801 job matcher din søgning 801 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 801 resultater.
Innergy FactorySenior Manager, Maintenance Execution, EMA Operation

Innergy Factory is recruiting on behalf of Novozymes A/S in Kalundborg

We are looking for an experienced people manager to head up our Maintenance Execution (ME) department in Kalundborg.

Your primary task will be to ensure a working environment where all employees constantly strive to maintain the production equipment in the most optimal way and eliminate failures by removing root causes.

In this position you need to:

 • Have an educational background as MSc within Marine Engineering or other relevant technical education. Alternatively, several years of experience from working within production or maintenance
 • Have experience in people management and leadership – preferably been leader of leaders
Dansk SygeplejerådKonsulent med fokus på arbejdsmiljø

Dansk Sygeplejeråd, København

Dansk Sygeplejeråd søger en konsulent på fuld tid til ansættelse i Professionsafdelingen.

I Professionsafdelingen har vi fokus på sundhedsvæsenet ud fra et sygeplejefagligt og politisk perspektiv, og vi ønsker at sætte retning for sygeplejeprofessionen og dens vilkår gennem faglig argumentation.

DSR arbejder målrettet for et bedre arbejdsmiljø for vores medlemmer. Det gør vi ved at repræsentere sygeplejerskerne i forskellige politiske og organisatoriske fora og ved at tage konkret afsæt i de arbejdsmiljømæssige udfordringer, som sygeplejersker møder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • udarbejde skriftlige oplæg til politisk sagsbehandling
 • identificere, analysere og synliggøre problemstillinger i relation til sygeplejerskernes arbejdsmiljø bl.a. på baggrund af viden fra arbejdsskadesager samt udarbejde løsningsforslag og understøttende redskaber
Vikarlæger.dkKonsulent til vikarbureau - Jylland

Vikarlæger.dk

Trives du i sundheds- og hospitalssektoren?
Er du målrettet og ambitiøs?
Kan du tage et selvstændigt ansvar for vores kunder?

Vi søger nu en sundhedsfaglig kundekonsulent med fokus på Jylland. Vi har netop vundet et udbud i Region Nord, hvor vi skal formidle korttidsvikariater til de nordjyske sygehuse og dette skal løbes i gang. Du bliver ansvarlig for din egen kundekreds og skal håndtere kontakt til overlæger, HR-afdelinger og vagtplanlæggere på sygehusene. Du skal opbygge gode professionelle relationer hos vores kunder og sikre at vores kerneprodukt er positioneret klart og tydeligt.

Jobbet indebærer hyppige kundebesøg og opsøgende salg på jyske sygehuse. I det daglige foregår kontakten også via mail og telefon og du får selvstændigt ansvar for hele kundeprocessen. Det ser du som en positiv opgave.

Siemens Mobility
A proactive Group Leader to Rail Electrification

Siemens Mobility, Ballerup

Do you want to electrify the future railway in Denmark? Join us at Siemens and embark on an international career, where you will drive and develop a team in Siemens Mobility A/S.

Siemens A/S

We are currently looking for a Group Lead to take responsibility of our Electrification Group within our Engineering department consisting of 10-15 highly skilled and motivated engineers.

You will coordinate progress and align expectations for deliveries and contribution of project resources with relevant business stakeholders e.g. project managers. Large infrastructure projects are a big part of our daily life – so you will be a good match if you have experience in working with such kind of projects.

Siemens Mobility
JKSDAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center - søger Operational Manager til Herning

JKS søger for DAMRC, Herning

Vil du være en del af et unikt researchcenter, som implementerer viden om den nyeste teknologi i dansk metalindustri for at sikre en grønnere produktion og global konkurrencekraft hos danske produktionsvirksomheder? Har du ledelseserfaring og en stærk teknisk baggrund, og ønsker du at lede og udvikle en high-performancekultur i et fagligt ambitiøst og internationalt miljø?

Med reference til CEO bliver du ansvarlig for den operationelle del af forretningen i tæt samarbejde med Vice Operational Manager. Du leder et team på cirka 10 vidensmedarbejdere og projektledere og styrer den samlede projektportefølje samt sikrer optimal ressourceanvendelse og produktivitet i teamet. Derudover er det dig, der går forrest, sætter holdet og faciliterer forsknings- og udviklingsprojekter såvel som fundraisingprojekter.

Odense Kommune

Social- eller sundhedsfaglig assisterende rehabiliteringsleder til Tornhuset

Odense Kommune

Har du en bred og velfunderet social- eller sundhedsfaglig baggrund?

Vil du gerne:

 • Være en del af et ledelsesteam
 • Lede engagerede medarbejdere
 • Lede flere afdelinger samtidig
 • Være medskaber af et godt liv for borgergruppen

Så er du måske vores nye assisterende rehabiliteringsleder i Tornhuset?

Vi søger en engageret assisterende rehabiliteringsleder med ledelseserfaring, en stærk social- eller sundhedsfaglig baggrund og gerne med erfaring fra det psykiatriske område.

Odense Kommune
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for OneMed Group

Konsulent

Sygeplejerske – Faglig vejledning – Optimering af samarbejde

OneMed er i dag indehaver af en stigende mængde af rammekontrakter med de danske kommuner. Der er tale om kontrakter på direkte leveringer til kommunens depoter/institutioner samt hjemmeleveringer til borgere med bevilling.

Som en vigtig del af en professionel og vækstorienteret salgsorganisation får du ansvaret for at skabe og fastholde en god relation til kommunerne i dit distrikt. Du skal kunne bringe både sygeplejefaglig viden og kommerciel indsigt i spil, når du er i kontakt med kommunens medarbejdere og borgere med bevilling. Stillingen indebærer en selvstændig planlægning af hverdagen med en mangesidet kontakt med kommunerne i form af indkøbere, sagsbehandlere, depotsygeplejerskere og visitatorer.

Brinch & Partners
Hydratech Industries A/S
PE Manager

Hydratech Industries A/S, Silkeborg

Til styrkelse af den globale udviklingsafdeling søger vi en erfaren PE Manager til en nyoprettet stilling i Silkeborg. Du er måske uddannet produktionsingeniør og har nogle års erfaring indenfor vindmøllebranchen eller beslægtet produktionsindustri. Du vil som PE Manager få ansvaret for et globalt team med ansvar for løbende support, forbedringer og produktionsmodning af produkter.

Som PE Manager vil du udgøre en central del af udviklingsafdelingen og samtidigt også fungere som bindeled mellem forskellige andre dele af organisationen i forbindelse med håndtering af master data, ændringshåndtering m.m. globalt. Du vil også stå i spidsen for produktionsmodning i forbindelse med kundeprojekter med udvikling af nye hydrauliske systemer til fremtidens on- og offshore vindmøller i megawatt-klassen.

Hydratech Industries A/S
Hansen Toft A/SProduktionschef

Hansen Toft A/S søger for kunde

Stor indflydelse på produktions-setuppet i en af Danmarks mest ambitiøse virksomheder

Vores kunde er inde i en særdeles positiv udvikling med stor vækst og søger nu en Produktionschef til en nyoprettet stilling. Du tilbydes et job i en agil virksomhed, hvor du får mulighed for at lede og optimere den fremtidige produktion.

Du vil med reference til Operations Manageren få ansvar for at lede og udvikle produktions- og vedligeholdelsesafdelingen med samlet 200+ medarbejdere på 3-holdsskift. Du er den naturlige leder, som i dagligdagen er synlig for dine medarbejdere og sætter rammerne for at skabe en både agil og effektiv produktion. Du har en stor snitflade rundt i organisationen og er i tæt dialog med både R&D, PTA, logistik, indkøb og kvalitet.

Sygeplejerske søges til almen praksis

Lægerne Kirketerp, Warrer & Isaksen, Egå

Sygeplejerske søges til almen praksis i Egå pr. 1.5.2020.

En af vores 2 dygtige sygeplejersker har efter 15 års ansættelse hos os besluttet sig for at gå på efterløn.

Vi søger derfor en ny sygeplejerske til 30-35 timer ugentlig.

Vi er 3 læger, 2 sygeplejersker, 1 sekretær og 1 uddannelseslæge.

CareMatch ApS
Sygeplejerske til socialpsykiatrisk botilbud med særlig god normering

CareMatch ApS søger for kunde i Nordsjælland

Til et socialpsykiatrisk botilbud for borgere med psykosociale handicap søger vi en dygtig sygeplejerske. Botilbuddet er kendt for at sætte medbestemmelsen i højsædet og har ambitionen om aldrig at stå stille i forhold til udviklingen inden for fagområdet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver er:

 • Komplekse psykiatriske pleje- og omsorgsopgaver
 • Forebyggende og sundhedsfremmende sygepleje
 • Medicinadministration

Der er også opgaver med sygeplejefaglig undervisning, vejledning og formidling til beboere og kolleger. Der er fokus på ”KRAM” og ”Det Dobbelte KRAM”, og beboeren er altid i centrum.

CareMatch ApS
Professionshøjskolen Absalon
Kvalitets- og proceskoordinator til Center for Sygepleje

Professionshøjskolen Absalon, Næstved

Center for Sygepleje søger en ny kollega med indsigt i sygeplejerskeuddannelsen, og som brænder for at udvikle og kvalitetssikre indholdet i grunduddannelsen

Vores nye kollega skal løbende udvikle og sikre driften i grunduddannelsen i samarbejde med centerledelsen. Det gælder på hele uddannelsen på alle vores 5 udbudssteder. Vi ser derfor gerne, at vores nye kollega har interesse og erfaring med uddannelse og kvalitetsarbejde.

Dine arbejdsopgaver

 • Nye procesbeskrivelser. Du skal bl.a. udarbejde procesbeskrivelser inden for nærmere beskrevne områder, herunder forankring af studieaktiviteter og portfolie.
 • Kvalitetssikring. Du skal løbende og i samarbejde med underviserne sørge for kvalitetssikring af anvendt litteratur på grunduddannelsen.
CareMatch ApS
Sygeplejerske til hjemmesygepleje med nær ledelse - Nørrebro/Bispebjerg

CareMatch ApS søger for Københavns Kommune

I kraft af, at vi er en stor gruppe, kan vi tilbyde varierede opgaver, et bredt introduktionsprogram og mulighed for uddannelse og specialuddannelse på sigt. I fællesskab med dygtige kolleger, skal du varetage komplekse sygeplejeopgaver.

Vi har et fagligt miljø, hvor der stilles krav til dine sygeplejefaglige kompetencer, der kommer i spil dagligt. Men vi tilbyder også mulighed for at udvikle dem. Vi ser os selv som en del af fremtidens sygepleje i det nære sundhedsvæsen.

Vi er en sygeplejegruppe på 50 sygeplejersker, der brænder for faglighed og ønsker at blive endnu bedre. Du vil indgå i et tæt fagligt fællesskab med de øvrige sygeplejersker, herunder:

 • Uddannelsesansvarlige
 • Sårsygeplejersker
 • Palliationssygeplejersker
CareMatch ApS
Per Aarsleff A/S
Kontraktchef til historisk byggeri i København

Per Aarsleff A/S

Aarsleff har indgået aftale om opførsel af det nye Statens Naturhistoriske Museum midt i København og er godt i gang med udførslen. Vil du være med til at sikre kontraktens økonomiske vilkår af dette historiske byggeri?

Overordnet vil du varetage al økonomisk regulering af forhold i projektet, som ikke var afspejlet ved aftaletidspunktet. Herunder skal det sikres, at kvalitets- og materialeændringer afregnes samt alle mængder reguleres, så de faktiske mængder bliver afregnet.

Dit ansvar bliver blandt andet, at:

 • ændringer i hovedentreprisen bliver økonomisk afregnet iht. kontraktens indhold med bygherre
 • sikre månedlige opfølgninger af den økonomiske status af de enkelte fag
 • sikre og opdatere samlet overblik af mængdereguleringer i Excel, samt kvalitetssikre de økonomiske kontraktlige forhold med de projektansvarlige.
Per Aarsleff A/S
Sanos ClinicProjektsygeplejerske til klinisk forskning

Sanos Clinic, Herlev

Sanos Clinic A/S er en dedikeret forskningsklinik. I Sanos stræber vi efter at levere kliniske data af høj kvalitet i et innovativt videnskabeligt miljø og i tæt samarbejde med vore sponsorer indenfor biotek- og medicinalbranchen.

Vi søger nu kvalificerede og erfarne projektsygeplejersker, som skal være en del af vores team. Dit job som projektsygeplejerske vil være varieret og vil blandt andet inkludere følgende opgaver:

 • Opstarte studier, vedligeholde studier og afslutte studier
 • Selvstændigt planlægge, udføre og koordinere patientforløb
 • Håndtering af IMP
 • Indtastning af data i diverse elektroniske systemer bl.a. eCRF
Arla Foods
Senior Maintenance Manager, HOCO - Holstebro

Arla Foods

Er du klar til at sætte nye standarder for Produktions IT, automation og vedligehold og påtage dig lederansvar for 23 dygtige medarbejdere? Så er dette positionen for dig. Arla Foods På HOCO i Holstebro producerer vi ca. 25.000 tons kaseinater, Capolac® og lactoferrin. Vi har tre nøgleord, der kendetegner vores produktion: sikkerhed, kvalitet og effektivitet.

Som Senior Maintenance Manager vil du blive en del af et dedikeret lederteam og være ansvarlig for vedligehold af HOCO’s anlæg og udvikling af automationen. Med professionelt lederskab og coaching vil du støtte og udvikle dine medarbejdere og sikre, at vi opfylder vores mål og lever op til vores kunders forventninger.

Arla Foods
Gentofte KommuneSygeplejerske til Ordruplund plejeboliger

Gentofte Kommune, Charlottenlund

Ordruplund plejehjem søger sygeplejerske til dagvagt 30-37 timer/ugentlig med weekendvagt hver 4. uge som ansvarshavende.

Ordruplund er et lille hyggeligt plejehjem fordelt på 2 afdelinger. Der er 39 beboere i alt, som alle har forskellige interesser, behov og ressourcer. Ordruplunds personale er engagerede, ansvarsbevidste og selvstændige. Der er fokus på tværfaglig faglig dialog, sparring og et godt arbejdsmiljø. Vores arbejde skal understøtte beboerne i at have et meningsfuldt og værdigt liv.

I slutningen af 2021 flytter alle beboere og medarbejdere til nybyggede plejeboliger på Jægersborghave. Du skal sammen med ledelsen, dine kolleger, beboerne og de pårørende på Ordruplund være med til at gennemføre denne forandringsproces. På Jægersborghave bliver der tre afdelinger med 24 boliger i hver afdeling, så samtidig med at der skal flyttes, skal du være med i en proces hvor der udvides med en afdeling.

HjerteforeningenKonsulent til Hjerteforeningens patient- og pårørendeindsats i Region Syd

Hjerteforeningen, Odense

I Hjerteforeningen kæmper vi for det hjerte, der slår i os alle – for ingen skal stå alene, når lynet slår ned. Derfor søger vi en konsulent, der har lyst til at blive en del af Team Syd og bidrage til udviklingen og udmøntningen af foreningens patient- og pårørendeindsats i Region Syd.

Du vil som konsulent i Team Syd blive en del af et team bestående af i alt 4 medarbejdere og en leder.

Dine vigtigste arbejdsopgaver:

 • Løse opgaver i relation til frivillige, fagprofessionelle og andre lokale interessenter.
 • Ansvarlig for planlægning og gennemførelse af aktiviteter for Børnehjertefondens svømmehold.
 • Bidrage til implementering af ensartede koncepter og kvalitetsstandarder.
JKSTeam Leader til produktionen

JKS søger for Dinesen Floors i Rødding

Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.

JKSOperationel drifts-/teamleder til SEW-EURODRIVE’s serviceværksted i Vejle

JKS søger for SEW-EURODRIVE A/S i Vejle

Vil du være en del af en markedsledende, succesfuld virksomhed, som i øjeblikket gennemgår en udvikling fra en komponentleverandør til en kompetent løsnings- og serviceorienteret partner inden for transmissions- og automatiseringsteknologi, så er det dig, vi søger.

Som operationel drifts-/teamleder vil du have ansvaret for de daglige service- og montageopgaver på hhv. værkstedet i Vejle samt eksternt hos vores kunder. Du vil være en del af det hold, der sikrer vores kunder hurtig og høj kvalitet i både interne og eksterne serviceopgaver. Du vil have fast arbejdssted i Vejle, og du vil have et tæt, dagligt samarbejde med hovedkontoret i Greve.