312 job matcher din søgning 312 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 312 resultater.
GeodatastyrelsenStærk og kompetent IT-arkitekt

Geodatastyrelsen, Nørresundby

Som IT-arkitekt er du med til at varetage styrelsens nuværende IT-arkitektur, og du får en central rolle i forhold til den fremtidige IT-arkitektur. Du skal kort sagt være bindeledet mellem IT, forretning og strategi.

Som IT-arkitekt i Geodatastyrelsen har du en central rolle som medspiller for forretningsområderne i styrelsen og sikrer forankring af større udviklingsaktiviteter i organisationen. Du baner vejen for ny teknologi og nye implementeringsprojekter og sikrer den rette arkitektur og værktøjsvalg ud fra en helhedsbetragtning, således at forretning og it giver mest værdi for Geodatatstyrelsen. Du bidrager til gennemførelse af de relevante forandringsprocesser.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenGraduate til IT-sikkerhed i én af Danmarks største it-organisationer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen?

I løbet af 18 måneder vil du komme rundt i organisationen og opbygge erfaring i vores spændende, unge og unikke organisation. Vi arbejder meget bredt med IT-sikkerhed, som du vil få stor indsigt i.

Din rejse vil tage dig rundt i flere forskellige kontorer, og du vil fx arbejde med sikkerhedsarkitektur, operationel sikkerhed og koordinering af IT-sikkerhedsopgaver. Du kan bl.a. komme til at arbejde med SIEM, SOAR, Log forensic, threat intelligence, teknisk håndtering, ISO27001/2 og meget mere.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Horsens Kommune
Digitaliseringskonsulent til Jobcenter Horsens’ Sekretariat

Horsens Kommune

Vil du være med til at implementere IT-løsninger og udvikle digitale arbejdsgange, der sikrer optimal anvendelse af fagsystemer og høj datakvalitet på beskæftigelsesområdet i Horsens Kommune? Så søg jobbet som digitaliseringskonsulent i team Digitalisering og IT i sekretariatet i Jobcenter Horsens.

Som digitaliseringskonsulent er du med til at implementere og sikre optimal brug af de fagsystemer og digitale løsninger, der anvendes på beskæftigelses- og ydelsesområdet.

Dine primære arbejdsopgaver består i projektledelse, supportering og undervisning af job- og ungdomscentrets medarbejdere i brugen af systemerne samt løbende dialog med leverandører omkring udvikling og fejlrettelser.

Terma A/S
ERP Business Application Specialist, Group IT

Terma A/S, Lystrup

Are you ready to work as IT lead and solution architect on business transformation projects in Terma?

You will be responsible for the IT project management related to some of the major digitalization and transformation initiatives in Terma. Specifically, in the processes related to Sales and Project Management. You will also be responsible for the solution design and roadmap, incl. ensuring alignment with the IT strategy.

Business transformation projects set a new standard for the digitalization in Terma and the related reliability of the ERP solution. It is therefore very important that future IT solutions are aligned with other strategic activities and developments within the relevant process areas. Bridging such initiatives is obviously challenging, but at the same time exciting, requiring profound business understanding….

Terma A/S
NOVAX A/S
Implementation Consultant

NOVAX A/S, Taastrup

Vil du spille en central rolle i at implementere vitale IT-systemer til den danske sundhedssektor? Har du lyst til at være en del af en team-kultur, der er kendetegnet af stor ansvarfølelse, energi, fællesskab og et større formål? Så er jobbet som Implementation Consultant måske noget for dig!

Du vil primært komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Projektledelse af opstarter, så kunden understøttes og vejledes igennem hele opstartsforløbet.
 • Kommunikation internt med kolleger samt eksternt med blandt andet kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
 • Opstart og undervisning i brugen af NOVAX- systemet hos nye kunder, hovedsageligt lægeklinikker og privathospitaler.
TelenorIP Netværksspecialist

Telenor, Aalborg

Vil du være med til at forme fremtidens kommunikationsløsninger til et samfund, der hver dag bliver mere og mere digitaliseret? Drømmer du om et teknisk udfordrende job, som bevæger sig på et af Danmarks største IP-netværk? Og har du et naturligt drive efter at optimere og forbedre vores netværk? Så er du måske den nye IP Netværksspecialist, som vi leder efter til Telenor!

I Telenors IP & Transmission team udvikler og implementerer vi den grundlæggende connectivity-infrastruktur, som forbinder alle Telenors netværkselementer, kunder og tjenester. Det er med andre ord os, som har ansvaret for den grundlæggende ydelse, som alle Telenors produkter produceres på. Vores fornemmeste opgave er til enhver tid at sikre, at netværket er fuldt ud operationelt, samt at det løbende udbygges ift. kapacitet, nye tjenester og teknologier.

TelenorCloud Service Delivery Manager

Telenor, Aalborg

Er du teknisk skarp, struktureret og har cloud og hardware som dit faglige anker? Brænder du for at sikre driften af infrastrukturen i et af verdens førende teleselskaber? Og har du lyst til at spille en helt central rolle i forhold til leverandørstyring og -koordinering? Så er du måske den nye Cloud Service Delivery Manager, som vi leder efter til Telenor!

Du har styr på cloud, fx i skyen, hybrid og/eller private, er procesorienteret og har fokus på leverancer. I Telenors Infrastructure & Onsite Support team er det vores fornemmeste opgave at yde den bedst mulige support til vores stakeholders, leverandører og brugere. Vi har derfor en vigtig rolle i organisationen og bliver løbende involveret i flere komplekse projekter og integrationer på både system- og infrastrukturniveau.

Randstad A/S
System administrator

Randstad A/S recruiting on behalf of Tucows in Copenhagen

Tucows has been working on the Internet since the days when people unironically called it the Information Superhighway.

We’re a team of over 600 people serving tens of millions of customers around the world. Our growth has been incredible, smart and measured (NASDAQ: TCX, TSX: TC). Our success is built on a solid technical and financial foundation.

And this is where you come into the picture. As our new system administrator, you will be driving the innovation and creativity in this dynamic and successful company where everything moves fast but on a rock-solid foundation.

Abena
Projektleder og forandringsagent

Abena, Aabenraa

Trives du med at drive forandringer, og mestrer du dialogen med mange forskellige interessenter – OG vil du være med på et stort og spændende projekt? Via dit gode overblik inddrager du relevante beslutningstagere og fører med tålmodighed opgaverne sikkert i mål. Hvis du derudover har et godt humør og bidrager til det gode samarbejde – så læs videre.

Som projektleder er du ansvarlig for den danske del af vores globale SAP-udrulning og får ansvaret for at drive og facilitere beslutningsprocesser. Din rolle er at understøtte vores agile projektmodel samt at supportere vores Globale ERP Manager og leverandørens projektleder.

Med reference til vores Global ERP Manager bliver du en del af et team bestående af 17 kollegaer og bliver dermed en del af et super engageret team. Vigtige samarbejdspartnere i jobbet er projektdeltagere samt ledere i de enkelte afdelinger og selskaber.

Abena
Fujitsu A/S
ERP-Supporter

Fujitsu A/S, Ballerup og Hasselager

Som ERP-Supporter hos Fujitsu får du en alsidig og spændende rolle, som omfatter rådgivning og support til vores kunder vedrørende systemadministration. Du kan selv være med til at forme din stilling afhængig af dine styrker og præferencer, og der vil være attraktive udviklingsmuligheder over tid.

Som ERP-Supporter vil du yde support til superbrugerne hos vores kunder og du vil være med til analyse i forbindelse med afklaring af evt. fejlsager. Du vil indgå i et team, der varetager supporten og løser mindre opgaver for vores kunder – det kunne fx være hjælp til test i forbindelse med start af en ny snitflade eller hjælp til opsætning af brugerprofiler.

Udviklingsopgaver på sigt kunne være at deltage i undervisning af slutbrugere eller workshop-dage hos kunderne. Men det afhænger helt af dine kompetencer og ønsker.

Fujitsu A/S
DLGSAP Master Data Specialist

DLG, Fredericia

Vil du være med til at videreudvikle data management i en af Danmarks største virksomheder? Har du kendskab til automatiseringsværktøjer som Winshuttle RPA for SAP? Er du superbruger i SAP eller har erfaring med SAP masterdata maintenance? Så er du måske vores nye kollega i master data.

DLG er blandt Danmarks største virksomheder – i løbet af 2020 flytter vi vores hovedsæde fra København til Fredericia. Det bliver en spændende rejse, som du nu kan blive en del af. Vi har midlertidige kontorfaciliteter i Fredericia, og det vil være her du starter din rejse i DLG-koncernen. Der vil dog også være dage på vores nuværende hovedsæde i København frem mod sommeren 2020.

Du indgår i et godt og velfungerende team, der har ansvaret for vedligehold og udvikling af master data i SAP. En naturlig del af opgaveporteføljen er derfor generel kvalitetssikring af materiale-, logistik- og prisdata i SAP.

Kriminalforsorgen
It-konsulent inden for drift af applikationer og databaser til Center for IT og Digitalisering

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste rammer for vores kerneforretning? Vi søger en engageret og selvstændig medarbejder med stærke kompetencer inden for drift af applikationer og databaser og en operationel tilgang til sit arbejde.

Som it-konsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
 • at bidrage til udvikling, implementering og vedligeholdelse af driftsrutiner og processer.
Kriminalforsorgen
It-konsulent inden for drift af servere og infrastruktur til Center for IT og Digitalisering

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste rammer for vores kerneforretning? Vi søger en engageret og selvstændig it-konsulent med stærke kompetencer inden for drift af servere og infrastruktur og en operationel tilgang til sit arbejde.

Som it-konsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering, med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
 • bidrag til udvikling, implementering og vedligeholdelse af driftsrutiner og processer
 • teknisk support, fejlsøgning og håndtering af ændringer på miljø omkring Microsoft-serverplatform og infrastruktur i virtuel opsætning via VMware
Hørsholm KommuneDygtig informationssikkerhedskoordinator, der kan hjælpe os med at passe godt på vores persondata

Hørsholm Kommune

Vi tilbyder dig en stilling i en kommune, som er i fuld gang med etablering af strukturer og processer til sikring af compliance indenfor persondatabeskyttelse og informationssikkerhed.

I Hørsholm Kommune står IT- og persondatasikkerhed højt på dagsordenen. Derfor søger vi en medarbejder, der kan understøtte og udvikle organisationens arbejde med informationssikkerhed.

Stillingen er organisatorisk placeret i IT-afdelingen, hvor du bliver en del af vores informationssikkerhedsteam. Teamet vil – når vi er fuldtallige – bestå af 4 medarbejdere. Vi sammensætter teamet med fokus på at skabe synergi mellem kompetencer og kvalifikationer. I teamet arbejder vi tæt sammen om løsning af opgaverne.

GældsstyrelsenPower BI & Excel-specialist til produktionsstyring

Gældsstyrelsen, Middelfart

Har du flair for planlægnings- og analyseopgaver indenfor produktionsstyring, og er du nysgerrig og dygtig til at formidle essensen af dem? Har du lyst til at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold, er det måske dig, der skal være med til at udvikle kontoret for Produktionsstyring i Middelfart.

Som en del af produktionsteamet indenfor produktionsstyring spænder dit arbejdsområde bredt.

Du vil blive en del af et team, der udvikler og sikrer processer, metoder og opgaver indenfor produktionsstyringsområdet, lige fra produktionsplanlægning til opfølgning og læring.

Samtidig skal du være med til at løse og kvalitetssikre produktionsplanlægningen på tværs af Styrelsens driftscentre. Produktionsopfølgning sikrer du ved dataudtræk, databehandling og analyser mv., hvor du formidler resultater og konklusioner til forskellige interessenter.

Gældsstyrelsen
KAR+CO
Data Analyst

KAR+CO recruiting on behalf of Jupiter Bach in Køge

Jupiter Bach offers an interesting and versatile job in an international company with manufacturing sites on 3 continents. You will be given responsibility from the start and will have the chance to gain a detailed insight into the company as well as drive business analyses across the organization.

You will be working closely with both your colleagues in the HQ team located in Køge and also with colleagues working at our manufacturing sites. You will report to the Group IT Manager and your responsibility will be to ensure a higher level of financial transparency and to conduct business analyses in cooperation with internal stakeholders.

KAR+CO
Næstved KommuneStærk talknuser til Sydsjællands Udbud og Indkøbssamarbejde – Faxe, Næstved og Vordingborg

Næstved Kommune

I Sydsjællands Udbud og Indkøbsfællesskab (SUI) går det rigtigt stærkt for tiden – derfor savner vi en controller, da en af vores kollegaer har fået nye udfordringer.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan koble tal med faglig indsigt og omsætte store mængder data til overskuelig information og analyser.

Du vil få mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, da vi er i gang med at rulle flere tiltag ud. Tiltag der har fokus på netop controllerfunktionen.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Datavalidering i analysesystem (KMD IA).
 • Dataudtræk og kvalitetssikring af data til udbud.
 • Udarbejdelse af evalueringsmodeller og tilbudslister til udbud.
SYKES Finland Oy
Teknisk Help Desk support

SYKES Finland Oy, Turku

Dit daglige arbejde vil bestå af at hjælpe kunder med deres computerrelaterede problemer. Vi gør brug af alle gængse kommunikationsmedier; telefon, e-mail, chat og sociale medier.

Vi vil træne dig inden du starter med arbejdet. Vi tilbyder muligheder for at lære det sidste om IT-teknologi, sociale evner og håndtering af kunder. Hos SYKES vil du få erfaring med forretningsgangen i et internationalt og multikulturelt arbejdsmiljø.

Vi har gode teams med hjælpsomme kolleger, løbende træning og fordele, såsom arbejdsvelfærd via privat lægeklinik. Vi har løbende kontrakter, men er fleksible med hensyn til længde og type af kontrakten, hvis du f.eks. blot ønsker at arbejde her et år eller to.

SYKES Finland Oy
Norlys
Linux-systemadministrator

Norlys, Tranbjerg J

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en teknisk velfunderet Linux-systemadministrator til drift, vedligehold og udvikling af vores server og backendsystemer. Har du de rette tekniske kvalifikationer, og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at udvikle dig, så læs videre.

Du vil opleve succes i stillingen, når du kan løfte nedenstående opgaver:

 • drifte og vedligeholde egenudviklede systemer – primært Linux
 • renovere og udvikle eksisterende systemer evt. ved loadbalancering, clustering, redundans etc.
 • indgå i driftens bagvagt-ordning
Norlys
Sparekassen KronjyllandBusiness intelligence-udvikler

Sparekassen Kronjylland, Randers

Kan du som BI-udvikler være med til at sikre datakvalitet og -flow i Danmarks 8. største pengeinstitut?

Sparekassen kronjylland

Og vil du være en del af en organisation i spændende udvikling? Så er du måske lige den kollega, vi er på udkig efter til Sparekassen Kronjyllands Business Intelligence, hvor vi arbejder bredt med BI-området. Du bliver en del af et team, der understøtter Sparekassens forretning gennem udvikling af et solidt datagrundlag og brugervenlige rapporteringer og analyser.

Sparekassen Kronjylland