408 job matcher din søgning 408 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandic Hotel A/S
Receptionist, 40 timer over 4 uger, Scandic Roskilde Park

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye deltidsreceptionist på Scandic Roskilde Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. håndtering af gæstefeedback
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger
Scandic Hotel A/S
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til velfungerende el-afdeling

Bravida Danmark A/S, Aalborg

KT Elektric er nu en del af Bravida, og vi fortsætter rejser sammen og søger endnu en dygtig serviceleder.

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi dækker hele spektret af løsninger fra installation, vedligeholdelse og servicering. Som serviceleder i el-afdelingen i Aalborg vil jobbet primært bestå af små og mellemstore serviceopgaver. Vi forventer, at du er motiveret af arbejdet, og at du leverer et professionelt stykke arbejde til gavn for vores kunder.

Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle solide faglige evner inden for et område i både vækst og udvikling.

Bravida Danmark A/S
Vallensbæk Kommune KUNNE DU TÆNKE DIG AT VÆRE EN DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM PÅ KIRKEBÆKSKOLEN? VI SØGER EN SERVICEMINDED OG STRUKTURERET SKOLESEKRETÆR MED ANSVAR FOR ELEVADMINISTRATIONEN

Vallensbæk Kommune

GENOPSLAG - DA VI ØNSKER ET BREDERE ANSØGERFELT

- Vores dygtige skolesekretær flytter til Jylland, hvorfor vi søger en skolesekretær med tiltrædelse hurtigst muligt…

Kirkebækskolen er en specialfolkeskole, der underviser elever med multiple funktionsnedsættelser og svære kommunikationsvanskeligheder. Vi har ligeledes et Børnehus, SFO, STU og Klub.

Da du er skolens ansigt udadtil, er det en vigtighed, at du af natur har et stort servicegen og virkelig sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Den ledige stilling omfatter følgende arbejdsopgaver:

 • Ansvarlig for elevadministration, herunder diverse mødeplanlægninger og koordination heraf
 • Planlægning af elevkørsel og daglig lettere skemaopdatering og opfølgning
 • Opgaveoversigter vedr. lærere og pædagoger
Aller Aqua Produktionschef

Aller Aqua, Christiansfeld

Motiveres du af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor initiativ, handling og ansvarlighed vægtes højt, og har du lyst til at være med til at gøre en forskel i en velrenommeret international virksomhed?

Vi står foran et generationsskifte og derfor søger vi en Produktionschef som, efter grundig oplæring, skal overtage ansvaret for vores danske fabrik i Christiansfeld. Som Produktionschef har du ansvaret for driften på flere skift – det er derfor et krav, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, og at du bor indenfor 30 minutters rejsetid til Christiansfeld. Rollen som Produktionschef er en vigtig nøgleposition, som i det daglige har mange kontaktflader til både interne og eksterne interessenter.

OPGAVERNE ER BL.A.

 • Sikre, at sikkerhed og kvalitet prioriteres højt i dagligdagen.
 • Ledelse af medarbejdere i produktionen – herunder planlægning og disponering af ressourcer.
 • Koordinering med planlægningsafdeling og gennemførsel af planen.
Reduced
Production Manager

Reduced, Copenhagen

This is an opportunity to become an integral member of Reduced. A sustainable, rapidly growing food production company based in Copenhagen, Denmark.

We are looking for a Production Manager to run and develop our production in our newly set-up Nordhavn, Central Copenhagen factory.

The Production Manager will be responsible for:

 • Managing and evaluating the entire production process
 • Planning, monitoring, budgeting, and partaking in processes, packaging, and clean-up/sanitizing
 • Maintain a safe production environment

Experience within food production and equipment, fermentation, facility and machinery maintenance, food safety, tracking inventory, managing production employees, and organizing workflows is essential.

Krebs' Skole Administrativ deltidsmedarbejder

Krebs' Skole, København

Administrativ medarbejder søges til en deltidsstilling på ca. 50%. pr 1. december 2022, gerne med skolesekretær eller lærerbaggrund.

Afhængig af tidligere erfaring og kompetencer kan beskæftigelsesgraden evt. udvides med undervisningstimer eller andre opgaver.

Vi ønsker en person der:

 • har erfaring fra administrativt arbejde.
 • har IT-kompetencer og erfaring med programmerne TRIO og TEA tabulex, samt Skoleintra.
 • kan deltage i skolens GDPR-arbejde, (ajourføring af dokumenter og vejledning af medarbejdere)
 • kan stå for koordination og tilmelding ved prøver: folkeskolens afgangsprøver, nationale tests og interne prøver.
Vallensbæk Kommune Vikariat som Servicekonsulent til Vallensbæk Kultur- & Borgerhus

Vallensbæk Kommune

Er du serviceminded og trives du i mødet med borgeren, så er du måske vores nye kollega i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus ligger i Center for Sundhed, Kultur og Fritid hvor der er højt til loftet, så du får rig mulighed for at udvikle dig i jobbet. Du får ansvar og mange forskellige opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige fagligheder, der ihærdigt arbejder med at skabe gode rammer og tilbud for kommunens borgere. Vi løber stærkt, samtidig med at vi har det sjovt.

Arbejdsområder for den nye servicekonsulent

 • At indgå i den daglige drift af Kultur- & Borgerhuset, hvor alle medarbejdere indgår i vagtordning og både skal kunne løse biblioteks- og borgerserviceopgaver.
 • Diverse driftsopgaver på bibliotek- og borgerserviceområdet
 • Afløsning i rådhusets reception til frokost, ved sygdom, ferie m.m.
Atkins Danmark A/S
Projekteringsleder/teknisk projektleder til spor og anlægsopgaver i stor international organisation

Atkins Danmark A/S, Aarhus

Er du klar til at sætte din tekniske faglighed og erfaring med baneprojekter i spil i en rolle, hvor du får tæt kundekontakt? Så slut dig til Atkins Danmark – her er mulighederne er mange – også uden for Danmark.

Vil du vide mere om hvordan du kan sætte din erfaring i spil og tage teknisk projektledelsesansvar? Læs mere om jobbet her.

Atkins Danmark A/S
Scandlines
Receptionist til Scandlines hovedkontor

Scandlines, København

Brænder du for at vise engagement og give vores gæster og egne medarbejdere den bedste service? Og trives du med at være ansvarlig for en bred vifte af både administrative og ad hoc-opgaver? Så er du formentlig vores nye receptionist.

Til vores moderne hovedkontor i København søger vi en energisk, serviceminded og pålidelig medarbejder, der har lyst til at være del af en professionel reception og være vores ansigt udadtil, når der modtages gæster. Stillingen er deltid 30-35 timer/ugen, og varetages som udgangspunkt med hjælp fra en anden kollega på deltid, idet receptionen ønskes bemandet i åbningstiden 7:30-17:00. Arbejdstidens fordeling aftales nærmere.

Scandlines
Advansor A/S
Pressure Test Teamlead

Advansor A/S, Brabrand

Advansor is looking for a Pressure Test Teamlead to become a part of an international team driven by finding the best customer solutions.

As our new Pressure Test Teamlead, your main responsibility will be leading the employees to ensure that all products pass pressure test on time while safety and quality procedures are followed. An important part of the job is ensuring that learnings from the pressure test are collected and converted to actions in our production department. This to reduce rework and lead times in both Production and Pressure Test. Therefore, you are technical skilled and good at hands-on systematic troubleshooting. Furthermore, you understand the necessity in following procedures and documenting the test results.

Advansor A/S
Baam+ A/S Elektriker/installatør med fokus på tilbudsgivning og projektstyring

Baam+ A/S søger for Jes Velsø ApS i Struer

Jes Velsø ApS er et veletableret og velrenommeret el-installationsfirma i Struer. Der er stor travlhed og mange aktiviteter. Da den nuværende medarbejder har fået andre arbejdsfunktioner i firmaet, søges der en ny til at overtage funktionen med fokus på tilbudsgivning og projektstyring.

Der er mulighed for et spændende job, hvor du kan være med til at påvirke funktion og indhold. Du bliver medansvarlig for tilbudsgivning og projektstyring med bl.a. følgende opgaver:

 • Personaleledelse.
 • Tilbudsgivning.
 • Sagsstyring.
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Sekretær

Poul Schmith/Kammeradvokaten, København

Trives du i en travl og varieret hverdag, hvor værdier som selvstændighed og høj faglighed vægtes højt? Så er det måske dig, vi mangler på vores hold.

Vi har meget at se til, og derfor søger vi en ny kollega, der i en travl og afvekslende hverdag kan hjælpe med at holde overblikket og være et koordinerende bindeled mellem de mange involverede både internt og eksternt.

De typiske opgaver vil være kvalitetssikring af dokumenter, herunder korrekturlæsning, tilretning og formatering af dokumenter, skabeloner og kontrakter, både i egne og i klienternes skabeloner – typisk i Word, koordinering og planlægning af møder og events, herunder kontakt med mødebooking, klienten og evt. andre eksterne, samt bistand til udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint til fremvisning på events, hjælp ved voldgiftssager, klagesager for Klagenævnet for Udbud og retssager på minretssag.dk.

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Statens Serum Institut Erfaren sektionsleder til Quality Assurance (QA)

Statens Serum Institut, København

Vil du drive kvalitetssikring i et alsidigt life science-miljø på Statens Serum Institut (SSI)? Har du erfaringer inden for udvikling og klinisk afprøvning af lægemidler? Har du kompetencer inden for personaleledelse, GxP, og brænder du for at samarbejde på tværs af SSI? Så er du måske vores nye sektionsleder i QA-teamet.

Vi søger en erfaren leder til QA-teamet, som består af 10 dedikerede medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

 • etablere mål, prioritere og sikre fremdrift af teamets opgaver
 • udføre faglig og individuel coaching og udvikling af dit personale
 • udføre løbende kommunikation og forventningsafstemning med interessenter på og udenfor SSI
 • drive et fælles GxP-kvalitetskoordinatorforum på SSI
Kleven & Partners Rekruttering ApS Team Lead til AB Inventech A/S, Ikast

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for AB Inventech A/S

Søges: En Team lead, som vil agere spillende træner og hjælpe med at styrke afdelingens profil

Tilbydes: Et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en af Danmarks førende automationsvirksomheder.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Sikre den daglige drift i form af retning og opfølgning på igangværende arbejde
 • Prioritere projekter og skabe overblik over afdelingens aktiviteter
 • Understøttelse af trivslen og den faglige udvikling af afdelingen
Gem
Hansen Toft A/S Site Director

Hansen Toft A/S søger for Dencam Composite A/S i Stenstrup

Kan du opbygge og udvikle markedets mest cost-effektive produktions-site?

Med reference til CEO bliver du hovedansvarlig for produktionslokationen i Kirkeby og for den fremtidige udvikling af denne og organisationen. Dertil bliver du bl.a. ansvarlig for at skabe en omkostningseffektiv produktion og leverance til kunderne gennem LEAN processer, og du vil få ledelsesansvar for ca. 50 medarbejdere, hvoraf 6-7 vil være i direkte reference. Du vil indgå i den øverste ledergruppe, hvor du bliver medansvarlig for den strategiske udvikling af Dencam Composite A/S.

Følgende nøgleopgaver vil bl.a. være:

 • Opbygge, udvikle og drifte organisationen
 • Projektoptimere og foretage løbende udvikling
 • Optimere supply chain
Hansen Toft A/S
MatchMind Receptionist

MatchMind søger for Palle Mørch A/S i Aalborg

Har du lyst til at være ansigtet udadtil i receptionen og give kunder, samarbejdspartnere og kolleger den bedste service? - så er jobbet som Receptionist hos Palle Mørch måske noget for dig!

Palle Mørch A/S søger en dygtig og serviceminded Receptionist. Jobbet er fuld tid og et vikariat med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaver

 • Besvare telefon og mail
 • Gennemse regnskaber
 • Tage imod gæster på kontoret
NIMA A/S
Engageret og faglig dygtig ejendomschef

NIMA A/S, Frederikssund

- Har du masser af gåpåmod og lyst til at stå i spidsen for driften og videreudvikling af vores ejendomme? Så er det måske netop dig, vi står og mangler.

Arbejdsopgaverne spænder bredt:

 • Projektering af tilbygninger, ombygninger og konvertering af erhverv og bolig
 • Planlægning og styring af løbende drift- og vedligeholdelsesopgaver
 • Give input til drift og vedligeholdelse til nye ejendomsprojekter

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en stor berøringsflade, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Advokatfirmaet Lars Ulrich Advokatsekretær/Kontorassistent

Advokatfirmaet Lars Ulrich, Holbæk

Motiveres du af arbejdet med håndtering af personskadesager, familieret og privatretssager, og er du samtidig struktureret og grundig? Formår du derudover at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor du i høj grad bruger dine kommunikative kompetencer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger lige nu en advokatsekretær eller kontorassistent til vores kontor i Holbæk med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kommer til at arbejde sammen med kontorets advokat og sekretær. Du vil som udgangspunkt komme til at beskæftige dig med sager inden for erstatningsret og familieret.

Sahva A/S
Teamleder til teknisk afdeling

Sahva A/S, Brøndby

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Så kan det være dig, vi leder efter!

Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Sammen med to flittige og hjælpsomme medarbejdere varetager du alle de små og store opgaver i hverdagen, der er med til at sikre en høj trivsel for de medarbejdere, der har deres daglige gang i vores bygninger.

Sahva A/S
Orifarm
Orifarm Healthcare Product Development PMO Director

Orifarm, Odense or Søborg

As Development PMO Director, your main areas of responsibilities include leading the PMO function and ensuring that the necessary capabilities and resources are available and allocated in an optimal way across the Programs.

Moreover, the primary responsibilities and tasks include:

 • Management reporting of pipeline value, project status and progress
 • Supporting process optimization, driving continuous improvement of value stream across programs and ensuring procedures relevant to PMO work are optimized for quality, safety and development speed
 • Pipeline management with the rest of Development LT. You will be an active part of the Development Leadership Team (LT), including development and execution of the development strategy
Orifarm

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV