774 job matcher din søgning 774 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OK-Fonden
Praksisnær sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion, der trives i at arbejde med mennesker med demens, søges til OK-Fonden Gurli-Vibeke

OK-Fonden, Odense

Hverdagen på Gurli-Vibeke er ofte fagligt kompleks. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor demensdiagnoserne er de primære. Alle kompetencer, erfaringer og evner sættes tværfagligt i spil for at fremme beboernes trivsel. Sygeplejersken understøtter de øvrige fagligheder i den komplekse sygepleje, i samspil med vores to andre sygeplejersker, der er organiseret i OK-Fonden Odense (Dyruphus).

Du arbejder rehabiliterende, forebyggende og har det kliniske blik for tidligt at identificere, strukturere, planlægge og udføre behandling/pleje hos vores beboere. Sammen med gode kollegaer har du ansvar for at sparre fagligt omkring beboernes trivsel.

Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Familielægerne Sundhedshuset Sygeplejerske

Familielægerne Sundhedshuset, Fredericia

Familielægerne Sundhedshuset søger en sygeplejerske pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Vi er et lægehus med 3 faste læger, 1-2 uddannelseslæger, 2 sygeplejersker, 2 SOSU’er som lab/sekretær og 1 praksismanager. Vi bor til leje i et nyrenoveret lejemål i Fredericia Sundhedshus.

Vi søger en kollega:

 • Der er vant til at indgå i et tæt og forpligtende teamsamarbejde
 • Som har empati, godt humør, engagement og gåpåmod
 • Med høje ambitioner på vores patienters vegne samt ønsker om udvikling og uddannelse
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
Humanassist
Frygtløs leder søges til dynamisk lederteam med ansvar for demensafdelingen på et ældrecenter i forandring

Humanassist søger for Gildhøjhjemmet i Brøndby

Tror du på, at du kan blive en endnu bedre leder sammen med andre? Og vil du gerne arbejde med psykologisk tryghed, tilliden til hinanden og evnen til at indgå i konstruktive konflikter til fordel for et fælles commitment?

Se video om Gildhøjhjemmet som arbejdsplads

Du får ansvaret for ledelsen på afd. D, en afdeling for 15 borgere med demens, hvor fagligheden hos medarbejderne er høj, ansvarligheden stor, og hvor engagementet og viljen til at gøre en positiv forskel lyser ud af samarbejdet hver dag.

Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg og Tom Kitwood i de daglige indsatser i hverdagen sammen med beboerne.

Humanassist
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

2100 Tid Samme Dag Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis

2100 Tid Samme Dag, København

Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis, 32-37 timer ugentligt, fra 01.01.2023.

Skal du være med på Københavns bedste hold? Kom og vær med til at opbygge og udvikle en nytænkende lægeklinik på Østerbro!

“2100 Tid Samme Dag” er en moderne og nytænkende lægeklinik på Østerbro der har været åbent i halvandet år. I klinikken er to faste speciallæger, en-to uddannelseslæger og et hold af 6 medicinstuderende, der kommer på skift.

Vi søger en dygtig medarbejder, der selvstændigt kan varetage konsultationer og efter oplæring bl.a. skal stå for smear, hypertensions-, KOL- og DM- kontroller. På sigt være ansvarlig for at lede teamet af medicinstuderende.

Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Herning Kommune Centerleder til Rosenholm i Herning

Herning Kommune

Er du et ”klogt hjerte”, som kan udvikle borgernes trivsel og øge medarbejdernes faglige stolthed? Vil du have et job med mening? Så er det måske dig, der er den nye centerleder for de 48 mennesker, som bor på Rosenholm.

Forstil dig, at du er centerleder et sted, hvor medarbejderne giver borgerne succesfuld støtte til at klare det, der kan være svært. Hvor der er fokus på stærke fællesskaber, og hvor de pårørende selvfølgelig er en stor del af et godt liv og en god hverdag. Et sted med godt humør, og hvor medarbejderne trives og skaber de rigtige indsatser sammen med borgerne, de pårørende og frivillige.

Du kommer til at samarbejde med ca. 150 medarbejdere på Rosenholm – ansvarlige og engagerede medarbejdere, som har stort fokus på både den socialpædagogiske og den sundhedsrettede faglighed.

Falck Danmark A/S
Paramediciner

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Paramediciner hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent/behandler

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Ambulanceassistent/behandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed. Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold.

Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp. Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
Sygeplejerske til almen praksis

Lægerne Overgaard og Nissen I/S, Ulfborg

I klinikken er der ansat 2 erfarne praksissekretærer, hvoraf den ene nu går på pension, derudover en sygeplejerske.

Vi søger en engageret, erfaren og fleksibel sygeplejerske, som kan varetage alsidige arbejdsfunktioner, hvilket indebærer selvstændige konsultationer, kronikerkontrol bl.a. KOL/diabetes, telefonvisitation, blodprøvetagning/laboratorieopgaver samt forefaldende opgaver i klinikken.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sekretær

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.

Vi har meget at se til, og derfor søger vi en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være kvalitetssikring af dokumenter, herunder korrekturlæsning, tilretning og formatering af dokumenter, skabeloner og kontrakter, både i egne og i klienternes skabeloner – typisk i Word, koordinering og planlægning af møder og events, herunder kontakt med mødebooking, klienten og evt. andre eksterne, samt bistand til udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint til fremvisning på events, hjælp ved voldgiftssager, klagesager for Klagenævnet for Udbud og retssager på minretssag.dk.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

 • Besvare telefon og mail
 • Gennemse regnskaber
 • Tage imod gæster på kontoret
Frederiksberg Kommune Initiativrige social eller sundhedsfaglige medarbejdere søges til Boligsocial- og Akutboligindsats

Frederiksberg Kommune

Vi søger medarbejdere til vores team bestående 5 Medarbejdere. Teamet varetager samlet set tre indsatser. Opgaverne består af Den boligsociale indsats i boligområdet Christian Paulsens vej/ Sønderjyllands Alle, opsøgende gadeplansarbejde og en socialfaglig indsats if. til vores § 110 boliger (Akutboligindsatsen).

Dine kommende kollegaer er 2 erfarne pædagoger. Vi vil rigtigt gerne sammensætte et tværfagligt team med både social og sundhedsfaglige kompetencer. Et team der taler til forskellige grupper af mennesker ift etnicitet, interesser og alder. Et team der kan varetage både rådgivning og igangsættelse af aktiviteter. Der samarbejdes dagligt om at skabe de bedste præmisser for forandringer og udvikling for de borgere vi støtter.

Frederikshavn Kommune 2 vagtplansadministratorer på fuld tid til Strandby Opland klyngen

Frederikshavn Kommune

Er du en struktureret teamplayer, der evner at skabe og opretholde relationer i en foranderlig hverdag? Er du en stærk administrator med lyst til at understøtte vagtplanlægningen i 2 plejegrupper? Kan du stå godt fast, selvom der er modvind, og formår du at arbejde målrettet, på trods af mange daglige forstyrrelser? Så kan det være dig, vi søger til en af to fuldtidsstillinger som vagtplansadministrator i Strandby Opland klyngen.

Din primære arbejdsopgave består i at varetage langtidsplanlægningen og de daglige ad hoc-opgaver i relation hertil. Det betyder, at du bliver garant for den gode dialog med medarbejderne omkring deres vagtplaner og ønsker hertil. Du skal have blik for, at vagtplanlægningen understøtter en optimal anvendelse af plejegruppens ressourcer, samt at vagtplaner altid udarbejdes med afsæt i den gældende overenskomst, arbejdstidsregler og lokale retningslinjer.

Skovshoved Lægeklinik Sygeplejerske, sosu-assistent, laborant eller lægesekretær med bred erfaring fra almen praksis søges til deltidsstilling

Skovshoved Lægeklinik

Jeg søger dig, som er en dygtig, omsorgsfuld og erfaren medarbejder fra almen praksis. Du er åben af sind, imødekommende, ressourcestærk, pligtopfyldende, stabil, har humor og er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonvisitation, blodprøver, INR, CRP, urinundersøgelse, podning, EKG, LFU, øreskyl, sårpleje, vorter, vaccinationer, opfyldning og oprydning samt varebestilling. Desuden selvstændige konsultationer og sygebesøg efter erfaring.

Lægerne på Amagertorv I/S Konsultationssygeplejerske 30-37 timer

Lægerne på Amagertorv I/S, København

Vi søger en erfaren konsultationssygeplejerske med praksiserfaring (min. 1 års praksiserfaring) med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er en stor veldrevet dynamisk klinik i indre by. Vi er 2 kompagnoner, lægevikarer, jordemødre, uddannelseslæger, sekretær og et hold af lægestuderende.

Vi har højt til loftet og værdsætter en energisk og udfordrende hverdag. Vi søger en sygeplejerske med energi, initiativ, humør og én der er vant til at have mange bolde i luften og stadig holde overblikket.

Som ansat hos os skal du selvstændigt kunne varetage:

 • Selvstændige sygeplejekonsultationer og kronikerkontroller
 • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde
 • Svar på diverse prøver, e-mail-besvarelser og receptfornyelser

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV