231 job matcher din søgning 231 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn ApS
Flersproget pladsformand

Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn ApS, Charlottenlund

Vi søger en flersproget pladsformand med overblik og styr på detaljerne. Vi har travlt, tempoet er højt, og der er stor efterspørgsel på vores malerarbejde.

Du vil få ansvar for at koordinere de daglige arbejdsopgaver på de aktuelle byggepladser, herunder sikre at vi får vores malere ud til de rigtige opgaver på de rigtige tidspunkter. Dine arbejdsopgaver ud over ovenstående vil være:

 • Bestille varer og evt. hente hos leverandør
 • Lave dokumentation i form af billeder m.m. til kvalitetssikring
 • Oprydning og hjælpe til, hvor der er behov
Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
MME Nordic A/S
Technical Documentation Specialist

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du med på en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed på et internationalt marked? Vi søger lige nu en Technical Documentation Specialist til vores team.

Som Technical Documentation Specialist vil du bidrage med udarbejdelse af teknisk dokumentation til vores mange maskinprojekter. Opgaverne løses i tæt samspil med den øvrige organisation.

Opgaverne udspringer primært af kravene til brugsanvisning og risikovurdering defineret i maskindirektivet samt kvalitetssikring og arkivering af projektdokumenter.

MME Nordic A/S
Københavns Lufthavne A/S PA til ledelsessupport

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du en ambitiøs administrativ profil med et ønske om at blive PA og supportere ledelsen i CPH? Er du nyuddannet kandidat med erfaring fra relevante studiejobs eller i dit første job og er klar til mere? Eller er du i dag PA, men ønsker at prøve kræfter i et nyt set-up?

Så søger vi en PA med stort overblik, højt humør og et udpræget servicegen samt interesse for administrative ledelsessupportopgaver.

I jobbet som PA bliver du et kritisk omdrejningspunkt for 4 forretningsdirektører i CPH's ledelse. Du vil få mange forskelligartede opgaver og samarbejde med hele organisationen samt få indblik i forretningen således, at du kan supportere effektivt på mangeartede opgaver.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Ploug Niemann Lederudvikling A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening. Vi er et mindre konsulenthus med 25 års erfaring med rådgivning af ledere og lederteams.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

 • Projektstyring fra tilbud over projektplan over planlægning/koordinering til fakturering.
 • PA-opgaver for husets konsulenter, fx kalenderstyring, booking af transport og indkvartering mv.
 • Økonomistyring, herunder budgetlægning og -opfølgning, betalinger og bogføring.
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Område Sjælland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Jesper Lund Wimmer.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Trustpilot A/S
Associate Customer Success Manager (French Markets)

Trustpilot A/S, Copenhagen

We’re a leading online reviews platform, free and open to all. Our mission is to be a universal symbol of trust. We are well on our way - but there’s still an exciting journey ahead of us. Do you want to join us?

Se video om Trustpilot A/S som arbejdsplads

We are part of an exploding industry where we have conquered the global market and we're now growing our European team. We are looking for a Customer Success Manager to join our French team in Copenhagen. Our team plays a crucial role in Trustpilot’s commitment to building trust and transparency between consumers and businesses around the world.

As a Customer Success Manager you will be responsible for the retention of our Small & Medium business clients for the French region. You will be acting as a trusted advisor, developing long-term relationships and success plans for customers, ensuring that the maximum value is gained from Trustpilot products.

Trustpilot A/S
Trustpilot A/S
Customer Success Manager – (Dutch Markets)

Trustpilot A/S, Copenhagen

We’re a leading online reviews platform, free and open to all. Our mission is to be a universal symbol of trust. We are well on our way – but there’s still an exciting journey ahead of us. Do you want to join us?

As a Customer Success Manager, you will be responsible for the retention of our Small & Medium business clients for the Dutch region.

Se video om Trustpilot A/S som arbejdsplads

You'll be acting as a trusted advisor, developing long-term relationships and success plans for customers, ensuring that the maximum value is gained from Trustpilot products.

In your role, you will:

 • Increase sustainable proven value for both our Customers and Trustpilot.
 • Increase renewal rates and reduce churn.
 • Drive optimal engagement and ensure best customer experience through the client life cycle.
Trustpilot A/S
Nobis Hotel Copenhagen ApS Receptionists – Full time and Oncallers

Nobis Hotel Copenhagen ApS

We are currently looking for a 37-hour full-time receptionist as well as oncallers at Nobis Hotel Copenhagen.

Nobis Hotel Copenhagen is a luxury hotel in a prime location next to Tivoli Garden, Copenhagen Central Station and only a 5-minute walk from Rådhuspladsen. We are located in the beautiful and classical building that formerly housed the Danish Conservatory of Music, but now full of Scandinavian design and architecture. We strive to offer modern luxury with personal care and a sense of quality while aiming for our guests to sense a high focus on the smallest details. What we offer:

 • An exciting and challenging work environment in which we strive and focus on motivating each other on a daily basis
 • A chance to work with a team that takes professional pride in our work
 • Good opportunities to work in one of Scandinavia's leading family-run hotel and restaurant groups
Accura Advokatpartnerselskab
Mødevært(inde) til stor advokatvirksomhed i Hellerup

Accura Advokatpartnerselskab

Har du øje for detaljen og brænder du for service med stort S? Har du mod på at være med til at få vores moderne og travle mødecenter til at fungere? Så er du måske vores nye mødevært(inde).

Se video om Accura Advokatpartnerselskab som arbejdsplads

Sammen med vores øvrige serviceteam skal du medvirke til at yde en formidabel service til vores gæster og kolleger i huset og til at løse de mange opgaver, der kræves for at holde et stort og travlt advokathus kørende.

Som vært(inde) i vores mødecenter er det dig, der i tæt samarbejde med receptionen, har overblikket over samtlige møder, vi afholder i huset, og er den udførende ift. forplejning, opdækning, afrydning og opvask. Du vil naturligvis få den nødvendige hjælp på travle dage fra vores fantastiske office supportere.

Accura Advokatpartnerselskab
Psykiatrifonden Stærk bogholder og receptionist til NGO

Psykiatrifonden, København

Er du en haj til bogføring? Elsker du kundeservice og orden i sagerne? Er du imødekommende, og hjælper du gerne på kryds og tværs i organisationen?

Dine primære arbejdsopgaver vil dels være daglig bogføring og dels at betjene kunder, kursusdeltagere, samarbejdspartnere og støttemedlemmer. To dage om ugen vil du også være i vores reception og tage imod henvendelser på mail, i telefon og ved fysisk fremmøde.

Herudover kommer dine arbejdsopgaver bl.a. til at være:

 • Ansvar for udsendelse af fakturaer i organisationen med elektronisk fremsendelse gennem Z-Invoice og efterfølgende kontrol og bogføring.
 • Administration af forskellige betalingskanaler som bl.a. MasterCard og MobilePay samt afstemning af kreditorer.
 • Bogføring af salg fra webshop, afstemning af debitorer og bank samt andre forefaldende regnskabs- og bogholderiopgaver.
Esbjerg Kommune
Skolesekretær søges til Specialundervisningscentret Præstegårdsskolen, Urban C

Esbjerg Kommune

Urbanskolen søger snarest muligt, senest pr. 1. december 2022, en skolesekretær til en fast stilling er på 35 timer, med primær tilknytning til Specialundervisningscentret Præstegårdsskolen, Urban C.

Urbanskolen er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser af energi, stort engagement og lyst til udvikling. Skolen har et tæt samarbejde med de lokale foreninger og andre, der gerne vil samarbejde med os i lokalområdet, samt skoletjenestens tilbud. Afdelingerne har tradition for et højt fagligt niveau og for at arbejde med det fælles ansvar i forhold til miljø og kultur.

Du kan forvente, at

 • møde glade og forventningsfulde kolleger, elever og forældre
 • få et spændende og alsidigt job med kompetente og arbejdsomme kollegaer
 • få kollegaer der er anerkendende, åbne og ærlige over for hinanden
WellPerform ApS
Executive Assistant

WellPerform ApS, Holte

An exciting new opportunity has arisen for an Executive Assistant to join the team at our head office in Holte, Denmark to support our two Directors and to provide remote support to our offices in Esbjerg and the Netherlands.

At WellPerform we look after our employees and can offer an attractive informal work environment with flexible working hours for the right person.

Key Responsibilities

 • Providing high-level administrative support and assistance to the Management team and other staff as required
 • Managing the diaries of senior staff to ensure that there are no double bookings and highlight priority meetings. Structuring each week so that adequate time is given to focus on the most urgent tasks
 • Scheduling and attending meetings as required, taking notes and recording minutes for distribution
CASA
Direktionsassistent

CASA, Søborg

Trives du i en organisation hvor du skal have mange bolde i luften, varetage mangeartede administrative opgaver og samtidig være serviceorienteret, så se med her:

Du vil skulle arbejde selvstændigt med at varetage betjening af bestyrelsen, direktionen og lederteamet. Det er forventet, at du koordinerer og følger op på de opgaver, som iværksættes i organisationen, eksekverer bestyrelsens, direktionens og lederteamets beslutninger og indgår som ressourceperson i de opgaver der kommer herfra. Du vil referere til Direktøren for strategi og forretningsudvikling.

Stillingen giver en bred berøringsflade med organisationen, hvorfor det er centralt, at du kan kommunikere og samarbejde med kolleger på tværs af hele organisationen

CASA
Gem
Femern A/S
Servicemedarbejder til Femern A/S bygherrecenter i Rødbyhavn

Femern A/S

Har du flair for service og effektiv opgaveløsning, og har du lyst til at varetage mange forskellige opgaver, så er det måske dig, vi har brug for som servicemedarbejder.

Bygherrecenteret er omdrejningspunktet for mange aktiviteter, og din opgave bliver bl.a. at servicere vores medarbejdere og sikre, at de mange forskelligartede opgaver, der relaterer sig til den daglige drift, bliver løst effektivt og med et højt serviceniveau.

Dine opgave er mangeartede, men dine primære omhandler mødeservice – både opsætning og nedtagning – samt at hjælpe til i vores kantine med blandt andet frokost, opvask og lignende.

Herudover kommer du også til at hjælpe i receptionen, fx med at booke møder og planlægge arrangementer samt modtage alle medarbejdere og gæster med et smil og sikre, at de føler sig velkommen.

Femern A/S
Red Barnet Ledelseskonsulent

Red Barnet, København

Vil du være en del af verdens største uafhængige rettighedsorganisation for børn? Motiverer det dig at få udvikling, strategi, drift og processer til at gå op i en højere enhed? Skriver du godt og enkelt, og trives du med en omskiftelig arbejdsdag, hvor der både skal koordineres strategiske processer, afvikles møder og forberedes oplæg?

Vi er omkring 80 kolleger, heraf 6 chefer og 1 direktør i Red Barnets nationale afdeling. Som ledelseskonsulent får du en helt central rolle i afdelingen, ligesom du vil få glæde af at skabe netværk og samarbejder på tværs af hele organisationen.

Opgaverne er mange, men du vil særligt skulle:

 • Understøtte Red Barnets chefteam og særligt National Direktør
 • Dokumentere, koordinere og følge op på deadlines og chefteamets beslutninger.
 • Faciltere og planlægge processer med hensyntagen til forskellige interessenter.
 • Understøtte og udarbejde oplæg til intern kommunikation i afdelingen.
Mercedes-Benz CPH
Værtinder/Værter (Star Assistants) til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, København eller Søborg

Har du erfaring med kundebetjening og måske endda fra bilbranchen? Og vil du være med til at sikre den gode kundeoplevelse og være Mercedes-Benz ansigt udadtil? – Så er det dig, vi er på udkig efter!

En fuldtidsstilling på vores lokation i København og en deltidsstilling (30 timer) i Søborg.

Hos os får du en mulighed for at sætte dit præg på kundeservice i et af branchens stærkeste brands.

Dine kolleger er engagerede og dygtige, og du vil få en hverdag, som i høj grad er præget af frihed under ansvar. Selvom arbejdet er til tider tempofyldt, så er her altid plads til smil og humor, og vi lægger vægt på, at vi hjælper hinanden i hverdagen. Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi løbende vores medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.

Customer Service Agent – Finnish

H&M HENNES & MAURITZ A/S

For our Customer Service Center in Greve, Denmark, we are looking for Customer Service Agents who are excellent (both spoken and written) in the Finnish language.

The job of an H&M Customer Service Agent comes with responsibility – and lots of fun. Your to-do list includes:

 • Provide fantastic service in all situations – your contact with the customer per phone, chat, social media or email are essential to the customer's shopping experience
 • Communicate clearly - part of the contact to our customers takes place in writing, and therefore your ability to formulate yourself clearly is important
 • Always be up to date on H&M's latest activities and initiatives - great knowledge is key for the best customer service
H&M HENNES & MAURITZ A/S Customer Service Agent – Norwegian

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

For our Customer Service Center in Greve, Denmark, we are looking for Customer Service Agents who are excellent (both spoken and written) in the Norwegian language.

The job of an H&M Customer Service Agent comes with responsibility – and lots of fun. Your to-do list includes:

 • Provide fantastic service in all situations – your contact with the customer per phone, chat, social media or email are essential to the customer's shopping experience
 • Communicate clearly - part of the contact to our customers takes place in writing, and therefore your ability to formulate yourself clearly is important
 • Always be up to date on H&M's latest activities and initiatives - great knowledge is key for the best customer service
AS3 A/S RECEPTIONIST - Viby J. - Fastansættelse

AS3 A/S

Har du en energi som smitter, samt et solidt servicegen? Kan du få vores gæster til at føle sig velkomne og samtidig bevare overblikket over diverse mødeaktiviteter og praktiske opgaver? Så er det måske dig, vi søger til vores reception på vores hovedkontor i Viby J.

Vores receptionist igennem 9 år har valgt at gå på pension, og derfor leder vi nu efter dig, som skal fungere som vores ansigt udadtil og som et centralt omdrejningspunkt i virksomheden.

Du vil få det overordnede ansvar for vores reception, og det vil være dig, som åbner og lukker receptionen de dage, hvor du er på arbejde. Det er ligeledes dig, som har det overordnede ansvar for, at vores kantine kører, der er dog ansat eksternt personale, der står for at klargøre frokost samt den efterfølgende oprydning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV