I/S som arbejdsplads

Du bliver i det nyoprettede job som By & Havns receptionist en vigtig del af Intern Service, som står for driften af By & Havns reception og kantine. Intern service består p.t. af 4 kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Vi har fokus på at løfte i flok og løser opgaver som bl.a. modtagelse af gæster, mødeopdækning, bestilling af kontorartikler, interne receptioner og mærkedage samt koordinering af interne opgaver.

Du vil herudover skulle varetage daglige opgaver i receptionen samt administrative opgaver.

Udviklingsselskabet By & Havn I/S
Jobindex
Direktionssekretær/PA – hjælp os med at fremme den grønne omstilling

Jobindex søger for Green Power Denmark

Kunne du tænke dig at være helt tæt på ledelsen i en medlemsorganisation, der arbejder for at sikre en grøn omstilling af Danmark til gavn for alle?

Så bliv en del af Green Power Denmark. Her får du ansvar for de administrative opgaver for vores 2 viceadministrerende direktører.

”Fordi vi arbejder med den grønne omstilling, befinder vi os i kernen af nogle af de store politiske sager, der kører i Danmark lige nu.”
– Viceadministrerende direktør Mette Rose Skaksen.

Nysgerrig? Læs mere om jobbet her.

Jobindex
Cortrium ApS C#/.NET (core) developer

Cortrium ApS, Taastrup

You will join a team that builds and maintains our cloud based ML backed software that doctors use with our Cortrium C3+ device every day. You will mainly be doing work across on the traditional web app backend to build and design a system that deals with the computationally heavy conversions and analysis of data of ECG recordings.

Initially you will work on our ECG visualisation and editing apps. Down the road you will help build our data visualiser and tooling to manage the very large amounts of data coming in and out of the system.

The recording files from our device are fairly large and computationally complex to view, modify, convert, transfer and store and as such you will be involved in solving scaling problems at a very early stage.

Energinet
Compliance Management Assistant

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at arbejde med kvalitetssikring og IT-compliance? Og vil du være med til at videreudvikle og rammesætte compliance excellence i Energinet IT?

I en nyoprettet rolle som IT-compliance-konsulent er du med til at understøtte IT-ledelsen i at sikre, at Energinet er compliant med international og dansk lovgivning, direktiver og retningslinjer.

Energinet

Energinet står for at etablere, drive og vedligeholde Danmarks overordnede el- og gasnet inklusive alle udlandsforbindelser. Både gas- og elnettet er som led i den grønne omstilling under væsentlig ud- og ombygning, og IT spiller en stor rolle i understøttelsen og udviklingen af dette.

Energinet
Vallensbæk Kommune Klinikassistent med styr på administration søges til Vallensbæk Kommunale tandpleje 37 timer pr uge

Vallensbæk Kommune

Er du rigtig god til at holde styr på mange bolde?

I Tandplejen i Vallensbæk får du en spændende og varieret arbejdsdag med en god blanding af både planlagte og uforudsete opgaver.

Din primære funktion er at tage vare på en stribe af tandplejen forskellige administrative opgaver, og også kunne træde til ved stolen og passe telefonen, når der er brug for dette.

Der bliver rig mulighed for at udvikle stillingen ud fra det, du er god til.

Jobbet er på 37 timer om ugen med start senest 1. december 2022.

DSB
Data & Analytics Team Lead

DSB, Taastrup

Fremtidens tog kører snart fra stationen, og rejsende kommer til at opleve en betydelig opgradering. Højteknologi og data vil i kombination gøre det smart og nemt at rejse grønt i hele Danmark.

Lige nu mangler vi en Data & Analytics Team Lead for vores Group Functions Team, som primært har fokus på data inden for finans og HR, så du kommer til at arbejde helt tæt sammen med vores Finans- og HR-partner. Teknologisk arbejder vi med SAP Business Warehouse 4/HANA, SAP Analytical Cloud, Azure og Microsoft Power BI.

Vi tilbyder en udviklende og spændende stilling. Vi kigger efter en god kollega, der forstår at sætte egne og andres evner i spil for derved at opnå det bedst mulige resultat.

DSB
SOSU Østjylland
Direktionssekretær

SOSU Østjylland, Aarhus

Som direktionssekretær for SOSU Østjyllands direktør og chefgruppe får du en helt særlig rolle tæt på de strategiske beslutningsprocesser. Du får indblik i det ledelsesmæssige samarbejde og i de overvejelser, der ligger bag prioriteringer og organisatoriske tiltag.

Både direktør og chefer indgår i en lang række netværk og fora med eksterne samarbejdspartnere fra kommuner, region, uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer m.v. og du får en meget vigtig funktion med at planlægge og forberede møderne. Derudover indgår du i et tæt samarbejde med din kollega i direktionssekretariatet om at sekretariatsbetjene SOSU Østjyllands bestyrelse, lokale uddannelsesudvalg, samarbejdsudvalg og ledermøder og -seminarer.

SOSU Østjylland
NRGi Cyber Security Specialist

NRGi, Aarhus

NRGi er del af Danmarks kritiske infrastruktur, og IT – herunder IT-sikkerhed – står naturligvis højt på dagsorden. IT-afdelingen har i dag 48 ansatte, der bl.a. står for drift, support, GDPR, sikkerhed og data/udvikling i NRGi-koncernen. Du vil med reference til CIO’en blive en del af drifts- og sikkerhedsteamet på 8 medarbejdere.

I samspil med de øvrige medarbejdere i afdelingen vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Daglig drift af forskellige IT-sikkerhedsløsninger
 • Teste og implementere nye IT-sikkerhedsløsninger
 • Drift af backup
Kamstrup A/S Business Intelligence Specialist

Kamstrup A/S, Skanderborg

Are you ready to take an advanced Power BI set-up to the next ambition level? Are you able to create high-quality reports, dashboard and visualizations that enable data-driven decisions? Do you have an excellent understanding of data flows and data modelling? Are you structured and analytical and have a desire to make a difference with much more responsibility than BI teams normally get?

In the position as Business Intelligence Specialist, you will together with the team be responsible for continuing the development of high-quality and data-driven insights that will help drive our business.

VELUX A/S
Cloud Computing Specialist

VELUX A/S, Østbirk

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

The tasks focus on implement the identification, prioritization, and focus of our efforts within cloud computing for future VELUX smart products. Initially, the role involves executing the development of the next generation VELUX Cloud that enables us to analyse, understand and use our data even better.

You will be involved in data acquisition that can make the data available for further analysis. You will have a key role in implementing the state-of-the-art VELUX Cloud as a core element of our new data-driven lab, as you constantly aim to improve the decision process towards selected emerging digital technologies. You incubate cloud services and features. You will, as part of our cloud team be responsible for implementing and delivering high quality, secured, robust and scalable solutions based on modern cloud-based architectures.

VELUX A/S
Voxmeter A/S
Juniorkonsulent til statistik og data

Voxmeter A/S, København

Elsker du data, matematik, statistik og metode? Er du nysgering på at finde ud af, hvad mennesker mener? Tænder der en gnist i dig, hvis du kan arbejde med data der fortæller hvordan det går i samfundet og erhvervslivet? Har du ambitioner om at blive en endnu bedre talknuser? Så tilbyder Voxmeter dig det helt perfekte job!

Som juniorkonsulent skal du arbejde tæt sammen med vores erfarne dataingeniører og forventer at du vil være fuldt ud oplært indenfor 18-24 måneder. Til den tid vil du mestre alt indenfor interviewindsamling, databehandling og have solid erfaring med programmering og opsætning af IT-analyseløsninger.

Voxmeter A/S
Sund & Bælt Holding A/S
Sund & Bælt søger IT-systemadministrator

Sund & Bælt Holding A/S, København

 • Vil du være med til at udvikle og opbygge Sund og Bælts fremtidige infrastruktur?
 • Ønsker du et job, hvor du får brug for din viden til at udvikle og drifte Microsoft-produkter?
 • Trives du ved at være i et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, og hvor dine input har stor indflydelse på, hvordan vi løser vores opgaver?

Du får en række spændende opgaver og ansvar for design, implementering og drift i en kompleks infrastruktur. Du bliver fagligt udfordret og får mulighed for at sætte dine erfaringer og kompetencer i spil. Automatisering, høj ydeevne, dokumentation og sikkerhed er fokus i alle dine løsninger.

I jobbet skal du bl.a. arbejde med

 • Windows servermiljø
 • Microsoft Azure-miljø
 • Office 365 administration, incl. teams og OneDrive
Sund & Bælt Holding A/S
Herlev Privatskole Skolesekretær

Herlev Privatskole

Herlev Privatskole søger snarest muligt en dygtig, struktureret, imødekommende og favnende skolesekretær til fastansættelse i 26 timer fordelt på fire dage ugentligt. Som skolens sekretær har du en bred vifte af opgaver, og du vil være en central person, som har stor betydning for alle, der har deres gang på skolen.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med skolens ledelse og øvrige administration. Vi er en skole med 240 elever og 30 ansatte, og vi værdsætter de nære relationer på tværs af alle faggrupper, elever og forældre.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Blæksprutte
 • Telefonpasning
 • Ventelisteadministration
SkyTEM Surveys ApS
Sekretær/administrativ medarbejder

SkyTEM Surveys ApS, Aarhus

Drømmer du om at være en del af et globalt team i rivende udvikling. Kan du se dig selv i en virksomhed hvis formål er ”To provide knowledge about the earth beneath our feet, supporting more sustainable solutions”.

Er du motiveret for at løse forskelligartede opgaver i tæt samarbejde med kollegaer og virksomhedens partnere. Er du kreativ og god til at finde nye løsninger og systematisere arbejdsprocesser, så er du måske vores nye kollega. Vi vægter faglighed, ærlighed og åbenhed højt. Vi sætter en ære i at lære af vores fejl og skabe resultater i fællesskab.

SkyTEM Surveys ApS
Nymann HR EXECUTIVE ASSISTANT TO CATACAP

Nymann HR recruiting on behalf of client

Would you like to work with projects in an extraordinary private equity firm? Do you see yourself as a trusted employee and would you like to join a young, ambitious, and entrepreneurial team? Then you might be the executive assistant, CataCap is looking for.

Your job as an executive assistant will vary. We do, however, expect that the job will have the following tasks and responsibilities:

 • Project responsible for CataCap events with investors, portfolio companies, “Friends & Family” in alignment with the responsible partner
 • Assist with and prepare communication to investors in CataCap in alignment with the responsible partner
 • Prepare minutes at CataCap board meetings

We believe in flexibility and a balanced work-life. Our CataCap community is motivating for all of us, and therefore we think that working from the office together with your colleagues – and occasionally from home is to be preferred.

Jobindex
Tag del i udviklingen og skab koden til fremtidens kameraer

Jobindex søger for Hasselblad A/S på Frederiksberg

Er du dygtig til C++?

Og vil du arbejde med nogle af verdens mest efterspurgte highend-kameraer, der er blevet brugt af Neil Armstrong på månelandingen i 1969 og i dag bruges af professionelle fotografer verden over?

Så bliv en del af Hasselblad. Hos os får du:

 • et innovativt R&D software team, der følger med de nyeste teknologier
 • muligheden for at spille en vigtig rolle for vores softwareudvikling
 • en hverdag i en international virksomhed, hvor du løbende kan lære nyt.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex
Roskilde Universitet Fuldmægtig søges til Uddannelsesstrategisk sekretariatet i Uddannelse & Studerende

Roskilde Universitet

Trives du med at få liv i data og dybdegående analyser? Kan du skabe mening i resultater og samle disse i overskuelige rapporter og sagsfremstillinger til ledelsen?

USS søger en fuldmægtig til uddannelsesdata- og analyseteamet. Teamet har fokus på analyser af de studerendes studielivsforløb. Lige fra deres ansøgninger til beskæftigelse. Teamets data og analyser leveres både til rektor, universitetsledelsen og institutledelsen - og resultaterne bruges i alt lige fra beslutningstagning til indlæg til nyhedsmedier.

Vi søger en analysemedarbejder der brænder for at dykke ned i data og levere skarpe analyser. Du vil være med til at udarbejde spændende analyseopgaver i et tæt samarbejde og med god faglig sparring med de andre medarbejdere i teamet, og på tværs af sekretariatet. I opgaverne vil du få gode muligheder for at bidrage med egne ideer og initiativer.

Dagrofa ApS
Microsoft Dynamics AX/SQL driftsspecialist

Dagrofa ApS, Ringsted

Har du lyst og drive til at være ankermand og overordnet ansvarlig for det driftsmæssige setup på Dagrofa Foodservice Dynamic AX2012 R2 system? Og har du solid erfaring med administration og drift af netop Dynamics AX applikationen? Så er det dig vi søger.

Vi søger nu en ny kollega til at træde ind i en professionel it-driftsafdeling med 14 fagligt stærke og engagerede kolleger. Sammen er I ansvarlige for driften af alle Dagrofa og Dagrofa Foodservices IT-systemer, og I er derfor altafgørende for, at vores kolleger kan drive forretningen. Som vores Dynamics AX driftsspecialist med egne ansvarsområder, bliver du et fagligt fyrtårn, og du får dermed mulighed for at udvikle dit faglige speciale til fulde. Du får direkte reference til IT Driftschefen.

Dagrofa ApS
Banedanmark
Power BI–udvikler til de nye signaler, vær med til at skabe overblik

Banedanmark, København

Bliv en del af en spændende og central driftsafdeling, der har ansvaret for de nye Signalsystemer i Banedanmark.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger en forretningsorienteret Power BI-udvikler til sektionen Signalsystemer Drift, der står med driftsansvar i tæt samarbejde med eksterne leverandører på S-banen og Fjernbanen. Du vil blive afgørende for udviklingen af den indsigt og det overblik, der kommer til at drive performance af de nye signalsystemer.

Du vil blive en del af en tværfaglig sektion under udvikling, der består af 27 kollegaer. Vi samarbejder med eksterne leverandører om at levere den bedst mulige togpunktlighed til jernbanevirksomhederne og kunderne. Sektionen består af jernbanespecialister, jurister, analytikere og folk med indgående kendskab til forretningen i Banedanmark.

Banedanmark
Danfoss A/S
Hybrid Cloud Lead Engineer (ID: 28421)

Danfoss A/S

For our Infrastructure operations we are searching for a Hybrid Cloud Lead Engineer to support our cloud journey in our EMEA region.

You will join a team of highly skilled infrastructure engineers, that handles the global infrastructure at Danfoss. We are the foundation for all the services running around the world and need to secure a proactive approach to maintain high uptime of our services.

This is a new position where you will get an important role in building up the Cloud area at Danfoss together with our CCoE (Cloud Center of Excellence) where we build the foundation for the global cloud operation. It will be your role to define the operational area of our cloud solutions and define the governance and monitoring of the systems together with our HCBO (Hybrid Cloud Business Office) office and our monitoring team. And develop a standard platform that can scale for our global business and engineers.

Danfoss A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV