380 job matcher din søgning 380 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PostNord Danmark Pakkeomdeler til Hillerød – lørdage

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker til vores Pakkebokse, Nærbokse og Collect shops i bil.

 • Du arbejder hver lørdag, med mødetid kl 07:00
 • Timelønnen er 138,24 kr.
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse
 • Arbejde i tidsrummet lørdag efter kl. 14, søn- og helligdage, mandage kl. 00-04, Grundlovsdag og Juleaftensdag aflønnes med yderligere 56,36 kr. pr. time

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
Banedanmark
Vil du lede togtrafikken i ny teknologi – så bliv trafikleder i signalprogrammet

Banedanmark, København og Fredericia

Kan du holde flere bolde i luften ad gangen, og har du evnen til at træffe gode beslutninger?

Vi søger trafikledere til vores Trafikkontrolcentre i København og Fredericia, 8 til hver lokation. Uddannelsen starter den 5. januar 2023 i hhv. København og Fredericia.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som led i ansættelsen gennemfører du et cirka fem måneders internt uddannelsesforløb med fuld løn, som fører dig ind i jobbet som trafikleder.

Som trafikleder kommer du helt ind i hjertet af jernbanen. Du får ansvaret for at styre togtrafikken sikkert og præcist, så togene kører til tiden. Som trafikleder er du ansvarlig for sikkerheden, og samtidig skal du være klar til at gribe hurtigt ind, hvis der kræves pludselige ændringer i trafikken, og der skal disponeres.

Banedanmark
Chauffør

Ada's Kæledyrskrematorium ApS søger for Vognmand Jesper V. Sørensen

Jesper V. Sørensen kører for Ada’s Kæledyrskrematorium, som har landsdækkende service. De samarbejder med dyreklinikker, hvor der hentes kæledyr på klinikken med en lastbil, som udelukkende transporterer kæledyr, og sørger for, at de kommer trygt frem til krematoriet. Vi leder efter en dygtig chauffør, som trives i at arbejde selvstændigt, men også sætter stor pris på et godt samarbejde med kunder og kollegaer.

Om jobbet:

 • Kører til dyreklinikker i Nord- og Østjylland og Fyn og afhenter kæledyr for at transportere dem sikkert frem til Kæledyrskrematoriet
 • Fast lastbil til rådighed
 • Planlagt rute
Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Falck Danmark A/S
Paramediciner

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Paramediciner hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent/behandler

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Ambulanceassistent/behandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed. Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold.

Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp. Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
HandicapBilistCentret Kørelærer til HandicapBilistCentret i Rødovre

HandicapBilistCentret

Har du lyst til at arbejde i en unik non-profit-sundhedsorganisation, som er førende inden for undervisning og afklaring i forhold til bilkørsel for personer med funktionsnedsættelse? Og kunne du tænke dig at hjælpe borgere med handicap til at komme bag rattet og blive selvkørende?

Som kørelærer i HandicapBilistCentret vil din primære opgave være at tilrettelægge og gennemføre teori- og køreundervisning for elever med særlige behov, herunder lære dem at betjene vores specialindrettede skolevogne.

Yderligere skal du gennem køretest foretage afprøvninger og hjælpe med at afklare borgeres kognitive funktion i forhold til videre bilkørsel, fx efter en blodprop i hjernen eller ved sygdomme som sklerose og demens.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sekretær

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.

Vi har meget at se til, og derfor søger vi en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være kvalitetssikring af dokumenter, herunder korrekturlæsning, tilretning og formatering af dokumenter, skabeloner og kontrakter, både i egne og i klienternes skabeloner – typisk i Word, koordinering og planlægning af møder og events, herunder kontakt med mødebooking, klienten og evt. andre eksterne, samt bistand til udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint til fremvisning på events, hjælp ved voldgiftssager, klagesager for Klagenævnet for Udbud og retssager på minretssag.dk.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

 • Besvare telefon og mail
 • Gennemse regnskaber
 • Tage imod gæster på kontoret
Menzies Aviation (Denmark) A/S
Rampeportør

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der vil være tale om en minimum 112 TIMERS TIDSBEGRÆNSET deltidsstilling til og med den 31. oktober 2022, med mulighed for fastansættelse. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer. Ved fastansættelse vil man have fri hver anden weekend.

Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines.

Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, med stor variation i dagligdagen og mulighed for faglig udvikling. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden. Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, og der er plads til humor i hverdagen.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Gem
REMONDIS A/S
Renovationsarbejdere til husstandsindsamling i Thisted Kommune

REMONDIS A/S

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde, og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

REMONDIS A/S søger lige nu engagerede renovationsarbejdere/chauffører til vores lokation i region Jylland, med kørsel i Thisted Kommune. Du vil blive en del af et hold med stor lyst til service, sikkerhed og ansvar.

Som renovationsarbejder/chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler, og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
Advokatfirmaet Lars Ulrich Advokatsekretær/Kontorassistent

Advokatfirmaet Lars Ulrich, Holbæk

Motiveres du af arbejdet med håndtering af personskadesager, familieret og privatretssager, og er du samtidig struktureret og grundig? Formår du derudover at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor du i høj grad bruger dine kommunikative kompetencer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger lige nu en advokatsekretær eller kontorassistent til vores kontor i Holbæk med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde sammen med kontorets advokat og sekretær. Du vil som udgangspunkt komme til at beskæftige dig med sager inden for erstatningsret og familieret.

Banedanmark
Vil du disponere trafikken på strækninger med nyt signalsystem?

Banedanmark, Fredericia

Vi søger Disponeringsledere til Trafiktårn Vest, med opstart 1/12 2022.

Disponeringslederen varetager al disponering af Trafikken på migrerede strækninger, dvs. de strækninger hvor der er installeret nyt Signalsystem.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil få solid faglig støtte fra Togleder og Netværksleder, som varetager disponeringen i dag.

Disponering af trafikken omfatter opgaver som til-/aflyse tog herunder planlægge afvikling af trafikken, ændre grundlag for togvejsindstilling, være bindeled mellem Jernbanevirksomheder og trafikstyring ifm. fejlmelding samt koordinering med Netværksleder ifm. større hændelser.

Banedanmark
PostNord Danmark Pakkeomdeler til Gladsaxe

PostNord Danmark, Søborg

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil.

 • Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen, fra mandag til fredag
 • Du møder mellem kl. 06:30 og 08:15
 • Timelønnen er 150,06 kr. (heri indberegnet omdelingstillæg)
 • Efter 1 års ansættelse forhøjes timelønnen med kr. 6,06
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Trafikstyrelsen
Formand for Arbejdsmiljørådet for Luftfart

Trafikstyrelsen, København

Den fungerende formand for ”Arbejdsmiljørådet for Luftfart” har valgt at stoppe, hvorfor Trafikstyrelsen på vegne af Transportministeren ansøger om en ny formand.

”Arbejdsmiljørådet for luftfart” er nedsat af Transportministeren. Rådet har til formål at give arbejdsmarkedets parter medindflydelse på indsatsen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø for besætningsmedlemmer under tjeneste på luftfartøjer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Udfærdige dagsorden og lede rådsmøderne
 • Sikre, at rådets indstillinger er udfærdiget i overensstemmelse med de trufne beslutninger
 • Sikre udarbejdelsen af et beslutningsreferat efter hvert rådsmøde
 • Samarbejde tæt med Trafikstyrelsens repræsentant i rådet
Trafikstyrelsen
Leoni Advokater
Advokatsekretær til afdeling i Aalborg

Leoni Advokater

Vi har travlt, og derfor søger Leoni Advokater en advokatsekretær til vores afdeling i Aalborg.

Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg, Holstebro og Aalborg. Vi beskæftiger ca. 45 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Aalborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk.

Der er tale om en fuldtidsstilling til udførelse af advokatsekretæropgaver i nært samarbejde med jurister og øvrige sekretærer i Aalborg-afdelingen. Arbejdet vil primært bestå i arbejdsopgaver inden for det erhvervsretlige område, men også meget gerne dødsbobehandling, konkursbehandling og tvangsauktioner. Vi tilpasser gerne de faglige emner efter den rette person, da vi er fleksible.

Leoni Advokater

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV