421 job matcher din søgning 421 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HumanTrust A/S
Projektleder – Jylland

HumanTrust A/S søger for Richard Thomsen A/S

Der er fart på hos Richard Thomsen, som er i gang med en omfattende optimering af projektafdelingen. Det kommer du til at mærke på tæt hånd som den nye projektleder, der skal drive smedevirksomhedens projekter fra start til slut.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Ansvarlig for egne projekter fra start til slut – herunder kvalitetssikring, tidsplan, samarbejde med underleverandører, montage og godkendelse af ekstra ydelser/opgaver
 • Tilbudsgivning, prisforhandling og økonomi
 • Sparringspartner for kollegaer og kunder

Du træder ind i en hverdag, hvor kollegerne bakker op om hinanden, og hvor der er plads til at tale om fejl og udfordringer. Dine kolleger er stolte af det arbejde, de udfører.

HumanTrust A/S
Gem
HumanTrust A/S
Projektleder – Sjælland

HumanTrust A/S søger for Richard Thomsen A/S

Der er fart på hos Richard Thomsen, som er i gang med en omfattende optimering af projektafdelingen. Det kommer du til at mærke på tæt hånd som den nye projektleder, der skal drive smedevirksomhedens projekter fra start til slut.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Ansvarlig for egne projekter fra start til slut – herunder kvalitetssikring, tidsplan, samarbejde med underleverandører, montage og godkendelse af ekstra ydelser/opgaver
 • Tilbudsgivning, prisforhandling og økonomi
 • Sparringspartner for kollegaer og kunder

Du træder ind i en hverdag, hvor kollegerne bakker op om hinanden, og hvor der er plads til at tale om fejl og udfordringer. Dine kolleger er stolte af det arbejde, de udfører.

HumanTrust A/S
Røde Kors Hjemmet i Sorø Dynamisk og serviceminded administrativ medarbejder med godt overblik

Røde Kors Hjemmet i Sorø

Vi søger en administrativ medarbejder, der i tæt samarbejde med ledelsen og øvrige kollegaer kan understøtte og bidrage til en god struktur og effektive arbejdsgange.

Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Sorø Kommune, som vi har et tæt samarbejde med. Vi har 61 lejligheder og et opholdssted med syv lejligheder for voksne, som har særligt behov for pædagogisk støtte. Vi er ca. 70 medarbejdere - ufaglærte, SSH’ere, SSA’ere, sygeplejersker, udviklingssygeplejerske, pædagoger, køkkenpersonale, husassistenter, teknisk servicepersonale, teamledere og centerleder. Vi vægter det daglige arbejdsmiljø højt – i fællesskabet og sammen kan vi gøre mere. Vi tilbyder:

 • en meget afvekslende og dynamisk hverdag
 • et arbejdsmiljø med højt til loftet og godt humør
 • udfordrende og mangfoldige arbejdsopgaver
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

CN Maskinfabrik A/S
Smed/landbrugsmekaniker søges

CN Maskinfabrik A/S, Gram

En af vores trofaste medarbejder har valgt at gå på pension, vi søger derfor en medarbejder til primært at udføre diverse smede- og reparationsopgaver for vores kunder mest i landbruget med markvanding - vandingsmaskiner - alm. smedearbejde m.m.

Din baggrund er praktisk erfaring med diverse smedeopgaver eller reparation af maskiner.

For den rette person tilbyder vi

 • arbejdes plads i topmoderne værksted
 • mulighed for servicevogn
 • et afvekslende job med frihed under ansvar
CN Maskinfabrik A/S
FORCE Technology
Driftschef til inspektionsopgaver

FORCE Technology, Aalborg

Har du erfaring inden for Nondestructive testing (NDT)? Er du en operativ og motiverende leder, der trives med at tage ansvar for at løse kundeopgaver i et travlt miljø? Så er du måske den kommende driftschef for vores NDT-aktiviteter i Aalborg.

Som vores nye driftschef vil du, i fællesskab med vores nuværende driftsleder og afdelingschef, lede et erfarent NDT-team, hvor samarbejde med svejse- og trykfolk samt andre fagområder i FORCE har høj prioritet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • have den direkte telefoniske/fysiske kundekontakt, fra kundehenvendelse til opgaven er udført
 • planlægge daglige personaleressourcer, ordreoprettelse med løbende opfølgning
FORCE Technology
GEA Process Engineering A/S
Service Management Assistant

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Se video om GEA Process Engineering A/S som arbejdsplads

“Lige nu har vi fokus på et internt træningsprogram, som vi gerne vil have ud at leve, og det kan du tage teten på. Jeg tænker, at det er en god mulighed for dig, der elsker administrative opgaver, men som også gerne vil prøve at udvikle og lede et projekt i trygge rammer med dygtige projektledere omkring dig,” fortæller din nye leder Senior Director Samir Maali.

Du rapporterer direkte til vores Senior Director – Samir Maali – men supporterer hele Global Service Center, heriblandt vores projektteams, med fx:

 • projektadministration – du opretter projekter i vores ERP-system og følger op for at sikre, at alle projektdeltagere har adgang til opdateret information om deadlines osv.
 • videndeling på tværs af teams og afdelinger, i og uden for Global Service Center
 • koordinering, udvikling og implementering af træningsaktiviteter
GEA Process Engineering A/S
Andel Holding A/S
2 PA'er til proaktivt koncernsekretariat

Andel Holding A/S, Svinninge

Andel Holding A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af et stort og professionelt koncernsekretariat i Andel, hvor du bliver en uundværlig støtte for vores direktører?

I løbet af din hverdag vil du blandt andet:

 • få ansvar for kalenderstyring og -koordinering for 1-2 direktører
 • foretage praktisk planlægning af og indkaldelse til både fysiske møder og live events
 • fremstille dagsordener og andre materialer til møder, herunder skrive sagsfremstillinger, fremstille bilag m.m.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
PE-Redskaber A/S
Vil du være med til at bygge første klasse springcentre i Danmark og udlandet?

PE-Redskaber A/S, Gram

Se video om PE-Redskaber A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaverne vil være varierende og vil foregå som et mix af produktion og montageforberedelse på vores fabrik i Fole og som indendørs montagearbejde i såvel ind- som udland. Vi forventer, at den rette kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Du har erfaring med svejse-, bore- og montageopgaver af forskellig art og interesse for at arbejde med træ- og presenningsmontage
 • Du kan arbejde selvstændigt
 • Du er løsningsorienteret, initiativrig, kreativ og går ikke af vejen for udfordringer og ser muligheder frem for begrænsninger

For den rette profil tilbyder vi et spændende job med gode kollegaer, omgangsformen er uformel og ligefrem.

PE-Redskaber A/S
Marel A/S
Montør med el-kompetencer

Marel A/S, Aarhus

Til en fast stilling på daghold søger vi en kvalitetsbevidst el-teknisk maskinmontør, der med sit gode håndværk sætter en ære i at montere og opbygge maskiner af høj kvalitet.

Du bliver en del af et team på ca. 20 montører, der samler skæremaskiner til fødevareindustrien. Udstyret sælges worldwide til nogle af verdens førende fødevareproducenter. Arbejdsopgaverne vil være i vores produktion, så der er ingen rejseaktivitet i stillingen.

Teamet, du bliver en del af, er kendetegnet ved at være gode til at hjælpe hinanden. De har en høj faglighed og selvom der kan være travlt, er der altid en god og humoristisk stemning. Vi giver dig gerne faglige udfordringer, og vi er klar til at udbygge dine kompetencer i de områder, som du ikke allerede har kendskab til.

Marel A/S
Rødovre Gymnasium Administrativ medarbejder

Rødovre Gymnasium

Rødovre Gymnasium søger en sekretariatsmedarbejder, der skal indgå i vores team af administrativt personale, som tilsammen servicerer elever, ansatte og ledelse med diverse opgaver.

Arbejdet foregår i en vekslende og til tider hektisk hverdag, hvor mange henvender sig til sekretariatet med stort og småt, og hvor henvendelserne og udfordringerne kan stå i kø og dukke op uden varsel.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • Receptionist- og serviceopgaver i forhold til løbende henvendelser til skolen såvel personlige som elektronisk af både intern og ekstern karakter.
 • Studie- og elevadministrative opgaver: løbende ajourføring af elevdata samt kommunikation med SU og SPS-ordningerne i samarbejde med studievejlederne og ledelsen.
Nature Energy Biogas A/S
Driftsassistent

Nature Energy Biogas A/S, Gråsten

Kan du indgå i driften og optimere produktionen på et topmoderne biogasanlæg? Vil du være med helt fra starten på det nyeste anlæg i en ambitiøs vækstvirksomhed, der bidrager aktivt og massivt til Danmarks grønne omstilling? Og vil du have mulighed for både personlig og faglig udvikling? Så er du måske den driftsassistent, vi søger til Nature Energy Kværs. Du vil referere til driftslederen på anlægget.

Nature Energy A/S

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget, bl.a. varmesystem, gylleflow, fyldning af biomasse hoppere
 • Vedligehold og optimering af anlægget til sikring af høj oppetid
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy Biogas A/S
Im. Stiholt A/S Smed med vilje til udvikling søges

Im. Stiholt A/S, Aalborg

Stiholt Hydraulic i Aalborg søger en smed med vilje til at lære at arbejde med hydraulik og mekanik.

Hos os vil du blandt andet komme til at arbejde med smedarbejde, reparation og service fortrinsvis af renovations-aggregater endvidere også smedearbejde, reparation og service af slamsugere og andre former for hydraulik, desuden vil du arbejde med reparation og service af vinterbekæmpelses- og renholdelsesudstyr.

Vi tilbyder dig:

 • Et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer
 • Et spændende og udfordrende job
 • Velordnede arbejds- og lønforhold
 • Fordelagtig sundhedsordning
Compass Human Resources Group A/S Industritekniker med flair for konstruktion

Compass Human Resources Group A/S søger for Inter Primo A/S i Tistrup

Til Inter Primo Tools (IPT) søger vi en dygtig værktøjsmager eller industritekniker, der vil være med til at løfte og udvikle produktion af værktøjer

Du har en formentlig en teknisk baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager, industritekniker eller lignende fra en producerende virksomhed. Det er vigtigt, at du har flair for programmering og gerne vil stå for dette, da du vil få en central rolle i CAM-programmeringen.

Som person står du for ryddelighed og kvalitet. Du tænker gerne to skridt frem og har overblikket over det, som du skal, i hovedet. Kollegerne betragter dig som omstillingsparat og åben for nye ideer. Du er social – en teamplayer, der gerne ser holdet vinde sammen.

Compass Human Resources Group A/S
Ballerup Kommune Skolesekretær til Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Vikariat fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023 på 37 timer

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vi kan tilbyde et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en administration, der har fokus på serviceniveauet af alle brugere. Et stærkt fagligt team, med gode sparringsmuligheder. Vil du være en del af det administrative team på Skovlunde Skole og vil du bidrage til at skabe synlige succeser for skolen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Dine opgaver

 • Løn- og personaleadministration
 • Trio – opgaveoversigter og løbende skemaændringer
 • Betjening af henvendelser i administrationen

ADP – Associated Danish Ports A/S
Sekretariatschef

ADP – Associated Danish Ports A/S, Fredericia

Motiveres du af at understøtte og fungere som sparringspartner for topledelsen i en organisation, og vil du gerne bidrage til håndtering af opgaver med stor variation, både på det taktiske og operationelle niveau? Så er du måske vores nye sekretariatschef, som vi søger til ADP A/S.

Som sekretariatschef er din primære opgave at understøtte Direktionen i alle sine gøremål. Dette betyder, at du både kommer til at spille en central rolle i at betjene Direktionen i forhold til forberedelse af diverse møder, dialoger, materiale mv. men også sørge for mange praktiske opgaver som kalenderstyring, koordineringsopgaver mv. Herudover kommer du også til at betjene ADP’s Bestyrelse.

ADP – Associated Danish Ports A/S
Apollo Fitness Salgs- og eventkoordinator

Apollo Fitness, Vejle

Vi søger en dygtig salgs- og eventkoordinator, der får ansvaret for udvikling af salg og service i receptionen samt events og SoMe.

Apollo Fitness er et af Vejles foretrukne fitnesscentre, som udover at fokusere på professionel og kompetent vejledning i din daglige træning har en mission om at være et center, hvor alle føler sig velkomne.

Du bliver koordinator på vores kampagner og øvrige events og formår at planlægge og gennemføre disse fra start til slut. Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

 • Betjening af medlemmer og gæster – herunder at sikre, at alle føler sig velkomne
 • Koordinering af og sparring omkring events
 • Salg og mersalg af træningsforløb, medlemskaber, produkter o.l.
Ardagh Glass Holmegaard A/S Reparatører søges

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Vi søger reparatører til vores IS værksted, som står for reparation og vedligehold af vores glasstøbemaskiner. Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen, så lad os høre fra dig.

Opgaverne omhandler primært:

 • Fejlfinding og reparation på producerende IS maskiner.
 • Deltage i vareskiftninger på IS maskiner
 • Vedligehold af knivvandsanlæg

Ardagh Glass Holmegaard A/S, som ligger i Fensmark, beskæftiger ca. 340 medarbejdere og omsætter årligt for ca. 800 mio. kr. Vi udvikler, fremstiller og markedsfører glasemballager til føde- og drikkevareindustrien.

Valmont SM A/S
NDT-inspektør søges til svejseinspektion

Valmont SM A/S, Rødekro

Vi har travlt og mangler derfor en NDT-inspektør til vores kvalitetsafdeling. Vi søger inspektører til aftenhold, nathold eller fast weekend.

Som NDT-inspektør skal du foretage prøvning og kontrol af svejsninger på store og komplekse stålkonstruktioner - primært tårne og andre komponenter til vindenergi-sektoren.

Du trives i en til tider travl hverdag, hvor du kommer til at træffe selvstændige beslutninger. Der kan i særligt travle perioder være behov for skiftende arbejdstider.

Valmont SM A/S
Danæg Holding A/S Reparatør

Danæg Holding A/S, Christiansfeld

Er du industritekniker, automatiktekniker eller har du bare hænderne skruet rigtigt på? Leder du efter et spændende produktionsmiljø i en virksomhed i positiv udvikling, hvor din indsats, udvikling og samarbejde bliver værdsat. Så er du måske vores nye kollega hos Danæg A/S?

Vi søger snarest en ny erfaren og kvalitetsbevidst kollega til at forestå de daglige reparationer samt forebyggende vedligeholdelse af vores produktionsudstyr og bygninger. Med reference til den tekniske chef indgår du i et dynamisk team, hvor kvalitet, faglig stolthed og trivsel er nøgleord.

Primære opgaver og ansvarsområder bliver bl.a.:

 • Systematisk og forebyggende vedligeholdelse af produktionsanlægget
 • Fejlfinding på produktionsanlægget
 • Sikring af virksomhedens høje krav til sikkerhed

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV