1.388 job matcher din søgning 1.388 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

3FCallcentermedarbejder

3F, København

Har du erfaring med at arbejde i et callcenter? Har du et enestående servicegen? Har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer, og vi har nu brug for yderligere en fuldtidsansat medarbejder til vores callcenter. Udover kald til Forbundshuset håndterer callcentret også kald til 31 lokale 3F-afdelinger. Du bliver en del af callcentret, hvor du kan sparre med 18 erfarne kolleger.

Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver overvejende indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Gem
N.C. Nielsen A/S
Servicekoordinator

N.C. Nielsen A/S, Allerød

Vi søger en stærk servicekoordinator, der skal agere daglig sparringspartner for vores servicemontører på Sjælland.

N.C. Nielsen A/S

Du bliver placeret i backoffice i Allerød med direkte kundekontakt og bliver administrator for din egen gruppe af servicemontører. Du bliver derudover en del af et team med andre servicekoordinatorer, der i det daglige har en tæt sparring og sammen løfter vores høje serviceniveau.

Arbejdsopgaver

 • Supportere og samarbejde med servicemontørerne
 • Oprette og klargøre kundeordrer
 • Gennemgå og godkende ugentlige lønrapporter
N.C. Nielsen A/S
AMBIZZIONTeknisk kunderådgiver med speciale i drikkevand

AMBIZZION søger for VandCenter Syd i Odense

Er du glad for vand? Og har du lyst til at være en del af et kunderådgiverteam, der rådgiver kunder om vand, klima og bæredygtighed? Så er du måske den kollega, som AMBIZZION søger for VandCenter Syd.

Vi søger en erfaren og teknisk kompetent kunderådgiver, der drives af at skabe værdi for kunder og levere en god service.

Den gode kundeoplevelse er omdrejningspunktet, når teamet af kunderådgivere vejleder kunderne inden for vand, afløb og regnvandshåndtering i et tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du vil primært få ansvar for teknisk sagsbehandling i relation til drikkevand og vandforsyning. Opgaverne kræver, at du både er faglig kompetent, kan levere god kundeservice og har flair for sagsbehandling, så kundens sag er veldokumenteret, og det administrative og faglige fundament er i orden.

TEMP TEAM A/SCostumer Minded Supply Chain Specialist

TEMP TEAM A/S recruiting on behalf of Dr. Oetker Denmark in Glostrup

Do you have a good business understanding and an analytical approach to Supply Chain, Logistics and Customer Service?

In collaboration with our customer Dr. Oetker Denmark, we are looking for an ambitious, structured and service-minded Supply Chain Specialist for the head office in Glostrup.

You will be part of the Nordic-Baltic Supply Chain team with five skilled Supply Chain Specialists. Your primary function will be to ensure the high standard of delivery performance to the Nordic market and in a cost-efficient way.

You will be co-responsible for Sweden and Finland and your primary tasks will be:

 • Daily sales order processing and invoicing incl. error and complaint handling
 • Maintenance of master data and prices
 • Preparation of key figure reports for quality measurement and process optimization
TEMP TEAM A/SCustomer Service Representative

TEMP TEAM A/S søger for Stanley Black & Decker i Albertslund

Kan du yde en god kundeservice – hver gang?

I samarbejde med Stanley Black & Decker søger vi en ny kollega til deres danske customer service team.

Hos Stanley Black & Decker er kundeservice en central funktion, hvor de håndterer hundredvis af henvendelser dagligt. Derfor er det vigtigt, at du brænder for levere den bedste kundeoplevelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Besvarelse af telefonopkald og mails fra kunder
 • Opfølgning på leveringstider
 • Rådgivning

Stanley Black & Decker arbejder stadig hjemmefra, og på nuværende tidspunkt er der ikke nogen dato for returnering til kontoret.

GoGift A/SKundeservicemedarbeider for GoGift i Danmark nær København

GoGift A/S, Valby

GoGift.com ekspanderer, og i den forbindelse søker vi etter en ny heltidsansatt til vår norske/svenske kundeservice, som skal bidra med å gi våre kunder den aller beste kundeopplevelsen.

Via våre respektive sider tilbyr vi hundrevis av gavekort til kjente og kjære merkenavn og butikkjeder, som KREFTFORENINGEN, IKEA, H&M, XXL, JYSK, KID, TV2-sumo, Dressmann og mange andre. Utover disse gavekort-leverandører har vi også egne produkter som vårt SuperGavekort, som gir mottaker valgfrihet blant alle våre gavekort-leverandører.

Vi tilbyr:

 • En solid og dynamisk bedrift i en spennende og utviklende bransje.
 • Du blir en del av en voksende internasjonal bedrift med kolleger fra mange land, hvor humor, samarbeid og en uformell tone er en viktig del av hverdagen.
 • Fordelaktige arbeidsvilkår med frihet under eget ansvar og gode karrieremuligheter.
GoGift A/SKundtjäntsmedarbetare till GoGift i Danmark nära till Köpenhamn

GoGift A/S, Valby

GoGift.com expanderar kraftigt och söker därför nu ytterligare heltidsanställda till vårt svenska/norska kundtjänst team, som vill vara med och ge våra kunder den bästa kundtjänstupplevelsen!

Via våra respektive sites erbjuder vi 100-tals presentkort till välkända och uppskattade brands som H&M, Åhlens, Ticketmaster, Guldfynd, Stadium, Mio, och många, många fler. Utöver dessa specifika presentkort har vi även flera egna produkter som exempelvis SuperPresentkortet som ger mottagaren fritt val bland alla våra partners.

Vi erbjuder:

 • En solid och dynamisk verksamhet i en spännande och utvecklande bransch.
 • Du blir en del av ett växande internationellt företag med kollegor från flera länder där humor, samarbete och en informell ton är en viktig del av vardagen.
 • Fördelaktiga arbetsvillkor med frihet under ansvar och goda karriärmöjligheter.
Peak Rekruttering
Area Manager eller salgskonsulent/produktspecialist med sundhedsfaglig baggrund

Peak Rekruttering søger for ZiboCare i Horsens

Brænder du for at levere mere sundhed for pengene? Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse gennem salg af innovative produkter? Er du uddannet sygeplejerske og har du salgserfaring? Bor du i Region Midt- eller Syddanmark? Kan du svare ja til ovenstående - så læs gerne med her…

ZiboCare er en dansk virksomhed, der tilbyder innovative løsninger til sundheds- og plejesektoren. Virksomheden specialiserer sig i tryksårsforebyggende og trykaflastende produkter, senge til behandling og rehabilitering samt sans

Peak Rekruttering
Contura International A/S
Medical Writer (Medical Devices)

Contura International A/S, Søborg

Contura International A/S is looking for a highly competent and experienced Medical Writer.

You will become an important part of the company and work closely with colleagues from other functions and report to the Principal Medical Writer.

As a medical writer you will be involved in writing documents for clinical investigations, preparing abstracts and manuscripts for publication and writing documents for regulatory authorities.

This is a position for the younger scientist who has flair for wording and clinical documentation or a more experienced candidate who is in interested in medical device documentation.

Vordingborg KommuneVil du være med til at skabe et bedre vandmiljø?

Vordingborg Kommune, Langebæk

Vordingborg Kommune er i rivende udvikling og vi har brug for en dygtig og engageret medarbejder, der vil være med til at sikre, at håndteringen af spildevand og overfladevand sker sikkert i forhold til vandmiljøet og borgerne i kommunen.

Du vil indgå i vores spildevandsgruppe, der arbejder med en række forskellige opgaver inden for spildevandsområdet. Vi skal til at implementere den nye spildevandsplan, og vi er godt i gang med opgaven om forbedret spildevandsrensning i det åbne land. Derudover deltager spildevandsgruppen i udviklingsopgaver og større projekter, bl.a. udvidelse af Vordingborg Havn, Storstrømsbroen, store LAR-løsninger m.v. og vi bidrager til byggesager, plansager og anlægssager i samarbejde med andre afdelinger på tværs af kommunen.

FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk snilde og forståelse for måledata? Og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien.

Dine arbejdsopgaver vil føre dig ud til kunder, der oftest er industri- og energianlæg i Danmark og udlan-det, men som også kan være offshoreanlæg. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

Din primære opgave er at opsætte måleudstyr og måle mængde og sammensætning i emissioner fra skorstene. Det er typisk standardmålinger af røggas, støv, dioxin og tungmetaller, vi laver. Under opga-vens udførelse skal du kunne aflæse, forstå og vurdere måledata.

FORCE Technology
Behandlingsskolerne ApS
Faglig stærk administrativ medarbejder med flair for kontrakter

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Har du administrativ erfaring, er du menneskelig robust og vil du hjælpe børn og unge med særlige udfordringer, så er du måske vores nye kollega på Behandlingsskolerne.

Behandlingsskolerne

Du vil dagligt blive omdrejningspunkt for udfærdigelse af indskrivningskontrakter og løbende være i dialog med vores tilbud og eksterne samarbejdspartnere i forhold til ændringer i eksisterende kontrakter. Du vil blive ansvarlig for at vores elevlister er opdaterede, således at vores økonomiafdeling kan sende fakturaer ud.

Stillingen vil fordre en tæt dialog med Behandlingsskolernes Controller. I funktionen vil der være mange administrative arbejdsgange, der ligger i forlængelse af indskrivningen af elever og derfor leder vi efter en medarbejder, der er stærk på drift, og som kan sørge for, at kontakter og systemer er opdaterede.

Behandlingsskolerne ApS
Unibio A/S
Experienced PA for CEO & Management

Unibio A/S, Roskilde

Are you proactive with a flair for planning and ready to take on new challenges, and do you want to be part of a pioneering company that develops sustainable protein without destroying the earth's ecosystem? Then we have an exciting position for you!

As a PA, you are driven and a master at coordination concerning important processes and the subsequent follow-ups. You’ll work in close collaboration with our CEO, but there will be many tasks that you have to handle independently.

You can look forward to a versatile work day, where you‘ll be responsible for the following:

 • Organise board and management meetings including assist with the preparation of presentations and follow up on actions
 • Project management of various projects for the CEO
 • Organise travels and itineraries, including booking flights, hotels, visa applications, etc.
 • Organise travels and itineraries, including booking flights, hotels, visa applications, etc.
Unibio A/S
Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)Construction Coordinator

Scandinavian Energy Contractor A/S (SEC)

Do you want to be part of an ambitious new venture delivering world-class, sustainable energy solutions? Headquartered in Allerød, Scandinavian Energy Contractor (SEC) A/S is committed to a future of energy-from-waste (EfW) plant building and operation in the UK and Europe.

Do you excel at visualising complex construction projects, all the while taking cost and time management into consideration? Do you obtain professional satisfaction from refining the building process? And do you want to help deliver world-class, sustainable energy solutions for millions of people around the world? Then you might be the Construction Coordinator that SEC is looking for.

If selected for the position, you will join an ambitious, innovative company. Our company culture promotes a creative, engaged workforce where you will have considerable influence on decision-making.

Quooker Skandinavien a/s
Teknisk supporter til fremadstormende consumer brand

Quooker Skandinavien a/s, Gentofte (snart Rødovre)

Omdrejningspunktet for din hverdag er besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra forhandlere, VVS’ere og forbrugere i tekniske spørgsmål, herunder:

 • Sagsbehandling i forbindelse med garanti og reparationssager.
 • Booking af servicekørsel (med egne og eksterne servicemedarbejdere).

Vi ønsker desuden at arbejde med ”jobrotation”. Vi anser det for vigtigt, at du prøver at udføre det arbejde, dine kollegaer har ansvaret for i det daglige. Det betyder, at du skal være fleksibel og indstillet på at prøve andre arbejdsområder i kortere perioder.

Det er et krav, at du har erfaring med teknisk kundesupport og kundekommunikation fra et tilsvarende job.

Quooker Skandinavien a/s
Saxo Solution ApSKundeservicemedarbejder til byggevareleverandør

Saxo Solution ApS, Sorø

Saxo Solution er et lille firma i vækst. Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en udadvendt og imødekommende kundeservicemedarbejder.

ARBEJDSOPGAVER

 • Kundeservicehenvendelser på telefon og mail.
 • Modtage bestillinger og fremsende ordrebekræftelser.
 • På struktureret vis at holde styr på åbne bestillinger, logistik og modtagelse af varer.
 • Sikre korrekt levering og information til kunder, samt bestilling og håndtering af transporten.

Vi tilbyder et meget alsidigt, selvstændigt og udfordrende job i en lille virksomhed i god udvikling.

Agro-Alliancen I/SFremsynet økonomichef

Agro-Alliancen I/S, Ørbæk

Brænder du for en arbejdsdag, hvor engagement, teamånd og fleksibilitet er nøgleordene? Ønsker du at være med til at udvikle en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling? Så er det dig, vi søger som økonomi- og administrationsansvarlig.

Vi har en vision om at være det naturlige forbillede for fremtidens landbrug. Det er vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, og de spor vi sætter, skal være til inspiration for os selv og andre. Derfor søger vi en økonomichef, der kan understøtte et forsat professionelt økonomisk og administrativt setup, der er gearet til virksomhedens udvikling.

I stillingen får du et stort ansvar for de økonomiske og administrative funktioner hos både Agro-Alliancen og Ravnholt Gods. Det er væsentligt, at du har lyst til at tage del i at understøtte virksomhederne og samtidig trives med en hverdag, der er alsidig og har en bred opgaveportefølje.

mobako P/S
Koordinator, driftsorganisationen

mobako P/S søger for Kalundborg Forsyning A/S

Kalundborg Forsyning søger en Spildevandskoordinator til driftsorganisationen. Har du et godt kendskab til forsyningsområdet inden for drift af spildevand og kloak, og har du flair for at forestå et godt samarbejde – også med den øvrige del af organisationen, så er du måske den nye Spildevandskoordinator.

Du skal hjælpe med at sikre overblikket over vores pumper, ledninger, brønde og bassiner og sikre at de bliver vedligeholdt og driftet efter vores interne forskrifter. Du kommer også til at arbejde med mindre projekter.

Blandt hovedopgaverner er:

 • Gennemførsel af mindre anlægsprojekter i samarbejde med resten af teamet.
 • Strategi for vedligehold af grønne områder.
 • Koordinering af driftopgaver på ledningsnettet, pumpestationer og bassiner.
mobako P/S
SITEL Denmark ApSTeam Manager

SITEL Denmark ApS, København

For at supplere kvaliteten af vores klienters produkter, leder vi efter en Team Manager, der er ivrig efter at arbejde i et serviceorienteret miljø, og kan styre et team med fokus på kundeservice og teknisk support via telefon, e-mail og chat.

I denne rolle vil du coache dit team, til at nå de kvalitative og kvantitative mål, og samtidig sikre fuld afdækning af vores kunders regler og procedurer.

Hos Sitel mener vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, hvilket betyder, at vi sætter en ære i at finde de bedste og mest talentfulde medarbejdere, der vil bidrage til et godt og sundt kollegialt miljø.

Danmarks StatistikSupervisor til Besøgsinterviewteamet i DST Survey

Danmarks Statistik, København

DST Survey søger en ny supervisor til vores Besøgsinterviewteam. Vi har ca. 220 besøgsinterviewere, der er bosat i hele landet. DST Surveys besøgsinterviewkorps kommer hjem til folk og interviewer dem i deres eget hjem ud fra et struktureret spørgeskema

Vi har brug for en ekstra supervisor, der kan hjælpe med at understøtte besøgsinterviewerne med en lang række af opgaver. Interviewerne ringer og mailer, og som supervisor er du deres livline ind i organisationen.

Som supervisor har du bl.a. ansvar for følgende:

 • Løbende håndtering af henvendelser fra besøgsinterviewerne på mail og telefon
 • Fordeling af besøgsinterviewere til specifikke undersøgelser
 • Oprettelse i diverse systemer samt sikring af nødvendig dokumentation fra besøgsinterviewer