987 job matcher din søgning 987 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Projekteringsledere (konstruktioner) til Banedanmarks projekteringsafdeling

Banedanmark, Fredericia, Aarhus eller i København

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Ligger din faglige interesse i spændingsfeltet mellem teknologi og projektledelse, og går du på arbejde for at gøre en forskel, der virkelig kan mærkes? Så har du nu chancen for at stige om bord på, hvad vi selv synes, er Danmarks mest spændende projekter inden for anlæg og infrastruktur. Projekter, som sætter et synligt aftryk på samfundet, og som vil være der i mange generationer frem. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære opgaver bliver at:

 • Være tovholder på intern og ekstern projektering på konstruktionsprojekter
 • Drive og sikre fremdrift i projekteringsprocessen fra A-Z
 • Koordinere og forventningsafstemme internt i Banedanmark
Banedanmark
TechRecruit IT-Projektleder til digital transformation

TechRecruit søger for AURA A/S i Odder

Brænder du for digital transformation, og kan du lede kritiske forretningsprojekter helt i mål? Håndterer du trygt dine interessenter med tydelig kommunikation og en fast hånd? Og ønsker du et job med reel indflydelse og mulighed for impact. Så kik endelig videre på denne åbning hos AURA og muligheden for at blive en del af et stærkt team med en klar digital mission!

AURA står overfor at skulle udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder over de næste mange år.

AURA er en virksomhed, som er i forandring med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
Jobindex
Projektledere til landsdækkende stålentrepriser – kom med, når vi sætter en ny kurs

Jobindex søger for Kærsgaard A/S i Viborg

Vil du udvikle dig i en moderne og innovativ projektvirksomhed med mange års erfaring inden for faget?

Så kom og bliv en del af en virksomhed med vokseværk, hvor vi er i gang med en strategisk udvikling, som du får en gylden mulighed for at præge.

Som projektleder får du base på vores kontor i det midtjyske sammen med et stærkt hold af projektledere. Vores fornemste rolle er at håndtere udfordrende entrepriser, hvor vi leverer til rette tid og kvalitet inden for de budgetterede rammer.

Mere konkret får du bl.a. ansvar for at:

 • sikre, at projekterne gennemføres inden for den aftalte deadline, i den rette kvalitet og iht. kontraktforhold og økonomi
 • pleje og udvikle relationer til kunder såvel som leverandører
 • planlægge, koordinere og gennemføre projekter
Jobindex
MME Nordic A/S
Project Manager

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech-virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en projektleder med kommerciel erfaring inden for maskinløsninger. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed. Som kommerciel projektleder får du en enestående mulighed for at spille en aktiv rolle i at vækste vores forretning ved at blive bindeleddet mellem vores kunder og MME Nordics interne afdelinger.

I samarbejde med Mechanical Lead i projektet bliver det din opgave at koordinere MME’s dybe tekniske kompetencer med kundernes forventninger og derigennem projektere de rigtige tekniske og konkurrencedygtige løsninger. Du behøver ikke være et teknisk unikum, men blot have en teknisk forståelse og være i stand til at styre en teknisk dialog med kunderne.

MME Nordic A/S
Nature Energy Biogas A/S
Projektingeniør – til udvikling af fremtidens biogasanlæg

Nature Energy Biogas A/S, Viby J, Støvring eller Odense

Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs og energisk organisation med store internationale vækstambitioner for fremtiden? Vi søger lige nu en Projektingeniør til projektudvikling af fremtidens biogasanlæg

Som Projektingeniør varetager du den tekniske projektudvikling fra skitse/idé fra Business Development divisionen til færdig business case, som overleveres til Construction. Det er dit ansvar at udføre den tekniske del i pre-design fasen og scope projektet. Dine opgaver omfatter:

Nature Energy A/S
 • Gasberegninger, herunder overordnet dimensionering
 • Indhentning af tilbud i forbindelse med projekter og totalentrepriser
 • Prisberegninger
Nature Energy Biogas A/S
NIRAS
Erfaren landskabsarkitekt med flair for projektledelse

NIRAS, Aarhus

Brænder du for landskabsarkitektur i en tværfaglig organisation? Så har du måske lyst til at være med på landskabsholdet hos NIRAS i Aarhus, hvor vi arbejder med bæredygtig landskabsarkitektur fra de første krøllede skitser til de sidste afgørende streger.

Du vil blive en del af et tværfagligt miljø med projekter, der går på tværs af hele virksomheden, herunder projekter inden for klimatilpasning, byrumsdesign og planlægning, tekniske anlæg, infrastruktur og byggeri. Teamets opgaver omfatter alt fra små skitseprojekter til udarbejdelse af landskabs- og helhedsplaner, beplantningsplaner, visualiseringer, 3D-modellering, volumenberegninger mv., og arbejdet slutter oftest med hovedprojektering samt udbud. Samtidig er vi, som en del af et større ingeniørhus, ambassadører for, at funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

NIRAS
Gorrissen Federspiel
Forretningsudviklingskonsulent

Gorrissen Federspiel, København

Brænder du for forretningsudvikling? Og formår du at drive kommercielle projekter, eksekvere på strategiske tiltag og skabe resultater i samarbejde med dine kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter til at bidrage til den fortsatte udvikling af vores ambitiøse forretningsudviklingsteam.

Som forretningsudviklingskonsulent i Gorrissen Federspiel venter der en spændende hverdag i et internationalt team. I teamet varetager vi en bred vifte af kommercielle og strategiske opgaver.

Vi tror på, at en af kernekompetencerne i forretningsudvikling er samarbejde, og derfor vil du opleve en bred kontaktflade, når du på forskellige projekter indgår i et unikt samarbejde på tværs af huset, herunder med den daglige ledelse og partnerkredsen. Vi arbejder i fællesskab for at opnå de bedste resultater og understøtte forretningens fortsatte udvikling.

Gorrissen Federspiel
SAM International Projektchef

SAM International søger for M&J Recycling i Horsens

Mestrer du projektledelse i en industriel kontekst, og har du en teknisk uddannelse som maskinmester, maskiningeniør eller lignende? Har du samtidig ambitioner om at være med til at sætte endnu mere skub i den grønne omstilling?

Som Projektchef har du det overordnede ansvar for den samlede projektportefølje i EMEA - herunder den daglige ledelse af projektlederne samt teknisk designere. Du skal dermed sikre en optimal ressourcefordeling i forhold til indkommende projekter samt agere en stærk sparringspartner for afdelingen samt gå forrest i udviklingen af fremtidens projektmodel.

SAM International er en af Nordens største HR- & rekrutteringsvirksomheder. Vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan, fordelt på 14 markeder.

Københavns Lufthavne A/S PA til ledelsessupport

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du en ambitiøs administrativ profil med et ønske om at blive PA og supportere ledelsen i CPH? Er du nyuddannet kandidat med erfaring fra relevante studiejobs eller i dit første job og er klar til mere? Eller er du i dag PA, men ønsker at prøve kræfter i et nyt set-up?

Så søger vi en PA med stort overblik, højt humør og et udpræget servicegen samt interesse for administrative ledelsessupportopgaver.

I jobbet som PA bliver du et kritisk omdrejningspunkt for 4 forretningsdirektører i CPH's ledelse. Du vil få mange forskelligartede opgaver og samarbejde med hele organisationen samt få indblik i forretningen således, at du kan supportere effektivt på mangeartede opgaver.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Ploug Niemann Lederudvikling A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening. Vi er et mindre konsulenthus med 25 års erfaring med rådgivning af ledere og lederteams.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

 • Projektstyring fra tilbud over projektplan over planlægning/koordinering til fakturering.
 • PA-opgaver for husets konsulenter, fx kalenderstyring, booking af transport og indkvartering mv.
 • Økonomistyring, herunder budgetlægning og -opfølgning, betalinger og bogføring.
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Favrskov Kommune Projektleder til udvikling af fremtidens hjemmepleje

Favrskov Kommune, Hammel

Vil du være med til at drive omstillingen af hjemmeplejen i Favrskov Kommune til en ny struktur baseret på faste teams omkring den enkelte borger? Har du indblik i ældreområdet, er stærk i relationen og er god til at drive større og udfordrende projekter fremad? Ønsker du at arbejde i en politisk styret organisation?

Så kunne det være dig, der skal være vores ny kollega.

I stillingen kommer du til at have din daglige gang blandt ledere og nøglemedarbejdere på ældreområdet, og du bliver en nær faglig sparringspartner til ældrechefen.

Dine opgaver bliver eksempelvis:

 • at sikre den overordnede koordinering af projektet og dets delelementer
 • at forberede, deltage i og følge op på møder i arbejdsgruppe, styregruppe og panel med eksterne interessenter
 • at planlægge en survey blandt borgere i hjemmeplejen midtvejs og afsluttende i projektet
Banedanmark
Rollout Lead in the Signalling Programme

Banedanmark, Copenhagen

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Come help us rolling out the world’s first nationwide ERTMS system.

We are looking for new colleagues to join our project teams in the Signalling Programme, Fjernbane East and West projects. We are responsible for the new signaling technology on the fjernbane running across Denmark.

Your main tasks and responsibilities are:

 • Pro-active role in identifying and solving problems
 • Responsibility for budget overview, from start to finish, during the roll out.
 • Responsibility for ensuring timely deliveries from our supplier team and Banedanmark team
Banedanmark
Novozymes A/S Strategy Manager – Advanced Protein Solutions, Kgs. Lyngby

Novozymes A/S

Advanced Protein Solutions is a Strategic Opportunity Area (SOA) at Novozymes. To achieve our ambition to make the switch to a more sustainable diet effortless, healthy and tasty, we are developing innovative protein ingredients for the food and beverage industry.

The role covers both strategic implementation, innovation portfolio management as well as financial aspects. A wide responsibility range and a great opportunity for learning and development. In this role you’ll make an impact by:

 • Leading and manage continuous implementation and execution of the SOAs strategy and must-win-battles
 • Oversee the portfolio of ongoing & future initiatives and support new product development by driving key project management activities such as project timelines, milestones, and status overviews of the SOA innovation project portfolio
Prokan Rekruttering Teknisk projektleder til industriel automation

Prokan Rekruttering søger for tic elkas A/S i Skovlunde

prokan rekruttering søger for tic-elkas A/S Skovlunde, der oplever stor travlhed og derfor udvider, og opretter endnu en stilling som teknisk projektleder, til industriel automation. Du kommer til at arbejde med mindre og større industrikunder inden for Pharma, food og maskinproduktion

Du får omkring 190 nye kollegaer fordelt på 3 afdelinger i Skovlunde, Randers og Kaunas i Litauen. Mere specifikt bliver du en del af vores projektafdeling i Skovlunde, hvor 12 kollegaer står klar til at byde dig velkommen.

Af opgaver du forventes at løse er:

 • Styring af projekter til industrielle maskin- og procesanlæg, infrastruktur, effektfordeling.
 • Udarbejdelse af tilbudsgrundlag til kunder, i samarbejde med firmaets tilbudsberegnere.
 • Opfølgning på tværs af afdelinger med produktion, automation og installation.
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Område Sjælland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Jesper Lund Wimmer.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
TDC NET Projektleder til Fiber udrulning i TDC NET – Delivery & Field Service

TDC NET, København

Motiveres du af en spændende hverdag med mange opgaver og en bred kontaktflade?

Vi søger en erfaren projektleder, som selvstændigt kan tage ansvar for teknik-delen i en portefølje af fiberprojekter. Din opgave er ledelse af projekter fra planlægning til idriftsættelse.

Du bliver en del af et lille team af dedikerede projektledere, som du altid kan sparre med i hverdagen.

Som projektleder sikrer du, at dine projekter bliver afviklet inden for de økonomiske, tidsmæssige og kvalitetsmæssige rammer. Dette sker i tæt samarbejde med planlæggere, teknikere, servicechefer, fiber support og fiber projekterende samt eksternt med entreprenører og underleverandører.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Global Supply Chain Sourcing Manager - Aarhus

Arla Foods Ingredients Group P/S

Would you like to join a global organisation where innovation and big ambitions drive everything we do? And are you ready to manage a wide variety of sourcing projects while engaging with stakeholders and partners worldwide?

At our HQ in Viby, you will join the Supply Chain Development team. Here, you will be involved in the sourcing initiatives of an array of manufacturing categories, including whey, raw materials, packaging and equipment.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Teknologisk Institut
Konsulent med produkt og idé i fokus til Startup Hub

Teknologisk Institut, Taastrup

Er du skarp inden for innovation, produktudvikling og entreprenørskab? Har du evnerne til at forstå en idé og rådgive inden for forretnings- og produktudvikling? Har du samtidig en stærk bæredygtig profil? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

I denne stilling får du en unik mulighed for at hjælpe iværksættere og opfindere i mål med deres idéer og skabe nye bæredygtige virksomheder, der overlever. Du får samtidig en vekslende hverdag med forskellige arbejdsopgaver og en stor grad af selvstændighed.

Når iværksættere og opfindere kommer til os, er det din rolle at forstå deres idé og give dem den rette rådgivning, så de kan komme videre. Det betyder bl.a., at du hjælper med at prioritere og sætte retning, skabe de rette forbindelser og råde om forretningsudvikling.

Teknologisk Institut
Alm. Brand
Performance manager til at drive forretningsindsigt og skabe en datadrevet kultur

Alm. Brand, København

Brænder du for at analysere data og skabe indsigter, så vi hele tiden kan forbedre os? Måske har vi jobbet for dig! Vi søger en Performance Manager der kan drive rapportering og performance management, og samtidig har lyst til at være med på en af de største transformationsrejser i den finansielle sektor.

Vi er pt. På en af de største transformationsrejser i den finansielle sektor i Danmark, efter Alm. Brands opkøb af Codan, hvor vi nu arbejder mod at få fuldt, integreret de to virksomheder og er blevet det 2. største forsikringsselskab i Danmark. Som Performance Manager bliver det dit ansvar at sikre link mellem strategi og eksekvering ved at drive og implementere performance mgmt. Du skal skabe datadrevne indsigter, på tværs af koncern performance, drift, agil effektivitet mv. samt spille en afgørende rolle i hvordan vi skal drive performance mgmt.

Alm. Brand

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV