909 job matcher din søgning 909 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
MAX Burgers Assisterende restaurantchef

MAX Burgers, København

Max er Sveriges ældste og mest populære burgerkæde! Vi startede allerede i 1968 i Gällivare. Dette gør vores familievirksomhed til en af de længst kørende burgerkæder i hele Europa.

Vil du gøre karriere i fastfood-branchen og få et af markedets bedste lederuddannelser?

Som assisterende restaurantchef er du restaurantchefens højre hånd og ansvarlig for restaurantens drift, når restaurantchefen ikke er til stede. Dette er et første skridt for dig, der ønsker at drive din egen restaurant en dag. Du udvider og uddyber dine lederevner, og lærer alle restaurantchefens opgaver.

Du arbejder tæt sammen med restaurantchefen og driver restauranten. Du lærer alle en restaurantchefs opgaver. Vi har varierende arbejdstider, dage, aftener, weekender. Løn og vilkår i henhold til overenskomst.

Koldingvejs Slager I/S
Delikatesseassistent, cater eller kok søges

Koldingvejs Slager I/S, Vejle

Jobbet består af:

 • Fremstilling af smørrebrød, buffet og diverse kolde retter
 • Produktion af hjemmelavede produkter
 • Gode arbejdstider

Koldingvejs Slagter er en moderne slagter- butik med et engageret personale. Vil du være en del af vores team, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du evnerne, har vi mulighederne.

Vi tilbyder gode arbejdskolleger og et godt arbejdsmiljø i en moderne slagterforretning.

Koldingvejs Slager I/S
Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Ørsted
Kok

Ørsted, Gentofte

Forestil dig en fremtid, hvor du står tidligt op om morgenen på hverdage for at bidrage til fremstillingen af daglige frokoster i vores in-house kantine.

Ørsted

I denne rolle vil du bidrage til at videreudvikle det bæredygtige måltid, og din viden om produktionen af det sunde og kvalitative måltid kommer til at understøtte vores mål om at være den fortrukne fremtidige arbejdsplads. En arbejdsplads, hvor alle arbejder målrettet mod at fremstille grøn energi og hvor kantinen er en naturlig del af denne målsætning.

I jobbet vil du:

 • håndtere daglige vareleveringer
 • indgå i en rotation mellem varmt og koldt køkken
 • tilberede portions- og buffetanretninger til et koldt, varmt og grønt køkken
Ørsted
Select Service Partner Danmark
Assistant Manager til table service restaurant i CPH Lufthavn

Select Service Partner Danmark, Kastrup

Har du lyst til at klæde dit team på til at sende rejsende fra hele verden godt afsted med god mad i maven og forrygende service? Har du ledelseserfaring og er god til at få følg til at følge dig, så er du lige den vi leder efter.

Se video om Select Service Partner Danmark som arbejdsplads

Vi tilbyder:

 • Et job med stor grad af selvstændighed og ansvar
 • En afvekslende hverdag med gæster fra hele verden
 • Et job med et mix af administrative ledelsesopgaver og gæstebetjening

Når vi spørger dine kollegaer, om de vil anbefale andre at arbejde hos os siger de ja og fremhæver stemningen i teamet og de gode kollegaer, atmosfæren og den afveksling det giver at arbejde i lufthavnen samt de gode udviklingsmuligheder.

Select Service Partner Danmark
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Dygtig, erfaren og engageret kok

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Har du erfaring som kok og kan levere god, sund mad af høj kvalitet? Er du ansvarsbevidst og serviceorienteret? Og vil du arbejde i et nyt, moderne, velindrettet køkken med Københavns måske bedste udsigt?

Til vores team i køkkenet søger vi en dygtig og erfaren kok, der har interesse for nytænkende og indbydende mad med fokus på det sunde valg. Vi er et ambitiøst og velfungerende team, der arbejder målrettet for at opretholde et højt kvalitets- og serviceniveau til glæde for firmaets medarbejdere og eksterne gæster.

Opgaverne består som udgangspunkt af daglig forberedelse af kold og varm frokostbuffet til ca. 600 medarbejdere, aftensmad til ca. 40-50 medarbejdere, deltagelse i afvikling af selskaber, varebestilling og øvrige ad hoc-opgaver i tæt samarbejde med kantinens øvrige 12 medarbejdere. Man roterer løbende på de forskellige partier.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
føtex Produktionskoordinator til delikatessen - Ballerup

føtex

Har du smag for god kvalitet? Og vil du være med til at lave indbydende, friske og velduftende specialiteter til føtex kvalitetsbevidste kunder?

Sammen med slagtermesteren er det nemlig dig, der tager ansvaret for, at delikatessen leverer lækre retter – hver dag!

Du er bindeled mellem delikatessen og slagtermesteren, og du er med til at skabe gejst i afdelingen, hvor du støtter dine kolleger i at forbedre deres præstationer gennem samarbejde og faglig udvikling. Dine faste opgaver er blandt andet at:

 • planlægge og deltage i tilberedningen af vores mange specialiteter
 • betjene kunder og yde kundeservice ved disken
 • kvalitetssikre vores produkter og sikre afdelingens hygiejne
 • sikre den rette bemanding, og at afdelingen når sine mål.
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
Aarhus Kommune
Faglært kantinemedarbejder til Det Administrative Fællesskab Tranbjerg/Kolt/Hasselager

Aarhus Kommune, Tranbjerg J

Brænder du for god mad, økologi og bæredygtig kantinedrift? Har du lyst til at bidrage til en god og attraktiv arbejdsplads ved at være med til at drive en god, velfungerende og serviceorienteret kantine? Så er du måske vores næste kollega.

Vi søger en serviceminded og imødekommende kollega, der kan lide børn, og som har lyst til at sørge for, at 625 elever, 70 ansatte og 175 institutionsbørn kan købe god mad hver dag.

Dine arbejdsopgaver består primært i at:

 • Lave den varme ret
 • Bage
 • Ekspedere elever og personale
 • Servere maden til eleverne ude ved klasserne
Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
CO-RO A/S
Laboratorie Assistent QC Laboratorie – barselsvikariat

CO-RO A/S, Frederikssund

Til en af Danmarks store fødevarevirksomheder – med hovedkontor, ledelse og produktion i Danmark – søger vi en barselsvikar til 12 mdr. vikariat, som Laboratorieassistent til QC-laboratoriet i Frederikssund.

Måske det er noget for dig? – Din opgave bliver at assistere på laboratoriet i forbindelse med daglig drift. Du får ansvaret for at stå for vedligeholdelse og organisering af laboratoriet, således at dette fremstår med god orden og lagre opfyldt med diverse nødvendige ressourcer og materialer.

Teamet består af 6 laboranter, 1 laborantassistent og 1 teamlederassistent. Laboratoriet er kun bemandet i dagtimerne. Arbejdstiden er 32 timer per uge, fordelt på 5 dage.

For at få succes i rollen har du først og fremmest erfaring fra restaurationskøkken, catering eller laboratorie arbejde.

CO-RO A/S
Frederiksberg Ølbar
Bartenderafløsere – deltid

Frederiksberg Ølbar

Grundet travlhed og udvidelse af åbningstider søger vi nye bartendere til Frederiksberg Ølbar.

Frederiksberg Ølbar åbnede i 2014 og er non-smoking. Frederiksberg Ølbar har et bredt udvalg af fad- og flaskeøl fra hele verden. Vi har udover 23 fadøl og over 150 på flaske, også et bredt udvalg af Rom & Whisky og vi laver også diverse Longdrinks.

Vi søger bartendere, der:

 • Er loyale og commited til deres kollegaer og arbejde
 • Sætter en stolthed i at yde service ud over det forventede
 • Vil udvikles personligt og inden for service
Frederiksberg Ølbar
Scandinavian Tobacco Group A/S
Canteen Assistant

Scandinavian Tobacco Group A/S, Holstebro

Vil du være vores nye kollega med ansvar for kantinen i Holstebro?

Vi søger en ny medarbejder der kan overtage ansvaret for kantinen, da vores nuværende kollega har valgt at gå på pension.

Scandinavian Tobacco Group A/S

Du kan forvente at arbejde selvstændigt, og det forventes du har lyst til og elsker at lave mad, servicere og sikre vi fortsat får mulighed for at nyde både morgenmad og frokost i kantinerne.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Ernæringsassistent til Qivioq

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Integrereret daginsititution Qivioq i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret ernæringsassistent, der kan begynde at arbejde 1. november 2022 eller efter nærmere aftale.

Vuggestuen Qivioq er normeret til 96 børn. Fordelt på 6 stuer.

Vi søger en erfaren ernæringsassistent. Med viden indenfor børn med allergi, nyskabende og en, der kan stå inde for at kosten skal være varieret og kan arbejde under en kostpolitik i Sermersooq Kommune.

Vi søger en, der kan være opmærksom på, at maden skal være næringsrigt.

Vi tilbyder et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring.

Kommuneqarfik Sermersooq
Café Parasollen Køkkenassistent til Café Parasollen i Vejle

Café Parasollen

Desværre må vi sige farvel til vores dygtige køkkenassistent på Café Parasollen, og vi søger derfor hendes afløser til at varetage en stor del af ansvaret i vores køkken.

Opgaverne indeholder bl.a. tilberedning af kold og varm mad, egenkontrol (fødevarekontrol), rengøring, indkøb og oplæring af nye frivillige i køkkenet.

Vi søger en køkkenassistent, som har lyst til at være medskaber af et positivt og omsorgsfuldt miljø for socialt udsatte mennesker i alle aldre i vores værested. Vi vægter vores fælles arbejdsmiljø højt og at have højt til loftet, hvor vi sammen løser dagens udfordringer – stort som småt.

HAWE Energy Solutions A/S Vil du/I lave mad i vores medarbejderkantine på fleksibel basis?

HAWE Energy Solutions A/S, Albertslund

I HAWE Energy Solutions søger vi assistance til vores medarbejderkantine ved ferie, sygdom, kurser og lign.

Kantinen er et vigtigt element i vores fokus på at skabe et godt sted at være for vores medarbejdere. Vi har en kok og køkkenassistent fast ansat i vores kantine i Albertslund. Dog har vores dygtige køkkenpersonale også brug for ferie og kan blive ramt af sygdom, så derfor leder vi efter dig/jer, som i fraværsperioder kan assistere i kantinen, så vi kan opretholde den gode madoplevelse for vores medarbejdere.

Vi forestiller os, at omfanget vil svare til omkring 12 uger om året – fordelt ud på hele året – og både med kort og lang varsling. Vi laver mad til ca. 100 medarbejdere hver dag. Arbejdet består i at skabe en frokostbuffet af høj kvalitet, samtidig med at udføre de praktiske opgaver, der er forbundet med driften af en kantine.

Gem
ISS Facility Services A/S
Kantinemedarbejder til deltidsstilling i vores kantine i Middelfart

ISS Facility Services A/S

Har du erfaring med at arbejde i en kantine med højt tempo? Bor du i eller i nærheden af Middelfart? Bliver du motiveret af at lave god mad og yde personlig service i verdensklasse? Så har vi jobbet til dig!

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

I vores kantine bliver der serveret kold og varm mad med fokus på det grønne køkken. Derudover kan der være bageopgaver, da der skal bages brød, kager og sandwichboller. Der kan også forekomme opgaver som; opvask, mødeforplejning, og løbende ad hoc-opgaver.

Du får rig mulighed for at sætte dit personlige præg på køkkenet og alt der hører dertil. Det meste af arbejdstiden vil foregå i en mindre satellitkantine. Det vil være din opgave at levere maden fra køkkenet til den mindre satellitkantine 500 m fra en større kantine. Det forventes derfor, at du har et kørekort. Du skal trives med at arbejde selvstændigt, da du meget af tiden kommer til at stå for driften selv.

ISS Facility Services A/S
Comwell Middelfart MeetingDesigner

Comwell Middelfart

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som MeetingDesigner på Comwell Middelfart kommer du til at spille en vigtig rolle. Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde.

Som MeetingDesigner for Comwell Middelfart bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV