88 job matcher din søgning 88 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneKulturhus Kappelborg i Skagen søger udadvendt servicemedarbejder til back-stage

Frederikshavn Kommune

Har du overblik, gåpåmod og lyst til frihed under ansvar? Er du god til struktur og tager forstyrrelser med et smil? Er du vild med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider – også aften og weekends? Og elsker du at give dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige? - Så er du måske vores nye kollega.

På Kappelborg i Skagen mangler vi nemlig lige nu en kollega, der kan og har lyst til at bidrage til vores backstage-afdeling.

Det er dig, der gør lokaler og forplejning klar til vores musikere, skuespillere, konference- og mødegæster samt mange andre. Du bliver den kollega, som sørger for at vi er klar til at modtage vores gæster og frivillige, så der er styr på opfyldning i baren, klargøring af backstage-lokalerne, kaffebakken er sat frem og meget mere.

TR Service Gruppen ApSVi søger erfaren malersvend

TR Service Gruppen ApS, Karlslunde

Som person er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere dine opgaver til tiden med et godt og tilfredsstillende resultat.

Faglige kvalifikationer:

 • Erfaren maler med svendebrev.
 • Du er mødestabil og arbejder i godt tempo.
 • Du har kørekort.
 • Du behersker dansk i skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver vil være malerarbejde både inde og ude, renovering og serviceopgaver samt spartel- og slibearbejde.

Accoat A/SBelægger til overfladebehandlingsvirksomhed

Accoat A/S, Kvistgård

Accoat A/S er ekspert i overfladebelægninger. Vi er en producerende virksomhed med ca. 45 medarbejdere i Kvistgård i Nordsjælland.

Jobbet veksler mellem vådlakering og pulverlakering af mindre og mellemstore emner.

Til stillingen hører der en del for- og efterbehandling af emner.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med overfladebehandling eller har prøvet at coate før. Men vi tilbyder en grundig oplæring i afdelingens produktionsmetoder via en ”fadder”-ordning.

Jobindex A/S
Plastmager til verdensførende virksomhed

Jobindex A/S søger for Forbo Siegling Denmark A/S i Lunderskov

Har du lyst til at arbejde for en virksomhed, der både er lille og lokal og samtidig en af de førende i verden?

… Så kan du blive vores nye plastmager og nyde godt af vores gode sammenhold og økonomiske muskler, som vi bruger til at investere i dig og dine muligheder. Du har mulighed for at blive en del af både vores dags- og aftenhold, da vi søger to nye medarbejdere.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Gem
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Viebke & West Malerfirma A/SMalersvend til Clarke Entreprise

Viebke & West Malerfirma A/S, København

Er du en erfaren kvalitetsbevidst maler med svendebrev? Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø? Så kom og vær en del af holdet hos Clarke Entreprise!

Du bliver en del af et team på 7 malere. Typisk kommer du ud på egne opgaver, men sommetider vil du også samarbejde med dine kolleger om at løse en større malerentreprise. Vi har rammeaftale med bl.a. et boligselskab.

Du kommer til at arbejde på følgende:

 • Flyttelejligheder
 • Private- og erhvervskunder
 • Offentlige kunder
V. Tastesen A/SMaler/driftsmedarbejder

V. Tastesen A/S, Odense

Tasfo Selskaberne er i vækst og søger en all-round maler og en all-round håndværker til alsidig stilling. Du ansættes som maler/all-round håndværker til drift og vedligeholdelse af Tasfo Selskabernes ejendomsportefølje med udgangspunkt i Odense.

Du vil få titel af driftsmedarbejder med blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Istandsættelse af lejemål
 • Vedligeholdelse af ejendommene
 • Renoveringsopgaver i lejligheder og lejemål
 • Viceværtopgaver
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Holde orden i fællesrum og på fællesarealer
 • Alt muligt andet
Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Outdoor Media A/SSkiltetekniker

Outdoor Media A/S, Glostrup

Hos Outdoor Media varetager vi alle opgaver indenfor den grafiske branche, men er specialister i bilindpakninger. Du vil indgå i et engageret og passioneret team af fagfolk, der brænder for det de laver.

Vores målsætning er at levere det bedste resultat, og give kunden den bedste oplevelse. Vi er blevet større og stærkere som virksomhed, og søger derfor en skiltetekniker, som har mod på et job hos os.

Arbejdsopgaver:

 • Fuldindpakninger og dekorationer af biler, varevogne, lastbiler, mm.
 • Afrensning og adskilning af biler for klargøring inden foliemontering.
 • Montering og opsætning af skilte, facade-dekorationer og vindues-dekorationer.
 • Opsætning og montering af div. folieopgaver:
JAI Overfladebehandling A/S
Kan du se dig selv som industrilakerer her? – Så kontakt os

JAI Overfladebehandling A/S, Vildbjerg

JAI-O i Vildbjerg råder over branchens mest moderne faciliteter, bl.a. tre mega-kabiner til lakering og metallisering. De er udstyret med hydrauliske arbejdsplatforme og giver gode arbejdsbetingelser – var det noget for dig?

Vi forventer, at du har erfaring fra branchen og kan arbejde selvstændigt samt levere høj og stabil kvalitet. Epoxy-certifikat er en fordel, det samme er et certifikat til truck og/eller kran. Opgaverne er spændende og alsidige, som du kan se på vores hjemmeside.

Du kommer til at indgå i et uformelt team af gode og erfarne kolleger.

JAI Overfladebehandling A/S
Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/SMalersvende søges til velrenommeret malerfirma

Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/S

Har du lyst til at være maler i et velrenommeret familieejet malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø er sider af samme sag? En virksomhed, hvor du som malersvend får et stort ansvar og gode muligheder for involvering i fremtidige projekter? Så er det os, du skal arbejde for.

Vi søger lige nu malersvende til fastansættelse til at indgå i vores team af ca. 25 fagudlærte malersvende, der varetager mellemstore renoveringsopgaver og diverse traditionelle malerarbejdsopgaver. Som malersvend hos os, vil du fx få opgaver som:

 • Traditionelt malerarbejde for private- og erhvervskunder
 • Mellemstore renoveringsopgaver
 • Nybyg
 • Sprøjtespartling
DSBMedarbejdere til male- slibearbejde på S-togs vognkasser

DSB, Hundige og Taastrup

Kan du se dig selv som medarbejder i DSB Vedligehold S-tog og kunne du tænke dig at blive en del af et godt arbejdsmiljø med højt til loftet, tillid til hinanden og stor grad af selvstændighed i arbejdet?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og har din ”værktøjskasse” parat, er du måske en af de medarbejdere vi søger?

Du vil som medarbejder i DSB Vedligehold, S-tog, blive en del af et team, som skal forestå korrosionsudbedring og maling af hele S-togs flåden på 135 togsæt. Selve arbejdet er planlagt til at skulle foregå i perioden januar 2022 til udgangen af 2024.

DSB
Gem
PIECES
Husmodel

PIECES, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team?

Vi kan tilbyde dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i en hverdag i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af PIECES’ konstruktionsafdeling, som er et knudepunkt for PIECES. Her deltager du i udviklingen af kollektionerne i forhold til tøjets pasform og udtryk. Du vil derigennem få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder, og du vil få rig mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Atmosfæren er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Arbejdsopgaver

 • Afprøve tøj i samarbejde med vores konstruktører, indkøbere og designere i det daglige arbejde
 • Fremvise tøj foran kolleger og samarbejdspartnere til vores kollektions-, salgs- og kundemøder
 • Kontrolopmåling af prøver
PIECES
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
HRH Malerservice A/SNu har du chancen for at blive vores nye malersvend til flytteboliger på akkord!

HRH Malerservice A/S, Albertslund

Vil du gerne tjene gode penge og have masser af frihed til at styre din arbejdsdag? Er du udlært maler, og er du klar til at kaste dig ud i en selvstændig hverdag?

Så er det dig, vi leder efter.

HRH Malerservice A/S er en del af HRH-koncernen, som tilbyder alt fra VVS-arbejde til tømrer- og malerarbejde. Vi har specialiseret os i klargøring af flytteboliger, men leverer også totalløsninger til store boligselskaber. Fra vores kontor i Albertslund servicerer vi kunder over det meste af Sjælland.

Hos os får du:

 • God timeløn (udbetalingen i akkorden er 190 kr. pr. time)
 • Gode akkorder
 • Frihed i hverdagen.
BERING VALGMENIGHEDGraver på deltid

BERING VALGMENIGHED, Hasselager

Bering Valgmenighed søger en graver / kirketjener til Bering Kirke med tiltrædelse den 1. november 2021 eller efter aftale.

Stillingen er på 1100 timer pr. år hvilket svarer til i gennemsnit omkring 20 timer om ugen. Der må påregnes sæsonudsving i arbejdstiden.

Vi ønsker en imødekommende graver, der er stabil og fleksibel, og som har lyst til i fællesskab med præst og valgmenighedens bestyrelse at være kirkens ansigt ud ad til. En graver, som har sans for at møde mennesker i sorg og glæde samt være respektfuld og loyal.

Graveren skal varetage følgende opgaver:

 • Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirkegården samt omkringliggende arealer
 • Plantning af årstidens blomster, grandækning, hækklipning, græsslåning samt snerydning
 • Klargøring af kirken til gudstjenester samt deltagelse i andre kirkelige handlinger i forbindelse med f.eks. bryllupper og begravelser.
STARK
STARK Vejle søger Sælger til vores malerafdeling

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Sælger.

Skab vækst og vær med til at præge udviklingen inden for salg af maling

I stillingen som Sælger i vores maler afdeling vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter.
 • Ordrebehandling og varebestilling.
STARK A/S
Gem
JOWIS INDUSTRILAKERING A/SIndustrilakerer

JOWIS INDUSTRILAKERING A/S, Hvidovre

Vi mangler en industrilakerer – er det mon dig?

Jowis Industrilakering A/S (i Hvidovre) søger en våd- og/eller pulverlakerer med erfaring indenfor lakering af mindre emner.

Du har tidligere arbejdet som våd- og/eller pulverlakerer, du kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst. Du møder til tiden, er engageret og fleksibel.

Vi tilbyder 37-timers ansættelse med løn efter kvalifikationer.