1.119 job matcher din søgning 1.119 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Frederikshavn Kommune Bofællesskab for unge og voksne borgere med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne i Frederikshavn søger 2 social- og sundhedsassistenter

Frederikshavn Kommune

Vil du være med til at udvikle et tværfagligt samarbejde i vores bofællesskab, sammen med dygtige og engagerede pædagoger så er det måske dig, vi leder efter.

Bofællesskab Vest i Frederikshavn, som er hjemmehørende i Center for Handicap og Psykiatri, søger to dygtige og engagerede social- og sundhedsassistenter til faste stillinger på mellem 35-37 timer ugentligt, med opstart d. 1. december, 2022 eller snarest muligt.

Du kommer til at arbejde med nogle skønne borgere med behov for guidning og hjælp i daglige funktioner, samt pleje og omsorg i en struktureret indsats.

Du skal som SOSU, kunne skabe et overblik over de sundhedsfaglige opgaver ved borgerne, medicindispensering, sårbehandling, lægekontakt og sundhedsfaglig dokumentation.

Frederikshavn Kommune Nattevagt til Strandby Hjemme- og Sygepleje

Frederikshavn Kommune

Strandby Hjemme- og Sygepleje søger en ny kollega til at indgå i natteamet. Stillingen er på 30 timer pr. uge med weekendvagt hver 2. uge. Ønsker du et andet timetal, kan det også aftales. Stillingen er ledig fra den 1. november, men kan du først tiltræde senere venter vi gerne på dig.

Området for Strandby Hjemme- og Sygepleje dækker fra Ålbæk til midt i Frederikshavn. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort til personbil.

På en nattevagt er der 5 social- og sundhedspersoner samt en sygeplejerske. Derudover er der et samarbejde med de teams, der dækker resten af kommunen, hvilket betyder, at de enkelte teams hjælper hinanden ved ændringer i arbejdsbyrden.

Vi tilbyder:

 • Et varierende og udfordrende job, hvor din faglighed kommer i spil
 • Indflydelse på egen mødeplan - vi arbejder med selvvalgt arbejdstid
 • Introduktion tilpasset netop dig
Ikast-Brande Kommune
Bøgildlund mangler social- og sundshedsassistent i fast stilling

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at udvikle Bøgildlund?

Vi søger en social- og sundhedsassistent i en fast stilling senest den 1. december 2022. Gerne i fast aftenvagt eller fortrinsvis aften og dag. Vi tilbyder weekendarbejde hver anden eller hver tredje weekend --- alt efter dit ønske.

Bøgildlund er et demensvenligt nyt plejecenter fra 2019 med 24 plejeboliger, og meget snart udvider vi til 48. Vi har også et daghjem for visiterede hjemmeboende borgere.

Vi har et fantastisk team af frivillige. De er en vigtig del af den meningsfulde beskæftigelse for vores beboere og brugere. Vi prioriterer pårørendesamarbejde højt.

Vi tilbyder god introduktion med faste medarbejdere.

Egedal Kommune
Social- og sundhedsfaglig medarbejder til socialpsykiatrisk bofællesskab

Egedal Kommune, Stenløse

Botilbuddet Dambo er et lille roligt socialpsykiatrisk botilbud med gode rammer, målrettet ældre beboere. Dambo rummer seks toværelses lejligheder samt et hyggeligt fællesmiljø med stue og køkken.

Målgruppen er borgere med svære, længerevarende sindslidelser og nedsat funktionsevne, kombineret med et støtte- og lettere plejebehov, som alle i personalegruppen skal kunne deltage i og hjælpe borgeren med.

Vi prioriterer tid til nærvær og aktiviteter. Vi arbejder ud fra en relationel tilgang med at støtte den enkelte borger i at udnytte egne potentialer, så de bliver i stand til at leve et så selvstændigt liv som muligt.

Egedal Kommune
Gem
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Holstebro og Ulfborg

Da vi til januar overtager Gaardhøje Begravelsesforretning i Holstebro og Ulfborg, søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
OK-Fonden
OK-Fonden Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1-projekt

OK-Fonden

Du bliver en del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Gem
Dansk MisbrugsBehandling Misbrugsrådgiver/behandler

Dansk MisbrugsBehandling, København

Brænder du for at gøre en forskel?

Har du lyst til at arbejde med misbrugere og deres familier? Så kan du blive en del af Dansk MisbrugsBehandlings behandlingsteam.

Stillingen indebærer rådgivning/behandling i primærbehandling og efterbehandling, og indeholder bl.a. visitation og rådgivning, gruppeterapi og enesamtaler, samt rådgivning af deltagernes pårørende.

Deltagerne i behandlingen består af alkohol- kokain- og hashafhængige – dog med en overvægt af alkoholmisbrugere.

Soho Kontorhotel ApS
Receptionist

Soho Kontorhotel ApS, København

SOHO er et kontorfællesskab, som rummer ca. 800 personer fordelt på 250 virksomheder. Vi afholder møder og konferencer i alle størrelser, mange events, har café og kantine, restaurant og natklub mm. Vi tilstræber hver dag, at skabe rammerne for det gode arbejdsliv. Vi har to lokations i Kødbyen og en location i City.

Du er den første gæsterne og vores beboere møder, når de træder ind af døren. Vi har rygende travlt og har brug for din hjælp til receptionenens mange alsidige opgaver. Det er blandet andet at byde gæster velkommen, oprette bookinger og følge dem til dørs, fakturering, besvare mails og tage telefonen.

Soho Kontorhotel ApS
Vordingborg Kommune Attraktiv stilling som social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Vordingborg Kommune

Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper søges til fast aftenvagt inde på Solvang

Stillingen er på 28 timer i gennemsnit om ugen med opstart snarest eller senest 1. december 2022, med weekendvagt hver anden weekend.

Du kan både arbejde selvstændigt og tværprofessionelt i en tæt gruppe. Solvang er et plejecenter, hvor borgerne har demens eller er i svær grad hukommelsessvækket.

Vi er omsorgsfulde både over for vores borgere og hinanden. Vi går på arbejde, fordi vi dagligt gør en forskel for den enkelte borger. Vi arbejder ud fra en personcentreret tilgang med fokus på tværfaglighed, hvilet kræver at vi har et stort overblik og kan prioritere vores opgaver og ikke er bange for at tænke ud af boksen.

Langeland Kommune Koordinator til Bostederne

Langeland Kommune

Kan du se dig selv i et spændingsfelt mellem drift, udvikling og koordinering på tværs af bostederne på Langeland? Finder du glæde i at arbejde i en organisation, hvor du er med til at præge rammerne for andre menneskers udvikling, trivsel og selvstændighed? Og ønsker du at bidrage til et godt arbejdsmiljø på tværs af enheder og faggrupper? Så er dette måske drømmejobbet for dig.

Bostederne I Langeland Kommune består af Hjørnet, Hine Bakkevej, Hovedgaden og Bofællesskabet Brungårdsvænget. Fælles for bostederne er, at borgeren er i centrum. Herunder arbejdes der til dagligt med at højne borgerens daglige livsførelse, hverdagsmestring og motivation ud fra konkrete sundhedsfaglige såvel som pædagogiske målsætninger.

Bostederne søger nu en koordinator, som i tæt samarbejde med lederen for området kan bidrage til den kontinuerlige drift på tværs af enhederne.

Idealcombi A/S Receptionist

Idealcombi A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en glad, serviceminded og udadvendt receptionist, som formår at levere et højt serviceniveau til vores kunder, gæster til huset og via telefonomstillingen.

I receptionen er du kundens første indtryk hvorfor din rolle er altafgørende for serviceoplevelsen, når der kommer henvendelser. Du bliver vores ansigt udadtil.

Arbejdsopgaver:

 • Omstilling af indadgående telefonsamtaler
 • Modtagelse af gæster på kontoret samt i vores showroom
 • Samarbejde med vores hovedreception i Hurup (Thy)

Vi tilbyder en spændende hverdag sammen med positive, motiverede og dygtige kollegaer.

Advokatsamfundet Advokatsamfundet søger en ekstra sekretær til vores tilsynsafdeling

Advokatsamfundet, København

Advokatsamfundet arbejder på et politisk neutralt grundlag for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og for et velfungerende retssamfund. Herudover arbejder Advokatsamfundet blandt andet for advokaternes uafhængighed og integritet samt fører tilsyn med alle landets advokater.

Du bliver en del af et velfungerende sekretærteam, der arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre sekretariatets administrative opgaver. Du får mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver – herunder bl.a.:

 • indkaldelse/berammelse af tilsyn
 • selvstændig sagsbehandling og andre administrative opgaver i forbindelse med tilsyn
 • indhentning af materiale til brug for tilsyn
Favrskov Kommune Social- og sundhedhjælper til Plejecenter Hinneruplund

Favrskov Kommune

Søger du faglige udfordringer? Vil du sætte dine kompetencer i spil dagligt ved at udvikle kvaliteten for beboerne på Plejecenter Hinneruplund i Favrskov Kommune? Så er det dig, vi søger!

Plejecenter Hinneruplund i Hinnerup søger snarest social- og sundhedshjælpere i faste stillinger. Stillingerne er på mellem 30 og 37 timer, så du bestemmer selv, hvad timeantal du ønsker.

Plejecenter Hinneruplund er et plejecenter med 63 boliger og 7 korttidspladser. Der arbejdes med en høj grad af decentralisering. Det betyder, at mange beslutninger træffes af den enkelte medarbejder tæt på beboeren.

Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet, fx nøglepersonsfunktioner, vagtplanlægning m.m. Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid, og vi har altid mennesket i fokus.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Socialpædagogiske medarbejdere til Åben Dialog og recovery-orientering

Lyngby-Taarbæk Kommune

Støttecenter Hjorten søger socialpædagogiske medarbejdere som vil arbejde recovery-orienteret og med inspiration fra Åben Dialog i § 85, § 82 og Samværs- og Aktivitetstilbud for borgere med psykosociale udfordringer (32-37 timer).

Støttecenter Hjorten er Lyngby-Taarbæk Kommunes tilbud om gruppebaseret og individuel støtte efter § 85 og § 82 samt aktivitets- og samværstilbud med 36 pladser efter § 104. Alle tilbud er til borgere med psykosociale udfordringer, som bor i eget hjem. I enheden er vi 12 medarbejdere med forskellige fagligheder.

I takt med at vi udvikler vores tilbud søger vi flere medarbejdere. Vi arbejder sammen på tværs, og lige nu har vi en ledig stilling, som primært har opgaver i aktivitets- og samværstilbuddet, og to nye stillinger som primært har opgaver i § 85 og § 82.

KFUM's Sociale Arbejde Engageret leder til Folkekøkkenet i Kolding

KFUM's Sociale Arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde søger en engageret, erfaren og fagligt funderet leder til Folkekøkkenet i Kolding. Et arbejde med mening.

Du skal drive Folkekøkkenet i tæt samarbejde med KFUM’s Sociale Arbejdes hovedkontor. Her vil du indgå i et stærkt og fagligt funderet lederforum med kollegaer fra de øvrige 27 sociale caféer og væresteder i KFUM’s Sociale Arbejde. Jeres fælles arbejde understøttes og faciliteres af vores landsdækkende faglige leder for caféer og væresteder, som du også refererer til i det daglige.

Vi tilbyder:

 • en alsidig stilling med stort ansvar i en organisation, hvor der aldrig er tvivl om meningen og formålet med indsatsen
 • et job, hvor du kan bruge dine kompetencer og dit drive til at fortsætte Folkekøkkenets gode udvikling
 • engagerede og hjælpsomme medarbejdere i et uformelt, demokratisk miljø
DLA Piper
Facility Manager

DLA Piper, København

Vil du lede et ambitiøst team, der sikrer, at alle føler sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind ad døren? Og vil du stå i spidsen for, at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende? Er du tilmed en dygtig projektleder og koordinator, som samtidig har hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske den facility manager, som vi mangler på vores kontor i København.

DLA Piper

Som facility manager på vores kontor i København bliver du leder af et ambitiøst drift- og serviceteam, der sikrer, at alle medarbejdere og kunder oplever en uovertruffen service når de besøger os. Vores drift- og serviceteam tager sig af reception, mødegang, events og kantine, og du vil således være daglig leder for et team på i alt 12 medarbejdere.

Vi løfter opgaverne sammen i teamet, men du vil have det overordnede ansvar for at alle mødes med gæstfrihed og professionalisme, og at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende.

DLA Piper
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Medarbejder med interesse for madlavning til Boenheden Qinngorput

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Handicap og Socialpsykiatri søger en mødestabil og omsorgsfuld medarbejder med interesse for madlavning til Boenheden Qinngorput. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig, vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen kan være en deltids- eller en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er mandag til fredag med primær arbejdstid i tidsrummet 15:00-19:00. Du kommer til at understøtte vores beboere i at lave måltider og støtte dem i deres udvikling.

Dine arbejdsopgaver:

 • At arbejde med at udvikle beboerne mod højere grad af selvhjulpenhed og øget livskvalitet bl.a. gennem arbejdet med beboernes handleplaner
 • At motivere og understøtte beboerne i hverdagsaktiviteter som fx en gåtur, indkøb og madlavning
Kommuneqarfik Sermersooq
Houkjær Begravelse ApS
Bedemand

Houkjær Begravelse ApS, Odder, Skanderborg, Hørning og Ry

Til vores afdelinger i Odder, Skanderborg, Hørning og Ry søger vi en ny kollega, som har lyst til at indgå i et team af engagerede og imødekommende bedemænd, og som har lyst til at være en del af en udviklingsorienteret begravelsesforretning?

Vi søger en ny kollega, som motiveres af at gøre en forskel for andre mennesker, og som ser god service som altafgørende.

Motiveres du af at hjælpe mennesker i en svær situation? Ser du dig selv som empatisk, respektfuld og professionel, så er det måske dig, vi kan byde velkommen som vores nye kollega.

Houkjær Begravelse ApS
Københavns Kommune Imødekommende sekretær/administrativ medarbejder til Køb, Salg og Leje (deltid eller fuldtid)

Københavns Kommune

Kan du skabe struktur og løse en bred vifte af administrative opgaver? Og kan du se dig selv i et spændende og juridisk miljø, hvor ikke én dag ligner den næste? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som sekretær/administrativ medarbejder i Køb, Salg og Leje kommer dine arbejdsopgaver til at spænde vidt, herunder understøttelse af kontorchefen og juristerne på tværs af kontoret.

Du bliver en del af en enhed med ca. 25 jurister, hvor der er et højt fagligt kompetenceniveau og gode sparringsmuligheder med dine kollegaer, og hvor spændende, inspirerende og komplekse juridiske opgaver løses i et uhøjtideligt miljø og med stort kommercielt fokus. Du får spændende og varierede opgaver, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV