687 job matcher din søgning 687 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 687 resultater.
LHNRegnskabs-/revisorassistent

LHN, Tinglev

Vi vækster på regnskabsområdet for SMV-segmentet og søger derfor en dedikeret regnskabs/-revisorassistent med stor erfaring med e-conomic.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har erfaring med opgaver som kontering og momsopgørelse samt udarbejdelse af regnskaber fra bogføring og måske endda til regnskabsafslutning. Har du også erfaring med andre regnskabssystemer som Ø90 eller fx Dinero eller Billy er det et plus.

Hos LHN tilbyder vi dig et team af fantastiske kolleger med en åben og uformel omgangstone

ECIT ServicesUdadvendt regnskabskonsulent til bogholderi- og regnskabsudarbejdelse

ECIT Services, Herlev

Brænder du for bogholderiets mange facetter? Trives du med at have flere bolde i luften samtidig og motiveres du af en alsidig hverdag med din egen kundeportefølje? Så er stilling som konsulent måske noget for dig.

Du bliver en del af et regnskabsteam med mange erfarne medarbejdere, hvoraf nogle er controllere og resten er regnskabskonsulenter. Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Bogføring og afstemninger af finans-, debitor- og kreditormoduler
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Afstemninger
Folkekirkens NødhjælpFinancial advisor in International Finance Unit

Folkekirkens Nødhjælp, Copenhagen

Do you want to put your financial competencies to work for the benefit of people in need? Are you motivated by working in an international setting with colleagues from around the world? Do you thrive in a job with a wide range of financial tasks?

If you can answer “Yes” to the above, then you might be our new colleague.

You will join the International Finance Unit (IFU) based in our Copenhagen HQ. IFU is responsible for the overall financial management of our international donor projects abroad. Our primary focus areas are quality assurance, capacity building and support. We have a close daily cooperation with the finance staff based in our 18 Country Offices in Africa, Asia and Middle East. IFU also solves various financial requests from other HQ units, including Senior Management.

Holbæk KommuneØkonomikonsulent med relationelle kompetencer til Vækst og Bæredygtighed

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune rykker i disse år på den grønne dagsorden; der skal bygges bæredygtigt og med fremtidens velfærd for øje. Kommunen har i 2020 et ambitiøst anlægsprogram på 320+ mio. kr., der skal resultere i nye daginstitutioner, cykelstier, plejehjem, energirenoveringer og havneudvikling – alt sammen til glæde for kommunens borgere.

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor der er fokus på høj kvalitet og effektivitet. Du får en spændende og varieret arbejdsdag i et tværfagligt miljø med stor kontaktflade indadtil i organisationen. Dine primære samarbejdspartnere vil være økonomimedarbejdere, projektledere, konsulenter og ledelsen i Vækst og Bæredygtighed samt økonomikonsulenter i den centrale økonomiafdeling.

I stillingen vil du blive tilbudt ansvar og få stor mulighed for at vise, at du kan mestre både den daglige drift og kan udvikle økonomistyring i en kompleks organisation.

Greenline Fishing Gear A/SBogholder

Greenline Fishing Gear A/S, Sæby

Vil du være med til at styrke økonomifunktionen i Greenline?

Kan du både bevare overblikket og fokusere på detaljerne, og er du samtidig en ansvarsfuld og positiv kollega? Så er det dig, vi søger!

Som bogholder-/kontormedarbejder i økonomiafdelingen kommer du til at arbejde bredt inden for bogholderi og analysearbejde.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Kontering og bogføring af finansbilag.
 • Kreditorbogholderi herunder registrering af fakturaer i indkøbs-/lagermodul.
 • Debitorbogholderi herunder rykning af debitorer.
Larsen A/SMedarbejder på deltid søges – til opgaver indenfor økonomi og administrativ support

Larsen A/S, Ringe

Aktiviteterne i Larsen a/s er salg af sammenplantninger, løg, juledekorationer og juletræer.

Larsen A/S indgår i en familievirksomhed med flere selskaber i både ind- og udland. Heraf kan nævnes produktionsselskabet Kompozycje i Polen og Nature Impact A/S, som sælger grønne tage og vægge til byggebranchen.

Med baggrund i Larsen a/s’ størrelse vil du blive involveret i flere forskellige ansvarsområder i løbet af dag.

Af de væsentligste opgaver kan nævnes:

 • Alle forefaldende opgaver i en økonomiafdeling, såsom bogføring, bankafstemninger, kreditor- og debitorafstemninger m.m.
 • Generel back office som e-mail/indgående post, diverse bestilling til kontor/personale og lidt telefonpasning
 • Intercompany-fakturering m.m.
Barlby + Carlsson ApSDesign- og snedkervirksomhed søger en bogholder og økonomiansvarlig på fuldtid

Barlby + Carlsson ApS, København

Barlby Carlsson er en design- og snedkervirksomhed med 15 år i branchen og med 20 ansatte fordelt mellem møbelsnedkere og designere.

Vi søger en økonomiansvarlig med god økonomisk forståelse til at varetage vores administrative og regnskabsmæssige opgaver. Vi er for nyligt flyttet til nye lokaler på Refshaleøen og er ved at færdiggøre vores kontor og værksted i herlige omgivelser.

Vi tilbyder en dynamisk, uformel arbejdsplads i nye, flotte omgivelser, medbestemmelse over arbejdsgange og systemer og et stort fællesskab med gode kollegaer.

GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-2

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
GEA Process Engineering A/S
Trainee Finance-1

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Hvis du drømmer om en karriere i en stor international koncern og gerne vil have indblik i den verden i løbet af din elevtid, så læs videre.

Unik System Design A/S

GEA Process Engineering søger en kontorelev indenfor økonomi. Som elev vil du få en grundig oplæring hos os i vekselvirkning med skoleophold. Du vil indgå i et stærkt hold af engagerede og hjælpsomme kolleger, som både stiller krav og gerne vil lære fra sig. Du vil i takt med din uddannelse og tilegnelse af viden og færdigheder få mere og mere selvstændigt ansvar.

Forløbet starter 1. september 2020 og vil være en 2-årig uddannelse med grundig og alsidig praktisk oplæring. I tiden hos GEA vil du prøve kræfter med relevante funktioner inden for dit fagområde.

GEA Process Engineering A/S
Nordic Entertainment Group
Financial Controller – TV3 Sport positioned in Denmark

Nordic Entertainment Group, Copenhagen

Do you want to work with the future of entertainment? Are you detail oriented and find the connection between finance and sport business interesting? Great! Then we think we have the next challenge for you. We are looking for our next Financial Controller who will join our team located in Copenhagen.

We are looking for our next Financial Controller who will liaise with key financial and commercial stakeholders across the company. In this role, you will report to Nordic Controller Sport and also work closely with SVP Sport Operations and CFO for NENT Sport on all Sports related finance matters pan Nordic. You will be a part of a dedicated Nordic financial team and on a daily basis work with other functions in the organization e.g. legal and treasury.

CBIT A/SCFO

CBIT A/S, København

Bliv CFO for en af Danmarks største bookingplatforme. Vær med i fronten på en spændende rejse. CBIT er en af Danmarks største bookingplatforme inden for Beauty & Health med en ejerkreds inkluderende nogle af DK’s mest succesrige entreprenører. Virksomheden udvikler og driver flere bookingplatforme og har mere end 2.000 kunder i DK, NO, SE og DE. Siden virksomhedens start har vi etableret os som Danmarks største bookingplatform inden for Beauty & Health.

Som CBITs CFO får du hovedansvaret for at sikre et korrekt, transparent og velinformeret økonomisk beslutningsgrundlag for bestyrelse, direktion og den daglige drift – herunder sikre en løbende udvikling og forbedring af afdelingens arbejdsmetoder, procedurer og resultater. Desuden er det en unik mulighed for at prøve kræfter med en 360 graders økonomifunktion og nogle super spændende udfordringer fra operationelt til strategisk niveau.

Socialpædagogernes LandsforbundTalknuser til Socialpædagogerne med analytisk og politisk tæft

Socialpædagogernes Landsforbund, København

Socialpædagogerne har høje ambitioner på vegne af vores medlemmer og de udsatte borgere og mennesker med handicap, som de arbejder med. Vi arbejder løsningsorienteret, målrettet og vidensbaseret for at opnå mest mulig indflydelse på professionsfaglige og politiske dagsordener på socialområdet.

Vi søger en profil med erfaring med statistik og registerdata, og med erfaring i at se og formidle sammenhænge på tværs af store mængder data.

Dine primære opgaver:

 • Analyse og formidling af kommunale budgetter og nøgletal og udvikling i udgifter
 • Rådgive Socialpædagogernes kredse om kommunale budgetprocesser, besparelser/genopretningsplaner, inkl. konsekvenser for beskæftigelsen
 • Lave effektberegninger, fx af investering i socialpædagogiske indsatser
Nets A/S
Group Financial Controller

Nets A/S, Ballerup

Do you have the ambition and skills to join a team executing on an ambitious Strategy and being a key player in taking the Group Financial Control team to an international level in a rapidly changing environment?

You’re expected to develop your talent and aim higher as you work to change payments. You’ll build on our proven track record of developing and delivering innovative and reliable solutions and our strengths as a Nordic leader with 50 years of experience within payment solutions.

KMD A/S

Your key responsibilities:

 • Ensure strong Group Financial Controlling for your areas of responsibility.
 • Participate in monthly, quarterly and yearly closing and financial reporting.
Nets A/S
SkattestyrelsenSpecialister til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet

Skattestyrelsen

Har du en god skatte- og regnskabsmæssig forståelse, og har du erfaring med revision og regnskabsaflæggelse? Vil du bruge den viden og evne til at lave revision og sagsbehandling af komplekse og forskelligartede typer af sager, der alle bidrager til Skattestyrelsens indsats mod økonomisk kriminalitet?

Du bliver en del af afdelingen Kompleks Svig i fagområdet Særlig Kontrol i Skattestyrelsen. Afdelingen tager sig bl.a. af komplekse sager, hvor der som udgangspunkt – men ikke nødvendigvis - er en indikation af strafbare handlinger.

Som vores nye specialist kommer du til at bruge din viden og evner til at lave revision og sagsbehandling inden for komplekse og forskelligartede typer af sager. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • indledende undersøgelser og planlægning af kontroller
 • gennemførelse af regnskabsrevisioner og kontroller
 • sagsbehandling i forbindelse med afgørelser m.m.
Skattestyrelsen
Køge Hospital Project Team I/SEconomics Apprentice

Køge Hospital Project Team I/S

The Køge Hospital Project is an expansion of the current hospital in Køge, which will include a complete renovation. When the renovation is complete, it will open to extended special departments, along with new departments for research which will gather Zealand Universities Hospital under one single roof.

At KHPT we can offer you an apprenticeship with varied and exciting tasks. The company is a joint venture between Itinera and CMB, two Italian companies with experience building hospitals. You have the chance to be part of this international organization and contribute to an exciting project.

We can offer:

 • The opportunity to work in an international company, in which you get to use the English language in your every day.
 • A company still being established, so you get to experience the development of processes and execution of these.
 • The opportunity to learn more about administration and accounting during your education.
Forsvarets Efterretningstjeneste
Senior projekt- og porteføljekonsulent til projektkontoret i Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du den rolige hånd, der evner at skabe overblik midt i en hektisk udviklingsdagsorden? Brænder du for at opnå maksimal forretningsmæssigt udbytte af projekter? Og kan du fortsætte den modenhedsrejse mod en stadig mere professionel projekt- og porteføljeeksekvering, som FE er på? Hvis du kan svare JA til ovennævnte kunne du være den nye senior projekt- og porteføljekonsulent i FE’s projektkontor.

FE’s udviklingsdagsorden er meget ambitiøs, og det stiller store krav til vores evne til at igangsætte og drive udvikling. Her er projektkontoret en meget central spiller, der løbende skal kunne give temperaturen på FE’s udvikling: lige fra porteføljens strategiske match, over graden af fremdrift i tiltagene, til om vi opnår de forudsatte forretningsmæssige gevinster.

SkattestyrelsenSkarpe økonomer eller generalister med flair for økonomistyring og analyse

Skattestyrelsen, København

Er du skarp til økonomistyring, og har du lyst til at arbejde med tal og analyse? Kan du formidle komplekse økonomiske problemstillinger til samarbejdspartnere og ledere, som ikke er økonomer, og vil du være med til at bidrage til en sammenhængende styring i Skattestyrelsen?

Som generalist eller økonom i styringskontor for Jura, Økonomi og Person får du ansvaret for den løbende økonomistyring for én eller flere afdelinger i fagområderne samt opgaver relateret til styring og sparring med disse. Du vil også indgå i løbende udviklingsarbejde med det formål at styrke driften.

Det betyder, at dine opgaver bl.a. vil være at:

 • bidrage til styring og prioritering af Skattestyrelsens økonomiske rammer.
 • udarbejde Skattestyrelsens månedsopfølgninger, udgiftsopfølgninger og grundbudgetter.
Skattestyrelsen
GreyBird Pilot AcademyRegnskabsmedarbejder, deltid

GreyBird Pilot Academy, Kolind

Vi søger en medarbejder, der kan arbejde struktureret, systematisk og selvstændigt med reference til regnskabschefen.

Din tilgang til opgaverne er grundig og detaljeorienteret, og du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde til tiden. Jobbet indeholder en del rutineprægede opgaver, hvilket vi forventer, at du har det godt med.

Dine primære opgaver

 • Daglig bogføring
 • Fakturering
 • Afstemningsarbejde
 • Ansvar for SU-administration
Lars Larsen GroupFinancial controller til barselsvikariat

Lars Larsen Group, Brabrand

 • Vil du være en del af det team, der har det overordnede ansvar for regnskabsaflæggelsen for både koncern- og datterselskaber relateret til LARS LARSEN GROUP?

”Du bliver en del af teamet, der står for al regnskab og controlling, og vi har virkelig brug for en ny kollega, lige nu og her, så du får masser af muligheder for udvikling og ansvar,” fortæller Head of Accounting & Controlling, Niels Stensgaard Christensen.

Stillingen giver dig rig mulighed for at komme i dybden med dit fag i en virksomhed, der er gennemsyret af at være familieejet og have fødderne solidt plantet i den jyske muld.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., men det kan også være, at du er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har nogle års erfaring inden for revision eller finance controlling i en økonomifunktion.

Er du vores nye kollega?

TrackMan A/S
Bogholder

TrackMan A/S, Vedbæk

Væksten fortsætter hos TrackMan A/S, og vi søger en bogholder til at styrke vores travle finansafdeling, som i dag består af 7 medarbejdere. Som en del af finansteamet, sætter du en stor ære i, at der er styr på bogføringen. Vi sætter pris på et inspirerende uformelt miljø med korte beslutningsveje, og vi har fokus på at sikre høj kvalitet og en god service.

Du vil få afvekslende opgaver og en stor berøringsflade med kolleger i både Danmark og globalt. TrackMan A/S er en privatejet international vækstvirksomhed med rig plads til personlig og professionel udvikling.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Kreditorbogholderi fra A-Z
 • Udlæg og rejseafregning
 • Bankbetalinger og bankafstemninger
TrackMan A/S