559 job matcher din søgning 559 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Imerco
Butikschef til Imerco Vanløse, Kronen

Imerco

Sætter du altid tonen for en god shoppingoplevelse, når kunderne træder ind ad døren? Og kan du motivere dine medarbejdere til at gøre det samme?

Som butikschef i Imerco Vanløse, Kronen får du sammen med dine 10 kolleger ansvaret for at skabe gode kundeoplevelser og inspirerende salgsopstillinger. Her står du nemlig i spidsen for en butik, hvor der stadig er mulighed for individuelle tilpasninger indenfor vores koncept.

Som butikschef er det din vigtigste opgave at inspirere og motivere dine medarbejder til at give kunderne en positiv salgsoplevelse, som giver dem lyst til at komme igen. Derfor har vi udviklet en række hjælpeværktøjer til salgsprocessen, som guider vores medarbejdere i dialogen med vores kunder.

Imerco
Soho Kontorhotel ApS
Receptionist

Soho Kontorhotel ApS, København

SOHO er et kontorfællesskab, som rummer ca. 800 personer fordelt på 250 virksomheder. Vi afholder møder og konferencer i alle størrelser, mange events, har café og kantine, restaurant og natklub mm. Vi tilstræber hver dag, at skabe rammerne for det gode arbejdsliv. Vi har to lokations i Kødbyen og en location i City.

Du er den første gæsterne og vores beboere møder, når de træder ind af døren. Vi har rygende travlt og har brug for din hjælp til receptionenens mange alsidige opgaver. Det er blandet andet at byde gæster velkommen, oprette bookinger og følge dem til dørs, fakturering, besvare mails og tage telefonen.

Soho Kontorhotel ApS
Idealcombi A/S Receptionist

Idealcombi A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi en glad, serviceminded og udadvendt receptionist, som formår at levere et højt serviceniveau til vores kunder, gæster til huset og via telefonomstillingen.

I receptionen er du kundens første indtryk hvorfor din rolle er altafgørende for serviceoplevelsen, når der kommer henvendelser. Du bliver vores ansigt udadtil.

Arbejdsopgaver:

 • Omstilling af indadgående telefonsamtaler
 • Modtagelse af gæster på kontoret samt i vores showroom
 • Samarbejde med vores hovedreception i Hurup (Thy)

Vi tilbyder en spændende hverdag sammen med positive, motiverede og dygtige kollegaer.

Slagtersvend eller mestersvend til MENY Allerød

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye Slagtersvend eller mestersvend?

Ønsker du at være en del af et stærkt team, der arbejder under frie rammer og med højt til loftet? Og vil du arbejde med kvalitetskød, madoplevelser og godt håndværk? Så er du den slagtersvend eller mestersvend, vi søger!

MENY Allerød er butikken, som kunderne vælger, når de skal have ferskvarer, frugt & grønt, vin og øvrige varer, som er lidt udover det sædvanlige. Af butikkens 55 medarbejdere er vi et team på i alt 7 personer, der står for kød, røgvarer og delikatessevarer. Slagterne skærer dagligt og vi dyrker det ægte håndværk, hvor alt lige fra – hvor vi køber ind og hvilken kvalitet vi arbejder med til hvordan varerne præsenteres i boksene, har stor betydning.

Meny
Advokatsamfundet Advokatsamfundet søger en ekstra sekretær til vores tilsynsafdeling

Advokatsamfundet, København

Advokatsamfundet arbejder på et politisk neutralt grundlag for borgernes og virksomhedernes retssikkerhed og for et velfungerende retssamfund. Herudover arbejder Advokatsamfundet blandt andet for advokaternes uafhængighed og integritet samt fører tilsyn med alle landets advokater.

Du bliver en del af et velfungerende sekretærteam, der arbejder tæt sammen og har et fælles ansvar for at løse og udføre sekretariatets administrative opgaver. Du får mulighed for at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver – herunder bl.a.:

 • indkaldelse/berammelse af tilsyn
 • selvstændig sagsbehandling og andre administrative opgaver i forbindelse med tilsyn
 • indhentning af materiale til brug for tilsyn
jem & fix A/S
Souschef - Fjerritslev

jem & fix A/S

Banker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det måske dig vi mangler.

Hos jem & fix tror vi på, at kunderne godt kan selv og derfor er vores fornemmeste opgave, at de kan få deres byggematerialer til en lav pris. Vi kan se, at ikke kun mange danske kunder er enige, også Norge og Sverige er med på vognen og i alt kan du finde en jem & fix butik 195 steder i Skandinavien.

Dine arbejdsopgaver

 • Du vil, i tæt dialog med butikschefen, assistere med den daglige drift
 • Du vil fungere som stedfortræder i butikschefens fravær
 • Du er med til at planlægge og opsætte overordnede ambitiøse, og realistiske, mål for butikken og medarbejderne

Hos os er der en flad struktur og højt til loftet. Vi arbejder alle engageret for at udvikle os indenfor personlige kompetencemål, som er i tråd med vores koncept og vækstmål. Du får en struktureret introduktion til jobbet som souschef, og bliver tilknyttet en erfaren mentor.

jem & fix A/S
Gem
Coop365 Discount Juniorpartner, Coop365 discount i Roskilde

Coop365 Discount

Vil du udvikle dig i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og juniorpartner, og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du bidrager i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes evner og give masser af konstruktiv feedback
Gem
Coop365 Discount Souschef, Coop365 discount Frederiksberg

Coop365 Discount

Vil du udvikle dig i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

Du bliver butikkens næstkommanderende og juniorpartner, og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du bidrager i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

På en typisk dag vil du:

 • sikre, at butikken står salgsklar, og at serviceniveauet lever op til den højeste standard
 • deltage i den daglige ledelse af medarbejderne og uddelegere opgaver
 • være med til at udvikle medarbejdernes evner og give masser af konstruktiv feedback
Gem
Coop365 Discount Partner, Coop365 discount Astersvej, Roskilde

Coop365 Discount

I Coop365 discount slår du to fluer med ét smæk og bliver både partner og butikschef. Vi har nemlig indført partneraftaler i vores nye grønne discountsupermarkeder. Og du kan nu komme med på hele indkøbsturen og være med til at gi’ danskerne discount, som det burde være.

Du er ikke hvem som helst

Vi leder nemlig efter dig, som er klar til at gi’ den gas og kan bære ansvaret for hele butikken. Du har næse for godt købmandskab og øjne i nakken, så du altid kan spotte og udvikle medarbejdere, der kan og vil noget mere. Og du får blod på tanden ved at være i et miljø, hvor du bliver målt og vejet på dine resultater. Vi tænker, at du:

 • Har erfaring med ledelse fra butik eller er souschef med en butikschef i maven
 • Har en sitrende lyst til at vækste din butik og mod på at drive fremtidens discountsupermarked
 • Er god til at spotte udviklingspotentialet i din butik og agere på det
DLA Piper
Facility Manager

DLA Piper, København

Vil du lede et ambitiøst team, der sikrer, at alle føler sig velkomne fra det øjeblik, de træder ind ad døren? Og vil du stå i spidsen for, at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende? Er du tilmed en dygtig projektleder og koordinator, som samtidig har hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske den facility manager, som vi mangler på vores kontor i København.

DLA Piper

Som facility manager på vores kontor i København bliver du leder af et ambitiøst drift- og serviceteam, der sikrer, at alle medarbejdere og kunder oplever en uovertruffen service når de besøger os. Vores drift- og serviceteam tager sig af reception, mødegang, events og kantine, og du vil således være daglig leder for et team på i alt 12 medarbejdere.

Vi løfter opgaverne sammen i teamet, men du vil have det overordnede ansvar for at alle mødes med gæstfrihed og professionalisme, og at vores fysiske rammer altid fremstår præsentable og velfungerende.

DLA Piper
Normal A/S Butikschef

Normal A/S, Odense

Skal du være vores næste butikschef i Odense? Så er muligheden der nu! Men selvfølgelig kun hvis det er dig, der skal med på rejsen og sikre vores fortsatte succes og give kunderne en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

Du skal i samarbejde med dit team give kunderne en unik indkøbsoplevelse, hver gang de besøger Normal, og du ved, at det er vigtigt at have en finger på den lokale puls, så du altid har en aktuel butik i forhold til dit nærområde. Som butikschef udvikler du naturligt dit team, da det er teamet, der sikrer den gode indkøbsoplevelse, uanset om kunden kommer første gang eller de er rutinerede Normal-kunder.

Er du typen, der ikke orker de der lange og tykke manualer og stram central styring, så er du heldig, for det gør vi heller ikke. Til gengæld forventer vi, at du i samarbejde med din regionschef tager ansvar for salg, butiksstandard og ledelse ved at være ambitiøs og initiativrig.

Københavns Kommune Imødekommende sekretær/administrativ medarbejder til Køb, Salg og Leje (deltid eller fuldtid)

Københavns Kommune

Kan du skabe struktur og løse en bred vifte af administrative opgaver? Og kan du se dig selv i et spændende og juridisk miljø, hvor ikke én dag ligner den næste? Så er denne stilling måske noget for dig.

Som sekretær/administrativ medarbejder i Køb, Salg og Leje kommer dine arbejdsopgaver til at spænde vidt, herunder understøttelse af kontorchefen og juristerne på tværs af kontoret.

Du bliver en del af en enhed med ca. 25 jurister, hvor der er et højt fagligt kompetenceniveau og gode sparringsmuligheder med dine kollegaer, og hvor spændende, inspirerende og komplekse juridiske opgaver løses i et uhøjtideligt miljø og med stort kommercielt fokus. Du får spændende og varierede opgaver, og du får mulighed for at sætte dit eget præg på dagligdagen.

Gem
Circle K Danmark A/S
Sales Market Manager – Nordsjælland

Circle K Danmark A/S

Circle K is looking for a dynamic Sales Market Manager to district Nordsjælland. Your main role is to drive sales and earnings, but you will also have the responsibility for developing and motivating our employees across the district.

Key responsibilities:

 • Responsible for the overall operations, sales, P&L, people and HSE
 • Responsible for achieving budget and earnings through best practice, execution excellence and high performance in sales, people and P&L
 • Reporting to the Retail Director of Operations to whom you are responsible for your part of the network 24/7 365 days a year
Circle K Danmark A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Silkeborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Silkeborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Deloitte Executive assistant til Global Transfer Pricing i Tax & Legal

Deloitte, København

Som executive assistant i Transfer Pricing afdelingen under Tax & Legal indgår du i et team med over 50 dedikerede professionals, og et supportteam med engagerede, administrative medarbejdere og sekretærer, som understøtter en afdeling på ca. 350 kolleger. Du skal have lyst til at kaste dig ud i hverdagens alsidige opgaver, som problemløser, og servicere vores partnere og medarbejdere.

Som executive assistant får du en bred række af opgaver såsom:

 • Kalender- og e-mailstyring for vores partnere
 • Planlægning og forberedelse af konferencer (både fysiske og virtuelle)
 • Udarbejdelse af mødereferater og opfølgning
Gem
Kirkens Korshær Vi har 30 veldrevne genbrugsbutikker – kan du udvikle på dem?

Kirkens Korshær, Viborg, Herning, Holstebro, Skive, Struer og Lemvig

Vi søger en ny kollega til distriktet Midt-/Vestjylland, som dækker vores genbrugsbutikker i kommunerne Viborg, Herning, Holstebro, Skive, Struer og Lemvig.

Der er tale om en fuldtidsstilling med ansvar for 30 butikker og 800 frivillige medarbejdere. På landsplan har vi 240 butikker og 7000 frivillige, der hvert år sørger for, at 6.5 millioner genbrugseffekter skifter hænder.

Som genbrugsleder har du det overordnede ansvar for butikkerne i dit distrikt. Dine primære opgave bliver at understøtte den lokale frivillige ledelse med praktiske butiksrelaterede opgaver, vejlede i konflikter, undervise, inspirere og sætte sejl for udviklingen. Du skal også åbne nye butikker, og måske har du et par spændende ideer i skuffen?

Lån & Spar Bank
Direktionssekretær i Lån & Spar

Lån & Spar Bank, København

Har du erfaring som direktionssekretær, og trives du med at varetage mange opgaver på selvstændig vis og blive det naturlige omdrejningspunkt for Lån & Spars direktion? Så er dette job det helt rette for dig.

Som sekretær for Lån & Spars direktion på 2 personer, får du et tæt samspil med direktionen, og du vil få en alsidig opgavepalette.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Forberedelse af mødemateriale, herunder udarbejdelse af resume af notater, herunder også til Generalforsamling og Repræsentantskabsmøder
 • Forberedelse til bestyrelsesmøder, herunder udkast til årshjul, dagsorden, udkast til referat m.m.
Lån & Spar Bank
Løvbjerg Supermarked A/S Souschef til Løvbjerg Fredericia

Løvbjerg Supermarked A/S

Vores Souschef har fået nye udfordringer, og vi søger derfor hans afløser. Har du mod på dit næste karriereskridt og arbejder du med godt humør og god energi - kunne vi måske være et match.

Du skal brænde for at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere, og din succes måles på butikkens drift, udvikling og ikke mindst medarbejdernes trivsel. I Løvbjerg har du enorm indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og markedsføring. Naturligvis vil en stor del af din tid gå med både varer og kunder.

Du brænder for godt købmandskab og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af gode tilbud, friske vare samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Gem
Würth Danmark A/S
Butiksleder til kommende Håndværkerbutik i Skive

Würth Danmark A/S

Vil du være den første Butiksleder i Würths spritnye håndværkerbutik i Skive? Og kan du give dine kunder en oplevelse i verdensklasse?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Jobbet som butiksleder i butikkerne er særdeles operationelt, idet du selv, sammen med dine medarbejdere, står for den daglige drift. Samspillet med vores kørende sælgere i området er samtidig helt essentielt for butikkens succes, og succesen skabes gennem samarbejde på tværs af de forskellige salgskanaler.

Du er endvidere aktiv i salgsarbejdet i butikken, både med kunder, der besøger butikkerne, og kunder der ringer. Du evner at gå forrest og være den gode rollemodel. Du sikrer at butikken altid fremstår salgsklar og indbydende, og lagret er optimeret i forhold til den lokale efterspørgsel.

Würth Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV