431 job matcher din søgning 431 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hilton Foods Danmark A/S Logistikoperatør til højteknologisk forsendelseslager

Hilton Foods Danmark A/S, Hasselager

På lageret har vi et af Danmarks mest automatiserede plukkeanlæg. Her opererer Dispatch, som er vores forsendelsesafdeling. Hver aften/nat sørger medarbejderne i Dispatch for plukket og forsendelse til vores kunde – COOP.

Plukket foretages af plukkerobotter, og teamet sørger for, at anlægget kører optimalt og at lastbilerne sendes afsted rettidig.

Som operatør lærer du, at håndtere alle robotter og kraner manuelt via vores paneler og andre styresystemer. Derudover lærer du, at bruge faldsikring til at kravle op i vores højlagerkraner, når eventuelle fejl opstår.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele fra første dag og sikrer dig en god oplæring. Der står et helt team af gode kollegaer klar til at tage godt i mod dig og støtte dig i oplæringen.

Jakob & Partners ApS
Primary Research Analyst

Jakob & Partners ApS, Copenhagen

Would you like to become an expert on worldwide trends in the pharmaceutical and biotechnological industries?

Then you should consider this position in Jakob & Partners. We are a global consultancy researching global market trends and performing analyses of the pharma and biotech sectors.

The Primary Research Analyst has the responsibility of identifying, developing, and maintaining a network of contacts and relationships in the pharmaceutical and biotech industry and organizations.

Conducting telephone interviews with industry stakeholders across all tiers, attending events, conferences, and trade shows with the purpose of networking, collecting data, getting and exchanging knowledge - on a non-commercial basis - is the core part of the job.

Jakob & Partners ApS
A/S Bryggeriet Vestfyen
Laborant med tiltrædelse snarest muligt

A/S Bryggeriet Vestfyen, Assens

Til vores Laboratorium i Assens, søger vi en laborant til en fuldtidsstilling, med tiltrædelse snarest muligt. En spændende stilling med mange selvstændige opgaver og arbejdsopgaverne vil være særdeles bredt fordelt indenfor området.

Vi tilbyder et afvekslende og udfordrende job i en handlingsorienteret virksomhed med korte beslutningsveje. Hertil kommer et åbent og uformelt arbejdsmiljø samt gode ansættelsesforhold.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Prøveudtagning, resultatbehandling.
 • Kemiske analyser.
 • Mikrobiologiske analyser.
A/S Bryggeriet Vestfyen
Struer Apotek Farmaceut til fast stilling

Struer Apotek

Som farmaceut på Struer Apotek får du et afvekslende job med masser af faglige udfordringer, og du vil i høj grad blive medbestemmende omkring dine ansvarsområder.

Vi har kun én enhed at bemande, så du skal ikke pendle rundt mellem forskellige arbejdssteder. På Struer Apotek skal det være rart og sjovt at gå på arbejde - og det arbejder vi altid efter. Vi forventer, at du kan lide:

 • Betjening af vores kunder
 • Kvalitetsarbejde
 • Undervisning af elever
 • Sundhedsydelser
QNTM Labs Lab Technician for Quality Control

QNTM Labs, Odense

Are you passionate about quality control and do you like to be challenged by an exciting day? Then you may be the laboratory technician we’re looking for!

Together with your team of technicians and chemists, you will be part of a dedicated Quality Control (QC) team that works with a variety of different analytical methods.

You will be responsible for ensuring that laboratory analyses are being performed according to QC procedures and certifying that handling of all pharmaceutical products, such as narcotics, euphoriant substances and standards is performed in compliance with QNTM Labs’ Quality Management System (QMS).

Your main tasks will include:

 • Planning and execution of analyses
 • Data processing and reporting
 • Qualification and maintenance of analytical equipment
Gem
Cic Operations Herning ApS
Service crew Hotel Herning

Cic Operations Herning ApS

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Det er dig, gæsterne møder først, når du byder dem velkommen. Du er deres vært, når de bor hos os – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Du vil blive ansat på Hernings mest spændende og innovative hotelprojekt, hvor du får en unik mulighed for at være med helt fra starten. Aiden By Best Western Herning skal være fremtidens hotelprojekt, hvor ansatte, bæredygtighed og teknologi står øverst på dagsordenen.

Hotellet er ikke et traditionelt hotel, hvor du står bag receptionsdisken! Hos os vil du få en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt! Hvad du har lavet arbejdsmæssigt inden – og hvad dine fremtidsplaner er, er for os underordnet.

Cic Operations Herning ApS
Lægemiddelstyrelsen Teamleder til Forsyning og Produktfejl

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du være med til at sikre patientsikkerheden og forsyningen af lægemidler i Danmark? Og vil du gerne lede engagerede medarbejdere? Så er det dig, vi mangler i vores sektion!

Din rolle bliver at lede og tilrettelægge arbejdet for 15 medarbejdere, 12 akademikere, 1 bioanalytiker og 2 HK’ere, der er ansvarlige for et bredt fagligt område, der omfatter bl.a. indberetninger om produktfejl på lægemidler, forfalskninger af lægemidler i den legale kæde, indberetninger om forsyningsvanskeligheder samt udstedelse af Udleveringstilladelser.

Opgaverne stiller krav til, at du som leder kan vurdere risici for patientsikkerheden i sager om produktfejl og træffe beslutning om tilbagekaldelse af lægemidler samt fastsætte en klar retning for prioritering, løsning og afslutning af sager på tværs af teamet.

Orifarm
QA Specialist

Orifarm, Odense

- Sparringspartner og ansvarlig for kvalitetssikring

Vi søger en kvalitetsspecialist med produktions- eller GMP-erfaring, der trives med at have et stort ansvar, og som godt kan lide både rutine- og udviklingsopgaver, sætter pris på sparring og samarbejde, og har sans for systematik og orden.

Som QA specialist vil du være det koordinerende bindeled mellem de forskellige teams samt andre afdelinger og opgaver. Du skal, i det daglige arbejde, sikre kvaliteten af vores produktportefølje og vil i den forbindelse have en tæt dialog med vores leverandører i hele verden, samt til kollegaer på Orifarms 3 egne fabrikker og i vores mange salgslande.

Sammen med dine kolleger vil dine primære opgaver være at indgå i Life Cycle Management af produkterne i vores eksisterende portefølje og lancering af nye produkter.

Orifarm
Københavns Lufthavne A/S PA til ledelsessupport

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Har du en ambitiøs administrativ profil med et ønske om at blive PA og supportere ledelsen i CPH? Er du nyuddannet kandidat med erfaring fra relevante studiejobs eller i dit første job og er klar til mere? Eller er du i dag PA, men ønsker at prøve kræfter i et nyt set-up?

Så søger vi en PA med stort overblik, højt humør og et udpræget servicegen samt interesse for administrative ledelsessupportopgaver.

I jobbet som PA bliver du et kritisk omdrejningspunkt for 4 forretningsdirektører i CPH's ledelse. Du vil få mange forskelligartede opgaver og samarbejde med hele organisationen samt få indblik i forretningen således, at du kan supportere effektivt på mangeartede opgaver.

Danaher
R&D Specialist, Electronic Engineer, PLM TC Monitors

Danaher, Brønshøj

Radiometer is proud to work alongside a community of six fellow Diagnostics Companies at Danaher. Together, we’re working at the pace of change to improve patient lives with diagnostic tools that address the world’s biggest health challenges.

Se video om Danaher som arbejdsplads

The R&D Specialist, Electronic Engineer for Radiometer is responsible for supporting product maintenance activities for our Transcutaneous Monitoring Systems with special focus on the instrument electronics and PCBA design updates. You will be one of the go-to persons and expert for PCBA changes on our monitoring platforms and work closely with your colleagues from Denmark, Poland, and Switzerland.

This position is part of TCM (Transcutaneous Monitoring) PLM Organization (Product Lifecycle Management) located in Brønshøj and will be a hybrid role. At Radiometer, our vision is to improve global healthcare with reliable, fast, and easy patient diagnoses.

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
Kontorleder til travlt, hyggeligt konsulenthus

Ploug Niemann Ledelsesrådgivning, København

Ploug Niemann Lederudvikling A/S søger en erfaren og kompetent kontorleder til projektledelse, økonomistyring og kundebetjening. Vi er et mindre konsulenthus med 25 års erfaring med rådgivning af ledere og lederteams.

Dine vigtigste opgaver bliver bl.a.:

 • Projektstyring fra tilbud over projektplan over planlægning/koordinering til fakturering.
 • PA-opgaver for husets konsulenter, fx kalenderstyring, booking af transport og indkvartering mv.
 • Økonomistyring, herunder budgetlægning og -opfølgning, betalinger og bogføring.
Ploug Niemann Ledelsesrådgivning
AJ Vaccines A/S GMP Administrator, Toxoid Unit

AJ Vaccines A/S, København

Har du den rette GMP-flair, og har du både sans for detaljen og det brede perspektiv? Er du selvstartende, struktureret og effektiv af natur, og i stand til at se løsninger og kommunikere klart? Så er det dig vi søger! Som GMP Administrator vil du få en spændende og central rolle i at sikre og optimere compliance-niveauet i vores genstartede Toxoid Unit.

Sammen med dit nye team, vil du have ansvaret for følgende opgaver:

 • Vedligeholdelse af SOP’er
 • Implementering af nye procedurer for at tilgodese nye og ændrede krav
 • Bidrage til generel vedligehold af GMP-niveauet
 • Generelt administrativt arbejde
CP Kelco
Operatør til Produktionen

CP Kelco, Lille Skensved

Hos os er passion ikke et buzzword – det er dem vi er!

Føler du dig tilpas i en fysisk aktiv hverdag, hvor sikkerheden er i højsædet og humøret er højt? Brænder du for at skabe høj kvalitet, og er du en naturlig jonglør, der kan holde flere bolde i luften uden at miste overblikket? Er du tålmodig, og fuld af godt humør, og har du mod på at blive udfordret?

Så hører du til i CP Kelco’s hold af dygtige operatører i produktionen!

CP Kelco
Zealand Pharma A/S
Pharmacovigliance (Associate) Director or Senior Specialist

Zealand Pharma A/S, Søborg

Patient Safety in Zealand Pharma is a lean, cohesive team of MDs and Pharmacists with a lot of experience. Our new colleague will have the opportunity to make very important contributions to Zealand clinical projects and to our team. All of these: in a unique environment, based on respect and collaboration.

Responsibilities include:

 • Representation of patient safety in cross-functional project teams, including regulatory interactions teams
 • Development of the safety surveillance strategy for the project assigned
 • Execution of signal detection activities, to support the evaluation and decisions by the internal Zealand Safety Committee
Zealand Pharma A/S
Gem
Sydbank
Områdeassistent/PA for områdedirektør til Sydbank i Område Sjælland

Sydbank

Vil du være en væsentlig aktør i et af Sydbanks vækstområder med mange spændende tiltag, så er chancen her nu. Vi søger en områdeassistent, som skal fungere som personlig assistent (PA) for områdedirektør Jesper Lund Wimmer.

Som områdeassistent skal du bevare overblikket i en travl hverdag, have styr på detaljerne og holde orden på tingene. Vi søger derfor en ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded kollega, som kan indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med områdedirektøren – og være koordinator og ansvarlig for en række væsentlige opgaver i vores dynamiske og velfungerende område.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank - helt enkelt. Vi tror det er en af hovedårsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Sydbank
Danaher
R&D Specialist - System Engineering

Danaher, Brønshøj

Radiometer is proud to work alongside a community of six fellow Diagnostics Companies at Danaher. Together, we’re working at the pace of change to improve patient lives with diagnostic tools that address the world’s biggest health challenges.

Se video om Danaher som arbejdsplads

The R&D Specialist for Radiometer is responsible for improving our design change process with focus on ensuring a correct impact assessment from a system engineering point of view, documenting the impact in a way that is understandable for the regulatory agencies and identifying the right verifications for each change.

The team maintain our ABL90 and ABL800 products from a system level point of view throughout the product life cycle, from development to retirement:

 • Managing system requirements
 • Risk management
 • System architecture
Chr. Olesen Synthesis A/S QC-laborant med varierende opgaver

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Har du lyst til at sikre kvaliteten af vores API’er i en QC-funktion, hvor du får lov at løse en palet af forskellige opgaver? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende gruppe, hvor du løbende bliver trænet i nye opgaver af dine erfarne kolleger?

Så er det måske dig, der er vores kommende QC-laborant. Vi er i en proces, hvor vi vokser, og derfor søger vi to laboranter, der trives med fleksibilitet og gerne vil udvikle sig.

Du bliver en del af vores QC-afdeling, hvor 7 laboranter og 3 kemikere står for kvalitetssikring sammen med dig i form af blandt andet drifts- og holdbarhedsanalyser. Dine nye kolleger er både erfarne og hjælpsomme, ligesom de sætter pris på en fælles kaffepause eller en god frokostsnak.

Radiometer Medical ApS
Senior QA Specialist

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

We are looking for an experienced Senior QA Specialist to join our amazing QA Engineering team here at Radiometer. Our mantra @ Radiometer is ‘Whatever comes next, life comes first’. Are you interested in playing an important role in ensuring we deliver safe and reliable products that save lives – then we want you!

Se video om Danaher som arbejdsplads

The QA Engineering team has a significant role in ensuring safe, reliable and compliant products during new product development and maintenance of existing product platforms. This is done by cooperating, supporting, facilitating, training and communicating towards the best results with partners in R&D.

The position is acting as a Senior QA specialist within specific projects in product development and to support our important initiatives on ensuring Good Quality and Timely delivery of our products in the different markets.

ReaMed Kundeservicemedarbejder

ReaMed, Thisted

Har du en sundhedsfaglig uddannelse som farmakonom, sygeplejerske eller tilsvarende, og kan du lide en hverdag med masser af kontakt med kunder via telefon, mail og chat? Er du rutineret bruger af IT og hurtig til at sætte dig ind i nye systemer?

Så er det måske lige dig, vi mangler!

Dit daglige arbejde vil primært være kontakt med kunder i Danmark via telefon, mail og chat, hvor en stor del af henvendelserne drejer sig om diabetesprodukter. Kontakten med kunderne indrapporteres i vores kvalitetssystem, og du står for både kontakt, indrapportering og opfølgning overfor kunderne.

Du bliver en del af et team, der servicerer både sundhedspersonale og private kunder. Vi arbejder med fastsatte mål og KPI´er med henblik på at sikre, at vi lever op til vores klart definerede kvalitetskrav.

Arla Foods Ingredients Group P/S
Nutrition Scientist - Viby

Arla Foods Ingredients Group P/S

Are you ready to expand and use your knowledge of human nutrition to support the delivery of business results? Does it appeal to you to participate in setting tomorrow’s agenda for whey and milk-based human nutrition? The position is a one-year temporary specialist position with the possibility for becoming a permanent position.

The role will take lead in developing nutrition and health science-based content for use in sales, marketing material and customer specific projects. In addition, by transferring nutrition science insights to various stakeholders in the AFI organization, you also contribute to fueling our innovation pipeline for the further development of new ingredients and solutions.

Arla Foods Ingredients Group P/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV