644 job matcher din søgning 644 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Big Bowl Valby ApS Supervisor

Big Bowl Valby ApS

Bliv en del af et fantastisk hold.

Big Bowl Valby søger lige nu en erfaren og resultatorienteret supervisor til vores restaurant og bowlinghal. Er du den person, vi lige står og mangler?

Vil du være del af vores stærke team af medarbejdere, der hvert år underholder og bespiser mere end 250.000 glade gæster med bl.a. bowling, diskotek og middag i vores 300+ siddepladser store restaurant.

Vi søger en supervisor som:

 • Har flere års erfaring med restaurationsbranchen.
 • Er struktureret, resultatorienteret og ambitiøs omkring sit arbejde.
 • Har erfaring fra lignende mellemleder stilling.
Nordic Waterproofing A/S
Teamleder Kundeservice - Vejle

Nordic Waterproofing A/S

Se video om Nordic Waterproofing A/S som arbejdsplads

Er du den Teamleder, der samler og skaber holdånd for dit team? Drives du af at få øje på forbedringer, analysere, afprøve, implementere og evaluere dem sammen med dit team? Er du en aktiv deltager i tværorganisatoriske projekter? Så har vi et dynamisk job til dig.

Du får ansvaret for et dedikeret kundeserviceteam, der har en høj faglighed, et stort service-gen og som spiller en meget vigtig rolle over for vores kunder. Din succes består i, at dit team har de bedste betingelser, for at udføre deres roller. Det betyder bl.a., at du udvikler teamet løbende, så de er klædt på til de opgaver, udfordringer og forandringer, dagligdagen fordrer.

Nordic Waterproofing A/S
Recover
Driftsleder

Recover, Aulum

Se video om Recover som arbejdsplads
 • Er du en stærk leder, der kan skabe det store overblik?
 • Er du kundeorienteret, og formår at sikre stærke og vedvarende relationer?
 • Har du flair for at sikre en god og motiverende kultur på arbejdspladsen?

Så er det måske dig, som skal være vores nye driftsleder.

Du vil møde stort engagement fra vores medarbejdere på alle niveauer, og kommer således til at arbejde sammen med åbne, kompetente og engagerede kollegaer.

Recover
Stevns Kommune GENOPSLAG - Ny leder af vores velfungerende dagpleje fra den 1. december 2022

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi går ikke på kompromis og venter på dig, som er det rette match! Er du en faglig- og relationsstærk leder, som brænder for at gøre en forskel for de mindste i de første 1.000 vigtigste dage i deres liv? Trives du i et miljø, der kalder på dit nærvær og samtidig din evne med at lede på distancen? Og har du lyst til at lede kompetente, initiativrige og engagerede dagplejere?

I Stevns Kommune er vores dagpleje kendt for at være af høj kvalitet. Derfor søger vi en faglig stærk leder, der kan bevare vores udviklende og trygge dagplejemiljø. Du skal være god til at strukturere dit arbejde og skabe overblik samt formå at kombinere drift og udvikling på en hensigtsmæssig måde.

I samarbejde med dagplejepædagogen står du i spidsen for den pædagogiske udvikling. Du får ansvaret for dagplejens driftsøkonomi.

Frederiksberg Kommune Leder til stærkt Medborgercenter

Frederiksberg Kommune

Vi søger en ny relationsstærk leder til vores Medborgercenter på Nordens Plads, Frederiksberg. Medborgercentret er fem år gammelt og veletableret som et kraftcenter i lokalområdet. Medborgercentret er så veletableret, at det nu er klar til at udvikle nye målgrupper, og det bliver en af de opgaver, du som ny leder skal tage fat på..

Du vil få en væsentlig opgave i sammen med medarbejderne at skabe teamånd og retning, så medarbejderne kan møde borgerne både gennem det daglige værtskab og gennem husets aktiviteter. Du er også selv en stærk del af teamet og trives med at løse praktiske opgaver såvel som de strategiske.

Du bliver en del af bibliotekets samlede ledelsesteam på ni ledere og deltager som sådan i ledelsesteamets møder. Du får derfor også en gruppe ledelseskollegaer, som du kan sparre med omkring ledelse.

Soho Kontorhotel ApS
Receptionist

Soho Kontorhotel ApS, København

SOHO er et kontorfællesskab, som rummer ca. 800 personer fordelt på 250 virksomheder. Vi afholder møder og konferencer i alle størrelser, mange events, har café og kantine, restaurant og natklub mm. Vi tilstræber hver dag, at skabe rammerne for det gode arbejdsliv. Vi har to lokations i Kødbyen og en location i City.

Du er den første gæsterne og vores beboere møder, når de træder ind af døren. Vi har rygende travlt og har brug for din hjælp til receptionenens mange alsidige opgaver. Det er blandet andet at byde gæster velkommen, oprette bookinger og følge dem til dørs, fakturering, besvare mails og tage telefonen.

Soho Kontorhotel ApS
Gem
Grønlands Selvstyre
Direktør til Asiaq

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Vi søger en direktør med erfaring i ledelse af vidensmedarbejdere i en multikulturel organisation. Medarbejderne er engagerede og brænder for deres fagområder. Derfor skal direktøren være stærk på kommunikation, men i lige så høj grad en aktiv lyttende og synlig inspirator.

Det er afgørende, at direktøren evner at forstå, understøtte og udvikle Asiaqs rolle i overensstemmelse med behov og forventninger i det grønlandske samfund. Asiaq er på finansloven med en tilskudsbevilling, der styres via ressortdepartementet. Direktøren skal derfor have politisk flair og kunne agere i forhold til de overordnede sammenhænge, som Asiaq indgår ind. I nogle sammenhænge varetager centraladministrationen ejerrollen og i andre er det en kunde. Desuden har Asiaq egne myndighedspligter, mangfoldige forskningssamarbejder og leverer ydelser på kommercielle vilkår.

Grønlands Selvstyre
Børnesagens Fællesråd Generalsekretær med socialpolitisk tæft

Børnesagens Fællesråd, København

Børnesagens Fællesråd søger en generalsekretær til en nyoprettet stilling med tiltrædelse 1. januar 2023. Generalsekretærens hovedopgave bliver at fortsætte udviklingen af et bæredygtigt fællesskab, der med afsæt i medlemsorganisationernes virksomhed er aktuelt og dagsordenssættende i forhold til at forbedre vilkår for udsatte børn og unge.

Generalsekretæren refererer til Fællesrådet og i det daglige arbejde formand og næstformand.

Daglige opgaver er ledelse og administration af sekretariatet, herunder fundraising, legatuddeling, kommunikation, kontakt til medlemsorganisationer og øvrige samarbejdspartnere.

Vi søger en person med relevant uddannelsesmæssig baggrund med viden om socialpolitik og vilkår for udsatte grupper, suppleret med relevant ledelseserfaring.

Idealcombi A/S Receptionist

Idealcombi A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en glad, serviceminded og udadvendt receptionist, som formår at levere et højt serviceniveau til vores kunder, gæster til huset og via telefonomstillingen.

I receptionen er du kundens første indtryk hvorfor din rolle er altafgørende for serviceoplevelsen, når der kommer henvendelser. Du bliver vores ansigt udadtil.

Arbejdsopgaver:

 • Omstilling af indadgående telefonsamtaler
 • Modtagelse af gæster på kontoret samt i vores showroom
 • Samarbejde med vores hovedreception i Hurup (Thy)

Vi tilbyder en spændende hverdag sammen med positive, motiverede og dygtige kollegaer.

Advokatsamfundet Advokatsamfundet søger en ekstra sekretær til vores tilsynsafdeling

Advokatsamfundet, København

Advokatsamfundet arbejder på et politisk neutralt grundlag for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og for et velfungerende retssamfund. Herudover arbejder Advokatsamfundet blandt andet for advokaternes uafhængighed og integritet samt fører tilsyn med alle landets advokater.

Du bliver en del af et velfungerende sekretærteam, der arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre sekretariatets administrative opgaver. Du får mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver – herunder bl.a.:

 • indkaldelse/berammelse af tilsyn
 • selvstændig sagsbehandling og andre administrative opgaver i forbindelse med tilsyn
 • indhentning af materiale til brug for tilsyn
Falck Danmark A/S
Udrykningsleder Brand, Område Østsjælland

Falck Danmark A/S, Lellinge

Falck Brandområde Østsjælland søger til vores station i Lellinge, en udrykningsleder.

Vi søger en udrykningsleder, som er innovativ og har både lyst og evne til at håndtere administrative ledelsesmæssige opgaver og ønsker at bidrage aktivt til en udvikling af brandmandsfaget.

Jobbet som udrykningsleder indebærer bl.a.:

 • Anerkendende personaleledelse, synlig og tilgængelig ledelse.
 • At være inspirator for medarbejdernes motivation, trivsel og udvikling; samt tilsikre rette kompetencer hos medarbejderne.
 • Håndtering og opfølgning på den daglige drift.
Falck Danmark A/S
Anklagemyndigheden
Teamleder til Rigsadvokaten

Anklagemyndigheden, København

Vi søger en teamleder til Rigsadvokaten, som er en del af anklagemyndigheden. Der er tale om en stilling i vores administrative team.

Teamet består af fire andre kontorfunktionærer og en kontorelev, som løser en række opgaver i tæt samarbejde med anklagerne. Arbejdsopgaverne er mange og kendetegnende for dem alle er, at de bidrager til, at anklagerne kan løse deres opgaver sikkert og hurtigt.

Teamlederen er ansvarlig for den faglige og personalemæssige ledelse af de 5 andre kolleger i det administrative team. Du refererer til én af afdelingens vicestatsadvokater.

En væsentlig del af dine opgaver vil desuden være på lige fod med de øvrige kontorfunktionærer at holde styr på sagsflowet i form af en korrekt og omhyggelig journalisering i vores sager. Du får desuden en række administrative opgaver, som går på tværs af de tre afdelinger i huset. Det er f.eks. løbende optimering af samarbejdet samt ensretning af sagsgange.

Københavns Kommune Afdelingsleder til Tidlig Indsats i Arbejdsmiljø København

Københavns Kommune

Tidlig Indsats, Københavns Kommunes enhed, der udvikler og driver indsatsen med at nedbringe fravær og fastholde medarbejdere på Danmarks største arbejdsplads, søger ny afdelingsleder. Vil du være med til at sætte en ambitiøs retning for og prioritering af arbejdet med at skabe sunde og holdbare arbejdsliv, er det måske dig, vi har brug for på holdet.

Som autentisk og handlekraftig afdelingsleder for Tidlig Indsats får du en central rolle i forhold til at kunne præge og udvikle de arbejdsmiljømæssige rammer på alle kommunens arbejdspladser, hvor særligt rekruttering, trivsel og fastholdelse er en prioritet.

Du får en unik mulighed for at styrke og udvikle Tidlig Indsats' arbejde med at reducere sygefravær, fastholde medarbejdere og fremme trivsel, hvilket er afgørende for den faglige kvalitet, som medarbejderne kan bidrage med i løsningen af kerneopgaven.

Odense Kommune
Souschef til Kulturmaskinen

Odense Kommune

Kulturmaskinen i Odense søger en souschef, der sammen med medarbejdere, institutionschef og byens kulturskabere, ildsjæle og samarbejdspartnere vil realisere og videreudvikle Kulturmaskinens vision om at være et kunstnerisk og tværkulturelt åndehul, hvor alt det bedste skabes og opleves sammen.

Det vigtigste for dig er, at organisationen trives og drives effektivt, at vi som gode værter står klar, når dørene åbnes – både bag, på og foran scenen, i værkstederne, ved udstillingerne, på festivalen.

Du skal have en stærk administrativ profil, og du forstår at lede et passioneret personale med bankende hjerter for kunsten og kulturen. Du forstår vigtigheden af en sikker projektering i mødet med den mangfoldige palet af fællesskaber, der udgør Kulturmaskinen, og du motiveres af at få den administrative struktur til at mødes med en mere krøllet virkelighed.

Odense Kommune
Danmarks Statistik Kontorchef til Arbejde og Indkomst

Danmarks Statistik, København

Danmarks Statistik søger en visionær og driftssikker kontorchef, som kan udvikle Danmarks Statistiks statistikker om arbejdsmarkedet og indkomster i tæt samarbejde og dialog med centrale brugere, ministerier, organisationer og medarbejderne i kontoret.

Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring, faglig erfaring med og indgående kendskab til data indenfor arbejdsmarked og/eller løn og indkomst fra et ministerium, en styrelse, en kommune eller en organisation.

Du står i spidsen for, at videreudvikle kontorets statistikker og finde løsninger på efterspørgslen efter effektiv og hurtig statistik inden for kontorets områder.

Du skal have fokus på den løbende udvikling af medarbejderne og deres kompetencer. Vi lægger vægt på en dynamisk og ambitiøs medarbejderudvikling, hvor medarbejdernes kompetencer aktivt inddrages i opgaveløsningen.

Ree Park Safari Event- og restaurantchef på Danmarks dejligste arbejdsplads

Ree Park Safari, Ebeltoft

Kan du holde styr på møder og fester i en jagthytte, på en banegård og i et løvebur, imens der flyver papegøjer om ørerne og påfugle om benene. Så skal du læse videre her:

Ree Park er også en velfungerende event- og konferencevirksomhed, der tilbyder alt fra de små eksklusive møder til bryllup, konfirmationer og konferencer på op til 300 personer og alt det imellem. Hen over året afholder vi også selv en masse fede events og arrangementer. Fælles for det hele er, at vi elsker det vi laver og elsker at gøre det ordentligt.

Vi søger derfor en person, der kan koordinere alle vores ambitioner, skabe fremdrift og eksekverer, så det synger samt at skabe et rum, for alle, der er tilknyttet vores afdeling, så de føler sig trygge og motiverede i deres arbejde.

Gem
Greve Boligselskab Ledende ejendomsfunktionær/lokalinspektør

Greve Boligselskab, Tune

Da vores nuværende lokalinspektør har valgt at gå på pension, søger Greve Boligselskab en ledende ejendomsfunktionær/lokalinspektør til 4 boligafdelinger i Tune pr. 1. januar 2023.

Afdelingerne består af i alt 461 boliger fordelt på 4 boligafdelinger, der omfatter Elkærparken, Tinggårdsvænget, Byagerparken/Byagerlunden/Lundegårdshegnet samt Fjællestien. Alle afdelinger ligger i Tune.

Du får ansvaret for personaleledelse af 3 medarbejdere samt ansvaret for at sikre effektiv og professionel drift af afdelingerne.

Scandic Hotel A/S
Assisterende Head Chef, fuldtid, Scandic Copenhagen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Head Chef hos Scandic Copenhagen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar på din vagt, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og kvalitet serveres med respekt for gode råvarer. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi i køkkenet. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ansvarlig for det daglige arbejde i køkkenet på din vagt
 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Køkken souschef, fuldtid, Scandic Copenhagen

Scandic Hotel A/S

Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Souschef på Scandic Copenhagen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar på din vagt, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, du arbejder sammen med. Madglæde og kvalitet serveres med respekt for gode råvarer. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi i køkkenet. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ansvarlig for det daglige arbejde i køkkenet på din vagt
 • Fremstilling af varme og kolde retter af høj kvalitet
 • Køkkenets synlige ansigt i restauranten, f.eks. i forbindelse med opfyldning af buffeter, tranchering og præsentation af menuer
Scandic Hotel A/S
NOISY MAY
Team Lead, outerwear

NOISY MAY, Aarhus

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som som er klar til næste skridt i din karriere og til at påtage dig et større ansvar? Har du god forretningssans og et kæmpe drive, og sætter du en ære i at opnå dine KPI’er?

Du bliver en del af NOISY MAYs Outerwear-team, hvor du står i spidsen for et team på to personer, hvor passion og engagement er drivkraften bag vores arbejde på at opnå det helt rette udtryk på vores styles. Du vil opleve et tæt samarbejde mellem indkøbere, designere, pattern designere og sælgere, og vi sætter stor pris på åben kommunikation og en god stemning i vores dynamiske hverdag.

Din fornemmeste opgave er at bruge din passion for mode og trends til at udvikle og igangsætte vores otte årlige outerwear-kollektioner i samarbejde med designere, sælgere og leverandører. Du får her mulighed for at fordybe dig og eksperimenterer med kvaliteter, farver og detaljer, og derigennem sikrer du lækre og kommercielle designs.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV