148 job matcher din søgning 148 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 148 resultater.
Terma A/S
ERP Business Application Specialist, Group IT

Terma A/S, Lystrup

Are you ready to work as IT lead and solution architect on business transformation projects in Terma?

You will be responsible for the IT project management related to some of the major digitalization and transformation initiatives in Terma. Specifically, in the processes related to Sales and Project Management. You will also be responsible for the solution design and roadmap, incl. ensuring alignment with the IT strategy.

Business transformation projects set a new standard for the digitalization in Terma and the related reliability of the ERP solution. It is therefore very important that future IT solutions are aligned with other strategic activities and developments within the relevant process areas. Bridging such initiatives is obviously challenging, but at the same time exciting, requiring profound business understanding….

Terma A/S
NOVAX A/S
Implementation Consultant

NOVAX A/S, Taastrup

Vil du spille en central rolle i at implementere vitale IT-systemer til den danske sundhedssektor? Har du lyst til at være en del af en team-kultur, der er kendetegnet af stor ansvarfølelse, energi, fællesskab og et større formål? Så er jobbet som Implementation Consultant måske noget for dig!

Du vil primært komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Projektledelse af opstarter, så kunden understøttes og vejledes igennem hele opstartsforløbet.
 • Kommunikation internt med kolleger samt eksternt med blandt andet kunder, leverandører og samarbejdspartnere.
 • Opstart og undervisning i brugen af NOVAX- systemet hos nye kunder, hovedsageligt lægeklinikker og privathospitaler.
Abena
Projektleder og forandringsagent

Abena, Aabenraa

Trives du med at drive forandringer, og mestrer du dialogen med mange forskellige interessenter – OG vil du være med på et stort og spændende projekt? Via dit gode overblik inddrager du relevante beslutningstagere og fører med tålmodighed opgaverne sikkert i mål. Hvis du derudover har et godt humør og bidrager til det gode samarbejde – så læs videre.

Som projektleder er du ansvarlig for den danske del af vores globale SAP-udrulning og får ansvaret for at drive og facilitere beslutningsprocesser. Din rolle er at understøtte vores agile projektmodel samt at supportere vores Globale ERP Manager og leverandørens projektleder.

Med reference til vores Global ERP Manager bliver du en del af et team bestående af 17 kollegaer og bliver dermed en del af et super engageret team. Vigtige samarbejdspartnere i jobbet er projektdeltagere samt ledere i de enkelte afdelinger og selskaber.

Abena
Fujitsu A/S
ERP-Supporter

Fujitsu A/S, Ballerup og Hasselager

Som ERP-Supporter hos Fujitsu får du en alsidig og spændende rolle, som omfatter rådgivning og support til vores kunder vedrørende systemadministration. Du kan selv være med til at forme din stilling afhængig af dine styrker og præferencer, og der vil være attraktive udviklingsmuligheder over tid.

Som ERP-Supporter vil du yde support til superbrugerne hos vores kunder og du vil være med til analyse i forbindelse med afklaring af evt. fejlsager. Du vil indgå i et team, der varetager supporten og løser mindre opgaver for vores kunder – det kunne fx være hjælp til test i forbindelse med start af en ny snitflade eller hjælp til opsætning af brugerprofiler.

Udviklingsopgaver på sigt kunne være at deltage i undervisning af slutbrugere eller workshop-dage hos kunderne. Men det afhænger helt af dine kompetencer og ønsker.

Fujitsu A/S
DLGSAP Master Data Specialist

DLG, Fredericia

Vil du være med til at videreudvikle data management i en af Danmarks største virksomheder? Har du kendskab til automatiseringsværktøjer som Winshuttle RPA for SAP? Er du superbruger i SAP eller har erfaring med SAP masterdata maintenance? Så er du måske vores nye kollega i master data.

DLG er blandt Danmarks største virksomheder – i løbet af 2020 flytter vi vores hovedsæde fra København til Fredericia. Det bliver en spændende rejse, som du nu kan blive en del af. Vi har midlertidige kontorfaciliteter i Fredericia, og det vil være her du starter din rejse i DLG-koncernen. Der vil dog også være dage på vores nuværende hovedsæde i København frem mod sommeren 2020.

Du indgår i et godt og velfungerende team, der har ansvaret for vedligehold og udvikling af master data i SAP. En naturlig del af opgaveporteføljen er derfor generel kvalitetssikring af materiale-, logistik- og prisdata i SAP.

Kriminalforsorgen
It-konsulent inden for drift af applikationer og databaser til Center for IT og Digitalisering

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste rammer for vores kerneforretning? Vi søger en engageret og selvstændig medarbejder med stærke kompetencer inden for drift af applikationer og databaser og en operationel tilgang til sit arbejde.

Som it-konsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
 • at bidrage til udvikling, implementering og vedligeholdelse af driftsrutiner og processer.
Kriminalforsorgen
It-konsulent inden for drift af servere og infrastruktur til Center for IT og Digitalisering

Kriminalforsorgen, København

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i Kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste rammer for vores kerneforretning? Vi søger en engageret og selvstændig it-konsulent med stærke kompetencer inden for drift af servere og infrastruktur og en operationel tilgang til sit arbejde.

Som it-konsulent vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering, med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
 • bidrag til udvikling, implementering og vedligeholdelse af driftsrutiner og processer
 • teknisk support, fejlsøgning og håndtering af ændringer på miljø omkring Microsoft-serverplatform og infrastruktur i virtuel opsætning via VMware
GældsstyrelsenPower BI & Excel-specialist til produktionsstyring

Gældsstyrelsen, Middelfart

Har du flair for planlægnings- og analyseopgaver indenfor produktionsstyring, og er du nysgerrig og dygtig til at formidle essensen af dem? Har du lyst til at være i en kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, udsyn og et stærkt kollegialt sammenhold, er det måske dig, der skal være med til at udvikle kontoret for Produktionsstyring i Middelfart.

Som en del af produktionsteamet indenfor produktionsstyring spænder dit arbejdsområde bredt.

Du vil blive en del af et team, der udvikler og sikrer processer, metoder og opgaver indenfor produktionsstyringsområdet, lige fra produktionsplanlægning til opfølgning og læring.

Samtidig skal du være med til at løse og kvalitetssikre produktionsplanlægningen på tværs af Styrelsens driftscentre. Produktionsopfølgning sikrer du ved dataudtræk, databehandling og analyser mv., hvor du formidler resultater og konklusioner til forskellige interessenter.

Gældsstyrelsen
KAR+CO
Data Analyst

KAR+CO recruiting on behalf of Jupiter Bach in Køge

Jupiter Bach offers an interesting and versatile job in an international company with manufacturing sites on 3 continents. You will be given responsibility from the start and will have the chance to gain a detailed insight into the company as well as drive business analyses across the organization.

You will be working closely with both your colleagues in the HQ team located in Køge and also with colleagues working at our manufacturing sites. You will report to the Group IT Manager and your responsibility will be to ensure a higher level of financial transparency and to conduct business analyses in cooperation with internal stakeholders.

KAR+CO
Næstved KommuneStærk talknuser til Sydsjællands Udbud og Indkøbssamarbejde – Faxe, Næstved og Vordingborg

Næstved Kommune

I Sydsjællands Udbud og Indkøbsfællesskab (SUI) går det rigtigt stærkt for tiden – derfor savner vi en controller, da en af vores kollegaer har fået nye udfordringer.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan koble tal med faglig indsigt og omsætte store mængder data til overskuelig information og analyser.

Du vil få mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stillingen, da vi er i gang med at rulle flere tiltag ud. Tiltag der har fokus på netop controllerfunktionen.

Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Datavalidering i analysesystem (KMD IA).
 • Dataudtræk og kvalitetssikring af data til udbud.
 • Udarbejdelse af evalueringsmodeller og tilbudslister til udbud.
Sparekassen KronjyllandBusiness intelligence-udvikler

Sparekassen Kronjylland, Randers

Kan du som BI-udvikler være med til at sikre datakvalitet og -flow i Danmarks 8. største pengeinstitut?

Sparekassen kronjylland

Og vil du være en del af en organisation i spændende udvikling? Så er du måske lige den kollega, vi er på udkig efter til Sparekassen Kronjyllands Business Intelligence, hvor vi arbejder bredt med BI-området. Du bliver en del af et team, der understøtter Sparekassens forretning gennem udvikling af et solidt datagrundlag og brugervenlige rapporteringer og analyser.

Sparekassen Kronjylland
Grønlands Selvstyre
Økonomikonsulenter

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du klar til at have en central rolle i et fælles regnskabssystem for hele Grønland?

Vi leder efter faste økonomikonsulenter til sekretariatet for det fællesoffentlige ERP-projekt, gerne med erfaring i et eller flere områder inden for regnskab og økonomistyring.

Med reference til kontorchefen kommer du til at arbejde med følgende opgaver:
 • Support til økonomibrugere i kommunerne
 • Opsætning af centrale elementer i ERP-systemet
 • Deltagelse i dialog og kommunikation med afdelinger og departementer i kommunerne og Selvstyret
Grønlands Selvstyre
ATP
Testere til IT

ATP, Allerød

Har du lyst til at teste nogle af landets vigtigste digitale systemer? Vil du være en del af et testfællesskab med mere end 20 andre testere? Så er det dig, vi søger.

I ATP sikrer vores IT-systemer en sikker og effektiv fordeling af hele to ud af tre danske velfærdskroner. Vi bliver stadig tildelt nye opgaver, og derfor er vi på udkig efter kolleger med forskellige former for test-kompetencer.

Konkret søger vi:

 • testere med stærke kompetencer inden for testautomatisering og automatiseringsværktøjer
 • forretningsorienterede testere, der har solide analytiske kompetencer og kan teste komplekse fagsystemer.
ATP
Chr. Hansen A/SIT Compliance Specialist

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Do you want to help improve food and health around the world?

At Chr. Hansen, food and health is at the heart of everything we do and our natural ingredients are consumed by more than 1 billion people every day. As a global market leader in bioscience, we have the opportunity to address important global challenges such as food waste, healthy living and sustainable agriculture and we need the brightest and most passionate people on board to succeed.

Do you have solid experience with IT quality documentation and good understanding of the manufacturing process in a regulated environment? If yes, then you have the opportunity to play an important role ensuring and refining IT compliance for a number of Chr. Hansen’s critical IT systems (e.g. ERP, Labeling, etc).

Chr. Hansen A/S
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenIt-specialister til rollen som systemejer på applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it-systemer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Som systemejer er du det proaktive omdrejningspunkt for koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores erhvervsvendte it-systemer. Du er således med til at udvikle et af skatteforvaltningens centrale områder, som har stor samfundsmæssig betydning.

I rollen som systemejer har du fokus på et godt samarbejde med de systemrelaterede forretningsområder. Du får desuden et tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, da størstedelen af vores it-systemer er outsourcede. Du arbejder derfor på at opnå et fortsat godt leverandørsamarbejde og sikrer kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
GML-HR RetailFranchisetagere

GML-HR Retail søger for Børneloppen i Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Viborg

Det succesfulde bæredygtige koncept indtager Jylland og ønsker endnu flere butikker i det jyske.

Har du mod på at skabe din egen forretning, men samtidig være en del af en succesfuld virksomhed med et gennemtænkt koncept? Vi søger franchisetagere til større danske byer som eksempelvis Herning, Sønderborg, Kolding, Vejle, Esbjerg, Holstebro og Viborg.

Kender du allerede vigtigheden af de sociale medier som markedsføringskanal?

Børneloppens koncept er godt understøttet af det rigtige content på diverse sociale medier, derfor er det vigtigt at du kan se dig selv være aktiv på diverse platforme dagligt. Det er her kundestrømmen skabes, det er her hvor de gode kundehistorier deles, og det er her kunderne kan følge med i hvad der sker i netop DIN butik.

GML-HR Retail
Hansen Toft A/SGenetics Programmer

Hansen Toft A/S søger for Danish Genetics i Vejle

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder.

Som Genetics Programmer bliver din hovedopgave at videreudvikle, optimere og kvalitetssikre udvælgelsesprocesserne og it-infrastrukturen i et af verdens bedste avlsprogrammer.

Du arbejder med dataanalyse af big data, datamanagement og statistisk modellering/simulering. Du bliver også omdrejningspunktet i udvikling- og optimering af nye programmer/software til alle relevante processer, herunder integration til web-servere og databaser.

Hansen Toft A/S
Nibe Idræts- og KulturcenterCafeteriaforpagter

Nibe Idræts- og Kulturcenter

NIKC ønsker at finde den rette person til at forpagte vores cafeteria i forbindelse med hallen, herunder:

 • daglig drift af cafeteria.
 • tilbyde at lave mad til vores faste arrangementer samt lejlighedsvise fester mv.
 • sikre at drift, aktivitet og indtjening på selskabslokaler, cafeteria og vandrehjem øges i tæt samarbejde med Centerlederen.

NIKC tilbyder dig som Forpagter et job i en uformel organisation med stor grad af frihed til at organisere dagligdagen så faciliteterne fungerer for vores brugere og gæster. Cafeteria skal som udgangspunkt være åbent i NIKC´s åbningstider. Dette aftales i samråd med Centerleder og Bestyrelse.

Kold & Partners ApSCloud-arkitekt

Kold & Partners ApS søger for Energinet i Fredericia

– Til Data & Analytics, Cloud Center of Excellence hos Energinet

Kan du gribe en unik rolle og med din analytiske sans bidrage til udrulningen af en ny innovativ data & analyse-funktion? Og vil du være med til at drive Energinets transformation inden for cloud-baseret udvikling og operations?

Så er du måske den nye cloud-arkitekt, der som en del af Energinets Cloud Center of Excellence vil sikre en agil udvikling med design og implementering af smidige og skalerbare løsninger til cloud data services.

Dine ansvarsområder vil omfatte:

 • Deltagelse på strategiske projekter og hands-on på setup og teknisk sparring
 • Opbygge indsigt og integrering af business intelligence, dataanalyser og vidensdeling
 • Skabe udvikling omkring machine learning, data-modellering med mere
BHJ A/SKompetent og engageret Dynamics NAV-konsulent

BHJ A/S, Gråsten

Har du interesse og erfaring med Microsoft Dynamics NAV/Business Central, og ønsker du et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil for at hjælpe BHJ A/S med at udvikle deres forretning?

Trives du med variation i opgaverne - herunder data- og forretningsanalyser, opsætning og konfiguration af løsninger i tæt dialog med kunderne inkl. implementering og support, er du måske den kollega, vi søger!

Dine primære opgaver vil være

 • data- og forretningsanalyser forud for implementering af Dynamics NAV-løsninger og NAV add-ons
 • konfiguration af løsninger i tæt dialog med kunderne inkl. implementering og support
 • data mapping af krav og funktionalitet med forretningen