519 job matcher din søgning 519 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NEXT Uddannelse København Underviser til NEXT Sydkysten Gymnasium

NEXT Uddannelse København, Ishøj

NEXT Sydkysten Gymnasium søger en timelærer til at undervise i psykologi.

På Sydkysten Gymnasium er der plads til alle, der gerne vil lære. Vi har et godt læringsmiljø og et godt fællesskab på tværs af uddannelser og forskelligheder. Her møder eleverne dygtige og engagerede lærere, der ser vore elever og udfordrer dem fagligt.

Som underviser på Sydkysten Gymnasium brænder du for vores elever og for at gøre en forskel. Du er klædt på både fagligt, pædagogisk og didaktisk, så eleverne bliver så dygtige, som de kan. Det er vigtigt, at du er dygtig til klasserumsledelse og er relationskompetent, at du deltager i sociale aktiviteter og værdsætter et tæt samarbejde med både dine kollegaer og med ledelsen om elevernes faglighed og trivsel.

Fonden Drive - School Of Motivation Er du vores nye viceskoleleder?

Fonden Drive - School Of Motivation, Billund

Har du et stort drive, og brænder du for både ledelse og læring? Så er du måske lige den viceskoleleder, vi har brug for på Drive!

For at trives på Drive skal du have et brændende ønske om at gøre en forskel for vores børn og unge, der kæmper personligt, socialt eller fagligt. Du skal tro på, at leg og samskabelse som didaktiske principper rummer uanede muligheder – for det gør vi!

Som viceskoleleder på Drive fungerer du i et tæt samarbejde med skolelederen og den fælles ledelse på Drive. Du vil have ansvar for både administrativ og pædagogisk ledelse. Stillingen er med halv tids undervisning.

Rigtig mange af vores elever har mistet motivationen for både skole og deltagelse i fællesskabet, når de kommer til os. Det arbejder vi fokuseret på at hjælpe med at genfinde og styrke!

NEXT Uddannelse København Er du vores nye tømrerfaglærer til EUX?

NEXT Uddannelse København

NEXT søger en tømrerfaglærer til at undervise grundforløbs- og hovedforløbselever i tømrerfaget.

EUX er en ca. 12 år gammel uddannelse, hvor eleverne får både et svendebrev og en studentereksamen. Uddannelsen er derfor også lidt længere end en ordinær tømreruddannelse. Eleverne er hos os 20 uger ad gangen, og de fleste starter hos os efter 9. eller 10. klasse.

Vi har en meget uformel omgangstone både lærerne imellem og mellem lærere og leder. Du får ca. 18 kolleger, der er fordelt på gymnasielærere, tømrerfaglærere og en frisørfaglærer. Alle lærere er jævnbyrdige medlemmer af vores fælles lærerkollegium – vi er lærere, før vi er fagpersoner. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum. Vi løfter i flok og er fleksible i en omskiftelig hverdag.

Vordingborg Kommune Svend Gønge-skolen søger en lærer til holddeling, mellemformer og særlige indsatser

Vordingborg Kommune, Lundby

Er du en engageret og samarbejdsorienteret skolelærer? Så har Svend Gønge-skolen stillingen til dig!

Vi søger en lærer på fuldtid til at indgå i vores dygtige lærerkollegie. Du skal have mod på at være med til at lave faglige løft af elever. Vi søger ikke efter specifikke linjefagskombinationer. Det er mere væsentligt, at du er den rette til vores skole.

Du evner at skabe gode relationer til eleverne, forældrene og dine kolleger, og du skal kunne se dig selv som en del af et team, hvor man er sammen om at løfte trivsels- og undervisningsopgaven.

Du brænder for din faglighed og er en fremragende formidler. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og du ønsker at sikre et inkluderende læringsmiljø.

Vordingborg Kommune Svend Gønge-skolen søger tysklærer til udskolingen

Vordingborg Kommune, Lundby

Er du en engageret og samarbejdsorienteret tysklærer? Så har Svend Gønge-skolen stillingen til dig!

Vi søger en lærer, som kan træde ind i et skema, hvor du har tysk i det ene spor på mellemtrin og udskolingen. Vi finder herefter et godt skema, hvor dine øvrige linjefag indgår. Stillingen er en fast stilling på 37 timer med ansættelse snarest muligt.

Du evner at skabe gode relationer til eleverne, forældrene og dine kolleger, og du skal kunne se dig selv som en del af et team, hvor man er sammen om at løfte trivsels- og undervisningsopgaven.

Du brænder for din faglighed og er en fremragende formidler. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og du ønsker at sikre et inkluderende læringsmiljø.

VIA University College
Underviser til Kort- og Landmålingsteknikeruddannelsen

VIA University College, Horsens

Vi står midt i et generationsskifte på underviserfronten og har samtidig oplevet en stigende interesse for uddannelsen. Derfor har vi behov for at udvide staben af undervisere. Har du lyst til at undervise og sammen med et fantastisk team overtage stafetten og være med til at drive og videreudvikle uddannelsen?

Arbejdsopgaver:

 • undervisning i de traditionelle landmålingsdiscipliner samt indførelse og udvikling af noget af det nye – såsom laserscanning, droner og bearbejdning af data fra disse kilder
 • mulighed for at undervise i emner som landmåling, planlægning, BR2018 og servitutter på bygningskonstruktøruddannelsen, ingeniøruddannelsen eller efter- og videreuddannelseskurser
 • deltagelse i relevante forsknings- og udviklingsprojekter
VIA University College
Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
Københavns Lufthavne A/S PA til ledelsessupport

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du en ambitiøs administrativ profil med et ønske om at blive PA og supportere ledelsen i CPH? Er du nyuddannet kandidat med erfaring fra relevante studiejobs eller i dit første job og er klar til mere? Eller er du i dag PA, men ønsker at prøve kræfter i et nyt set-up?

Så søger vi en PA med stort overblik, højt humør og et udpræget servicegen samt interesse for administrative ledelsessupportopgaver.

I jobbet som PA bliver du et kritisk omdrejningspunkt for 4 forretningsdirektører i CPH's ledelse. Du vil få mange forskelligartede opgaver og samarbejde med hele organisationen samt få indblik i forretningen således, at du kan supportere effektivt på mangeartede opgaver.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Ploug Niemann Lederudvikling A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening. Vi er et mindre konsulenthus med 25 års erfaring med rådgivning af ledere og lederteams.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

 • Projektstyring fra tilbud over projektplan over planlægning/koordinering til fakturering.
 • PA-opgaver for husets konsulenter, fx kalenderstyring, booking af transport og indkvartering mv.
 • Økonomistyring, herunder budgetlægning og -opfølgning, betalinger og bogføring.
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Område Sjælland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Jesper Lund Wimmer.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Zealand Business College
ZBC i Roskilde søger pr. 1. december 2022 faglærer (barselsvikar) til gourmetslagteruddannelsen

Zealand Business College

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher. ZBC Roskilde er en del af det udviklende miljø omkring den nyeste viden på fødevareområdet, og ligger midt i Region Sjællands fødevarecentrum - tæt på Madkulturen.

Du bliver en del af et team, der gennem arrangementet ”En halv gris” promoverer gourmetslagteruddannelsen på folkeskolerne. Ved arrangementet tager faglæreren en halv gris med ud til folkeskolernes 8. klasser, hvor grisen parteres, og der laves mad af kødet sammen med eleverne

Vi tilbyder et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Erhvervsakademi Aarhus
Underviser til professionsbachelor i økonomi og IT

Erhvervsakademi Aarhus, Viby

Har du lyst at uddanne fremtidens it-professionelle, så de får kompetencer til at arbejde i spændingsfeltet mellem it og forretning? Erhvervsakademi Aarhus søger 1-2 dygtige undervisere til vores professionsbacheloruddannelse i økonomi og IT.

Som underviser kan du se frem til en hverdag med undervisning og projektvejledning. Derudover er der gode muligheder for at deltage i udviklingsprojekter, der understøtter undervisningen. En del af dit arbejde bliver herudover at skabe og bibeholde dine relationer til erhvervslivet til gavn for både din egen og de studerendes læring og udvikling.

Vi søger en kollega, som kan formidle anvendelsesorienterede IT-emner i spændingsfeltet mellem IT og forretning.

Erhvervsakademi Aarhus
TEC – Technical Education Copenhagen Automatiktekniker-instruktør til Skoleoplæringscenter

TEC – Technical Education Copenhagen, Ballerup

Skoleoplæringscenteret på TEC – Technical Education Copenhagen tilbyder unge en skoleaftale, så de kan gennemføre et uddannelsesforløb, hvis det ikke har været muligt at finde en praktikplads. Uddannelsesforløbet foregår enten i Skoleoplæringscentrets værksteder eller via forskellige typer af aftaler med virksomheder.

Vi søger en instruktør til automatikteknikeruddannelsen. Du får et tæt samarbejde med vores nuværende to automatiktekniker-instruktører og bliver en del af det samlede team på ca. 40 medarbejdere i Skoleoplæringscentret.

Som instruktør består din opgave i at:

 • oplære og beskæftige vores elever med relevante faglige opgaver inden for faget
 • medvirke til at evaluere og udvikle arbejdsopgaver i henhold til fagets praktikmål
 • medvirke til at eleverne oplever en arbejdspladskultur og omgangstone, der svarer til en ordinær læreplads, herunder møde- og arbejdsdis
Gladsaxe Kommune Faglig leder til gruppeordningen på Søborg Skole

Gladsaxe Kommune, Søborg

Har du en stærk ledelsesprofil, erfaring med personaleledelse og med specialpædagogik i folkeskolen? Så har du mulighed for at blive en del af et fantastisk ledelsesteam, der arbejder kollaborativt og inddragende. Vi er som team optaget af at hjælpe hinanden og løser svære problemstillinger i fællesskab. Vi søger en dygtig og engageret faglig leder til gruppeordningen, der har mod på at inspirere og lede lærere og pædagoger tæt på praksis.

Vores gruppeordning består af ca. 40 elever og 18 medarbejdere fordelt på seks grupper i hhv. indskolingen, på mellemtrin og i udskoling. Alle elever visiteres til gruppeordningen af PPR og kommer primært fra Gladsaxe Kommune.

Din opgave som faglig leder for gruppeordningen er at sikre udviklingen af et ambitiøst og sammenhængende specialpædagogisk tilbud i tæt samarbejde med lærere, pædagoger, PPR og andre eksterne samarbejdspartnere.

Gem
GoTutor – en del af Egmont Private lektiehjælpere søges til elever i København, Frederiksberg og Nordsjælland

GoTutor – en del af Egmont

GoTutor søger lektiehjælpere i postnumrene 1000-2999

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online.

Vi tilbyder:

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på uddannelsessteder såsom KU, DTU, CBS, KP og RUC samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Nobis Hotel Copenhagen ApS Receptionists – Full time and Oncallers

Nobis Hotel Copenhagen ApS

We are currently looking for a 37-hour full-time receptionist as well as oncallers at Nobis Hotel Copenhagen.

Nobis Hotel Copenhagen is a luxury hotel in a prime location next to Tivoli Garden, Copenhagen Central Station and only a 5-minute walk from Rådhuspladsen. We are located in the beautiful and classical building that formerly housed the Danish Conservatory of Music, but now full of Scandinavian design and architecture. We strive to offer modern luxury with personal care and a sense of quality while aiming for our guests to sense a high focus on the smallest details. What we offer:

 • An exciting and challenging work environment in which we strive and focus on motivating each other on a daily basis
 • A chance to work with a team that takes professional pride in our work
 • Good opportunities to work in one of Scandinavia's leading family-run hotel and restaurant groups
Accura Advokatpartnerselskab
Mødevært(inde) til stor advokatvirksomhed i Hellerup

Accura Advokatpartnerselskab

Har du øje for detaljen og brænder du for service med stort S? Har du mod på at være med til at få vores moderne og travle mødecenter til at fungere? Så er du måske vores nye mødevært(inde).

Se video om Accura Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Sammen med vores øvrige serviceteam skal du medvirke til at yde en formidabel service til vores gæster og kolleger i huset og til at løse de mange opgaver, der kræves for at holde et stort og travlt advokathus kørende.

Som vært(inde) i vores mødecenter er det dig, der i tæt samarbejde med receptionen, har overblikket over samtlige møder, vi afholder i huset, og er den udførende ift. forplejning, opdækning, afrydning og opvask. Du vil naturligvis få den nødvendige hjælp på travle dage fra vores fantastiske office supportere.

Accura Advokatpartnerselskab
Behandlingsskolerne ApS
Dansklærer søges til dagbehandlingsskolen Polaris

Behandlingsskolerne ApS, Frederiksberg og Vanløse

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi har elevtilgang og derfor søger Polaris ny lærer, der i tæt samarbejde med alle dine fantastiske kollegaer har lyst til at give børn og unge med særlige behov en oplevelse af succes med at gå i skole.

Du får nogle dygtige kollegaer – lærere, psykologer, pædagoger og miljøterapeuter – hvor alle har det til fælles, at vi sætter eleven først og synes, det er meningsgivende at arbejde med børn og unge med forskellige behov.

For at sikre et udviklende læringsmiljø inddrager vi løbende faglige og pædagogiske aktiviteter, der styrker vores elevers selvværd, nysgerrighed og engagement. Vi arbejder ud fra et miljøterapeutisk fokus, hvilket betyder, at alle medarbejdere bidrager til at lære vores elever at begå sig i dagligdagen.

Behandlingsskolerne ApS
Psykiatrifonden Stærk bogholder og receptionist til NGO

Psykiatrifonden, København

Er du en haj til bogføring? Elsker du kundeservice og orden i sagerne? Er du imødekommende, og hjælper du gerne på kryds og tværs i organisationen?

Dine primære arbejdsopgaver vil dels være daglig bogføring og dels at betjene kunder, kursusdeltagere, samarbejdspartnere og støttemedlemmer. To dage om ugen vil du også være i vores reception og tage imod henvendelser på mail, i telefon og ved fysisk fremmøde.

Herudover kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at være:

 • Ansvar for udsendelse af fakturaer i organisationen med elektronisk fremsendelse gennem Z-Invoice og efterfølgende kontrol og bogføring.
 • Administration af forskellige betalingskanaler som bl.a. MasterCard og MobilePay samt afstemning af kreditorer.
 • Bogføring af salg fra webshop, afstemning af debitorer og bank samt andre forefaldende regnskabs- og bogholderiopgaver.
Esbjerg Kommune
Lærer søges til barselsvikariat på Ansgarskolen, Vadehav

Esbjerg Kommune, Ribe

Lærer søges til barselsvikariat på Ansgarskolen til dansk i indskolingen samt modtagerklasser

Stillingen er i en 1. klasse samt i modtageklasse 1 i vores børneunivers (0.-5. klasse) på Ansgarskolen.

Du vil blive delt kontaktlærer for en 1. klasse samt en modtageklasse (yngste).

Dertil vil det være en fordel, hvis du også kan undervise i engelsk, idræt og billedkunst.

Du kan forvente at:

 • Møde glade og forventningsfulde elever og forældre
 • Få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • Få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
 • Komme på en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV