1.038 job matcher din søgning 1.038 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DCC Energi Center A/SKUNDEKONSULENT MED ERFARING I GODE KUNDEOPLEVELSER

DCC Energi Center A/S, Nærum

Er du serviceminded ud over det sædvanlige, brænder du for at give vores kunder den bedste oplevelse? Og motiveres du af en branche i konstant forandring? Så er det dig vi mangler i vores stærke kundeserviceteam

Du bliver en del af vores kundeserviceteam, hvor du dagligt håndterer mange forskellige opgaver såsom besvarelse af indgående opkald, sagsbehandling, håndtering af indkomne mails. Derudover vil der være diverse ad hoc-opgaver.

Du brænder for den gode kundeoplevelse og for at yde den absolut bedste service samt for at gøre en forskel - for såvel kunder som kolleger. Sammen med teamets øvrige medarbejdere kommer du til at spille en nøglerolle i forhold til at servicere alle vores kunder på brændstoffer, fyringsolie, smøreolie, naturgas mv.

Bjarke Ingels GroupOffice & Community Coordinator

Bjarke Ingels Group, Valby

Our Office & Community team in Copenhagen is looking for a structured office coordinator, to support our 300 BIGsters in the Copenhagen office.

We are looking for a service-minded person who enjoys working in a creative environment, juggling many tasks at the same time. You will be the face of BIG when people enter the office, both external guests and BIGsters and will at all times provide service within a wide range of many office related tasks.

You will be part of a larger Office & Community team here in Copenhagen, focused on your own specific tasks, here amongst (not limited to):

 • Managing office supplies, ensuring stock is up to date
 • Managing catering (lunch) for the office
 • Ordering dinners and deadline candy (for employees working late)
Hidrostal A/SPA med stærke kompetencer inden for økonomi og strategisk sparring

Hidrostal A/S, Odense

Som PA bliver din vigtigste opgave at understøtte Hidrostals CEO i forretningsunderstøttende, økonomiske og administrative opgaver. Du referer direkte til CEO’en og har et tæt samarbejde med ledergruppen. Overblik, planlægning og eksekvering er helt afgørende forudsætninger for at lykkes i jobbet.

I rollen som PA er det dig, der er på forkant og har det store overblik over igangværende aktiviteter og kan vurdere, hvad der kræves for at nå i mål rettidigt. Som PA er du også go-to-person, når CEO ikke er til stede, du skal derfor kunne skabe tillid til dine omgivelser og agere som CEO's "koordinerende led".

Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bestyrelsesrapportering og forberedelse til bestyrelsesmøder
 • Budgetter samt månedsrapportering til hovedkontoret
 • Månedsrapportering internt, herunder afdelingsregnskab og divisionsregnskab
 • Backup til bogholderiet under travlhed, ferie og sygdom
Fredsted Floors A/SIntern salgsbackup søges til vækstende virksomhed

Fredsted Floors A/S, Aarhus

Vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor til vores team en dynamisk og administrativ salgsbackup med stort drive, til at varetage forskellige salgs- og koordineringsopgaver i vores nye domicil i Højbjerg, Aarhus.

Du skal være udadvendt og kunne arbejde struktureret, løsnings- og kundeorienteret i en travl hverdag, og du kan med lethed jonglere imellem forskellige opgaver. Du vil indgå i et team hvor samarbejde og sparring vægtes højt. Vi hjælper hinanden på tværs af alle arbejdsområder i virksomheden for at få en bred forståelse og en god synergi i processer og workflow. Du vil komme til at arbejde sammen med et stærkt og tæt team, i et moderne designhus, med en hjemlig atmosfære.

Dine arbejdsområder vil blandt andet inkludere:

 • Daglig kontakt med kunder og samarbejdspartnere
 • Håndtering af ordre, i både salg og indkøb
 • Kundebetjening og kundevejledning
Boligselskabet AKB, KøbenhavnKontorassistent

Boligselskabet AKB, København

Vi søger lige nu en struktureret og ansvarsbevidst kontorassistent til et barselsvikariat (6 måneder) med mulighed for forlængelse hos AKB København, Jagtvejskarreernes Lokalkontor.

Du kommer til at arbejde med både telefonisk og personlig kontakt til beboere. Derudover er du kollegaernes omdrejningspunkt på kontoret, og du vil være en vigtig del i en travl hverdag, med mange ad hoc-opgaver.

Opgaverne spænder over en række administrative opgaver, bl.a.:

 • behandling af klagesager,
 • lettere bogføring,
 • lejerkrav,
Jobindex A/S
Backoffice-supporter

Jobindex A/S søger for CHG-MERIDIAN Denmark A/S, Vanløse

Vil du arbejde lige i smørhullet, hvor du både får hyggen på et lille kontor og dynamikken ved at arbejde i et team på tværs af landegrænser?

”Du bliver den primære administrative kontaktperson for nogle af Danmarks største virksomheder. Og du får et nyt team med korte beslutningsveje, hvor du er med til at definere kulturen,” siger Customer Service teamleder Thea.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Gem
Jobsquad IVS
Dansktalende medarbejdere til NNIT's kundeserviceafdeling i Prag, Tjekkiet

Jobsquad IVS søger for kunde

Virksomheden er en hurtigt voksende IT-virksomhed med ambitiøse mål og 2.200 ansatte på verdensplan, hvoraf godt 200 medarbejder indgår i det internationale team i Prag. Virksomheden går højt op i medarbejderindflydelse.

Du bliver en del af en familie, hvor vi skaber løsninger på nogle af de største udfordrende i softwarebranchen. Du vil arbejde i agile teams med andre passionerede mennesker i en kultur med plads til selvstændig tænkning og individuelt ansvar.

Vi tilbyder:

Jobsquad IVS
 • Flyttepakke: Betalt flybillet, airport pickup, 14 dages bolig samt betalt bolighjælp.
 • Betalt frokostordning og sportsaktiviteter
 • Gratis sprog- og yoga-lektioner
Jobsquad IVS
Gem
ASKOShowroom Manager

ASKO, København

Kan du se dig selv arbejde med et premium brand med stærke, skandinaviske rødder og være ASKOs ansigt udadtil i vores nye showroom? Så er du måske vores kommende showroom manager!

Til en ny stilling som showroom manager har vi brug for en medarbejder, der kan påtage sig en spændende og ansvarlig rolle med både personaleansvar samt strategisk og operationelt arbejde for at øge trafikken til showroomet.

Arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

 • Drive og sikre at ASKOs showroom altid er klar til at modtage gæster
 • Modtage gæster i showroomet, vise dem rundt og rådgive i valg af produkter
 • Personaleansvar for en assistent
Accura Advokatpartnerselskab
Administrationsassistent

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Brænder du for service med stort S? Og har du mod på at være med til at få et travlt advokathus til at fungere? Så er du måske vores nye kollega.

Som administrationsassistent er du i tæt samarbejde med resten af administrationen med til at yde en formidabel service til vores kolleger og gæster i huset og til at løse de mange opgaver, der kræves for at holde et stort og travlt hus kørende.

Du vil få en bred vifte af opgaver, der bl.a. vil omfatte:

 • Besvarelse af diverse henvendelser fra kolleger
 • Medvirken til opretholdelse af høj standard i huset
 • Administration af medarbejderordninger
Accura Advokatpartnerselskab
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Kontorfuldmægtig til Ejnar Mikkelsenila Aluarpia til Ittoqqortoormiit/job-nr. 586/21

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret kontorfuldmægtig til skoleafdeling Ejnar Mikkelsenila Aluarpia for børn og skole med tiltrædelse 01.11.2021 eller snarest derefter.

Vi søger en medarbejder – gerne erfaring med kontering af regninger som består i AX-programmet, samt elevliste programmet TEA og til at varetage en række opgaver herunder:

 • Kontering af fakturaer
 • Skrive forældrebreve
 • Tolkning
 • Bestillinger af varer, inventarmøbler, undervisningsmaterialer
Kommuneqarfik Sermersooq
LEMAN A/S
Logistic assistant med erfaring inden for 3PL

LEMAN A/S, Greve

LEMAN vækster, og det gør mængderne af gods også. Derfor søger vi en ny kollega til vores logistikkontor i Greve. Du kommer til at indgå i et ungt team på 3 personer og vil referere til vores Director Logistics & Distribution.

Du kommer til at være med på en spændende rejse, hvor vi udvikler og optimerer vores logistik i Greve. Vores hverdag er travl og ikke mange dage er ens — til gengæld er der altid plads til et grin.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Indgå i et kundeservice-team med ”egne” kunder og opgaver
 • Yde optimal service og kvalitet ift. den aftalte S.O.P.
 • Løbende optimering af de interne processer
LEMAN A/S
GN Store Nord
HR Coordinators with Workday experience

GN Store Nord, Ballerup

Are you motivated by responsibility, and are you ready to provide excellent service to both HR and the rest of GN in Ballerup? Then join us to support HR operations for an ambitious growing global company that works to make a difference through excellent sound experiences.

As 1 of our 2 new HR Coordinators, you will carry out a variety of tasks to support our operational HR services towards GN in Ballerup.

You will:

 • Support with the administrative part of on- and offboarding of employees
 • Ensure GDPR complies with both online- and hard copy documents
 • Quality assurance of data in HR system
GN Store Nord
Grønlands PolitiAdministrativ medarbejder til HR-afdelingen

Grønlands Politi, Nuuk

Er du serviceminded og evner at bevare overblikket med mange opgaver i et travlt og dynamisk miljø? Brænder du for administrativt arbejde, og motiveres du af at være en del af en organisation, som har til formål at skabe tryghed for borgerne i Grønland? Er du udviklingsorienteret, og ønsker du at være en del af et godt team? Så er du måske vores nye kollega!

De opgaver, du primært vil skulle varetage, er:

 • deltage i ansættelse af civile medarbejdere til Grønlands politi, herunder udfærdigelse af jobopslag, aftale og deltage i ansættelsessamtaler, og efterfølgende udfærdige ansættelsespapirer, som fremsendes elektronisk til Rigspolitiet, der udfærdiger den endelige ansættelseskontrakt.
 • løbende sikre at alle medarbejdere hos Grønlands Politi er sikkerhedsgodkendte.
 • deltage i mindre projektopgaver.
Finansforbundet
AC-medarbejder til Finansforbundets politiske afdeling

Finansforbundet, København

Kan du skabe overblik, prioritere og organisere? Er du initiativrig, imødekommende og selvstændigt tænkende, og leder du efter et job med både administrative og udviklende opgaver? Hvis svaret er ja, så bør du søge stillingen som administrativ medarbejder i Finansforbundet.

Som AC-medarbejder bliver din kerneopgave at tage hånd om centrale administrative opgaver, at bidrage til overblik og fremadrettet planlægning samt at springe ind, hvor vi har brug for en hånd.

Din hverdag kommer blandt andet til at handle om:

 • Planlægning, mødebookning og håndtering af mødemateriale
 • Research samt bidrag til analyser, ideudvikling og skriveopgaver
 • Projektledelse af mindre indsatser og udviklingsopgaver
 • Bidrag til tilrettelæggelse og forberedelse af større begivenheder som fx landsmøder, repræsentantskabsmøder, Folkemødet og politiske konferencer
Finansforbundet
Webhelp
Har du flair for salg og trives du i sol og varme?

Webhelp, København og Malaga

Er du en udadvendt, viljestærk og lærenem person, som ikke nøjes med et nej? Så har vi en spændende mulighed til netop dig på vores kontor i Málaga med opstart i København!

Dine primære arbejdsopgaver vil være...

Webhelp Nordic
 • Kommunikation: Besvare indkommende konsultationshenvendelser fra nye potentielle kunder og partnere samt udvikle og opretholde et godt forhold til eksisterende kunder
 • Salg: undersøge et marked for nye kunder og undersøge nye salgsmuligheder i porteføljen, imens at du rapporterer om allerede eksisterende salgsaktiviteter
 • Resultater: Biddrage til et miljø som arbejder målrettet ved at opnå salgskvoter og salgsmål gennem proaktivt arbejde

Vi tilbyder økonomisk støtte i forbindelse med at flytte til Spanien (op til 1.000 Euro) samt en konkurrencedygtig løn i Spanien og provision.

Webhelp
FOSS
Executive Assistant - FOSS Software Services

FOSS, Hillerød and Copenhagen

We are looking for an Executive Assistant for the Senior Vice President of our newly established business division, focusing entirely on new software solutions to strengthen the digitalization across the supply chain of the thousands of food companies that FOSS already works closely with.

Your primary responsibility will be to support the head of the division, collaborating with different management team members as well as other colleagues and external partners. You will do so through meeting/event planning and execution (both internal and external), as well as support in the preparation of various reports, pre-reads and presentations.

You will also provide meeting support, travel planning and handling of expenses, and support with ad hoc administrative tasks. Last but not least, you will be driving and executing smaller projects related to FSS.

FOSS
Gem
Align TechnologyCustomer Success Specialist (Norwegian speaking)

Align Technology, Copenhagen

Join a team that is changing millions of lives.

Align Technology is looking for a Customer Success Specialist for the Nordic region and Norvegian speaker. We are looking for a customer-focused individual with high analytical skills and 1 - 3 years experience in the field of Customer Service/Support roles.

In this position you will interact with both internal and external customers prior to and/or after sale. You develop and maintain positive customer relations. You coordinate with various functions within the company to ensure customer requests are handled appropriately and in a timely manner.

You will be based in our new office in Copenhagen and will report directly to the local Customer Success Lead. As the Align Nordic Support team is new, you have the opportunity to define, set-up and shape new customer experience directions for the Nordic region, together with your manager.

Bygma
Administrativ medarbejder

Bygma, Hjørring

I Bygma har vi plads til fritid, så vi kan genoplade batterierne. Vi holder åbent om dagen og når hjem til familien i god tid inden aftensmad. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din primære opgave vil være at yde support til vores stærke team af interne og eksterne sælgere. Dine arbejdsopgaver vil omfatte alle former for administrative opgaver i salgsafdelingen. Det er vigtigt, at du trives i en travl hverdag og kan bevare overblikket – også når det går stærkt!

Din arbejdsdag vil bl.a. bestå af følgende opgaver:

 • Administrative opgaver i forbindelse med ordrebehandling – vi bruger M3
 • Opfølgning på arbejdsgange og workflows i afdelingen
 • Pasning af telefoner og klargøring til møder
Bygma
Scania Danmark A/S
Sales Back Office Administrator – barselsvikariat

Scania Danmark A/S, Ishøj

Administration og support af salgsnetværk.

Til vores salgsafdeling i Ishøj søger vi en dygtig Sales Back Office Administrator til et 10-13 måneders vikariat. Du vil skulle varetage administration og support af salgsnetværk samt kommunikation til vores fabrik.

Du får en god kollega i dit nærmeste team og support, når det behøves fra øvrige kollegaer, og derudover får du en bred kontaktflade på tværs af organisationen.

Primære arbejdsopgaver:

 • Selvstændig opfølgning på diverse henvendelser
 • Bilbestilling/håndtering af ordrer mod fabrik
 • Ordrebekræftelser ud mod det danske salgsnetværk
Scania Danmark A/S
Københavns KommuneAdministrativ medarbejder der brænder for HR/økonomi til Europaskolen

Københavns Kommune

Er du struktureret og kvalitetsbevidst? Trives du med at arbejde selvstændigt og have ansvar, og kan du navigere i en travl hverdag og samtidig yde høj service?

Europaskolen har brug for en dygtig og rutineret kollega til at varetage løn-, personale- samt økonomiopgaver for hele skolen.

Vi har brug for en serviceminded person, der trives i et levende miljø, hvor dagen er præget af mange henvendelser sideløbende med, at den daglige drift skal klares.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

 • Indhente al relevant dokumentation i forbindelse med ansættelser
 • Klargøre og indberette personalesager i Københavns Kommunes systemer
 • Varetage almindelig personaleadministration
 • Håndtere rekruttering for Europaskolen