240 job matcher din søgning 240 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hans Knudsen Instituttet Neuropsykolog til Hans Knudsen Instituttets hjerneskade- og hjernerystelsesindsats

Hans Knudsen Instituttet, København

Du har nu en unik mulighed for at blive en del af en historisk virksomhed i rivende udvikling.

Vi søger neuropsykologer til vores ambitiøse hjerneskade- og hjernerystelsesindsats, der har til formål at assistere borgere tilbage til en meningsfuld hverdag. Indsatsen har et beskæftigelsesrettet fokus og bygger på nærvær, professionalisme og naturligvis tværfaglighed.

Vi kan bl.a. tilbyde dig:

 • En moderne arbejdsplads – som både er rummelig og mangfoldig, og hvor vi knokler for, at du ikke bare trives, men faktisk excellerer i dit arbejdsliv
 • Et meningsfuldt arbejde – hvor du hver dag har en betydningsfuld indflydelse og dermed mulighed for at gøre en forskel for mange af dine medmennesker
 • Stort udviklingsfokus – fordi du og dine kollegaer er det, som gør os særlige og er vores konkurrencefordel
Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
Børns Vilkår
Dansk-, ukrainsk- og russisktalende rådgivningsfaglig projektmedarbejder

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for at hjælpe børn og forældre på flugt, og kan du tale og skrive på både dansk, ukrainsk og russisk? Så er det måske dig, vi søger!

Siden foråret har ukrainske børn og unge samt deres forældre kunne søge støtte og råd hos BørneTelefonen. Først via telefon og nu også på chat. BørneTelefonen søger en projektmedarbejder med en børnefaglig baggrund som lærer, pædagog, socialrådgiver eller psykolog.

Dine primære opgaver vil være:

 • At have vagter som rådgivningsansvarlig i BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge i åbningstiden
 • At have en vejledende og kvalitetsunderstøttende rolle ift. de frivillige og deres samtaler med børn og forældre
 • At deltage i projektarbejde vedrørende BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge
Børns Vilkår
Vordingborg Kommune Psykolog til Autismecenter Storstrøm

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm søger psykolog pr. 1. december 2022 eller 1. januar 2022. Arbejdstiden er 30 t/u, placeret på fire arbejdsdage. Der er mulighed for at have en ugentlig hjemmearbejdsdag til journalisering og øvrigt administrativt arbejde.

Autismecenter Storstrøm er en organisation, der består af boliger, aktivitetstilbud, STU, kursusvirksomhed, rådgivning, supervision, udredning og samtaler. Vores brugergruppe er børn, unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser.

Den ledige stilling som psykolog vil primært være koncentreret om samtaler med mennesker med ASF, samtaler med pårørende til mennesker med ASF, samtaler og supervision af personaler.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sekretær

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.

Vi har meget at se til, og derfor søger vi en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være kvalitetssikring af dokumenter, herunder korrekturlæsning, tilretning og formatering af dokumenter, skabeloner og kontrakter, både i egne og i klienternes skabeloner – typisk i Word, koordinering og planlægning af møder og events, herunder kontakt med mødebooking, klienten og evt. andre eksterne, samt bistand til udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint til fremvisning på events, hjælp ved voldgiftssager, klagesager for Klagenævnet for Udbud og retssager på minretssag.dk.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Anklagemyndigheden
Speciallæge i psykiatri 12 timer ugentligt til Justitsministeriet, Retspsykiatrisk Klinik

Anklagemyndigheden, København

Retspsykiatrisk Kliniks kerneopgave er at udarbejde mentalerklæringer for anklagemyndigheden til brug i straffesager.

Vi søger en speciallæge i psykiatri med kendskab til det retspsykiatriske område, som kan bringe sine kompetencer i spil i forhold til opfyldelse af klinikkens kvalitetsmål om høj faglighed i erklæringerne. Hvis du i den nærmeste fremtid bliver speciallæge i psykiatri, er du også velkommen til at søge.

Vi kan tilbyde en lægeligt ledet arbejdsplads, hvor kvalitet er i højsædet – og en dagligdag med en professionel, men uformel tone.

Genitor ApS Chef for ambulatorierne, Pensionatet og Ung Revers

Genitor ApS søger for Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark) på Frederiksberg

Novavi arbejder hver dag for at støtte, rådgive og behandle mennesker, som er afhængige af rusmidler, så de får et styrket liv, hvor afhængighed ikke styrer.

Du bliver en del af en stærk organisationskultur og et arbejdsfællesskab, hvor faglighed og professionalisme går hånd i hånd med menneskelighed og smil. Du bliver chef for en stor del af Novavis kerneydelser og får seks ledere og ca. 50 medarbejdere i reference.

Du kommer med en sundhedsfaglig grunduddannelse i rygsækken, med ledelseserfaring herunder erfaring med ledelse af ledere, med indsigt i kerneydelserne og med kendskab til samarbejdspartnernes virkeligheder.

Du er en dygtig chef, der både kan og vil, som er aktiv i relationerne, og som tør mene noget og agere på det. Du kan skabe følgeskab og formår at prioritere og sætte retning i en stor, kompleks organisation.

MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

 • Besvare telefon og mail
 • Gennemse regnskaber
 • Tage imod gæster på kontoret
Vordingborg Kommune Psykolog til fast stilling i PPR

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi søger en psykolog til en fast stilling med tiltrædelse d. 1. december 2022 eller snarest derefter. Arbejdstid på 30-37 timer efter aftale.

Hos PPR i Vordingborg kommune får du mulighed for

 • At blive en del af et stærkt tværfagligt fællesskab
 • At bidrage til udvikling af faglighed, metodiske tilgange og tilbud
 • At indgå i supervision og autorisationsforløb

PPR består af 30 entusiastiske eksperter, der brænder for deres arbejde med PPR-funktioner, rådgivning, samtaler og undersøgelser i henhold til Serviceloven. I vores team byder alle ind med deres kompetencer, og der er et stort råderum, hvor initiativer og engagement udfolder sig.

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads med et bredt arbejdsområde inden for både småbørns- og skoleområdet.

Advokatfirmaet Lars Ulrich Advokatsekretær/Kontorassistent

Advokatfirmaet Lars Ulrich, Holbæk

Motiveres du af arbejdet med håndtering af personskadesager, familieret og privatretssager, og er du samtidig struktureret og grundig? Formår du derudover at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor du i høj grad bruger dine kommunikative kompetencer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger lige nu en advokatsekretær eller kontorassistent til vores kontor i Holbæk med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde sammen med kontorets advokat og sekretær. Du vil som udgangspunkt komme til at beskæftige dig med sager inden for erstatningsret og familieret.

Ikast-Brande Kommune
To psykologer til PPR, en fast stilling og et vikariat, begge på fuldtid

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Til Skoleteamet i PPR i Ikast-Brande Kommune søger vi to psykologer, der vil blive en del af et stærkt tværfagligt fællesskab.

Vi arbejder for, at alle børn trives og lærer så meget, de kan. Vi arbejder med at skabe gode læringsmiljøer i både almen- og specialområdet ved at understøtte de fagprofessionelle i skoler og dagtilbud. Vi samarbejder tæt med ledere i skoler og dagtilbud og arbejder med børn og unge, netværket omkring det enkelte barn eller gruppen af børn.

Vi tilbyder:

 • Varierede og spændende arbejdsopgaver: Psykologfaglige konsulentopgaver, observation, gruppeindsatser, supervision af andre faggrupper, testning og udredning af enkelte børn
 • Fast kollegial supervision og tværfaglig sparring
 • Gode kolleger, der møder hinanden med tillid, ærlighed og respekt
Skovhus Privathospital
Psykolog med fokus på test af børn og unge

Skovhus Privathospital, Lyngby

Drømmer du om en hverdag, hvor du får muligheden for at bruge din brede erfaring med psykologiske test af børn og unge og hvor selvstændigheden og fagligheden er høj? Så har vi stillingen til dig. Hos os får du mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om det vigtige – nemlig patienten, da vores kvalificerede kontorpersonale står for koordinering og administration.

Vi søger lige nu en autoriseret psykolog til at varetage en række forskellige opgaver på vores klinik i Kongens Lyngby – en lille praksis med en stor koncern i ryggen. Dine primære arbejdsopgaver vil være psykologisk test af børn og unge, psykologisk udredning og behandling.

Hos os får du stor indflydelse på behandlingsforløbene, hvor der er gode muligheder for at tilrettelægge og tilpasse den enkeltes forløb ud fra din vurdering af patientens behov.

Skovhus Privathospital
Københavns Kommune Fem psykologer til Center for Mental Sundheds indsatser vedr. stress, angst og depression

Københavns Kommune

Vil du indgå i et specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed? Har du stor interesse for at udvikle og varetage indsatser for borgere, der har mentale udfordringer som følge af stress, angst eller depression? Så kan du være én af de psykologer, vi søger til Center for Mental Sundhed.

Center for Mental Sundhed varetager en lang række kommunale indsatser, der har til formål at fremme den mentale sundhed og trivsel i København. Centret driver og udvikler forebyggende tilbud til københavnere med udfordringer i forhold til stress, angst og depression. Vi tilbyder desuden samtaleforløb til unge og ældre borgere i mistrivsel og til børnefamilier berørt af kræft.

Du vil hos os blive en del af et stort og stærkt fagligt miljø bestående af ca. 60 psykologer samt en stab bestående af sekretærer, AC-personale og ledelse.

Københavns Kommune Center for Mental Sundhed søger psykologer til forløb for unge i psykisk mistrivsel

Københavns Kommune

Vil du være med til at indgå i et specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed? Brænder du for at udvikle og varetage indsatser for unge, der mistrives?

Så kan du være én af de psykologer, vi søger til Center for Mental Sundhed. Stillingerne er på 37 timer ugentligt.

Dine primære arbejdsopgaver i forhold til den generelle ungeindsats vil være at varetage visitationssamtaler, forløbssamtaler og gruppeforløb med unge i psykisk mistrivsel. De unges mistrivsel kan være tonet af stress, angst, depression samt mere relationelle og eksistentielle problematikker. Forløbene kan både foregå i grupper eller individuelt, og de tilrettelægges med afsæt i anbefalede og virksomme psykologfaglige metoder og god klinisk praksis.

Hørsholm Kommune 2 psykologer til PPR

Hørsholm Kommune

Vi søger to psykologer, der brænder for det pædagogiske psykologiske arbejdsområde, og som har erfaring inden for børne- og familieområdet. Du er både interesseret i konsultativt arbejde, praksisnær sparring og kan samtidig lave vurderinger af børn og unge.

Vi har et godt samarbejde og brænder for at gøre en forskel for børn og unge i Hørsholm Kommune. Hos os vægter vi det tværprofessionelle samarbejde højt. Vi er meget opmærksomme på, at det tværprofessionelle også kræver et tydeligt og stærkt fag-fagligt fundament. Vi prioriterer både faglig udvikling og drift - og vi tilstræber, at de ikke bliver hinandens modsætninger.

Psykologstillingerne indeholder begge arbejdsopgaver inden for både det almene og det specialiserede område.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV