644 job matcher din søgning 644 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Soho Kontorhotel ApS
Receptionist

Soho Kontorhotel ApS, København

SOHO er et kontorfællesskab, som rummer ca. 800 personer fordelt på 250 virksomheder. Vi afholder møder og konferencer i alle størrelser, mange events, har café og kantine, restaurant og natklub mm. Vi tilstræber hver dag, at skabe rammerne for det gode arbejdsliv. Vi har to lokations i Kødbyen og en location i City.

Du er den første gæsterne og vores beboere møder, når de træder ind af døren. Vi har rygende travlt og har brug for din hjælp til receptionenens mange alsidige opgaver. Det er blandet andet at byde gæster velkommen, oprette bookinger og følge dem til dørs, fakturering, besvare mails og tage telefonen.

Soho Kontorhotel ApS
NEXT Uddannelse København IT-supporter til IT Service

NEXT Uddannelse København, Rødovre og Herlev

Brænder du for at yde god IT-support, og vil du spille en vigtig rolle i driften af IT-service på NEXT? Så kan du blive vores nye IT-supporter.

Du bliver en del af afdelingen IT Service, og du refererer til IT-driftsleder Peder Jan Dideriksen. Du vil indtræde i support-teamet, som ud over dig består af en administrativ frontmedarbejder og en ejendomshåndværker. Det samlede it-team på NEXT består af 17 medarbejdere fordelt mellem tre afdelinger; Digitalisering, IT Sikkerhed og IT Service. Vi tilbyder et job i et dynamisk skolemiljø, der hele tiden udvikler sig, hvilket giver spændende it-faglige udfordringer.

Overordnet set skal du deltage i det daglige arbejde med drift og vedligeholdelse, løse diverse ad hoc it-opgaver samt give en god brugersupport. Ud over daglig support på afdelingen vil du også indgå i vores tværorganisatoriske Helpdesk, hvor vi hjælper alle afdelinger på NEXT.

Lolland Kommune
Informationssikkerhedskonsulent til Team IT-Udvikling

Lolland Kommune, Maribo

Interesserer du dig for IT-sikkerhed? Drives du af at arbejde i krydsfeltet mellem teknisk sikkerhed og formidling af komplekst stof ud i organisationen. Så læs mere her!

I Lolland Kommune er der øget fokus på informationssikkerhed, hvor der arbejdes med både den tekniske, den adfærdsmæssige og den mere juridiske del af sikkerhed og overholdelse heraf. I dette job får du mulighed for at sætte et stort præg på hele området.

Sammen med den nuværende informationssikkerhedskonsulent og vores tekniske IT-medarbejdere skal du være med til at implementere nye tiltag, samt drifte vores IT-sikkerhedsløsninger, både den tekniske og den organisatoriske del.

FieldService System­kon­su­lent/System­ud­vik­ler

FieldService, Aalborg

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse.

Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

Jobbet

 • Opdatering og vedligeholdelse af ældre moduler og systemer til nyere teknologi og styling.
 • Opbygning af nye moduler, inkl. kravspecifikation, kodning, testning, design, dokumentation.
 • Git baseret workflow
Idealcombi A/S Receptionist

Idealcombi A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en glad, serviceminded og udadvendt receptionist, som formår at levere et højt serviceniveau til vores kunder, gæster til huset og via telefonomstillingen.

I receptionen er du kundens første indtryk hvorfor din rolle er altafgørende for serviceoplevelsen, når der kommer henvendelser. Du bliver vores ansigt udadtil.

Arbejdsopgaver:

 • Omstilling af indadgående telefonsamtaler
 • Modtagelse af gæster på kontoret samt i vores showroom
 • Samarbejde med vores hovedreception i Hurup (Thy)

Vi tilbyder en spændende hverdag sammen med positive, motiverede og dygtige kollegaer.

Jobindex
Er du vores nye it-orienteret projektleder til Grønland?

Jobindex søger for Tusass i Nuuk

Vil du være med til at udvikle og forbedre Grønlands digitale infrastruktur? Og har du lyst til at komme tæt på den smukke natur blandt højfjelde og udsigt til fjorden?

Så bliv en del af Tusass. Hos os får du:

 • nye udfordringer, hvor du kan udvikle dig inden for IT og telekommunikation
 • et internationalt teknisk team med højt specialiserede kolleger

Interesseret? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex
Advokatsamfundet Advokatsamfundet søger en ekstra sekretær til vores tilsynsafdeling

Advokatsamfundet, København

Advokatsamfundet arbejder på et politisk neutralt grundlag for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og for et velfungerende retssamfund. Herudover arbejder Advokatsamfundet blandt andet for advokaternes uafhængighed og integritet samt fører tilsyn med alle landets advokater.

Du bliver en del af et velfungerende sekretærteam, der arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre sekretariatets administrative opgaver. Du får mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver – herunder bl.a.:

 • indkaldelse/berammelse af tilsyn
 • selvstændig sagsbehandling og andre administrative opgaver i forbindelse med tilsyn
 • indhentning af materiale til brug for tilsyn
Terma A/S Product Cybersecurity Engineer

Terma A/S, Copenhagen or Lystrup

Are you looking for a position where you will play a key part in defining the technical agenda? Are you motivated by the opportunity to become our main expert within a business-critical area? And are you looking for a career in cybersecurity? Then we have a unique job for you!

You will be the anchor point of bringing your cybersecurity skills to bear across a wide array of projects and in various stages of the project lifecycle - from proposal to maintenance, learning and leveraging a breadth of skill sets. Security engineering, security architecture, vulnerability assessments, penetration testing, incident response, authorization, and accreditation as well as embedded cybersecurity are all countermeasures that you will be dealing with in close collaboration with Sales, Product Management, Systems -, Hardware - and Software engineering teams.

Ørsted
Senior Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • identifying network architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams and communicating to all relevant stakeholders
 • driving roadmaps for network technologies and components
 • creating coherent network architectures that are ready for implementation
Ørsted
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Systemejer/Application Manager - drift af samfundskritiske toldsystemer og leverandørstyring

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle samfundskritiske it-systemer på toldområdet, samtidig med, at du på sigt kommer til at være involveret i udviklingen af nye toldsystemer?

Som systemejer hos os er du med til at koordinere drift, support, vedligehold og videreudvikling af vores it-systemer på toldområdet. Du har fokus på et godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartner – Toldstyrelsen, samt vores eksterne it-leverandører. Du får mulighed for at fortsætte det gode leverandørsamarbejde herunder sikre kontraktoverholdelse, implementering af forretningsmæssige behov med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
DLA Piper
Facility Manager

DLA Piper, København

Vil du lede et ambitiøst team, der sikrer, at alle føler sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind ad døren? Og vil du stå i spidsen for, at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende? Er du tilmed en dygtig projektleder og koordinator, som samtidig har hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske den facility manager, som vi mangler på vores kontor i København.

DLA Piper

Som facility manager på vores kontor i København bliver du leder af et ambitiøst drift- og serviceteam, der sikrer, at alle medarbejdere og kunder oplever en uovertruffen service når de besøger os. Vores drift- og serviceteam tager sig af reception, mødegang, events og kantine, og du vil således være daglig leder for et team på i alt 12 medarbejdere.

Vi løfter opgaverne sammen i teamet, men du vil have det overordnede ansvar for at alle mødes med gæstfrihed og professionalisme, og at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende.

DLA Piper
Arbejdernes Landsbank
Systemkonsulent til Daglig Bank - genopslag

Arbejdernes Landsbank, Glostrup

Vil du bidrage til drift og den videre udvikling af Arbejdernes Landsbanks produkter? Så læs videre her, for vi søger en fagligt stærk person, der kan sikre den rette systemopsætning af produkter, renter og gebyrer.

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Du bliver en del af Daglig bank og Kundekoncepter, som har det overordnede ansvar for bankens koncepter, hverdagsprodukter, kort og betalinger, herunder korrekt opsætning i kernesystemerne inden for konti, lånesagssystem, depot, konti, kort, renteberegning mv.

Arbejdernes Landsbank
Københavns Kommune Imødekommende sekretær/administrativ medarbejder til Køb, Salg og Leje (deltid eller fuldtid)

Københavns Kommune

Kan du skabe struktur og løse en bred vifte af administrative opgaver? Og kan du se dig selv i et spændende og juridisk miljø, hvor ikke én dag ligner den næste? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som sekretær/administrativ medarbejder i Køb, Salg og Leje kommer dine arbejdsopgaver til at spænde vidt, herunder understøttelse af kontorchefen og juristerne på tværs af kontoret.

Du bliver en del af en enhed med ca. 25 jurister, hvor der er et højt fagligt kompetenceniveau og gode sparringsmuligheder med dine kollegaer, og hvor spændende, inspirerende og komplekse juridiske opgaver løses i et uhøjtideligt miljø og med stort kommercielt fokus. Du får spændende og varierede opgaver, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen.

Gem
Helpdeskmedarbejdere til endags opgave

Moment søger for Region Sjælland i Ringsted

Har du erfaring med telefonisk support og brænder for at yde en god service? Vi søger imødekommende helpdeskmedarbejdere, til en endags opgave i Ringsted, for Region Sjælland.

På vegne af Region Sjælland søger vi imødekommende helpdeskmedarbejdere til en endags opgave i Ringsted fredag d. 28. oktober. Du brænder for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret og bidrage til, at afdelingen fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • First line telefonsupport til brugerne
 • Sagsregistrering og -dokumentation i koncernens IT-sagsregistreringssystem
 • Brugerstyring via AD og brugerstyringsværktøjer
 • Professionel og struktureret overdragelse af opgaver til andre kollegaer i afdelingen samt øvrige samarbejdspartnere.
Deloitte Executive assistant til Global Transfer Pricing i Tax & Legal

Deloitte, København

Som executive assistant i Transfer Pricing afdelingen under Tax & Legal indgår du i et team med over 50 dedikerede professionals, og et supportteam med engagerede, administrative medarbejdere og sekretærer, som understøtter en afdeling på ca. 350 kolleger. Du skal have lyst til at kaste dig ud i hverdagens alsidige opgaver, som problemløser, og servicere vores partnere og medarbejdere.

Som executive assistant får du en bred række af opgaver såsom:

 • Kalender- og e-mailstyring for vores partnere
 • Planlægning og forberedelse af konferencer (både fysiske og virtuelle)
 • Udarbejdelse af mødereferater og opfølgning
Rigspolitiet Serviceorienteret POLSAS supporter til politiets sagsstyringssystem

Rigspolitiet, Horsens

En POLSAS supporters arbejde kan opdeles i tre hovedområder: Administration, fejlrettelser og undervisning. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de andre POLSAS supportere i sektionen og øvrige fagfolk i politiet.

Dine opgaver med administration består af mange mindre opgaver, der opstår ad hoc efter behov fra organisationen. Du har fx ansvar for at assistere politikredsen med opdatering af organisationsændringer eller håndtering af særlig komplekse sagers opbygning i POLSAS.

Du kommer til at beskæftige dig med flere typer af fejlrettelser, herunder opdatering af bødeforlæg, fejlopdateringer af anholdelser samt rettelser af sigtelser.

I forhold til undervisning gennemfører du løbende undervisning i POLSAS for politikredsens medarbejdere. Du får endvidere indflydelse på udarbejdelsen af et nyt centralt POLSAS undervisningskoncept til hele Dansk Politi.

Bloom Erfaren Forretningskonsulent

Bloom søger for Tietoevry Denmark A/S i København

Har du god forretningsmæssig forståelse og en solid erfaring indenfor ESDH eller ECM og ønsker du at være med til den fortsatte digitalisering af offentlige og private virksomheder i Danmark?

Som konsulent i Tietoevry vil du blive tilknyttet forretningsenheden Public 360° – Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Du tilbydes en rolle i et stærkt team, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes præger hverdagen. Teamet består af højtkvalificerede medarbejdere med dyb og bred faglig viden.

Som forretningskonsulent i Tietoevry, skal du bistå kunderne med rådgivning, design og implementering af Public 360° løsningen så den understøtter kundens processer og skaber værdi i netop deres forretning.

PensionDanmark IT Operations Specialist

PensionDanmark, København

Vi søger en ny kollega til at fastholde høj driftsstabilitet på it-systemerne i PensionDanmark.

Som It Operations Specialist vil dine arbejdsopgaver primært, men ikke udelukkende omhandle følgende:

 • sikre driftsstabilitet på vores systemer både on-premise (Vmware) og i skyen (Azure), samt sikre at forretningen bliver påvirket mindst muligt ved regelmæssige opdateringer
 • sikre den løbende drifts-planlægning og -afvikling er optimeret og trimmet både i relation til de daglige batch-kørsler og de projekter, der løbende idriftsætter nye løsninger.
 • sikre løbende overvågning af vores infrastruktur og bruge dette som løftestang til proaktive forbedringstiltag
PensionDanmark
PensionDanmark It-supporter

PensionDanmark, København

Vi søger en ekstra kollega til at yde kompetent it-support og -service til vores medarbejdere i PensionDanmark.

Dine arbejdsopgaver vil omhandle support og brugerorienteret service til medarbejderne i PensionDanmark samt til de eksterne kollegaer, som sidder i huset. Der vil primært være tale om 1. line support i form af:

 • brugeradministration på alle platforme/systemer
 • opsætning og vedligeholdelse af pc'er, mobiltelefoner, tablets og mødelokaler
 • support af klient OS og software, fx Windows 10, Microsoft 365 mm.
PensionDanmark
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Systemejer/Application Manager til outsourcede it-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Drømmer du om en rolle som systemejer/Application Manager i et miljø hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet?

Vi søger en systemejer/Applikation Manager, der har mod på at være med til at udvikle, vedligeholde og drifte en række applikationer indenfor vores centrale erhvervsvendte it-løsninger, som er af stor betydning for Skatteforvaltningen.

I rollen som systemejer/Application Manager skal du arbejde på at opnå et forsat godt samarbejde med leverandørerne og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut for de outsourcede applikationer. Det er dig som sikrer, at leverandørerne implementerer forretningsmæssige behov korrekt i applikationerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi. Arbejdsopgaverne er organiseret i en teamstruktur, hvor du arbejder tæt sammen med en kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV